giati mono oi gates exoun toxoplasmosi? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 61
    Senior Member
    Συγνωμη τι ειναι η τοξοπλασμωση και τι σχεση εχει με τις ψυχωσεις?Και οι γατες που εχουν τοξοπλασμωση που κολανε με την ψυχωση?

Originally posted by mihalis
    Συγνωμη τι ειναι η τοξοπλασμωση και τι σχεση εχει με τις ψυχωσεις?Και οι γατες που εχουν τοξοπλασμωση που κολανε με την ψυχωση?

άστο μιχάλη....εδω είχαν σχεση τα κουνούπια....:ρ

Senior Member
    Η τοξοπλασμωση θεωρουν οτι ενοχοποιηται για την σχιζοφρενεια....ενας απο τους πολλους παραγοντες που ερευνανε...
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Ξερετε αλλο το \"δεν δικαιολογω καποιον απλα και μονο που εχει ψυχωση\" και αλλο το \"πιθανο να εχει παθει και υποτροπη, αλλα εγω παιρνω τα λογια του τοις μετρητοις.\" Δεν συμφωνω με το πρωτο αλλα ουτε και θα το επαιζα νομοθετης και πολισμανος σαν να μην τρεχει τιποτε. Και οχι, δεν νομιζω οτι σταματαει κανεις την αγωγη ετσι τυχαια, ειναι ανευθυνο και παιζει κανεις με τη φωτια αλλα εδω βλεπω να κατακρινονται ως απλες παραβιασεις πραξεις που ειναι αναμενομενες σε τετοιες καταστασεις... Το μαυρο-ασπρο μεχρι στιγμης κυριαρχει στις αντιδρασεις των μελων και δεν μου αρεσει προσωπικα.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Σε περιπτωση που ειναι σε υποτροπη μαλλον δυσκολα θα απανταει στα δικα σου λογια , στην δικια σου γλωσσα. Οποτε οπως και να εχει δε μπορεις να κανεις κατι για αυτο. Ειχε ανοιχτει τις προαλες ενα θεμα με κατι κουνουπια και μια σειρα απο χαοτικα ποστς. Ακομα και να μην το δεις απο σκοπια κανονων που ειναι ενα τρελο σπαμ με διπλο\'τριπλο\'φιλοπουλους ολο αυτο, τι μπορεις να κανεις? Αν δεν απαντησεις θεωρεισαι κακος μιας και τον αποφευγεις. Αν απαντησεις αρνητικα παλι κακος θεωρησαι μιας και δεν σεβεσαι ενα ατομο που ειναι σε μια αλφα κατασταση. Αν απαντησεις θετικα παλι κακος θεωρησαι μιας και στην ουσια τον λυπασαι και του απαντας και πεφτεις ετσι στο τρυπακι του υποκειμενικου ρατσισμου.

Κατα την ταπεινουλα μου γνωμη -who carez- , ο καθενας ας γραφει οτι θελει *αρκει να μην γινεται προσβλητικος προς αλλα ατομα* , ειναι δικαιωμα του , αλλα δεν μπορει ομως να απαιτει να του δινουμε και την προσοχη που θελει. Ας διημιουργησει ενα -ενα- δικο του θεμα με ενα δικο του μοναδικο προφιλ και εκει ας πει οσα θελει να πει -χωρις να προσβαλει- , και αμα πραγματικα δεν τον ενδιαφερει να παιρνει απαντησεις, ας ανοιξει ενα μπλογκ, να εχει και περισσοτερο ελεγχο διαχειρησης δηλαδη , χωρια που θα εκφραζεται και σε περισσοτερο κοσμο ετσι..!

Οπως ειναι δικαιωμα του να γραφει οτι θελει στο θεμα του, αλλο τοσο ειναι δικαιωμα και του αλλου να αγνοησει το ποστ του για 1002 λογους.

Μεχρι στιγμης ομως τα ατομα που το εχουν κανει αυτο , προσβαλαν αλλα μελη, κοροιδευαν με πολλαπλα προφιλ , ξεκινουσαν καυγαδες για την πλακα τους.

Originally posted by oboro
    Ξερετε αλλο το \"δεν δικαιολογω καποιον απλα και μονο που εχει ψυχωση\" και αλλο το \"πιθανο να εχει παθει και υποτροπη, αλλα εγω παιρνω τα λογια του τοις μετρητοις.\" Δεν συμφωνω με το πρωτο αλλα ουτε και θα το επαιζα νομοθετης και πολισμανος σαν να μην τρεχει τιποτε. Και οχι, δεν νομιζω οτι σταματαει κανεις την αγωγη ετσι τυχαια, ειναι ανευθυνο και παιζει κανεις με τη φωτια αλλα εδω βλεπω να κατακρινονται ως απλες παραβιασεις πραξεις που ειναι αναμενομενες σε τετοιες καταστασεις... Το μαυρο-ασπρο μεχρι στιγμης κυριαρχει στις αντιδρασεις των μελων και δεν μου αρεσει προσωπικα.

ομπ...είναι φυσικά λογικό αυτό που λες, αλλά μάλλον δεν μπαίνεις συχνά και έχεις χάσει επει΄σόδια.

ο βινς έχει μπει με δέκα ψευδώνυμα, έχει προσβάλει/βρίσει/απαξιώσει μέλη και θέματα, έχει ανοίξει δεκάδες άκυρα θέματα χωρίς κανέναν λόγο, χώνεται σε άλλα πετάγοντας κάτι κλπ κλπ κλπ.

Όλο αυτό εμένα μου βγάζει πως επιζητά την προσοχή.
    Οκ, δεκτό.
    Δεν γίνεται όμως να ζητάς προσοχή και βοηθεια απαξιώνοντας πρώτα απ όλα όλους αυτούς που τη ζητάς.
    Δεν γίνεται να προσβάλεις άτομα και μετά να τους κατηγορείς πως δεν σου δίνουν σημασία και ασχολούνται με μικροπρεπή θέματα.
    Εσύ μπορεί να το λες υποτροπή, εγώ το λέω κακομαθημένο χαρακτήρα.

Senior Member
    Originally posted by Boltseed
    Σε περιπτωση που ειναι σε υποτροπη μαλλον δυσκολα θα απανταει στα δικα σου λογια , στην δικια σου γλωσσα.
    Σε ο,τι αφορα το πρωτο: Says who? Σε ο,τι αφορα το δευτερο, κατα ποσο ειναι συγκροτημενες οι απαντησεις αληθεια?

Οποτε οπως και να εχει δε μπορεις να κανεις κατι για αυτο. Ειχε ανοιχτει τις προαλες ενα θεμα με κατι κουνουπια και μια σειρα απο χαοτικα ποστς. Ακομα και να μην το δεις απο σκοπια κανονων που ειναι ενα τρελο σπαμ με διπλο\'τριπλο\'φιλοπουλους ολο αυτο, τι μπορεις να κανεις? Αν δεν απαντησεις θεωρεισαι κακος μιας και τον αποφευγεις. Αν απαντησεις αρνητικα παλι κακος θεωρησαι μιας και δεν σεβεσαι ενα ατομο που ειναι σε μια αλφα κατασταση. Αν απαντησεις θετικα παλι κακος θεωρησαι μιας και στην ουσια τον λυπασαι και του απαντας και πεφτεις ετσι στο τρυπακι του υποκειμενικου ρατσισμου.

Κατα την ταπεινουλα μου γνωμη -who carez- , ο καθενας ας γραφει οτι θελει *αρκει να μην γινεται προσβλητικος προς αλλα ατομα* , ειναι δικαιωμα του , αλλα δεν μπορει ομως να απαιτει να του δινουμε και την προσοχη που θελει.
    Ναι, η διαφορα ειναι πως εδω επελεξαν ορισμενα ατομα να ακολουθησουν την δηθεν ηθικη οδο, συμφωνα με την οποια το εγκλημα ειναι η πολυπροφιλια, για την οποια εχουν κατηγορησει ενα σωρο ατομα στο παρελθον ακομη και ανυποστατα. Και παντα χανοταν η ουσια, αφου οπως λες μετρανε οι πραξεις η τα λεγομενα και οχι ο αριθμος εγγραφων. Εδω ομως δεν ειναι τοσο ξεκαθαρα τα πραγματα επειδη και η επιθετικοτητα και η πολλαπλοτητα των προφιλ δεν ειναι ισως τοσο τυχαια.

