Results 106 to 113 of 113
Thread: ...
-
24-12-2010, 06:36 #106
οταν τα πραγματα φανταζουν δυσκολα και μαυρα ,Τιποτα νομιζω οτι δεν μπορει να μας κανει να τα δουμε ασπρα η λιγο γρι η με χρωμα
Λου αν θες χωστα μου ,αλλα θα σου πω κατι, και ισωςς να νομιζεις οτι δεν καταλαβαινω
Αυτο που βλεπω Λου ειναι ,οτι το παρελθον πηγαινει προς ολοταχως ,και συ ακουλουθεις ,λαχανιασμενη Σημερα πηγαινα καπου με το αμαξι ,σε ενα φαναρι μου ηρθες στο μυαλο μου και αυτο μαζι με σενα η σκεψη αυτη !
Οταν αφηνεις το παρελθον καλη μου να τρεχει μπροστα απο σενα ,και συ κανεις ανωμαλο δρομο πισω του να το προλαβεις και λαχανιαζεις ειναι φυσικο να κουραστεις και να απογοητευτεις ,Και οταν σου την δινει, και σου την βαραει και το φτανεις και πας για προσπεραση αυτο σου βαζει τρικλοποδια και σε ριχνει κατω και δεν μπορεις να σηκωθεις
Το περασα γ αυτο το λεω ,αλλιως δεν θα μπορουσα να μιλησω
Καθε φορα που ηθελα να προσπερασω Λου και να του αφησω γκαζια πισω εμπαινε σφηνα
και σε στροφη φρεναρε αποτομα ,και δεν ειχε και τα φαναρια του στοπ ....με αποτελεσμα να πεσω επανω του
Η συγκρουση σφοδρη ...χε χε
Με εβαλαν στην εντατικη της ψυχης για αρκετο καιρο με φαρμακα με γιατρους κτλ
Οταν βγηκα απο ολο αυτο Λου ξερεις τι ειπα ??
Καθε φορα ρε !!!!!!!!!!!!!!!! που θα ,προσπαθεις να κανεις την προσπεραση ,θα τρως και μια κληση μεγαλη
Σε οτι συνεπαγεται αυτο Το “ποσο” θα το θεσεις εσυ Λου
Ευχομαι καλη μου να εισαι καλυτερα
Και τα τσατ δουλευουν ,και τα u2u)))
Και οι ανθρωποι που αισθανεσαι δικους σου ,και μπορεις να μιλησεις
θελω να σε ακουσω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τι εκανα ολες αυτες τις σκεψεις πηγαινα και εκδρομουλα γμτ σουνιο !! Μην παν χαμενες λολ
Αφου μου ειπαν μην σκεφτομαι !! ακουτε κατι πραγματα !!Last edited by soft; 24-12-2010 at 06:59.
Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ
- 24-12-2010, 07:04 #107
κατι σβηστηκε αμα το βρεις βαλτω χε χε ,
μ αρεσει αυτο το φορουμ .Ψαχνεις παντα να βρεις που πηγε το αλλο μισο μνμ, σημερα δεν μπορεσα να το βρω χαθηκε σαμποταζζζζζζ!!!!!!!!! και το ειχα σημερα το θεμα
ΑΝ δεν το βρητε θα παω μια Σουνιο παλι αυριο, καπου εκει θα ειναι αφου οπου κανεις τις σκεψεις λενε εκει μενουν ,μαζι με τις εικονες χε χε χε
Καλα να εισαι Λου.. ευχη για σενα λογο των ημερων και οχι μονο ,και για ολους τους ανθρωπους γυρω μαςLast edited by soft; 24-12-2010 at 07:17.
Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ
24-12-2010, 23:13 #108
24-12-2010, 23:25 #109
24-12-2010, 23:37 #110
κοιτα στην περιπτωση μου η κακη σχεση με τους γονεις προκυπτει ως συνεπεια της κακης σχεσης που εχω εγω με τον εαυτο μου, οποτε κανω γκρινιες στο σπιτι κ γινονται αναταραχες. διαφορετικα, ακομα κ που μενουμε στο ιδιο σπιτι, δεν εχω πολλα πολλα με τους δικους μου, τωρα προκυπτει ενα θεμα με τον πατερα μου, γιατι αφου γυρισα απο αμερικη πηγα στη δουλεια του κ ενταξει αυτος ειναι ενας λογος που θεωρω το παρον μου κακο, κ τσακωνομαστε!* δεν ξερω βεβαια τι θα κανω με το θεμα δουλεια, αλλα ουτε αυτον θελω, ουτε τη δουλεια του. απλα στην αμερικη καποια πραγματα τα χειριστηκα πολυ λαθος κ μετα τα πραγματα σκατωσαν κ δεν μπορουσα να τα διαχειριστω, ουσα τελειομανης, κ ως γνωστον, τα χουγια μας τα παιρνουμε μαζι μας (η πολη θα σε ακολουθει, ειπε ο Καβαφης), κ εγω τελικα γυρισα ελλαδα. αλλιως δεν θα γυριζα. γυρισα ως αποτυχημενη κ αυτο φυσικα κ το κουβαλαω.
*οταν δε, του πεις, δε μ αρεσεις ουτε εσυ, ουτε κ η δουλεια σου, γινεται ενας χαμος!!!!!! πρεπει να του εχω θιξει ενα πολυ σημαντικο κομματι απο το ειναι του (δουλεια του, ποδοσφαιρα, κ ο γατος του που πεθανε προσφατα - α, να μην ξεχασω τις πανσεληνους κ τις εκλειψεις)Last edited by Lou!; 24-12-2010 at 23:58.
24-12-2010, 23:55 #111
σοφτ γραφεις πολυ ωραια! οχι, γιατι να σου τα χωσω? εχω προβλημα με το παρελθον μου, ναι. δυσκολευομαι να το αφησω στη θεση του, δηλ στο παρελθον!!!
Last edited by Lou!; 25-12-2010 at 00:09.
25-12-2010, 00:43 #112
25-12-2010, 01:07 #113
τα χαρτακια τα κοψα!!! αυτο που μου χει μεινει ειναι ενας ψυχαναγκασμος να μαστιγωθω λιγακι καθε μερα για τα λαθη του παρελθοντος!!!! ειναι Inverse OCD (δικη μου ορολογια)! αυτο πρεπει να κοψω!!!
inverse γιατι δε σε απαλλασει απο καποιο αγχος, σου δημιουργει αγχος κ σε κανει να αισθανεσαι χαλια!Last edited by Lou!; 25-12-2010 at 01:29.
Μήπως 'παλεύουμε' για ανακούφιση και όχι για αποτέλεσμα;...
26-06-2025, 19:46 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή