Results 16 to 28 of 28
Thread: Δραστηριότητες που βοηθάνε
-
04-11-2010, 14:30 #16
Τωρα που το λετε, κι εμενα το zyprexa με \"κατεστρεφε\" με τον ιδιο τροπο, την εποχη που μου το \'χαν γραψει στην ελαχιστη δοση για την καταθλιψη. Η τελευταια επεμενε, οι δε νυχτες γινονταν μερες και αντιστροφα.
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
- 04-11-2010, 14:46 #17
Μη νομίζεις και το ρισπερντάλ είναι καλύτερο. Κι εγώ το ίδιο έκανα με το ρις.
04-11-2010, 14:54 #18
Αυτο με τη νυχτα-μερα εχει να κανει και με την καταθλιψη βεβαια,το εχω παθει και εχω ακουσει να συμβαινει σε αρκετο κοσμο που εχει πεσει, αλλα οταν το επαθα με τα zyprexa ηταν αλλη φαση εντελως... Σαν ζωνη του Λυκοφωτος ενα πραγμα. Επισης μου προκαλουσε φοβερη αϋπνια κι απο πανω. Απ\' την υπερυπνια λογω καταθλιψης (μιλαμε χτυπουσα και 12ωρα) στην αϋπνια του Λυκοφωτος λογω zyprexa :P Good times...
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
04-11-2010, 14:56 #19
Το ρισπερνταλ ειχε περισσοτερο την ταση να με κανει ζομπι και για αυτο κατεληγα να κοιμαμαι και λιγο παραπανω...
Υ.Γ. Good times..."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
04-11-2010, 15:42 #20
Ακριβώς τα ίδια και με το ρις. Κοιμόμουν 5 και ξύπναγα 5. Έλεος. Ίσως φταίει και η αρρώστεια, γιατί και με το Ινβέγκα και το Τζεοντόν, δεν είδα καμμιά σοβαρή βελτίωση. Μπορεί τότε εγώ να το προκαλούσα και να μην κοιμόμουν νωρίτερα κάποιες μέρες, και φυσικά την επόμενη επειδή είχα ξυπνήσει 5 το απόγευμα δεν μπορούσα να κοιμηθώ πριν τις 5 τα ξημερώματα. Τραγική κατάσταση όντως, αφού κάνει και κακό. Αλλά και τώρα, δεν μπορώ να κοιμηθώ, κι ας λένε ότι είναι πιο ελαφρύ το Τζεοντόν. Μεσημέρι με τίποτα, βράδυ σπάνια να νυστάζω, και για πολύ καιρό έπεφτα πχ 12, και κοιμόμουν 1, 1:30. Μαρτύριο.
04-11-2010, 16:02 #21
Η ιδια ακριβως παρενεργεια με δυο διαφορετικα αντιψυχωσικα? Χμμ... Ξερω γω, μηπως εχεις μπει στο τριπ αθελα σου και το συνεχιζεις, το ψυχολογικο κομματι εννοω? Ο γιατρος σου τι λεει για αυτο?
04-11-2010, 17:34 #22
Όχι με δύο, με τρία γι\'αυτό λέω ότι είναι από την ψύχωση. Την πρώτη φορά μόνο το συνέχιζα και αυτό όχι τελείως με τα ρισπερντάλ. Δηλαδή ήθελα και ξενύχταγα, κάποιες φορές, αλλά τις περισσότερες ήθελα να κοιμηθώ και δεν μπορούσα! Τώρα πάντως με το Ινβέγκα παλιότερα και με το Τζεοντόν τώρα, δεν το θέλω να μην μπορώ να κοιμάμαι! Πχ σήμερα κοιμήθηκα 2-8:30, και το μεσημέρι δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Όσο και αν προσπάθησα, δεν είναι ψυχολογικό, από τα φάρμακα ή από την αρρώστεια είναι. Ο γιατρός σε αυτόν δεν έχω πει τίποτα, στην άλλη παλιά που παραπονιόμουν ότι δεν μπορώ να κοιμηθώ πριν τις 5, μου έλεγε φυσικό είναι γιατί ξυπνάς 5. Καλά αυτή ήταν ότι να ναι, μόνο βοήθεια δεν μου προσέφερε. Τώρα που την άλλαξα το κατάλαβα.
04-11-2010, 18:29 #23
\"Πρεπει να προσπαθεις και μονος σου\" ειπε ο γιατρος.Δηλαδη να κανω διαφορες δραστηριοτητες ενω εγω δεν κανω τιποτα.Και ξαναεπαναλαμβανω το ερωτημα ποιες δραστηριοτητες που σας ειπε ο γιατρος σας σας βοηθησανε?
04-11-2010, 18:33 #24
Με βοηθαει η αποκτηση γνωσεων , θελω να τα μαθω ολα:)
Για τωρα μαθαινω ενα καινουριο αντικειμενο γιατι εμεινα ανεργος και φυτοζοω.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
04-11-2010, 18:33 #25
δεν ξερω αν ειμαι εκτος θεματος και αν θα πω βλακεια.....αν ναι συγγνωμη εκ των προτερων...
αλλα δεν θα μπορουσατε να παρετε ενα κατοικιδιο??
παιρνουν αγαπη δινουν περισσοτερη και μπορεις να κανεις πολλα π.χ. με ενα σκυλακι!
βολτες παιχνιδι.....εμεις μεχρι και τηλεοραση βλεπουμε μαζι!
04-11-2010, 18:46 #26
Originally posted by Forever.young
Τι???????????? Σοβαρα μιλας?Κοιμησου πιο νωρις τοτε αλλαξε το βιολογικο σου ρολοι,καταστρεφεσαι ετσι.Originally posted by mihalis
Εγω κοιμαμαι κατα τις 5 τα ξημερωματα και ξυπναω 5 το απογευμα καθε μερα και δεν μπορω με τιποτα να το αλλαξω αυτο.Το zyprexa μου φερνει πολυ υπνηλια.
Αληθεια? Και λες να μη το ξερει ο μιχαλης? Λες να μη θελει να αλλαξει το βιολογικο του ρολοι?
το θεμα ειναι ΠΩΣ ? ΝΑ ΠΑς ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΦΑΣΗ (ψυχωση) για την οποια δεν εισαι κ ο μονος υπευθυνος η μαλλον δεν φταις σε τιποτα κ ουτε ξερεις γιατι σε βρηκε αυτη η καταρα!
04-11-2010, 18:59 #27
12 ωρες υπνο....χμμμμ οκ , αλλα γιατι 5 τα ξημερωματα? Ωραιο το βραδυ δεν λεω αλλα σε καταπονει , χωρια που ολες οι δουλειες γινονται τη μερα (η πλειοψηφια τους).
Γυμναστικη βοηθαει πολυ για ενεργεια ,ευεξια , γνωριμιες κλπ κλπ.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
04-11-2010, 19:11 #28
Originally posted by katerinaki
Αληθεια? Και λες να μη το ξερει ο μιχαλης? Λες να μη θελει να αλλαξει το βιολογικο του ρολοι?
το θεμα ειναι ΠΩΣ ? ΝΑ ΠΑς ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΦΑΣΗ (ψυχωση) για την οποια δεν εισαι κ ο μονος υπευθυνος η μαλλον δεν φταις σε τιποτα κ ουτε ξερεις γιατι σε βρηκε αυτη η καταρα!
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση