Results 16 to 30 of 47
Thread: apodoxh
-
03-11-2010, 10:05 #16
Έχω κάνει εγγραφή και με το όνομα Oneiroplasmenos.
Ξέρεις τι μου κάθεται πικρά. Το ότι με έχουν υποτιμήσει άνθρωποι εδώ μέσα νομίζοντας πως οι ίδιοι είναι θεοί ή πρωθυπουργοί. Ο διασημότερος ψυχίατρος του κόσμου ξέρεις τι έκανε; Έβγαλε όλους τους ψυχικά αρρώστους από τα ψυχιατρεία και δήλωσε πως δεν υπάρχει αρρώστια με το όνομα σχιζοφρένεια. Εδώ απλά στο Ελλαδιστάν δηλώνουμε ότι μας συμφέρει.
- 03-11-2010, 10:12 #17
Κοίτα,άνθρωποι που θα μας υποτιμούν,θα μας,θα μας,θα υπάρχουν πάντα στο δρόμο μας.Μην πας μακριά,εγώ το συνάντησα από την αρχή της ζωής μου,μεγάλωσα μ\'αυτό,το είχα από τους γονείς μου.Την υποτίμηση,την ειρωνεία,τις βρισιές,το κόψιμο των φτερών να μην πετάξω μακρύτερα.
Για πόσο καιρό αυτός ο θυμός θα μας κλέβει ενέργεια που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αλλού;Μετά το θυμό,που είναι ένα μήνυμα πως αδικήθηκες από κάποιες συμπεριφορές,θα έρθει η ειρήνη.Κάνε υπομονή.Να σκέφτεσαι πόσοι άλλοι μαζί σου αυτή τη στιγμή στον πλανήτη μας παλεύουν για να αλλάξουν τη ζωή τους.Εσύ κι εγώ δεν είμαστε τίποτε ξεχωριστό,ένα κομμάτι της ανθρωπότητας που πασχίζει να ελευθερωθεί,όπως τόσοι άλλοι την ίδια στιγμή.
Καλή σου μέρα.:)"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
03-11-2010, 10:19 #18
Ονειροπλασμένε είσαι ο Ίνσεκτ; Και αν ναι, γιατί μας βρίζεις όλους τρελούς;;;;;
03-11-2010, 10:25 #19
Δεν έβρισα.
03-11-2010, 10:29 #20
Διάβασε τι λέει ο/η RainAndWind. Απλά να προσθέσω.
Θυμάμαι σε ένα τραγούδι (εξ μετάφρασης) τον εξής στοίχο \"δεν είμαστε διαφορετικοί από τα πουλιά που ψάχνουν για καλύτερους ουρανούς\"
Back to work now.
03-11-2010, 14:10 #21
Originally posted by Oneiroplasmenos
Έχω κάνει εγγραφή και με το όνομα Oneiroplasmenos.
Ξέρεις τι μου κάθεται πικρά. Το ότι με έχουν υποτιμήσει άνθρωποι εδώ μέσα νομίζοντας πως οι ίδιοι είναι θεοί ή πρωθυπουργοί. Ο διασημότερος ψυχίατρος του κόσμου ξέρεις τι έκανε; Έβγαλε όλους τους ψυχικά αρρώστους από τα ψυχιατρεία και δήλωσε πως δεν υπάρχει αρρώστια με το όνομα σχιζοφρένεια. Εδώ απλά στο Ελλαδιστάν δηλώνουμε ότι μας συμφέρει.
Αυτή η τακτική συμμετοχής σε μία συζήτηση με διάφορα προφίλ, εύλογα δημιουργεί ένα \"τείχος\" μη αποδοχής , μια που αυτό είναι το θέμα μας...
Η αποδοχή έχει απόλυτη συνάφεια με την ειλικρίνεια, την συνολική διαδικτυακή συμπεριφορά του καθένα μας, η αποδοχή από τους άλλους είναι συνώνυμη της αλήθειας και όχι αντίποδας της...
Αυτή είναι η γνώμη μου και την κατέθεσα μια και διατηρώ υπόνοιες πως αυτά που ανέφερες δεν είναι τα μοναδικά προφίλ που έχεις δημιουργήσει σ\' αυτό το φόρουμ, ελπίζω ειλικρινά να κάνω λάθος...[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
03-11-2010, 14:25 #22
Πως δεν έβρισες βρε Ονειροπλασμένε αφού μας είπες τρελούς!
Και επιπλέον ο Ίνσεκτ, δηλαδή εσύ, έμπαινε και με άλλα προφίλ και αυτό ήταν γνωστό από τον αντμίν. Ο Που ζούμε και άλλα.
03-11-2010, 15:45 #23
Πράγματι πολλές φορές, κι εγώ όπως και αρκετοί άλλοι από σας έχουμε υποτιμηθεί, περιθωριοποιηθεί, χλευαστεί και πολλά άλλα. Από την παιδική ηλικία, από συνομίληκους, σχολείο μέχρι σήμερα. Αυτά να συμβαίνουν ακόμα. Και να γεμίζουμε με οίκτο, θυμό ακόμα και δείψα για εκδίκηση σε αυτούς που μας δημιούργησαν αυτή την κατάσταση.
Τουλάχιστον εδώ βρίσκει κανείς κατανόηση. Τοχω διαπιστώσει πολλές φορές. Έχω πάρει πολλές φορές από εδώ τις κατάλληλες απαντήσεις. Και έχω δόσει, νομίζω και βοήθησα εκεί που μπορούσα.
Αυτό που θα θελα να ρωτήσω:
Υπάρχει τρόπος επικοινωνίας μεταξύ των μελών του φόρουμ, το να βρεθούμε από κοντά;
(αν βολεύει με το που μένει ο καθένας) έχει διοργανωθει κάτι τέτοιο παλιά;γιάννης
03-11-2010, 16:08 #24
Ναι έχει διοργανωθεί αλλά δύσκολο να ξαναοργανωθεί.
03-11-2010, 16:19 #25
Originally posted by lightbluepath
Ναι έχει διοργανωθεί αλλά δύσκολο να ξαναοργανωθεί.
και γιατί είναι δύσκολο να ξαναοργανωθεί;γιάννης
03-11-2010, 16:42 #26
Τι δηλαδή έχει ξαναγίνει τι και πως και γιατί δεν ξέρω αλλά το άτομο που το διοργάνωσε αν είναι αυτός που νομίζω έχει φύγει. Και γενικά οι παλιοί λίγοι είναι, έχουν φύγει οι περισσότεροι. Με τους καινούριους είναι πιο δύσκολο να συναντηθούν, γιατί οι περισσότεροι μπαίνουν για λίγο μέσα και έτσι δεν θα το δουν, ούτε είναι τόσο πιθανό να θέλουν μία συνάντηση.
03-11-2010, 17:17 #27
Μπορεί όμως να γίνει κάτι, μια συνάντηση.
Κάποιοι δε θα πουν όχι.
Για αυτούς να γίνει.
Φαντάσου ότι συνδέεσαι με κάποία άγνωστα άτομα από εδώ με τα φανταστικά τους στοιχεία, και με τα όσα γράφουν νοιώθεις ότι κάτι σε συνδέει μαζί τους. Πόσο μάλλον να τους δεις από κοντά!
(χωρίς να παραγνωρίζω τις αποστάσεις)γιάννης
04-11-2010, 08:19 #28
ρε συ ονειροπλασμενε ποιοσ σου λεει οτι αν το σαιτ ηταν φυσιολογικων ανθρωπων(αδιαγνωστων δηλαδη)παλι δε θα σε υποτιμουσαν και δε θα σε χλευαζανε αυτα ειναι φυσιολογικα να γινονται μεταξυ των ανθρωπων αυτα τα εχουν κι οι αυτιστικοι μεταξυ τουσ που ασ πουμε εχουν το πιο χοντρο προβλημα και θα πρεπε να ειναι πιο κουλ
04-11-2010, 08:44 #29
Originally posted by ioannis2
Μπορεί όμως να γίνει κάτι, μια συνάντηση.
Κάποιοι δε θα πουν όχι.
Για αυτούς να γίνει.
Φαντάσου ότι συνδέεσαι με κάποία άγνωστα άτομα από εδώ με τα φανταστικά τους στοιχεία, και με τα όσα γράφουν νοιώθεις ότι κάτι σε συνδέει μαζί τους. Πόσο μάλλον να τους δεις από κοντά!
(χωρίς να παραγνωρίζω τις αποστάσεις)
04-11-2010, 09:23 #30
den einai xioumor pleon na ftanw sto shmeio na thelw na vlapsw ton eauto mou kai na mou dinoun to ok re. h na vlepw th fatsa mou ston kathrepth edw kai liges evdomade skia na lew \"pws eisai etsi reeeeeeeeeeeeeeeeee\". oxi exw xasei thn aksioprepeia mou kai to xioumor mou kai prepei na ta ksanavrw.
Τρώω από στενοχώρια
13-07-2025, 00:02 in Συναισθηματική Υπερφαγία, Ψυχογενής Βουλιμία