Οπως ειναι δικαιωμα του να γραφει οτι θελει στο θεμα του, αλλο τοσο ειναι δικαιωμα και του αλλου να αγνοησει το ποστ του για 1002 λογους.

Μεχρι στιγμης ομως τα ατομα που το εχουν κανει αυτο , προσβαλαν αλλα μελη, κοροιδευαν με πολλαπλα προφιλ , ξεκινουσαν καυγαδες για την πλακα τους.
    Καλυτερα να αγνοησει κανεις το θεμα παρα να το παιζει πολισμαν με τον γνωστο πλεον τροπο, αν εχει λιγη ευαισθησια. Και ειδικα αν στο παρελθον ξεκινουσε ο ιδιος επικους καυγαδες χωρις καμια δικαιολογια. Αν και δεν αναφερομαι σε εσενα με αυτο...
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.

Senior Member
    Originally posted by Θεοφανία
    ομπ...είναι φυσικά λογικό αυτό που λες, αλλά μάλλον δεν μπαίνεις συχνά και έχεις χάσει επει΄σόδια.

ο βινς έχει μπει με δέκα ψευδώνυμα, έχει προσβάλει/βρίσει/απαξιώσει μέλη και θέματα, έχει ανοίξει δεκάδες άκυρα θέματα χωρίς κανέναν λόγο, χώνεται σε άλλα πετάγοντας κάτι κλπ κλπ κλπ.
    Ναι, φροντισα να εχω συνολικη εικονα πριν εκφραστω. Παρ\' ολα αυτα η δικη μου αντιδραση σε ολα αυτα ηταν η ανησυχια και οχι η κριτικη διαθεση.

Όλο αυτό εμένα μου βγάζει πως επιζητά την προσοχή.
    Οκ, δεκτό.
    Δεν γίνεται όμως να ζητάς προσοχή και βοηθεια απαξιώνοντας πρώτα απ όλα όλους αυτούς που τη ζητάς.
    Δεν γίνεται να προσβάλεις άτομα και μετά να τους κατηγορείς πως δεν σου δίνουν σημασία και ασχολούνται με μικροπρεπή θέματα.
    Εσύ μπορεί να το λες υποτροπή, εγώ το λέω κακομαθημένο χαρακτήρα.
    Το προβλημα ειναι η μονοπλευρη θεωρηση, οπως ειπα. Κραταμε το θεμα του χαρακτηρα και τελος. Δεν πα να ειναι στην κολαση ο αλλος μεσα... Υπαρχουν κανονες! Μαλιστα...

Αληθεια, πισω απο *καθε* διακοπη η παιχνιδι με την αγωγη δεν κρυβεται παλι ο χαρακτηρας? Κατα την υποτροπη δεν μεγενθυνονται σημαντικα κομματια του τελευταιου? Τι σημαινει αυτο, οτι λαμβανουμε υπ΄οψιν μας μονο το πρωτο? Ξερεις, κι εγω πιστευω στον χαρακτηρα και ξερω ποση δυναμη εχει να καταστησει συμπεριφορες και πραξεις επαναλαμβανομενες, αλλα οταν ο αλλος δειχνει να μην ειναι καλα τοτε ανησυχω αντι να κρινω. Δεν το εκανα παντα (μπορω κι εγω να το παιξω κριτης οπως ξερετε) αλλα πλεον μπορω το ριξω το βαρος στην ανθρωπινη πλευρα τετοιων ζητηματων.

Banned
    Oboro ο Ονειροπλασμένος ΔΕΝ έχει πάθει υποτροπή. Δεν έχει πει τίποτα παράλογο ως τώρα, είναι λογικός. Και συμφωνώ κι εγώ ότι δεν είναι σωστά αυτά που κάνει, γιατί δεν σέβεται τον χώρο που τον φιλοξενεί και εμάς τους ίδιους, χωρίς να του έχουμε κάνει κάτι, επιπλέον άμα δεν κάνουμε τους πολιτσμάνους, θα συνεχίσει να σπέρνει μηνύματα παντού και με greeklish και να πετάγεται παντού. Εγώ που στα λέω αυτά τον θεωρούσα φίλο μου, αλλά ακόμα και εμένα με γράφει. Οπότε ποιό το νόημα να είναι μόνο από τη μία πλευρά; Και επιπλέον με ενοχλεί αυτό που κάνει. Εσένα είναι φίλος σου, γι\'άυτό τα λες αυτά. Και επιπλέον, για άλλα πολλαπρόφιλα, όπως η janet, και αυτή προκαλούσε καυγά τουλάχιστον με μένα και \"την έλεγε\" σε άλλα μέλη. Αυτά τα μέλη τείνουν όπως είπα να μην σέβονται ούτε το χώρο που τα φιλοξενεί, ούτε τα μέλη. Ε αυτό πάει πολύ.

Senior Member
    Originally posted by lightbluepath
    Oboro ο Ονειροπλασμένος ΔΕΝ έχει πάθει υποτροπή. Δεν έχει πει τίποτα παράλογο ως τώρα, είναι λογικός. Και συμφωνώ κι εγώ ότι δεν είναι σωστά αυτά που κάνει, γιατί δεν σέβεται τον χώρο που τον φιλοξενεί και εμάς τους ίδιους, χωρίς να του έχουμε κάνει κάτι, επιπλέον άμα δεν κάνουμε τους πολιτσμάνους, θα συνεχίσει να σπέρνει μηνύματα παντού και με greeklish και να πετάγεται παντού.
    Συμφωνω οτι γενικα, δεν χρειαζεται κανεις να εχει παθει υποτροπη για να βριζει θεους και δαιμονες - κι εσυ το ιδιο ειχες κανει πριν πολυ λιγο διαστημα με ενα σωρο ποστ και θρεντ που εβγαζαν το φορουμ αχρηστο, τα μελη του επικινδυνα και δεν ξερω κι εγω τι αλλο. Αληθεια, ποσο σεβοσουν εσυ τον χωρο που σε φιλοξενουσε τοτε, ωστε τωρα να κανεις υποδειξεις? Τωρα αν βρισκεις λογικα και συγκροτημενα αυτα που γραφει το τελευταιο διαστημα ο βινς μαλλον διαβαζουμε αλλο φορουμ! Ειδικα ορισμενες του καταχωρησεις που εχουν πλεον σβηστει με θορυβησαν παρα πολυ.

Εγώ που στα λέω αυτά τον θεωρούσα φίλο μου, αλλά ακόμα και εμένα με γράφει. Οπότε ποιό το νόημα να είναι μόνο από τη μία πλευρά; Και επιπλέον με ενοχλεί αυτό που κάνει. Εσένα είναι φίλος σου, γι\'άυτό τα λες αυτά.
    Μπορεις σε παρακαλω να μην βγαζεις αυθαιρετα συμπερασματα για το ποιος ξερει ποιον εδω μεσα? :) Αλλο να βγαζεις καποιον μεροληπτικο με το ετσι θελω κι αλλο να εφευρισκεις ολοκληρες σχεσεις.

Senior Member
    Α, και κατι αλλο: αν οντως δεν ακουει κανεναν ο βινς, με ποιον τροπο ακριβως θα σας ακουσει οταν του κανετε τις παρατηρησεις σας περι greeklish και διπλοπροφιλων? Αντιφατικο μου ακουγεται.

Senior Member
    Zητώ συγγνώμη από τον vince αν τον πλήγωσα λόγω της άγνοιάς μου.Ο οboro έχει δίκιο,δεν είναι η τυπολατρεία που θα μας σώσει,ή θα βοηθήσει τον άλλο που έχει την ανάγκη μας.Κι ο vince έχει την ανάγκη μας αυτή τη στιγμή.Θέλει στήριξη,δε θέλει τα καλούπια μας,θέλει την αποδοχή μας.Aυτό χρειάζεται,αυτό πρέπει να βρει από μας.
    Θα προσπαθήσω να το θυμάμαι,γιατί κι εγώ είμαι μπαρουτοκαπνισμένη,λολ,παί ρνω εύκολα φωτιά.:P

Πώς μπορούμε να επικοινωνήσουμε αποτελεσματικότερα με τον ονειροπλασμένο λοιπόν;

Συνειδητοποιώντας πως η έκφραση του πόνου δεν έχει ίδια μορφή στον καθένα μας.

Προσπαθώντας διαρκώς να διαβάζουμε τι λέει ο άλλος ανάμεσα στις γραμμές και πίσω από τις λέξεις του.

Αυξάνοντας την ικανότητά μας να μπαίνουμε στη θέση του,να νιώσουμε ό,τι νιώθει,να περνάμε στην άλλη πλευρά,να διασχίζουμε τα όρια του εγώ μας.

Να του μιλάμε καθαρά,να μην τον ειρωνευόμαστε,να του ζητάμε να μας εξηγήσει όταν κάτι δεν καταλαβαίνουμε,δίχως να προκαταλαμβάνουμε τις απαντήσεις του.Να τον ωθούμε να μας λέει ό,τι θέλει,χωρίς να έχει το φόβο πως θα βλάψει ή θα μας θίξει.Πως είναι αποδεκτός και αγαπημένος με ό,τι κουβαλά.

Να μην προσποιούμαστε ότι νοιαζόμαστε.Να επικοινωνούμε γνήσια.Να θυμόμαστε πόσο δύσκολο ήταν και για μας τότε που πονάγαμε.

Θα θέλατε να με βοηθήσετε περισσότερο με δικές σας προτάσεις,γιατί τις έχω ανάγκη,για να μπορώ να καταλάβω και να προσεγγίσω με ικανό τρόπο.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που μου δείξατε. Υποτροπή δεν ξέρω αν έπαθα, με τα φάρμακα είμαι καλά τώρα, προηγουμένως για πολλά χρόνια η δόση που έπαιρνα ήταν ουσιαστικά μηδαμινή, τα κατάφερνα με τις δικές μου δυνάμεις και ήμουν ευδιάθετος, αληθινός και βέβαια από ένα σημείο και μετά άρχισε η κάτω βόλτα, η επιδείνωση της ψυχικής μου υγείας. Χωρίς τα φάρμακα, λολ, ίσως να είχα φουντάρει από κάνα πύργο...

Κουράστηκα βέβαια από ένα σημείο και μετά να ακούω να με κρίνουν διαρκώς, να βλέπω την σκύλα και την χάριβδη στον ύπνο μου, να βλέπω ανθρώπους έξω στον κόσμο με πρόσωπο ίδιο με το δικό μου, να έχω την αίσθηση πως μου έχουν δώσει LSD και εξαιτίας αυτού να έχω ψευδαισθήσεις και παραισθήσεις, με λίγα λόγια να απειλείται η επιβίωση μου από αδιευκρίνιστους παράγοντες.

Πριν από την ψύχωση προηγήθηκε κατάθλιψη υψηλού βαθμού, σαν να ξύπνησα ένα πρωί και να είπα ως εδώ, κλάψε επιτέλους.

Κατάθλιψη γιατί όμως; τις απαντήσεις τις γνωρίζω και θα τις δώσω μόνο εφόσον υπάρχει ουσιαστικός λόγος.

Από κει και πέρα, ο καθένας μπορεί να βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα και να περάσει τρένο να τον @#^% τόσο εύκολα, και τόσο γρήγορα.

Banned
    Originally posted by oboro
    Συμφωνω οτι γενικα, δεν χρειαζεται κανεις να εχει παθει υποτροπη για να βριζει θεους και δαιμονες - κι εσυ το ιδιο ειχες κανει πριν πολυ λιγο διαστημα με ενα σωρο ποστ και θρεντ που εβγαζαν το φορουμ αχρηστο, τα μελη του επικινδυνα και δεν ξερω κι εγω τι αλλο. Αληθεια, ποσο σεβοσουν εσυ τον χωρο που σε φιλοξενουσε τοτε, ωστε τωρα να κανεις υποδειξεις? Τωρα αν βρισκεις λογικα και συγκροτημενα αυτα που γραφει το τελευταιο διαστημα ο βινς μαλλον διαβαζουμε αλλο φορουμ! Ειδικα ορισμενες του καταχωρησεις που εχουν πλεον σβηστει με θορυβησαν παρα πολυ.

Μπορεις σε παρακαλω να μην βγαζεις αυθαιρετα συμπερασματα για το ποιος ξερει ποιον εδω μεσα? :) Αλλο να βγαζεις καποιον μεροληπτικο με το ετσι θελω κι αλλο να εφευρισκεις ολοκληρες σχεσεις.
    Λοιπόν, oboro εμένα τότε με είχαν βρίσει σκατόψυχη και εγωίστρια και επιπλέον είχα τσακωθεί με όλους για κάποιο λόγο όμως. Φυσικά και δεν το ήθελα αυτό να τσακωθώ, αλλά έγινε. Οπότε μετά απλά τους κατηγορούσα για το πως μου φέρθηκαν. Όχι επειδή νόμιζα ότι ήθελαν να με κάνουν να αυτοκτονήσω. Ίσως και αυτό δείχνει ότι έχει πάθει υποτροπή. Αλλά και μένα τότε μου έκαναν πάρα πολύ κακό αυτά, και φυσικά όταν είναι μπροστά στην υγεία μας ή στον εαυτό μας, προέχει αυτό και όχι το φόρουμ. Αλλά δεν βρίσκω κάτι αντίστοιχο στον Ονειροπλασμένο, εκτός αν έχει πάθει υποτροπή. Όσο για την σχέση που έχετε, το ξέρω από έγκυρη πηγή ότι έχετε βγει έξω κιόλας.

Senior Member
    Originally posted by lightbluepath
    Λοιπόν, oboro εμένα τότε με είχαν βρίσει σκατόψυχη και εγωίστρια και επιπλέον είχα τσακωθεί με όλους για κάποιο λόγο όμως. Φυσικά και δεν το ήθελα αυτό να τσακωθώ, αλλά έγινε. Οπότε μετά απλά τους κατηγορούσα για το πως μου φέρθηκαν. Όχι επειδή νόμιζα ότι ήθελαν να με κάνουν να αυτοκτονήσω. Ίσως και αυτό δείχνει ότι έχει πάθει υποτροπή. Αλλά και μένα τότε μου έκαναν πάρα πολύ κακό αυτά, και φυσικά όταν είναι μπροστά στην υγεία μας ή στον εαυτό μας, προέχει αυτό και όχι το φόρουμ. Αλλά δεν βρίσκω κάτι αντίστοιχο στον Ονειροπλασμένο, εκτός αν έχει πάθει υποτροπή. Όσο για την σχέση που έχετε, το ξέρω από έγκυρη πηγή ότι έχετε βγει έξω κιόλας.
    Μαλιστα, κι επειδη εχουμε βγει μια φορα για καφε αυτο σημαινει οτι ειμαστε φιλοι και μαλιστα ορκισμενοι συμμαχοι σε ενδοφορουμικες διενεξεις! Αυτα φανταζομαι δε στα \'πε η \"εγκυρη πηγη\" (πολυ γελιο, λες και προκειται για κρατικο μυστικο) αλλα τα συμπληρωσες μονη σου. Ξερεις λαϊτ, επειδη υπαρχει μια συμπαθεια μεταξυ δυο ανθρωπων και εχουν πιει και εναν καφε μαζι αυτο δε συνεπαγεται μεροληψια. Το να χρησιμοποιεις το \"εγκυρο κουτσομπολιο\" σαν επιχειρημα επισης δεν καθιστα πιο πειστικο τον δικο σου λογο. Πολυ ακομψη βρηκα την τοποθετηση σου.

Ωστε ετσι λοιπον... Ο ταδε ειχε παρε δωσε με τον ταδε, εθεαθησαν σε αθηναϊκη καφετερια... Συγκλονιστικα πραγματα :) Ε, μετα πως να εμπιστευτεις??

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast