LEPONEX - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 84

Thread: LEPONEX

Banned
    Βρε oboro, απελπισία ναι, παραίτηση όχι. Δεν μπορείς να το πεις αυτό για μένα. Κάνω τα πάντα για να γίνω καλά, όσο μπορώ δηλαδή, γιατί πχ δεν μπορώ να κοιμάμαι κάθε βράδυ με τις κότες! Αλλά όμως η λίπμπιντο δεν έχει επανέλθει πλήρως, πολύ λίγο ένα 5% και όσο για το μεταβολισμό, δεν ξέρω ακόμη. Προς το παρόν έχω πάρει κάποια κιλά, γιατί μου αυξήθηκε η όρεξη. Τώρα μου μειώθηκε πάλι στο κανονικό. Το ξέρω αυτό που λες ότι εύχεσαι, ναι, και σε ευχαριστώ.
    Εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι άμα δεν πεθάνεις είναι τόσο ασφαλές το φάρμακο όσο και τα άλλα. Και γενικά η ασφάλεια αυτό είναι, όσον αφορά τη ζωή αν ζεις ή αν πεθαίνεις.

Banned
    Originally posted by afrula
    σου στειλα email ελπιζω να ρθε.Μην ανησυχεις για τιποτα.Θα σε αναλαβει ναι και οι 2 παμε στον ιδιο με μια συνεδρια γιατι τον αδερφο μου τον εχει 10 χρονια.Παλεψε πολυ μαζι του δεν ειχαν βγει τοτε τα καινουργια ηταν τα risperdal που σε κανουν φυτο και χοντρο και αλλα πολλα.Το leponex το παιρνει 5 με 6 χρονια.Κανει εξετασεις αιματος και ειναι δοξα το Θεο μια χαρα .Πηγαινε σε αυτον και ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.Ο ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΡΩΤΗΣΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ.Προσωπικα με τον αδερφο μου τον εκανε να πεταει.Απλως μονο δε δουλευει.Ελπιζω να πανε ολα καλα και μακαρι να μαθαινω και νεα σου μην ανησυχεις για το φαρμακο.Θα στα εξηγησει ολα ο καθηγητης.φιλακια!!!:)
    Afrula, τώρα το είδα το μήνυμά σου. Πολύ καλά, όπως μου τα λες, σου έχω στείλει και εγώ εμαίλ. Απλά μου είπες ότι δεν δουλεύει τώρα;;; Έχει πάρει σύνταξη; Αν ναι, πως θα με αναλάβει; Ευχαριστώ.

Senior Member
    Originally posted by afrula
    δεν ειχαν βγει τοτε τα καινουργια ηταν τα risperdal που σε κανουν φυτο και χοντρο και αλλα πολλα.Το leponex το παιρνει 5 με 6 χρονια.
    To Leponex βγηκε αρκετα πριν απ\' το Risperdal, αφρουλα... Και ηταν το πρωτο απο τα \"κανουργια\". Και το Leponex μια χαρα παχαινει, ξερεις. Τωρα το οτι δεν ειχε καμια παρενεργεια ο αδερφος σου συνιστα μεμονωμενη περιπτωση και δεν βλεπω πως μπορει να επηρεασει την αποφαση οποιουδηποτε. Που ειναι εξωφρενικο δηλαδη ετσι κι αλλιως οταν δεν συντρεχουν πραγματικα σοβαροι λογοι αλλα τελος παντων οτι και να πω τωρα...
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Originally posted by lightbluepath
    Απλά μου είπες ότι δεν δουλεύει τώρα;;; Έχει πάρει σύνταξη; Αν ναι, πως θα με αναλάβει; Ευχαριστώ.
    Καλα και να μην εχει βγει στη συνταξη, αν οντως κανει αυτα που γραφονται... :P

Βρε λαϊτ, μπορεις τουλαχιστον να περιμενεις να δεις πως ανταποκρινεσαι συνολικα στο Geodon? Πριν προβεις σε οποιοδηποτε \"πειραμα\"? Αληθεια ποσο καιρο το παιρνεις το καινουργιο?
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Το τελικό συμπέρασμα:ό,τι δε σε σκοτώνει όχι μόνο δε σε κάνει πιο δυνατό,αλλά σε παχαίνει κιόλας.:D
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    Originally posted by oboro
    Απλά μου είπες ότι δεν δουλεύει τώρα;;; Έχει πάρει σύνταξη; Αν ναι, πως θα με αναλάβει; Ευχαριστώ.
    Καλα και να μην εχει βγει στη συνταξη, αν οντως κανει αυτα που γραφονται... :P

Βρε λαϊτ, μπορεις τουλαχιστον να περιμενεις να δεις πως ανταποκρινεσαι συνολικα στο Geodon? Πριν προβεις σε οποιοδηποτε \"πειραμα\"? Αληθεια ποσο καιρο το παιρνεις το καινουργιο?
    Βρε oboro, άστον άνθρωπο πια. Να βοηθήσει θέλει. Σαν τον δικό μου που άμα του πω για το Λεπονέξ θα με στείλει απο κει που ρθα; Είναι αντιμετώπιση αυτή γιατρού που ενδιαφέρεται για τον ασθενή του; Εφόσον από τη μια δεν συντρέχει κανένας κίνδυνος αν κάνω συνέχεια τις εξετάσεις, και από την άλλη θέλω όσο τίποτα άλλο στον κόσμο να γίνω καλά, γιατί να μην το πάρω; Ο γιατρός που έχω ούτε που ενδιαφέρεται για το αν θα γίνω εγώ καλά. Είναι ένας ξένος. Το μόνο που τον νοιάζει, είναι να μην τον πάω μέσα άμα πάθω κάτι, που δεν παθαίνω.
    Όσο για το Geodon, δεν με βοηθάει, μου το πε και ο γιατρός, τα φάρμακα αυτά δεν μπορούν να βοηθήσουν στα αρνητικά συμπτώματα. Ευτυχώς που μου το είπε δηλαδή. Γι\'αυτό θέλω να πάρω το Λεπονέξ. Είναι το μόνο που μπορεί να βοηθήσει. Τα Geodon τα παίρνω τώρα κανα μήνα περίπου περίπου δεν ξέρω ακριβώς, μπορεί λιγότερο μπορεί περισσότερο.
    Και κάτι άλλο, ο γιατρός μου τα είπε μπερδεμένα. Στην αρχή, όταν μιλήσαμε για αρνητικά συμπτώματα, μου είπε πρέπει να κάνω πράγματα για να γίνω καλά, δλδ από το να πληρώνω λογαριασμούς, να μαγειρεύω, να γυμνάζομαι μέχρι να διαβάζω. Αλλά μετά όταν τον πήρα τηλέφωνο για να μου γράψει αντικαταθλιπτικο (για να παίρνω περισσότερες στροφές), μου είπε από μόνος του να κάνω ότι θέλω. Δηλαδή να μην πιέζομαι, γιατί αυτό δεν κάνει καλό. Εγώ όμως κάνω κάτι μόνο αν πιέζομαι. Άρα πως θα γίνω καλά; Άσε που και να μην πιεζόμουνα, δεν πιστεύω ότι θα γίνω καλά, γιατί το διάβασα στο ίντερνετ ότι η πρώιμη φάση όπως είπα πριν τη σχιζοφρένεια, δηλαδή τα αρνητικά συμπτώματα, συνεχίζονται για πάντα μετά τη σχιζοφρένεια για πάντα. :(:(:(

Senior Member
    Originally posted by RainAndWind
    Το τελικό συμπέρασμα:ό,τι δε σε σκοτώνει όχι μόνο δε σε κάνει πιο δυνατό,αλλά σε παχαίνει κιόλας.:D
    λολ! α, ρε ρειν, χαλια μας τα πε ο νιτσε! (δεν ηξερε ο φουκαρας!)

Banned
    Ναι πολύ ωραίο να γελάτε με τον πόνο του άλλου ή όταν τα πράγματα είναι τόσο σοβαρά. Θα σας άρεσε κι εσάς να μην είχατε συναισθήματα καθόλου συν όλα τ\'άλλα; Εγώ δεν θα γέλαγα πάντως.

Senior Member
    λαιτ δε γελασα μαζι σου η με την κατασταση σου, γελασα με την ατακα της ρειν. κακως το παιρνεις τοσο προσωπικα. απλα ετυχε η ατακα να βρισκεται στο νημα σου.

Banned
    Ναι τελοσπάντων τα πράγματα είναι σοβαρά και δεν είναι να γελάς καθόλου σε αυτό το θέμα. Και πιο πολύ το λέω για τη Ρέιν, που το ξεκίνησε.

Senior Member
    ρε λαιτ στο πα και θα στο ξαναπω ξεκολα με το λεπονεξ το οτι βοηθαει στα αρνητικα συμπτωματα μπορει να ειναι για βαριεσ περιπτωσεισ δεν σημαινει οτι κανει και για μασ δευτερον ποιοσ σου λεει οτι ολα θα πανε καλα και δε θα χεισ εκτοσ απο την ψυχωση και τιποτα στο αιμα η δε ξερω εγω που χτυπαει αυτο με αυτα δεν παιζουν ειναι επικινδυνα θα χτυπασ το κεφαλι σου ρωτα και κανενα που εχει παθει ζημια απο τα φαρμακα να σου πει αντε εμενα δε με πιστευεισ οτι εχω παθει ζημια ρωτα κανεναν αλλο

Senior Member
    αγαπη μου πηγαινε σε αυτον που σου πα να σε εξετασει και εκεινος θα κρινει τι θα κανει.Εγω εχω αρχισει και πεταω παλι ,απο τις εμμονες ,βοηθαει και ο ψυχολογος που ειναι αστερι.Απλως με πειραξε λιγο το effexor και μου κανε ταχυκαρδια και το παλευω.Να μαστε καλα αλλοι ειναι αναπηροι και εγω θα στεναχωρηθω για τα σπυρακια που βγαζω με τη ταχυκαρδια?Βρισκομαστε σε αθλια περιοδο οικονομικα και πνευματικα γιαυτο χαλαρωστε,να χετε αγαπη να στε κοντα στο Θεο και ολα θα γινουν.Και να μη γινουμε τελειως καλα δε πειραζει ειμαστε ευλογημενοι γιατι θα απολαυσουμε τον παραδεισο.ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!;)

Banned
    Αφρούλα καλημέρα. Σου χω στείλει ένα εμαιλ, αν θες απάντησε. Επίσης θα θελα να μάθω αν ο γιατρός είναι σε σύνταξη τώρα...

Senior Member
    καινουργιο?
    Βρε oboro, άστον άνθρωπο πια. Να βοηθήσει θέλει. Σαν τον δικό μου που άμα του πω για το Λεπονέξ θα με στείλει απο κει που ρθα; Είναι αντιμετώπιση αυτή γιατρού που ενδιαφέρεται για τον ασθενή του; Εφόσον από τη μια δεν συντρέχει κανένας κίνδυνος αν κάνω συνέχεια τις εξετάσεις, και από την άλλη θέλω όσο τίποτα άλλο στον κόσμο να γίνω καλά, γιατί να μην το πάρω; Ο γιατρός που έχω ούτε που ενδιαφέρεται για το αν θα γίνω εγώ καλά. Είναι ένας ξένος. Το μόνο που τον νοιάζει, είναι να μην τον πάω μέσα άμα πάθω κάτι, που δεν παθαίνω.
    Όσο για το Geodon, δεν με βοηθάει, μου το πε και ο γιατρός, τα φάρμακα αυτά δεν μπορούν να βοηθήσουν στα αρνητικά συμπτώματα. Ευτυχώς που μου το είπε δηλαδή. Γι\'αυτό θέλω να πάρω το Λεπονέξ. Είναι το μόνο που μπορεί να βοηθήσει. Τα Geodon τα παίρνω τώρα κανα μήνα περίπου περίπου δεν ξέρω ακριβώς, μπορεί λιγότερο μπορεί περισσότερο.
    Και κάτι άλλο, ο γιατρός μου τα είπε μπερδεμένα. Στην αρχή, όταν μιλήσαμε για αρνητικά συμπτώματα, μου είπε πρέπει να κάνω πράγματα για να γίνω καλά, δλδ από το να πληρώνω λογαριασμούς, να μαγειρεύω, να γυμνάζομαι μέχρι να διαβάζω. Αλλά μετά όταν τον πήρα τηλέφωνο για να μου γράψει αντικαταθλιπτικο (για να παίρνω περισσότερες στροφές), μου είπε από μόνος του να κάνω ότι θέλω. Δηλαδή να μην πιέζομαι, γιατί αυτό δεν κάνει καλό. Εγώ όμως κάνω κάτι μόνο αν πιέζομαι. Άρα πως θα γίνω καλά; Άσε που και να μην πιεζόμουνα, δεν πιστεύω ότι θα γίνω καλά, γιατί το διάβασα στο ίντερνετ ότι η πρώιμη φάση όπως είπα πριν τη σχιζοφρένεια, δηλαδή τα αρνητικά συμπτώματα, συνεχίζονται για πάντα μετά τη σχιζοφρένεια για πάντα. :(:(:( [/quote]Είναι αντιμετώπιση αυτή γιατρού που ενδιαφέρεται για τον ασθενή του;

ναι!

Senior Member
    εγώ νομίζω ότι σου χρειάζεται ψυχοθεραπεία. για να πάψεις να βλέπεις τόσο εχθρικά τους ανθρώπους και να μπορέσεις και πάλι να δεις πιο θετικά τη ζωή.

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast