Results 16 to 30 of 61
-
04-11-2010, 21:34 #16
Xαχαχαχα ρε κοψτε τα φαρμακα...
Originally posted by τομαζινα
Originally posted by Remedy
Καλα εσεις τι ζορι τραβατε αν ο ονειροπλασμενος εχει 2 νικ?Σας ενοχλησε ,σας εβρησε?Σας σκοτωσε τη μανα ?Απο τις πιο καλες παρουσιες ειναι εδω,δεν πατε καλα!
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΚΙΤΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΩ ΡΑΧΟΥΛΑ
εσυ?
- 04-11-2010, 22:24 #17
Καλα εσεις τι ζορι τραβατε αν ο ονειροπλασμενος εχει 2 νικ?Σας ενοχλησε ,σας εβρησε?Σας σκοτωσε τη μανα ?Απο τις πιο καλες παρουσιες ειναι εδω,δεν πατε καλα!
εσυ?
τα δεοντα στον κιτσο.
04-11-2010, 22:41 #18
εσυ?
τα δεοντα στον κιτσο.
χαρηκα,οποτε τα δεοντα στον εαυτο σου.......
ΥΣ: Ο Κιτσος χαρηκε και μου ειπε οτι οταν βγουν οι μελιτζανες φλασκες που χει βαλει στο περιβολι ,να σου κρατησω μια σακουλα:)
04-11-2010, 22:42 #19
Originally posted by Forever.young
Xαχαχαχα ρε κοψτε τα φαρμακα...Originally posted by τομαζινα
εσυ?
05-11-2010, 10:29 #20
Oneiroplasmene,τις θεωρείς επικίνδυνες τις γυναίκες;:P
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
05-11-2010, 10:35 #21
thewrw epikyndyno to anthrwpino eidos. to pio epikyndyno eidos tou planhth poy exei daneistei tis gnwseis ths fyshs kai twn allwn zwwn pros ofelos tou.
en toutis den thelw na ksexasw kati pou exei pei h anna frank. \"parola osa exoun kanei pistevw pws oi anthrwpoi einai kaloi sthn kardia\".
05-11-2010, 10:44 #22
Συμφωνώ μαζί σου και στα δύο.Έχω εμπιστοσύνη στον άνθρωπο,παρόλο που γνωρίζω την επικινδυνότητά του.Είμαστε ένα είδος καταλυτικό με τη στάση μας απέναντι στον πλανήτη.Ένας παράγοντας καταστρεπτικός και επιταχυντικός ως προς τη φθορά και την πτώση παρόλες τις σπουδαίες μας ανακαλύψεις και τα επιτεύγματα.Αλλά δε χάνω την πίστη μου,γιατί μέσα στο είδος αυτό μπορείς να βρεις και αυτόν που αδιαφορεί και αυτόν που θα δώσει και τη ζωή του για να προστατέψει.Δεν είναι όμορφο ότι μέσω της διαφοροποίησης και της ποικιλομορφίας εξασφαλίζεται η εξέλιξη;
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
05-11-2010, 10:50 #23
den kserw an einai \"omorfo\"... merikoi anthrwpoi einai omorfoi, h fysh einai panemorfh, esy eisai poly glykia RainAndWind kai alla paidia edw mesa.
ekseliksh ennoeitai pws odeuoume se poreia agnwsth. ti ennow?
px. se 50-100 xronia polla apo ta moderna spitia tha epipleoun sthn thalassa (etsi tha exei lkythei rto provlhma tou yperplythysmou)
px. oi psychasthenies tha exoun perioristei. den tha exoun eksalifthei alla tha einai elefgxomenes apo ton idio ton anthrwpo pou antimetwpizei psychiko provlhma
h ekseliksh einai aparaithth. allwste oi thalasses mas einai aperantes.
05-11-2010, 13:49 #24
05-11-2010, 16:46 #25
μην το λεσ κι ο πλανητησ εχει τωρα τελευταια κατι ψυχολογικα δεν κανει φθινοπωρο απο καλοκαιρι χειμωνα μπορει και στην ιδια μερα σαν δδ μου φαινεται αυτο εχουν ανοιξει τρυπεσ στην ατμοσφαιρα του και τωρα κλεινουν σαν πληγεσ που επουλωνονται καταστρεφεται το οξυγονο σαν κριση πανικου τα χει τα προβληματακια του!!!!!
05-11-2010, 16:59 #26
Μπα , μπορει να αντεξει..! Μην τον βλεπεις ετσι , ειναι σκληρο καρυδι καταβαθος ;)
Eχει επιζησει σε τρομαχτικες επιθεσεις ηλιακης ακτινοβολιας , αμετρητες βροχες μετεωριτων, σεισμους που ανοιγαν την γη στα 300 ωστε να εβλεπες τα ταρταρα κατω, απιστευες εκρηξεις ηφαιστειων τοσο στο εδαφος, τοσο στο υπεδαφος, τοσο στο νερο, τοσο στην αβυσο, εποχες παγετωνων, εποχες ξηρασιας .
Δε νομιζω οτι μπορουμε να του κανουμε τοση ζημια, τουλαχιστον οχι ανεπανορθωτη. Αν μας βαρεθει... σιγα, 2-3 μεγασεισμους μας εχει και μας πεταει απο πανω του, ετοιμος να δεχτει το επομενο κυριαρχο ειδος που ελπιζω να μην ειναι οι \'μπλιαχ\' κατσαριδες.
05-11-2010, 19:38 #27
Κοίτα να δεις πόσα \"καινούργια\" νικ, μπαίνουν στα καλά καθούμενα και τσακώνονται με παλιά μέλη.
Τυχαίο;
Αυτό εννοείται.
05-11-2010, 23:56 #28
Στους καιρους που ζουμε ολα ειναι τυχαια Θεοφανια. ΟΛΑ..!
;)
06-11-2010, 00:28 #29
εδω η τυχαιοτητα εφτιαξε κοτζαμ πλανητη, στα νεα μελη θα κολωσουμε ρε παιδια? :D
06-11-2010, 00:29 #30
Originally posted by pad
μην το λεσ κι ο πλανητησ εχει τωρα τελευταια κατι ψυχολογικα δεν κανει φθινοπωρο απο καλοκαιρι χειμωνα μπορει και στην ιδια μερα σαν δδ μου φαινεται αυτο εχουν ανοιξει τρυπεσ στην ατμοσφαιρα του και τωρα κλεινουν σαν πληγεσ που επουλωνονται καταστρεφεται το οξυγονο σαν κριση πανικου τα χει τα προβληματακια του!!!!!
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή