apodoxh - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 47

Thread: apodoxh

Senior Member
    ekopsa to alkool gia liges evdomades, meiwsa to kapnisma, ekana gymnat\\ikh kai anti na vrw thetikh antapokrish apo ton kosmo eida ena smhmnos hlithiwn pou paraligo na me anagkasei na autoktonhsw.

Senior Member
    kai pou tous vrhkla?

tos vrhka edw se auto to sait, emraia twn giatrwn tous. tous vrhka sto face book ermaia twn gkoemnwn tous kai twn paidiwn tous. mou edwsan me th siwph tous mia poly dynath apanthsh.

Senior Member
    oi ligoi aksiologoi pou mou dwsan to xeri tous gia na me vohthisoun na shkwthw apo ton gkremo fovountai na milhsoun pleon.

alla ksereis r c. empaina edw mesa na vohthisw ton eauto mou kai esas na pw ti prepei na kanete gia na glitwsete apo thn katastrofh kai vrhka emaia kai pali ermaia.

Senior Member
    h esena libpa an sou pei o giatros sou pows eisai koutos tha peis nai eimai koutos h tha xamogelaseis kai tha to pareis gia xioumor? sorry alla dineis perissoterh dynamh se ena systhma pou den ypologizei proswpikes apopseis.

telws pantwn. eimai se fash pou prospathw na ksanavrw to xameno mou xioumor.

Banned
    Ονειροπλασμένε, δεν μπορώ να καταλάβω τι σου συμβαίνει, ειλικρινά. ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ; Πραγματικά, δεν μου φαίνεσαι καλά. Γιατί γράφεις με greeklish, γιατί ανοίγεις συνέχεια θέματα, γιατί γράφεις άσχετα πράγματα, ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω.
    Και ποιοί είναι αυτοί οι ηλίθιοι στο φόρουμ που δεν σου φέρονται καλά; Δεν είδα κανέναν να σου επιτίθεται. Εγώ σε πείραξα; Εκτός από την άλλη φοά που είπες κάτι και πειράχτηκα, αλλά και πάλι δεν το ήξερα ότι είσαι εσύ να σου μιλήσω αλλιώς. Εγώ πάντως είδα στο φόρουμ ψυχώσεις, να σε υποστηρίζουν δύο κοπέλες!
    Όσο για το γιατρό, τίποτα από τα δύο δεν θα κάνω, αν εννοείς ότι ακολουθώ πιστά το γιατρό μου, το κάνω, αλλά ως ένα σημείο. Αλλά αν μου πει πχ είμαι κουτή θα πω εσύ είσαι.

Senior Member
    helloo! den eipa oti eisai kouth! egw eimai koutos. teleia.

Banned
    Μα είπες αυτό: \"h esena libpa an sou pei o giatros sou pows eisai koutos tha peis nai eimai koutos h tha xamogelaseis kai tha to pareis gia xioumor\"
    Και φαντάστηκα ότι το είπες για μένα επειδή ακούω το γιατρό μου, πως θα το έπαιρνα. Που να φανταστώ ότι το λεγες για σένα!
    Δεν είσαι κουτός. Αυτό είναι σίγουρο. Όσο για το χιούμορ σου, εύχομαι να το ξαναβρείς. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ποιός σου φέρθηκε άσχημα σε αυτό το φόρουμ, είχα διαβάσει σχεδόν όλα τα μηνύματά σου και δεν διέκρινα κάτι τέτοιο.

Banned
    Originally posted by insect
    h na vlepw th fatsa mou ston kathrepth edw kai liges evdomade skia na lew \"pws eisai etsi reeeeeeeeeeeeeeeeee\".
    Όσο γι\'αυτό δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Σε έχω δει και είσαι μια χαρά παιδί, στο έχω πει. Έλεος, λυπήσου τον εαυτό σου, μην του φέρεσαι βάναυσα. Εγώ αυτό που έχω καταλάβει από σένα, είναι ότι εσύ ο ίδιος δεν αγαπάς τον εαυτό σου, συνεπώς πως περιμένεις να σε αγαπήσουνε και να σε δεχτούν οι άλλοι; Είναι κομμάτι δύσκολο.

Senior Member
    Ειστε ηλιθιοι ,ειστε βλακες, ειστε ρατσιστες , ειστε παλιανθρωποι κλπ κλπ κλπ και δεν εχουν τελος τα κοσμητικα.

Κουιζ...βρες γιατι δεν σε αποδεχονται...εγω νομιζω τουλαχιστον οτι δεν θελω να συμμετεχω πλεον στα νηματα σου....ποια νηματα δλδ η αξια των κουνουπιων στην ζωη ή κατι τετοιο.

Τεσπα , τα γραμματοσημα τελειωσαν και το φτυσιμο δεν πιανει.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Member
    Originally posted by insect
    ekopsa to alkool gia liges evdomades, meiwsa to kapnisma, ekana gymnat\\ikh kai anti na vrw thetikh antapokrish apo ton kosmo eida ena smhmnos hlithiwn pou paraligo na me anagkasei na autoktonhsw.
    τι σου συμβαινει?
    και πως επιτρεπεις στους αλλους να σε κατευθυνουν?
    να σε αναγκασουν να αυτοκτονησεις?????????????
    θεωρεις ολους τους υπολοιπους ανωτερους σου ωστε να μπορουν να σε οδηγησουν να κανεις κακο στον εαυτο σου???
    Ολοι μας βρισκομαστε σε αυτον τον κοσμο για καποιο λογο...κανεις δεν ειναι περιττος κανεις δεν ειναι αχρηστος και κανεις μα κανεις δεν αξιζει να εχει τον εαυτο του τοσο χαμηλα!
    Για καποιους εισαι σημαντικος....για σενα ΕΙΣΑΙ σημαντικος!

Member
    Τωρα τι περιμενεις να ακουσεις?Ο καθενας θα σου πει οτι δεν το κανει αυτο και θα χαρει.
    Αυτο φιλε εχει να κανει με την διαθεση και το πως ΘΕΛΟΥΜΕ να παιρνουμε τα πραγματα,ετσι ειναι ο ανθρωπος,δυστυχως.

Banned
    thanks gia tis apanthseis.proseksa kati shmera. magwsa to ena mou daxtylo alla ponesa meta apo mia wra. perierga pragmata. lew mhpows na ylopoihsw auta pou eprepe hdh na eixa kanei protu xtyphsw pali kai arghsw na to katalavw. kalo sas vrady. na prosexete.

Senior Member
    ρε φιλε ειμαι κανα χρονο εδω απο τοτε που ησουν βινσ κι σε εχω συμπαθησει παρολο που καποιεσ φορεσ δε σε καταλαβαινα τα λεγεσ λιγο καλλιτεχνικα και εγω δεν τα πιανω αυτα ανοιξε ενα θεμα να το συζητησουμε λιγο ουτε εγω πιστευω τουσ γιατρουσ οτι ειναι ο αλλοσ γιατροσ δε σημαινει οτι δεν ειναι και μαλακασ μια μαλακια που θα σου πει χωρισ συναισθηση γιατι δεν τον ενδιαφερει φθανει για να σου γαμησει τη ζωη ανοιξε ενα θεμα γιατι παλια σε καποια που εγραφεσ συμφωνουσαμε εχω ανοιξει και εγω θεμα για ενα φαρμακο καλο αλλα λιγο επικινδυνο μηπωσ να το εψαχνεσ λιγο εγω ειναι να το παρω τωρα οποτε θα σου πω

Senior Member
    http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=7617

Banned
    Βρε pad, o Ονειροπλασμένος δεν έχει αρνητικά συμπτώματα.
    Ονειροπλασμένε όλο με γρίφους μιλάς. Τι εννοείς πρωτού χτυπήσεις και αργήσεις να το καταλάβεις;

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast