Results 1 to 4 of 4
Thread: αγχος?
-
31-10-2010, 00:42 #1
αγχος?
θα ηθελα να σας αναφερω κατι που μου συναιβει εχθες..βρισκομουν καθησμενη κ ξαφνικα νιωθω να βαραινει υπερβολικα το κεφαλι μου και να με πιεζει σε σημειο να νομιζω οτι θα εκραγει..ταυτοχρονα ενιωσα κ μεγαλη πιεση στο κοκκαλο της μυτης μου..(να τονισω οτι τις τελευταιες εβδομαδες εχω αρκετο αγχος) σηκωθηκα να προχωρησω με την λογικη οτι θα περασει και τοτε ενιωσα εντονη την επιθυμια να κλαψω..κ ταυτοχρονα να γελασω υπερβολικα..μετα απο 5 λεπτα περασε εντελως ολο αυτο..απλα αναρωτιεμαι αν εχω αρχισει κ τα χανω...το συζητησα με καποια φιλη κ το ριχνει σε υπερβολικο αγχος..εχω περασει πολυ δυσκολες καταστασεις στη ζωη μου αλλα κατι παρεμφερη δεν μου εχει ξανασυμβει...
- 31-10-2010, 22:32 #2
...για ολα υπαρχει μια πρωτη φορα βεβαια,,,αλλα οπως σου ειπε και η φιλη σου δεν ειναι κατι που θα πρεπε να σε ανησυχει,,,δεδομενου και του αγχους . Τσεκαρε την πιεση σου εντο μεταξυ,,,(αυτη η πιεση στη μυτη ισωσ ηταν κατι πρην τη ρυνοραγια , οταν ανεβενει ξαφνικα η πιεση ανοιγει η μυτη , κατι σαν βαλβιδα αποσυμπιεσης ),,,,,χ α λ α ρ ω σ ε .
31-10-2010, 23:36 #3
μαλιστα..αν και απο παντοτε ειμαι υποτασηκο ατομο θα το κοιταξω..σε ευχαριστω πολυ..τωρα το να χαλαρωσεις μια κουβεντα ειναι αυτη
01-11-2010, 01:15 #4
...μια κουβεντα ειναι ,,,αλλα μπορεις να πεισεις τον εαυτο σου αν την επαναλαμβανεις συνεχως .,,, κανε αυθυποβολη . ,,,,,,επαναληψη μητηρ πασης μαθησεως..........
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....