apodoxh
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 47

Thread: apodoxh

Senior Member

apodoxh

hellloooo. dyskolevomai na pistepsw pws o kosmos den apodexetai tous anthrwpous me dyskolies sthn apodoxh. eseis pws ekshgeite pws oloi se ena site thelwn eginan filoi ektos apo enan?

Senior Member
    thelw na pw, xwris na ypotimaw kanenan, pws einai dynaton na se petane sta skoupidia mesa se ena deuterolepto apla epeidh etsi goustaroune?

Member
    εγω ειμαι καινουρια σε αυτο το forum..το οποιο σε καμμια περιπτωση δεν θεωρω site θελων οπως ειπες....
    καταλαβαινω πως συμβαινει κατι παραξενο εδω μεσα με επιθεσεις ψευτικα προφιλ και τετοια αλλα λογω του οτι δεν με εχει απασχολησει προσωπικα δεν το εχω ψαξει(ειναι και νωρις ακομα)
    τωρα στο ερωτημα σου......
    αυτος που οπως λες πεταξαν στα σκουπιδια ηταν συζητισιμος και ευγενικος οπως νομιζω προσπαθουν οι περισσοτεροι ή ανηκει στην περιπτωση που ανεφερα??
    γιατι να το εκαναν αυτο?
    εγω ειμαι καινουρια και μου απαντησαν ολα τα παιδια

Member
    :)

Senior Member
    Originally posted by mariadimitra
    εγω ειμαι καινουρια και μου απαντησαν ολα τα παιδια
    ?

Member
    [i]Originally posted by insect[/i dyskolevomai na pistepsw pws o kosmos den apodexetai tous anthrwpous me dyskolies sthn apodoxh.

εδω πηγαινε αυτο που ειπα......
    δεν ειδα δυσκολια στο να αποδεχτουν ενα νεο μελος
    προφανως κατι δεν εχω καταλαβει καλα σε αυτο που θες να πεις ομως για αυτο και η απαντηση μου σου προξενησε απορια..

Senior Member
    ειμαι καπως καλυτερα τωρα. σε ευχαριστω που μπηκες στον κοπο να διαβασεςι τα μηνυματα μου.

Senior Member
    Originally posted by insect
    i se ena site thelwn eginan filoi ektos apo enan?
    σε ενα σαιτ τι? θελών? τρελων εννοεις?

εννοεις για τον εαυτο σου οτι δε σε αποδεχονται οι υπολοιποι συμφορουμιτες?

δε νομιζω οτι ισχυει.

ισως να σου φαινεται ετσι, αλλα δε νομιζω οτι ειναι ετσι τα πραγματα.

κατανοητη η αναστατωση σου αν το πιστευεις, σκεψου οτι ισως αυτη την περιοδο να τα βλεπεις λιγο στραβα.

Member
    Originally posted by insect
    ειμαι καπως καλυτερα τωρα. σε ευχαριστω που μπηκες στον κοπο να διαβασεςι τα μηνυματα μου.
    παρακαλω....και να ξερεις πως δεν ειναι κοπος..το θεμα ειναι να μπορουμε να απαντησουμε σε κατι!αυτο το forum ειναι στηριξης και το νοημα ειναι να βγαζουμε ολοι τις κακες σκεψεις που ισως εχουμε μεσα μας...
    και που ξερεις.....μετα μπορει να νιωσουμε καλυτερα!
    να εισαι καλα....:)

Banned
    Site τρελών ε; Και ακόμα δεν έχεις φάει μπαν;

Senior Member
    nai site trelwn. kai akoma na faw mpan.

site atomwn eksarthmenwn apo psychofarmaka h apo peftikes sxeseis.

Senior Member
    Insect,γιατί αισθάνεσαι την ανάγκη να μειώνεις το χώρο που σε φιλοξενεί και σου δίνει τόπο για να ακούγεται η σκέψη και η άποψή σου και τους ανθρώπους που βρίσκονται σε αυτόν;Κάνεις ό,τι αλλού κατηγορούσες.Τελοσπάντων.Κ αταλαβαίνω πως ίσως περνάς δύσκολα,ωστόσο υπάρχουν κι όρια,που τα διαβαίνεις και αυτό θα έχει συνέπειες στην επικοινωνία σου.Θέλεις αλήθεια να την κάνεις δυσκολότερη απ\'ό,τι είναι,ή να τη βελτιώσεις;
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Δεν μειώνω τον χώρο που με φιλοξενεί. Διατυπώνω την άποψη μου χωρίς να αναφερθώ σε κάποιον συγκεκριμένα, όπως κάνουν όλοι εδώ μέσα.

Όρια; Για τι όρια μιλάς; εσένα σου είπα τι να πεις και πως να το πεις σαν πεις την άποψη σου; Εκτός κι αν είσαι ο Administrator και δεν δέχεσαι παρατηρήσεις στο έργο σου.

Senior Member
    Originally posted by RainAndWind
    Κάνεις ό,τι αλλού κατηγορούσες.
    Έχει συμβεί αυτό, δεν το αρνούμαι.

Τα συναισθήματα δεν βρίσκονται σε καθαρά κείμενα. Όποιος έχει προσφέρει κάπου λογικό είναι να ζητάει και εκείνος να του δοθούν πράγματα και όχι να μείνει με το πουλί στο χέρι.

Senior Member
    Βγάζεις κι εσύ το παράπονό σου.Το κατανοώ.Όλοι το περνάμε από καιρό σε καιρό,μία οργή,μία κατάρα,ένα χάλι,μία λαίλαπα αρνητισμού.Θα σου περάσει.Περνάνε όλα.Κι εγώ μερικές φορές γίνομαι άδικη,ισοπεδωτική.Προσπαθώ να μάθω να το βλέπω.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Page 1 of 4 123 ... LastLast