Results 16 to 30 of 84
Thread: LEPONEX
-
29-10-2010, 18:42 #16
Θα περασουν βρε κουκλα κανε υπομονη και να προσπαθεις να βγαινεις,να ερχεσαι σε επαφη με κοσμο.Κι εγω σου ειπα βγαινω εξω και βλεπω τους αλλους να γελανε ή να συμμετεχουν σε συζητησεις κι εγω δυσκολευομαι.
- 29-10-2010, 18:55 #17
Μου είπε ο γιατρός μου τι να κάνω. Τώρα αυτά που λες δεν ξέρω αν βοηθάνε, αλλά θα το δοκιμάσω. Πάντως με το λεπονέξ σίγουρα θα σωθώ, αφού εξαλείφει τα αρνητικά συμπτώματα. Αυτός ήταν και ο αρχικός στόχος μου, παρόλο που μπορεί να χρειαστεί να το σταματήσω και να το πάρω λόγω της επικινδυνότητας. :( Τι να κάνω όμως, θα το ρισκάρω!
29-10-2010, 18:58 #18
Αν νομιζεις οτι το leponex θα σε βοηθησει να το παρεις.Εμενα ο γιατρος μου δεν μου αλλαζει φαρμακο,παιρνω το ιδιο εδω και 1,5 χρονο.Παντα να εισαι καλα lightbluepath.
29-10-2010, 19:17 #19
Σε ευχαριστώ, επίσης.
29-10-2010, 20:59 #20
Κοπελιά η άποψή μου είναι ότι δεν έχεις τίποτα και ότι όλα είναι στο μυαλό σου.......
29-10-2010, 21:27 #21
Τι εννοείς ότι δεν έχω; Ψύχωση γενικότερα ή αρνητικά συμπτώματα;
30-10-2010, 05:18 #22
σου στειλα email ελπιζω να ρθε.Μην ανησυχεις για τιποτα.Θα σε αναλαβει ναι και οι 2 παμε στον ιδιο με μια συνεδρια γιατι τον αδερφο μου τον εχει 10 χρονια.Παλεψε πολυ μαζι του δεν ειχαν βγει τοτε τα καινουργια ηταν τα risperdal που σε κανουν φυτο και χοντρο και αλλα πολλα.Το leponex το παιρνει 5 με 6 χρονια.Κανει εξετασεις αιματος και ειναι δοξα το Θεο μια χαρα .Πηγαινε σε αυτον και ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.Ο ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΡΩΤΗΣΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ.Προσωπικα με τον αδερφο μου τον εκανε να πεταει.Απλως μονο δε δουλευει.Ελπιζω να πανε ολα καλα και μακαρι να μαθαινω και νεα σου μην ανησυχεις για το φαρμακο.Θα στα εξηγησει ολα ο καθηγητης.φιλακια!!!:)
30-10-2010, 05:47 #23
που ειναι αυτοσ ρε παιδια να παμε και μεισ;;;στειλτε ενα u2u με πληροφοριεσ!!!!
30-10-2010, 07:45 #24
Ρε σεις?? Τι λετε γμτ μου?! Το Leponex ειναι για περιπτωσεις που δεν ανταποκρινονται σε κανενα αλλο φαρμακο... Οταν λεμε δεν ανταποκρινονται, μιλαμε για συμπτωματα που επιμενουν σε πολυ μεγαλη ενταση, και οχι μονο τα αρνητικα. Δεν ειναι για ασθενεις που δεν μπορουν η δεν θελουν να αλλαξουν τη ζωη τους η εστω να βρουν σωστο γιατρο η φαρμακο! Χωρια που οι \"απαλες\" παρενεργειες του φαρμακου ειναι εξισου κακες με των ατυπικων αντιψυχωσικων που ακολουθησαν (παχυσαρκια, απωλεια της λιμπιντο, εξωπυραμιδικα κλπ). Οσο για τις βαριες, μπορει να ειναι και θανατηφορες. Ο μονος λογος που επετραπη να επανελθει στην κυκλοφορια το λεπονεξ ηταν η ικανοτητα του να φερνει ορισμενους ασθενεις ξανα στη ζωη (σχεδον κυριολεκτικα ομως) κι οχι γιατι μπορει να συμπληρωσει αυτο που λειπει απο τη θεληση του ασθενους για ζωη. Τα παραπανω τα εχω πληροφορηθει απο πολλες αξιοπιστες πηγες και μπορω να τις παραθεσω αν το θελετε. Ο ιδιος δεν ειμαι ειδικος αλλα κατα τη γνωμη μου οποιος ψυχιατρος δεχτει να σας γραψει αυτο το φαρμακο χωρις να πληρειτε τα πολυ συγκεκριμενα κλινικα κριτηρια, ειναι εγκληματιας... Ουτε λιγοτερο ουτε περισσοτερο.
Υ.Γ. Η επισημη αποψη των επιστημονων ειναι πως αποτελεσματικο φαρμακο για τα αρνητικα συμπτωματα σημερον ημερα δεν υπαρχει. Το γεγονος οτι μπορει βγαλει το λεπονεξ καποιον απο την κατατονια η κατι κοντα σε αυτην το εχετε μαλλον παρερμηνευσει! Υπαρχουν ενδειξεις οτι μελλοντικα ισως υπαρξουν και τετοια φαρμακα βεβαια, και δεν υποτιμω το μεγαλο κοστος που εχουν τα αρνητικα συμπτωματα σε επιπεδο ζωης... Τη διαθεση να αλλαξει καποιος τη ζωη του ομως τιποτε δεν την υποκαθιστα - σιγουρα κανενα φαρμακο."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
30-10-2010, 08:18 #25
http://web4health.info/gr/answers/bio-cloz-inf.htm
\"Η κλοζαπίνη χρησιμοποιείται κυρίως για να θεραπεύσει τα συμπτώματα της σχιζοφρένειας όπως ψευδαισθήσεις, παραληρήματα και σύγχυση(θετικά συμπτώματα), αλλά είναι πιο αποτελεσματική από άλλα φάρμακα και στα αρνητικά συμπτώματα της σχιζοφρένειας (αδιαφορία, απάθεια, ανηδονία, μείωση πρωτοβουλίας και προσοχής). \"
Ποιά διάθεση για ζωή ρε oboro; Έγκλημα είναι αυτό που γίνεται, ότι δεν έχω όρεξη καμμία για ζωή, έχω ανηδονία στη ζωή και στο σεξ, δεν έχω συναισθήματα... εκτός τα άλλα.... Αν δεν μπορώ να συγκεντρωθώ πως θα διαβάσω που πρέπει; Αν δεν έχω όρεξη να κάνω τίποτα πως θα δουλέψω; ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΑΛΑ ΕΤΣΙ;;;
Το ξέρεις ότι οι αυτοκτονίες μάλλον γι\'αυτό έχουνε γίνει; Αυτό είναι το ΕΓΛΗΜΑ το μεγάλο. Συν το στίγμα φυσικά. Κάπου διάβασα ότι ο θεραπευόμενος, μένει για το υπόλοιπο της ζωής του όπως ήταν στο πρώιμο στάδιο της σχιζοφρένειας, δηλσδή με όλα τα αρνητικά συμπτώματα!!!!!!
Επίσης δεν θα πεθάνω με αυτό το φάρμακο, γιατί θα κάνω κάθε εβδομάδα εξετάσεις όπως πρέπει!!!!!!!Και μετά από λίγο καιρό, κάθε μήνα. Θα το πάρω μέχρι να γίνω καλά, και μετά θα το κόψω!! Άμα δεν ξαναγυρίσω μετά στα αρνητικά συναισθήματα...:(:(:(
30-10-2010, 08:28 #26
Βρε λαϊτ ξαναδιαβασε λιγο τι εγραψα πιο πανω... Με τα Θετικα, αρνητικα, κλπ παλι εννοουν τις πολυ βαριες περιπτωσεις και μαλιστα που δεν τις πιανει κανενα αλλο φαρμακο...
Κατανοω την απελπισια σου, και ξερεις νομιζω ποσο σε συμπαθω, αλλα το υπερ-φαρμακο δεν υπαρχει! Μιλας για τις παρενεργειες που εχει η τωρινη σου αγωγη... Και το λεπονεξ τις εχει ομως, καρδια μου, ακριβως τις ιδιες! Αυτο δεν το διαβασες καν?! Ξεχασες ηδη την εποχη, προσφατα δηλαδη, που εψαχνες γιατρο για να αλλαξεις φαρμακο? Τι εκανες τοτε - τα ιδια αλλα απο την αναποδη. Αντι να εξεταζεις τις εναλλακτικες για να συζητησεις με τον νεο γιατρο, μονη σου τις επιανες και μονη σου τις απερριπτες, προεξοφλωντας οτι θα σε επιαναν ολες οι επικινδυνες παρενεργειες του οποιου νεου φαρμακου! Θα παθαινες καρδια, αρρυθμιες, δεν ξερω κι εγω τι αλλο... Και τωρα που επιασες το πιο επικινδυνο απο ολα τα αντιψυχωσικα που κυκλοφορουν, το αντιμετωπιζεις σχεδον σαν καραμελα... Βλεπεις την αντιφαση του τοτε με το τωρα? Αν και την ιδια σταση βλεπω να κρατας. Αληθεια, το Invega τι παρενεργειες σου προκαλει? Το ξερεις αληθεια οτι ειναι το Risperdal ουσιαστικα αλλα με αλλο ονομα?"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
30-10-2010, 08:35 #27
Βρε oboro, κι εγώ σε συμπαθώ πολύ, αλλά κι εσύ δεν δίάβασες τι λέει στο άρθρο που παρέπεμψα: Ότι είναι πιο αποτελεσματικό από άλλα φάρμακα στην αντιμετώπιση των αρνητικών συμπτωμάτων! Αυτά που λέω δεν ξέρω αν εννοείς αυτό, δεν είναι παρενέργειες των χαπιών, αλλά συμπτώματα της αρρώστειας!! Όσο για το πιο επικίνδυνο, δεν είναι το πιο επικίνδυνο άμα κάνεις τακτικά εξετάσεις!! Είναι μια χαρά! Πως βλέπεις τότε να κρατάω την ίδια στάση αφού λες ότι τώρα το βλέπω σαν καραμέλα; Εννοείς ότι ακόμα ψάχνω για άλλο φάρμακο; Συνέχεια ψάχνω, μέχρι να βρω το καλύτερο! Και τώρα αυτό που με αφορά πολύ, είναι τα αρνητικά συμπτώματα! Κυρίως τα συναισθήματα, γιατί τα άλλα μπορώ να τα λύσω και με ένα αντικαταθλιπτικό! Το Ινβέγκα είχε ακριβώς τις ίδιες παρενέργειες με το Ρισπερντάλ, και μία από όσο θυμάμαι παραπάνω. Τώρα παίρνω το Geodon, το πήρα τελικά...Τα ξέρω αυτά που λες περι βαριού φαρμάκου..
30-10-2010, 08:49 #28
Τις τακτικες εξετασεις τις κανεις οχι για να ειναι \"μια χαρα ασφαλες\" το φαρμακο, αλλα για μην πεθανεις απο καμια λοιμωξη μεσα σε μερικες ημερες. :) Κι οποιος διαβασει αυτο το αρθρο λογικα θα ανησυχησει, λαϊτ... Δεν θα το δει σαν ελπιδα. Οταν ειπα οτι κρατας την ιδια σταση εννοουσα σε επιπεδο ζωης. Κατα τη γνωμη μου κανεις \"κυκλους\"... Πολυς κοσμος κανει δηλαδη, κι εγω δεν παω πισω (κυριως παλιοτερα, χεχε). Ειναι λιγο δυσκολο να το περιγραψει κανεις σε αυτον που κανει τους κυκλους, αναζητωντας τη λυση σε λαθος μερος η και στο λεπονεξ ακομα (παναγια μου.)
Αν υποχωρησουν με το Geodon οι αλλες παρενεργειες λιμπιντο, βαρος κλπ νομιζω θα βελτιωθει σημαντικα η ποιοτητα ζωης σου - αληθεια το παιρνεις ακομα παραλληλα με το ινβεγκα η εισαι σε μονοθεραπεια ηδη? Αλλα οπως ειπα για να προχωρησει καποιος τη ζωη του χρειαζεται πολυ περισσοτερα απο μια αλλαγη φαρμακου, ειδικα οταν προκειται για βαρια νοσο. Νεα κοπελα εισαι... Αναμεσα στα μελλοντικα, καλυτερα φαρμακα με τις λιγες σχετικα παρενεργειες που θα πιανουν και τα αρνητικα συμπτωματα (και που θα ερθουν καποια στιγμη) και στις μειωμενες παρενεργειες ενος καλυτερου για σενα φαρμακου τωρα στο παρον η το αμεσο μελλον, πιστευεις οτι δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ κινηση που μπορεις να κανεις εσυ, σε επιπεδο ζωης και εκτος ψυχιατρικων θεματων, για να βαλεις λιγη χαρα στη ζωη σου?"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
30-10-2010, 08:59 #29
Oboro ωραία αν δεν πεθάνεις που είναι το πρόβλημα; Δεν είναι ασφαλές το φάρμακο;; Εξάλλου και οι γιατροί το δίνουν, αλλιώς θα είχε απαγορευτεί. Και μην πεις πάλι το δίνουν σε εξαιρετικές περιπτώσεις και οι άλλοι είναι εγκληματίες, γιατί σου εξήγησα. :) Τι κύκλους κάνω ακριβώς εκτός από το να αναζητάω συνέχεια νέο φάρμακο για να είμαι καλύτερα;
Δεν βελτιώνεται η ποιότητα της ζωής μου με το Geodon... Το παίρνω ως μονοθεραπεία, πάντα έτσι. Τι παραπάνω χρειάζεται από αλλαγή φαρμάκου; Μπορώ εγώ να νικήσω την ασθένεια με το μυαλό μου; Άσχετα που λέει ο γιατρός ότι μπορώ, κάνω τόσες προσπάθειες και δεν βλέπω καμμία βελτίωση.
Ναι, πιστεύω ότι δεν υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ κίνηση που μπορώ να κάνω για να βάλω χαρά στη ζωή μου. Εϊναι φύσειν (της αρρώστειας)αδύνατον!!!!!!!!!!
30-10-2010, 09:08 #30
Οχι δεν ειναι αυτη η φυση της ψυχωσης... Αυτη ειναι η φυση της απελπισιας και της παραιτησης. Τα δυο αυτα μαζι μπορουν να γονατισουν και τον ψυχικα υγιεστερο ανθρωπο. Δεν χρειαζεται η ψυχωση για αυτο. Θελεις να μου πεις οτι με τη λιμπιντο και το μεταβολισμο σου ξανα στα πανω τους δεν θα μπορουσες να κανεις *τιποτε* για να βελτιωσεις την ποιοτητα ζωης σου? Και ευχομαι ολοψυχα τα Geodon να εχουν το επιθυμητο αποτελεσμα, το ξερεις αυτο.
Oboro ωραία αν δεν πεθάνεις που είναι το πρόβλημα; Δεν είναι ασφαλές το φάρμακο;;"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Πώς;
14-06-2025, 02:52 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία