Results 16 to 29 of 29
-
03-11-2010, 16:37 #16
δλδ ο πωλητής που χρειάζεται να πει ψέματα στο χώρο της δουλειάς του είναι και ψεύτης στην προσωπική του ζωή?
http://www.mazi.org.gr/
- 03-11-2010, 18:02 #17
Originally posted by mariadimitra
Κατ\'αρχας δεν ξερω αν ειμαι εκτος θεματος εδω που γραφω...αν ναι συγχωρεστε με.
Προκειται για συγγενικο μου προσωπο....
οταν ηταν μικρη της παρουσιαστηκε σχολιαση...φορουσε κατι χαζα πλαστικα σαν σωματα που υπηρχαν τοτε μηπως διορθωθει το θεμα.Την κοροιδευαν τα παιδια και σταματησε το σχολειο(σας τα λεω πολυ περιληπτικα γιατι η ιστορια της ειναι τεραστια)
Απο θειους γιαγιαδες και τετοια δεν πηρε αγπαη αντιθετως την ξεχωριζαν απο τα αλλα παιδια....δεν εβλεπε δωρακια ας πουμε απο την γιαγια οπως τα αλλα και ας εμεναν ολα στην ιδια πολυκατοικια.
Νευρικο παιδι,επιθετικο και ζηλιαρικο.Εγω οταν ημουν μωρο ας πουμε μου λεει η μαμα μου πως οριακα αφηνε εκεινη να με ακουμπαει.
Ζηλια προς την μητερα της και τους συγγενεις της.
Ολους μας εβριζε ανευ λογου....Στα 15 της εφυγε πρωτη φορα απο το σπιτι.Τη βρηκαμε στους δρομους....μετα οι πορτες κλειδωμενες και καγκελα στα παραθυρα για να μη το σκασει παλι...
μη σας τα πολυλογω.... η ζωη στο σπιτι ασχημη για ολους και εκεινη να τρωει ξυλο μεχρι και απο θειους γιατι χτυπουσε την μητερα της!
για να μη σας τα πολυλογω η συγκεκριμενη γυναικα πλεον..εχει επιλεξει να ειναι ιεροδουλη για αυτο και ο τιτλος του θεματος.
Δεν το κανει απο αναγκη να ζησει σαφεστατα....στο σπιτι της εμαφανιζεται μια φορα στον ενα εναμησι χρονο...τα εχει ολα αλλα επιλεγει να ξαναγυρισει στους δρομους.
Αυτο ειναι ενα ειδος διαταραχης πιστευω....αλλα τι μπορει να ειναι?
Επισης οταν η ιδια δεν θελει να παει σε ειδικο και κανενα ιδρυμα δεν την δεχεται τι γινεται?μενει στους δρομους στο ελεος του θεου?
εχω παραλειψει πολλες πληροφοριες γιατι ειναι πολλα....οτι θελετε σας διαευκρινιζω!
ένας άνθρωπος που έχει στερηθεί την αγάπη σε τέτοιο βαθμό, είναι φυσικό να μην θέλει να ξαναδεί το σπίτι του.
τώρα η δουλειά που επιλέγει ο καθένας να κάνει είναι κάτι προσωπικό.
δεν κατάλαβα ποια είναι ακριβώς η απορία σου.
η δική μου πάντως θα ήταν : τί στο καλό έκανε αυτό το παιδάκι και του φέρθηκαν έτσι?http://www.mazi.org.gr/
04-11-2010, 00:47 #18
Originally posted by arktos
δλδ ο πωλητής που χρειάζεται να πει ψέματα στο χώρο της δουλειάς του είναι και ψεύτης στην προσωπική του ζωή?
04-11-2010, 01:23 #19
Originally posted by mariadimitra
Κατ\'αρχας δεν ξερω αν ειμαι εκτος θεματος εδω που γραφω...αν ναι συγχωρεστε με.
Προκειται για συγγενικο μου προσωπο....
οταν ηταν μικρη της παρουσιαστηκε σχολιαση...φορουσε κατι χαζα πλαστικα σαν σωματα που υπηρχαν τοτε μηπως διορθωθει το θεμα.Την κοροιδευαν τα παιδια και σταματησε το σχολειο(σας τα λεω πολυ περιληπτικα γιατι η ιστορια της ειναι τεραστια)
Απο θειους γιαγιαδες και τετοια δεν πηρε αγπαη αντιθετως την ξεχωριζαν απο τα αλλα παιδια....δεν εβλεπε δωρακια ας πουμε απο την γιαγια οπως τα αλλα και ας εμεναν ολα στην ιδια πολυκατοικια.
Νευρικο παιδι,επιθετικο και ζηλιαρικο.Εγω οταν ημουν μωρο ας πουμε μου λεει η μαμα μου πως οριακα αφηνε εκεινη να με ακουμπαει.
Ζηλια προς την μητερα της και τους συγγενεις της.
Ολους μας εβριζε ανευ λογου....Στα 15 της εφυγε πρωτη φορα απο το σπιτι.Τη βρηκαμε στους δρομους....μετα οι πορτες κλειδωμενες και καγκελα στα παραθυρα για να μη το σκασει παλι...
μη σας τα πολυλογω.... η ζωη στο σπιτι ασχημη για ολους και εκεινη να τρωει ξυλο μεχρι και απο θειους γιατι χτυπουσε την μητερα της!
για να μη σας τα πολυλογω η συγκεκριμενη γυναικα πλεον..εχει επιλεξει να ειναι ιεροδουλη για αυτο και ο τιτλος του θεματος.
Δεν το κανει απο αναγκη να ζησει σαφεστατα....στο σπιτι της εμαφανιζεται μια φορα στον ενα εναμησι χρονο...τα εχει ολα αλλα επιλεγει να ξαναγυρισει στους δρομους.
Αυτο ειναι ενα ειδος διαταραχης πιστευω....αλλα τι μπορει να ειναι?
Επισης οταν η ιδια δεν θελει να παει σε ειδικο και κανενα ιδρυμα δεν την δεχεται τι γινεται?μενει στους δρομους στο ελεος του θεου?
εχω παραλειψει πολλες πληροφοριες γιατι ειναι πολλα....οτι θελετε σας διαευκρινιζω!
ένας άνθρωπος που έχει στερηθεί την αγάπη σε τέτοιο βαθμό, είναι φυσικό να μην θέλει να ξαναδεί το σπίτι του.
τώρα η δουλειά που επιλέγει ο καθένας να κάνει είναι κάτι προσωπικό.
δεν κατάλαβα ποια είναι ακριβώς η απορία σου.
η δική μου πάντως θα ήταν : τί στο καλό έκανε αυτό το παιδάκι και του φέρθηκαν έτσι?
ακριβως...συμφωνω απόλυτα.
04-11-2010, 01:40 #20
Κι εγώ. Αλλά και σαν γυναίκα πως της φέρονται, θέλουν να την κλείσουν σε ίδρυμα τώρα. Έλεος.
04-11-2010, 10:32 #21
Originally posted by pad
εννοείς στο χώρο της δουλειάς κάποιου ?
γιατί αν τα χρησιμοποιείς στη προσωπική σου ζωή , δεν συμφωνώ.
είσαι απλά ένας ψεύτης.
είσαι ? :Dhttp://www.mazi.org.gr/
04-11-2010, 10:45 #22
Πάλι συμφωνώ και ο pad δεν εννοεί φυσικά στη δουλειά, αλλά στην προσωπική ζωή.
04-11-2010, 11:38 #23
Ως ιεροδουλεία εννοείται η ιερή ή θρησκευτική πορνεία. Η ιερή πορνεία δεν θεωρείτο σαφώς οργιαστική εκδήλωση της σφοδρής επιθυμίας, αλλά σοβαρό θρησκευτικό καθήκον. Oι υπερήφανες ιέρειες της αγάπης φαίνεται ότι αντικαθιστούνταν στις περισσότερες περιπτώσεις από σκλάβες, που ήταν αφιερωμένοι σαν «δούλοι» ή καλύτερα σαν αναθήματα σε κάποιον θεό, σε κοινές εταίρες που ασκούσαν την «παρά φύσην» ευλάβεια τους.
Διαβάστε περισσότερα: http://www.pare-dose.net/?p=3004#ixzz14IwY1i9M
Το επάγγελμα της ιερόδουλης είναι ίσως το μοναδικό που επιβιώνει χιλιάδες χρόνια τώρα. Από τα αρχαία χρόνια, με τις νεαρές ιέρειες της Αφροδίτης, τις μετεπαναστατικές κυρίες των «ελευθέρων ηθών», μέχρι και την ξακουστή Γαβριέλλα των Αθηνών, η οποία πρόσφερε τις υπηρεσίες της έως και τα 75 της χρόνια, αναρίθμητες είναι οι ιστορίες «αγοραίου» έρωτα, συνευρέσεων που αργότερα κατέληξαν σε μεγάλους έρωτες αλλά και γυναικών που έθρεψαν ολόκληρες οικογένειες ασκώντας το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου.
Η περίπτωση της Γαβριέλλας είναι η πλέον χαρακτηριστική. Η ίδια, επί δεκαετίες ολόκληρες, υπήρξε η πιο ξακουστή ιερόδουλη των Αθηνών. Προς τιμήν της γράφτηκε ακόμη και τραγούδι, το οποίο και κυκλοφόρησε το 1988, ό-ταν η ίδια βρισκόταν ακόμη εν ζωή. Το «παλμαρέ» της συμπεριλάμβανε χιλιάδες άντρες όλων των ηλι-κιών, που στο πρόσωπό της έβλεπαν τη σύντροφο, τη φίλη αλλά και τον προσωπικό τους εξομολογητή. Η ίδια, στην αυτοβιογραφία της περιγράφει με πόση ζεστασιά συμπεριφερόταν στους άντρες που την επισκέπτονταν, τους οποίους και άκουγε με περίσσεια υπομονή να μιλούν για τα προβλήματα και τις μύχιες σκέψεις τους, βλέποντας το σπίτι της όχι σαν «μπουρδέλο», αλλά σαν «καταφύγιο παρηγοριάς». Τους σεβόταν και τους ένιωθε ως κάτι βαθύτερο από απλούς πελάτες, όπως ως κάτι βαθύτερο την αντιμετώπιζαν κι αυτοί.
Η ίδια, όμως, δεν έμεινε μόνο εκεί. Στην ιστορία έχουν μείνει οι δωρεές και οι φιλανθρωπίες που έκανε. Εκατοντάδες νέοι τελείωσαν τις σπουδές τους με χρήματα της Γαβριέλλας, ενώ αρκετές οικογένειες ζούσαν με χρήματά της. Ποτέ δεν αρνήθηκε βοήθεια σε κανέναν και οι γείτονές της την υπεραγαπούσαν. Παρά, δε, την τεράστια περιουσία που είχε κάνει, συνέχιζε να εργάζεται μέχρι και τα 75 της χρόνια, όταν το 1991 βρέθηκε στραγγαλισμένη μέσα στο δωμάτιό της. Κάποιοι, προσποιούμενοι τους πελάτες, τη στραγγάλισαν χωρίς οίκτο…
http://m-epikaira.gr/2010/09/%C2%AB%CE%BF%CE%B9-%CE%B9%CE%B5%CF%81%CF%8C%CE%B4%CE%BF%CF%85%CE%BB%C E%B5%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%BF%C F%85%CE%BD-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BA%C F%8C/
04-11-2010, 11:56 #24
Ανατρίχιασα και μόνο που το διάβασα, δεν ξέρω γιατί. :S
05-11-2010, 00:53 #25
Originally posted by pad
εννοείς στο χώρο της δουλειάς κάποιου ?
γιατί αν τα χρησιμοποιείς στη προσωπική σου ζωή , δεν συμφωνώ.
είσαι απλά ένας ψεύτης.
είσαι ? :D
05-11-2010, 07:37 #26
Ωχ pad δεν μας τα πες αυτά.
05-11-2010, 16:39 #27
ειμαι πωλητησ και δε το ξερω????
05-11-2010, 18:30 #28
Originally posted by pad
ειμαι πωλητησ και δε το ξερω????
οχι καλε ψευτης ειπες οτι εισαι.
05-11-2010, 18:59 #29
Originally posted by γιώτα2