... - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 76 to 90 of 113

Thread: ...

Senior Member
    τελικα υπαρχει Θεος? εγω παλια δεν πιστευα, αλλα τωρα πια δεν ξερω.

Senior Member
    παντως καταφερες να κανεις εμενα να πιω κρασι απο τοσο νωρις μονος και χωρις να εχω λογο προηγουμενως να το κανω.

Senior Member
    γιατι οι γονεις μου δεν πηδιοντουσαν μια μερα νωριτερα?

Senior Member
    χαχα εγω πινω σναπς!
    Last edited by Lou!; 23-12-2010 at 07:06.

Senior Member
    εγω πινω σανγκρια! οκ λιγο ποτο καλο κανει χαλαρωνει αλλα με μετρο.

Senior Member
    ελκπιζω να εισαι καλυτερα τωρα. προφανως και μια δικτιακη αγκαλια δεν μπορει να αντικαταστησει τους ανθρωπους που μας ξερουν και νοιαζονται αλλα ειναι το λιγοτερο που μπορω να κανω. ουτε εγω βγαινω πολυ. δουλεια και σπιτι συνηθως.

Senior Member
    ευχαριστω!

Senior Member
    τελικα ενα φορουμ ειναι χρησιμο κ για κατι ωρες κρισης! μπορω να γκρινιαζω χωρις να αισθανομαι οτι τα πρηζω καποιου γιατι οποιος θελει διαβαζει, δεν ειναι υποχρεωτικο!

Senior Member
    δεν νομιζω πως επρηξες κανεναν. αντιθετως σε ευχαριστω για την συζητηση.

Λου....γιατι να ειχες γεννηθεί μια μερα νωρίτερα?

Senior Member
    λολ Θεοφανια, για να μην ειχα γεννηθει!!!!!! γιατι, ασε, συμφωνα με τους πιστους δεν θα πεθανουμε ποτε!!!!!! (ειναι μια τραγωδια οταν εισαι στα σουπερ down!)

λολ τωρα ειμαι καλυτερα, γιατι ηρθε η θεια μου σπιτι κ καλαμπουριζαμε. τελικα μεγαλο πραγμα οι ανθρωπινες σχεσεις αν κ εγω για καποιο λογο τις περιφρονουσα!
    Last edited by Lou!; 23-12-2010 at 00:36.

Quote Originally Posted by Lou!.. View Post
    λολ Θεοφανια, για να μην ειχα γεννηθει!!!!!! γιατι, ασε, συμφωνα με τους πιστους δεν θα πεθανουμε ποτε!!!!!! (ειναι μια τραγωδια οταν εισαι στα σουπερ down!)

λολ τωρα ειμαι καλυτερα, γιατι ηρθε η θεια μου σπιτι κ καλαμπουριζαμε. τελικα μεγαλο πραγμα η ανθρωπινες σχεσεις αν κ εγω για καποιο λογο τις περιφρονουσα!
    Θα σου ένα κολπάκι δικό μου όταν είμαι ντάουν και δνε έχω καθόλου όρεξη.
    Βασικά δεν θέλω να μιλάω με κανέναν, αλλά επειδή η δουλειά μου είναι να είμαι καθημερινά με ΠΟΛΥ κόσμο, πιάνω την κουβέντα αναγκαστικά και μεταξύ αστείου και σοβαρού λεω αυτό που με απασχολεί, κακοτυχία/γκομενικά/αναβολές/οικονομικά κλπ.
    Επειδή το 99% των ανθρώπων αντιμετωπίζουν οπωσδήποτε κάτι, όλο και κάτι δικό του θα σου πει ο άλλος. Μετά αρχίζω τα τηλ. Λέω τη γκρίνια μου και ακούω τη δική τους.
    Ξέρεις...είναι πολύ λυτρωτικό να ανταλλάσεις τη μαυρίλα σου και να την αλληλομοιράζεσαι.
    Το είπες ήδη με το περιστατικό με τη θεία σου...

Senior Member
    λου?ποσο καιρο εισαι σ αυτη τη φαση?αυτο το θεμα ανοιχτηκε αρκετο καιρο πριν,ραιτ?
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    φωτεινη ναι ειναι 1-1.5 μηνα περιπου κ ειπα να συνεχισω σε αυτο το νημα γιατι εχει συνεχεια, γιατι να ανοιγα αλλο? βεβαια παει κ ερχεται, τη μια ειμαι καλα κ μετα μπορει να ειμαι πολυ down.

Θεοφανια καλο ακουγεται το κολπο σου κ φαινεται να λειτουργει. βεβαια εγω ειμαι αρκετα μοναχικος ανθρωπος κ τα λεω με τον εαυτο μου συνηθως.
    επισης δυσκολευομαι να εκφραζω αρνητικα συναισθηματα στους αλλους, εκτος απο τους γονεις μου που τους εχω πρηξει. θα σου πω ενα κουλο που εγινε πολυ προσφατα στο σπιτι.

γενικως αρχισα να κλαιω καποιες στιγμες στο σπιτι, οπότε όποτε γινεται αυτο ερχεται ο πατερας μου να πει, σουτ ησυχια μην κλαις σε ακουν οι γειτονες κ θα φωναξουν την αστυνομια. του λεω δε με νοιαζει, χεστηκα για τη γνωμη των γειτονων. μετα λεει ενοχλεις, κανεις θορυβο, δε σεβεσαι κανεναν. ενταξει εδω να συμφωνησω μαζι του. μια μερα ξυπναω το πρωι με διαθεση καταθλιψης. παω στην κουζινα, βαζω εναν καφε, καθομαι στο τραπεζι κ αρχισα να κλαιω. απεναντι υπαρχει μια μπαλκονοπορτα. μετα μπαινει η μανα μου κ αναβει το φως!!!!! κ ερχεται κατααγχωμενος ο πατερας μου κ λεει στη μανα μου: "μα τι ανοιγεις το φως, δεν ξερεις οτι φαινομαστε? μας βλεπουν οι απεναντι!!!!" εντωμεταξυ οι απεναντι ηταν 2 πατζουρια κ 2 κουρτινες. λες κ η ολομελεια της απεναντι πολυκατοικιας να ειχε συγκεντρωθει να παρακολουθει εμενα να κλαιω σα να ημουν συναυλια των u2!

εγω τα πηρα στο κρανιο, του ειπα οτι δε με ενδιαφερει αν με βλεπουν να κλαιω γειτονες που ουτε γνωριζω τη φατσα τους, πως δε φαινεται τι κανω ακριβως απο τετοια αποσταση, πως κανεις δεν ειναι παρων να κοιταει, κ πως το να κλαις στο σπιτι σου δεν ειναι το ιδιο με το να κυκλοφορεις γυμνος στην πλατεια συνταγματος.

θελω να σoυ πω με αυτο οτι το να εκφραζεις αρνητικα συναισθηματα στο σπιτι μου ειναι taboo.

κατα τα αλλα ειναι ο ιδιος ανθρωπος που οταν τον ρωτησα, γιατι με κλεισανε μεσα στην κλινικη το 99, λεει οτι δεν ειναι κ τπτ κ ειναι το ιδιο με το να πας στο κατ, αυτος ειναι πολυ φιλελευθερος ανθρωπος κ ολα τα προβληματα ειναι το ιδιο, εγω ειμαι η ρατσιστρια που βλεπω τις ψυχ κλινικες διαφορετικα απο τα αλλα νοσοκομεια.

επισης ενα αλλο προβλημα ειναι οτι τουλαχιστον αυτη την περιοδο πιο πολυ, αλλα κ απο πιο παλια, μπορω να πως οτι το παρελθον μου το ασχημο με βασανιζει ακομα κ αφου γινει παρελθον η τουλαχιστον καποια τραυματα ξαναανοιγουν. κ αυτο δεν ξερω τι να κανω, γιατι ουτε να ξεχασω μπορω, ουτε να αλλαξω το παρελθον.

κ μου εχει δημιουργησει κατι σαν εμμονες κ καποιες ψυχαναγκαστικες συμπεριφορες που ειχαν σα στοχο να διωξουν τις ασχημες αναμνησεις. αλλα δε λειτουργησε, μαλλον απεχτησα λιγο ΙΔΨ. πχ παλιοτερα οποτε μου ερχονταν "απαγορευμενες" αναμνησεις εγω πηγαινα κ εγραφα σε ενα τετραδιο η σε χαρτακια ποστ-ιτ, αν σου ερθει αυτο θα σκεφτεις ετσι η αλλιως κ αυτο μου εγινε κανονικο χουι για αρκετο καιρο! μετα θυμωνα τα πεταγα ολα στα σκουπιδια κ μετα το ξανακανα! τωρα αυτο εχει σταματησει αλλα τα κολληματα ολο κ βρισκουν τροπους να εμφανιστουν, δλδ καποιο θεμα εχω κ εκει!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lou!.. View Post

θελω να σoυ πω με αυτο οτι το να εκφραζεις αρνητικα συναισθηματα στο σπιτι μου ειναι taboo.
    δεν ξερω γιατι να ειναι ταμπου το θεμα της υγειας αλλα ελπιζω να σου εχουν περασει οι ασχημες σκεψεις που εκανες προηγουμενως.

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast