Results 16 to 21 of 21
-
03-11-2010, 13:53 #16
αλίκη,
από όλα όσα γράφεις εγώ βγάζω ότι είσαι με τον άντρα της ζωής σου, αυτόν που υπεραγαπάς και δεν αλλάζεις με τίποτα, όπως κι αυτός. Στο βάθος δε θέλεις καθόλου να τον χωρίσεις, δε ζεις χωρίς αυτόν έστω κι αν περάσουν χρόνια μακριά του (βγαίνει από τα όσα γράφεις για την περίοδο που ήσουν φοιτήτρια).
Το πρόβλημα είναι οι ιδιαιτερότητες στη συμπεριφορά του. Εκεί να εστιαστείς, να προσπαθήσεις να του τις αλλάξεις διαφορετικά να τις δεκτείς αφού η ουσία είναι ότι είναι ο άνθρωπος της ζωής σου.
Διόρθωσε με αν κατάλαβα λάθος......γιάννης
- 03-11-2010, 18:25 #17
βασικα σε αυτο το συμπερασμα εχουμε καταληξει//οτι χωρις να ειμαστε μαζι υποφερουμε .για αυτο αλλωστε εγραψα τον τιτλο \"εξαρτημενη\".νιωθω εξαρτηση,οτι μετα απο αυτο τον συγκεκριμενο χωρισμο θα πεσω σε κομμα!!κι εκει ερχομαι να προσθεσω και κατι ακομη ,την ανικανοτητα μου να δεχτω κ να αντιμετπισω τα αρνητικα συναισθηματα που προκυπτουν απο καποιες καταστασεις..
03-11-2010, 19:36 #18
Τι εννοεις?? Θες να πεις οτι δεν επιτρεπεις στον εαυτο σου να νιωσει αρνητικα συναισθηματα??
03-11-2010, 20:40 #19
Αλίκη, καλησπέρα και από μένα. Ο path σου ζήτησε να πεις και ένα θετικό για τη σχέση σου με τον σύντροφό σου και εσύ τη χαρακτήρισες \"παθιασμένη\". Θεωρείς δηλαδή ότι αυτό είναι το κυρίαρχο στοιχείο που κάνει μια σχέση πετυχημένη και τους ανθρώπους ευτυχισμένους;
Θα ήθελα να μάθω ποια είναι τα ενδιαφέροντά σου και αν σε καλύπτει σε αυτά ο σύντροφός σου. Έχετε κάτι κοινό να συζητάτε όταν βρίσκεστε; Και επίσης, του έχεις εξηγήσει πόσο σε πληγώνει αυτό που κάνει με τις άλλες κοπέλες; Και αν ναι τον έχεις ρωτήσει τι είναι αυτό που τον κάνει να το συνεχίζει αδιαφορώντας για τα συναισθήματά σου;
04-11-2010, 12:19 #20
σας ευχαριστω πολυ ολους κι ας ειναι δυσαρεστα αυτα που μου λετε καποιοι.λοιπον,σε αυτη τη σχεση βρισκω και θετικα και αρνητικα.τα θετικα ειναι οτι με αυτον τον ανθρωπο γνωριζομαστε πια τοσα πολλα χρονια που νιωθουμε σαν αυτοκολλητοι,ενδιαφερεται πολυ για τον αν περναω καλα σε ολους τους τομεις και φροντιζει παντα να μη με αφηνει παραπονεμενη και βεβαια μεχρι στιγμης δεν εχουμε βαρεθει καθολου ο ενας τον αλλο κ παραμενουμε ερωτευμενοι με την ιδια ενταση.τα αρνητικα ειναι η νοοτροπια,η επιμονη του να επιβαλει οχι ολες αλλα αρκετες φορες την αποψη του και να πηγαινει κοντρα στις δικες μου θεωριες.παντως ειμαι κ εγω ζηλιαρα αν και δεν το δειχνω βεβαια .ας πουμε σε καποια πραγματα ειμαι κ γω υπερβολικη.θελω να ειμαι πολυ μοναδικη για αυτον κ ισως το παρακανω καποιες φορες με την προσπαθεια μου αυτη.παντως αν καποιες φορες προσπερασω κατι που θα σηκωνε ζηλια παρατηρω μετα δεν το επαναλαμβανει.συμμορφωνετ� �ι.απλα καποιες φορες δεν μπορω να το περασω ετσι ειτε γιατι ετσι μου ερχεται η εχω νευρα γενικοτερα.
04-11-2010, 12:32 #21
Originally posted by *Ghost*
Σορρυ κιολας, πραγματικα, αλλα ο τυπος μου φαινεται πολυ μαλακας.... Ακου εκει να κορναρει σε γκομενες.... Δεν ξερω, εμενα ξεδιαντροπο μου φαινεται και οχι χαβαλες... Ειναι λες και το κανει επιτηδες για να εκνευριστεις και μετα να σε μειωσει! Αφου το ξερει οτι σε πληγωνει γιατι το κανει???
Το εχω ζησει και ξερω πως ειναι να μιλαει ο ανθρωπος σου για αλλες.... Για μενα ηταν παρα πολυ ψυχοφθορο.... Το καταλαβαινα οτι του αρεσαν πραγματικα αυτες οι αλλες που σχολιαζε, παρολο που ελεγε οτι τα λεει για πλακα... Και ολο αυτο με εκανε να αισθανομαι τοσο \"λιγη\".... Απαισιο συναισθημα!
Βεβαια, δεν μπορω να ξερω πως ακριβως ειναι η περιπτωση σου!
Δεν παιζει μονο ρολο το τι λεει, γιατι με τον τωρινο μου συντροφο κανουμε καποιες φορες πλακα μεταξυ μας και κανουμε κανενα σχολιο για καποιον αλλον. Ειναι και το στιλακι που θα στο πει...
Τα αρνητικά που τα είδες; Εγώ που τα διάβασα σχεδόν όλα, δεν είδα κάτι αρνητικό να σου έχουν γράψει τα παιδιά, τουλάχιστον για σένα.
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....