Ρομαντικές εκλήξεις?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 25

Ρομαντικές εκλήξεις?

Προτείνετε μερικές ιδέες για εκπλήξεις που έχετε η σας έχει κάνει ο συντροφος σας.Εγω όταν κλείνομε 1 χρόνο σκέφτομαι να πάρω 100 κεράκια και να γράψω στο πάτωμα Σ'αγαπώ και να τ ανάψω φυσικά...ε τι λέτε?

Junior Member
    ξερασμα,εμμετικο,ξενερωτο.

Senior Member
    Να το κάνεις αφού το αισθάνεσαι και το θες.Είναι ωραίο να μπορείς να εκφράζεις τα συναισθήματά σου.

Για μένα οι ωραιότερες εκπλήξεις περιλαμβάνουν ταξίδια δίχως προηγούμενο σχεδιασμό και πρόγραμμα,της στιγμής δηλαδή και ευκαιρίες για επαφή με τη φύση.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Member
    Βασικα εσυ ξερεις τι θα αρεσε στην κοπελα σου Μηνα(ελπιζω να μην εισαι Μήνα...:P)
    Εγω για παραδειγμα ειμαι πιο πολυ των ταξιδιων εστω και μονοημερων και της δρασης.
    Με τα ρομαντικα δεν τα παω καλα μου ερχεται να γελασω!Αλλα αυτο ειναι στον χαρακτηρα του καθενος.
    Εχω φιλες που θα τρελαινοντουσαν με την ιδεα σου.....

νομιζω πως εσυ ξερεις καλυτερα....

Senior Member
    Εμενα μου αρεσε πολυ η ιδεα σου! Δηλαδη, αν μου το κανανε σιγουρα θα με συγκινουσε! Εγω βεβαια ειμαι και σαχλορομαντικη... :P Οπως ειπε και η μαρια-δημητρα, εσυ ξερεις την κοπελα σου και ξερεις τι θα της αρεσει! ;)
    Επισης, εγω θα συμβουλευα στο ολο σκηνικο να εχεις κρασι και ισως δειπνο να φατε στο σπιτι, και για επιδορπιο κατι που μπορει να αλειφτει (αν πιανεις τον συνειρμο μου! :P).... καμια μερεντα, καμια σαντιγι, κανενα σιροπι.... Και καμια φραουλιτσα, αλλα δεν ειναι της εποχης ρε γαμωτο!

Senior Member
    Originally posted by Minas
    Προτείνετε μερικές ιδέες για εκπλήξεις που έχετε η σας έχει κάνει ο συντροφος σας.Εγω όταν κλείνομε 1 χρόνο σκέφτομαι να πάρω 100 κεράκια και να γράψω στο πάτωμα Σ\'αγαπώ και να τ ανάψω φυσικά...ε τι λέτε?
    πολυυυ γλυκο!!!!
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    Originally posted by RainAndWind
    Να το κάνεις αφού το αισθάνεσαι και το θες.Είναι ωραίο να μπορείς να εκφράζεις τα συναισθήματά σου.

Για μένα οι ωραιότερες εκπλήξεις περιλαμβάνουν ταξίδια δίχως προηγούμενο σχεδιασμό και πρόγραμμα,της στιγμής δηλαδή και ευκαιρίες για επαφή με τη φύση.
    ναι ναι κι εμενα μου αρεσουν αυτα... ετσι πηγαμε και σαβατοκυριακο του μελητοσ εμεισ... εγω ημουν 4μηνων εγκυοσ και τον παιρνω τηλ και του λεω... (παρασκευη πρωι)...ελα μου.. θελεισ να πανε το βραδυ στα λουτρα ποζαρ???...ε και πηγαμε χεχεχε...
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Originally posted by Renagia
    ξερασμα,εμμετικο,ξενερωτο.
    εσύ φαντάζομαι πόσο ξενέρωτη είσαι φρουρού και αρώματα ουυυστ....

τέσπα δεν ασχολούμαι...παιδιά απλά είμαστε και οι 2 18 χρονών και ακόμα δεν υπάρχει οικονομική άνεση για ταξίδια!και κάτι τέτοια της αρέσουν

Member
    αααααα.......ειστε μικροι ακομα δηλαδη!!!
    Νομιζω πως η ιδεα σου τοτε θα της αρεσει πολυ....
    εγω ειμαι κωλογρια εχω αναγκη απο οξυγονο καθαρο τι να τα κανω τα κερια???χαχαχαχαχαχα:D:D:D

Senior Member
    Προσοχη μην αρπαξετε καμια φωτια εεε..!!

Ειπαμε, θελουμε την ατμοσφαιρα χοτ, αλλα οχι και πολυ χοτ...!

Senior Member
    Έχω την εντύπωση πως σε αυτό το thread κάτι βρωμάει.Και δεν είναι τα κεριά.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Originally posted by RainAndWind
    Έχω την εντύπωση πως σε αυτό το thread κάτι βρωμάει.Και δεν είναι τα κεριά.
    Εχουμε ενα fake account καπου εδω μεσα..

so?

Πρωτη φορα ειναι? ^^

Senior Member
    όχι μόνο ένα,λοολ.
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Holy shh............

damn , την πατησα ;D

Δε πειραζει την αλλη φορα θα ειμαι πιο ετοιμος προς το ghost_of_ePsychology.

Senior Member
    χαχααα:D
    Σπύρος Μπιμπίλας

Page 1 of 2 12 LastLast