Results 16 to 30 of 113
Thread: ...
-
01-11-2010, 01:34 #16
αχ Lou
τι κριμα να πεθανεις καλε?
εκανες λαθη αλλα αν αυτο που στην πραγματικοτητα αναζητουσες και αναζητας ειναι γλυκυτητα καλοσυνη αληθεια αγαπη
να ξερεις πως θα τα βρεις
και πως θα τα εχεις και συ και θα τα δινεις
μπορω να βγαλω και το θα...
σκατουλα που θες και να πεθανειςΛεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
- 01-11-2010, 01:50 #17
Originally posted by Lou!..
κατ αρχην σας ευχαριστω για το ενδιαφερον!
lou quote egw δεν ξερω να κανω ,αλλα θα σου μιλησω οσο ποιο απλα μπορω ,
ναι ,προσωπικα εχω ενδιαφερων για ολους τους ανθρωπους
καλα δεν ειπα οτι θα αυτοκτονησω κιολας! (πολυ ψυχοφθορο πραγμα κ συνηθως αποτυγχανει)
ναι καλη μου εχω κανει 2 και εχουν αποτυχει ,γιατι υπαρχει αυτο το κατι που μας κραταει,η φλογα η σπιθα η ελπιδα ,για κατι καλυτερο
ειπα οτι αν ο θανατος ηταν απλος, θα παταγα το κουμπακι. οχι για να δω πως ειναι! ελπιζω να ειναι το \"μη ειναι\"!
εγω θα το ειχα πατησει χιλιαδες φορες ,αλλα παντα ελπιζω για κατι καλυτερο,και δεν το παταω λεγεται αισιοδοξια ,ισως σου φαινονται πολυ μεγαλες μαλακιες αυτες που λεω ,αλλα τις εχω νιωσει γ αυτο τις λεω μεγαλες .
για να γλυτωσω απο εμενα βασικα! δε με αντεχω ωρες ωρες! πιστευω οτι εκανα πολλα λαθη στη ζωη μου κ οτι αυτα παντα υπαρχουν, οτι δεν μπορουμε να απαλλαγουμε απο αυτο που λεγεται παρελθον μας.
Λου οχι ,παντα θα το κουβαλαμε το παρελθον ,αλλα το θεμα ειναι να μην μας σκιαζει τοσο πολυ πια ,και αυτο θελει δουλεια Λου δεν ειναι απλα πατησαμε ενα κουμπι ,υπαρχει ενα πραγμα που λεγεται μαχητικοτητα ,για να ξεφυγουμε απο παρελθον ,να βγουμε απο το γμν τον κυκλο ,να τον σπασουμε ,και να δουμε εξω απο αυτον
ξερεις ποσες φορες εχω βρεθει σ αυτη τη θεση
Και ισως μου πεις οτι εγω δεν ειμαι εσυ . Εχεις καθε δικιο αλλα η σκεψη ειναι η ιδια δεν νομιζεις ??
τα εγραψα γρηγορα μπορω να στα αναλυσω αν θες
τεσπα ετσι ειναι η ζωη κλπ κλπΤο πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ
01-11-2010, 08:47 #18
edit στα μουτρα σου κοπελια!!!!!!!!
01-11-2010, 09:35 #19
Αίσχος και όνειδος!=(ξέρεις)
Ουαί,ουαί!=Ου!(Το γνωστό γιούχα.λολ)
Άγαν βαρύς ο στίβος=είναι δύσκολο το αγώνισμα(οπότε είναι σαν προτροπή για εγκατάλειψη).
Φευ νυκτιπαταιπλάγιε αθλητά=Φύγε(εγκατατέλειψε)� �θλητή,που κατά τη διάρκεια της νύχτας περπατάς σε πλάγιες οδούς.
Τι λες καλέ που θα το σκάσεις έτσι αναίμακτα και με τοσαύτην ευκολία,ενώ εμείς θα περνάμε το διάολό μας να τα βγάλουμε πέρα με τις δυσλειτουργίες μας,τα επικά μας κολλήματα και τις προβληματικές μας σχέσεις,στάζοντας ιδρώτα πάνω από τα νήματα του φόρουμ και χύνοντας δάκρυα καυτά πάνω από βιβλία ποπ ψυχολογίας που λέει κι ο Petrance!
No can do Lou,είσαι καταδικασμένη να μένεις μαζί μας,στον ίδιο δρόμο που τραβάμε όλοι οι συνοδοιπόροι της συφοράς,λολ και που-το ξέρεις δα-μερικές φορές φαντάζει βαρύς-αλλά τις υπόλοιπες μας το φτιάχνει ο άτιμος!!!
Επίσης,δε σου επιτρέπω να φύγεις,γιατί καθώς το έχει δηλώσει και μία διάσημη αποχωρήσασα,είσαι το αγαπημένο μου μέλος!Τι θα γινόμουν η έρμη δίχως αγαπημένο μέλος?(θα έβρισκα άλλο εν καιρώ,αλλά μη μου γαμ@ς το επιχείρημα)
Έπειτα,τι θα αναφωνούσα κάθε φορά στο σπίτι όταν η οικογένεια έβλεπε τηλεόραση και πέφταμε πάνω στη διαφήμιση της digea?Ξέρεις,αυτή με το κοριτσάκι με τα ριγέ μαλλιά που κάνει διάλεξη πάνω στις νέες τεχνολογίες,ε,κάθε φορά που το δείχνει,γελάω και λέω:\"H Lou!\"Βέβαια,όλοι με κοιτάνε σα να το έχω χάσει,αλλά το έχω(ΚΑΙ αυτό)συνηθίσει.:P
Με λίγα λόγια(που δεν το κατέχω),ΔΕ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ!!!!!!!!!!:P"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
01-11-2010, 10:17 #20
Κι όσο για τα περιβόητα λάθη του παρελθόντος,δε θα ήμασταν τίποτε δίχως αυτά.Δε θα είχαμε μάθει το παραμικρό.Τα υποτιμάμε,ενώ θα έπρεπε να τα ευχαριστούμε από πάνω!Γιατί εκεί στηρίχθηκε η εξέλιξή μας,πάνω στα παραπατήματα αυτά,τις ατοπιές,τις παρασπονδίες,τις αστοχίες,τις μπαρούφες,τα ολισθήματα,τις τρικλοποδιές και να η μούρη στη λάσπη,τους γλωσσοδέτες που μας παρεμπόδιζαν να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα,τις αυτοβαφτίσεις μας ως άχρηστα και ποταπά πλάσματα,ξέρεις τώρα,ένα σωρό ομορφιές!
Είμαι τελικά Πιαζετιανή,ε;
#Γιατί ρε συ δεν άνοιγες άλλο ένα looser thread,αφού τα ίδια λέμε κι εδώ.Αν ανοίξεις,γράφτο loser,γιατί υποφέρω κάθε φορά η τελειομανής.Ή μάλλον όχι,γράφτο looser για να αντιστέκομαι!!!"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
01-11-2010, 14:53 #21
lol rain!
φχρστω.
λολ, εγω ειμαι louser, οχι loser ουτε looser, ισως loooser? μπα, μαλλον Lou!..ser.
01-11-2010, 14:57 #22
lou! τώρα είδα την υπογραφή σου και ήθελα να σου πω ότι με έκανες και γέλασα
με τέτοια υπογραφή \"θέλε!\" που θες να πεθάνεις όπως λες κι εσύ...ξέρεις να χειρίζεσαι αλλιώς τα πράγματα
01-11-2010, 15:35 #23
Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΣΚΑΤΟΥΛΑΑΑΑ!!
Θες να ηρεμησεις ε?
Θες να την κανεις χωρις αλλο ζορισμα κοριτσακι?
Μηπως να γινω μαγα?... και να απαλλαγουμε απο ολα οσα καναμε?
Αμ δε..καποιες στιγμες τα λαθη μας ειναι φορτια ασηκωτα,μα δεν ειναι και στιγμες που λεμε \"ε και?\"
Τωρα,αυτη τη στιγμη που εσενα σου φαινονται βουνα, θυμησου οτι θα υπαρχουν και οι αλλες!!!
Μακια..
02-11-2010, 18:34 #24
τα αντικαταθλιπτικα βλακαιβουν?
02-11-2010, 18:55 #25
εεε παρντον? :P
Τι εννοεις?"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
02-11-2010, 19:23 #26
02-11-2010, 19:30 #27
Originally posted by τομαζινα
Εγω θα ελεγα οτι η απαντηση δεν ειναι απλη.
Θα ελεγα οτι εαν υποφερεις απο καταθλιψη , θα σκοραρεις υψηλοτερα σε οποιαδηποτε δραστηριοτητα με αντικαταθλιπτικα.
Φυσικα εαν δεν εχεις καταθλιψη , δεν εχει και νοημα να τα παρεις ή αν μπορεις να βρεις αλλους τροπους διαχειρισης.
Γενικα μιλωντας παντως δεν μπορεις να πεις οτι σε κανουν πιο χαζο τα φαρμακα...εκτος εαν εχεις παρει ολοκληρη την αποθηκη μονοκοπανιας.
Θα το ψαξω λιγο παραπανω , τωρα δεν προλαβαινω να γραψω...[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
02-11-2010, 19:37 #28
Originally posted by keep_walking
Originally posted by τομαζινα
Εγω θα ελεγα οτι η απαντηση δεν ειναι απλη.
Θα ελεγα οτι εαν υποφερεις απο καταθλιψη , θα σκοραρεις υψηλοτερα σε οποιαδηποτε δραστηριοτητα με αντικαταθλιπτικα.
Φυσικα εαν δεν εχεις καταθλιψη , δεν εχει και νοημα να τα παρεις ή αν μπορεις να βρεις αλλους τροπους διαχειρισης.
Γενικα μιλωντας παντως δεν μπορεις να πεις οτι σε κανουν πιο χαζο τα φαρμακα...εκτος εαν εχεις παρει ολοκληρη την αποθηκη μονοκοπανιας.
Θα το ψαξω λιγο παραπανω , τωρα δεν προλαβαινω να γραψω...
εγω γενικα πιστευω οτι κανεις δεν ξεφευγει απο καταθλιψη αν δεν αλλαξει τροπο ζωης,τι και αν εχει παρει ενα κουβα φαρμακα
02-11-2010, 19:44 #29
Συμφωνω οτι δεν ειναι τοσο απλες οι απαντησεις, αν και με διαφορετικη εννοια: τα αντικαταθλιπτικα λεγεται πως μειωνουν ορισμενες γνωσιακες λειτουργιες ειδικα στον τομεα της μνημης. Παντως δεν συγκρινεται με την επιδραση που εχουν τα αντιψυχωσικα που ειναι πολυ μεγαλυτερη. Απ\' την αλλη η καταθλιψη ετσι κι αλλιως επηρεαζει τις γνωσιακες λειτουργιες. Εγω ακομη εχω θεματακια με τη μνημη και την προσοχη οπως και με αλλα νοητικα \"κολπα\" που πριν την καταθλιψη μου ηταν ευκολα και τωρα πρεπει να ξαναμαθω.
Αλλα βασικα δεν καταλαβα το σκοπο της ερωτησης περισσοτερο, για αυτο και ρωτησα (το βλακευω το καταλαβα, μου φαινεται και αστειο :P)"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
02-11-2010, 19:59 #30
Ποσο καιρο τα παιρνεις?
..και καλα, τι καινουργιο ειναι αυτο παλι?
Κατσε να μιλησεις..τι πετας μια μαλ@@@ και εξαφανιζεσαι..εεε???
Ακου βλακαιβουν τα αντικαταθλιπτικα..θες να μας πεις οτι ξαφνικα εγινες ηλιθια?
Αχρηστος...
17-07-2025, 22:23 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια