Results 16 to 30 of 36
Thread: ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΛΖΖΖΖ
-
04-11-2010, 18:29 #16
το σκυλι τα κανει στις πανες του δεν λερωνει ολο το σπιτι αντιθετα απο τη 2η μερα εμαθε να κανει την αναγκη του σε συγκεκριμενα σημεια...
- 04-11-2010, 18:30 #17
Επισης ναι, δεν ειναι μια αλλαγη που ηρθε στο σπιτι οπως λες.
Και δεν εστιαζω στην λεξη \"αλλαγη\" αλλα στην λεξη \"ηρθε\" , μιας και δεν ηρθε, αλλα την εφερε καποιος με την θεληση του και χωρις να ειναι κατι το αναγκαιο.
Οπως και να εχει,
εχεις ενα δικαιο στο \"οτι εγινε εγινε, ας βρουμε λυση\" μιας και δεν εχει νοημα να σκαλιζουμε το παρελθον και να χανουμε το παρον.
Η δικη μου γνωμη ειναι να το δωσεις καπου.
Δεν θα εισαι καθολου ανευθυνη αν παρεις τετοια αποφαση, ισα ισα δειχνεις ετσι υπευθυνοτητα ετσι. Μην πεφτεις στην λογικη πλανη του \"εκανα μια λαθος επιλογη, αλλα επειδη δεν θελω να κανω πισω , θα συνεχισω την λαθος επιλογη\".
04-11-2010, 18:32 #18
δεν τον δινω τον αγαπαω και δεν θελω να τον παρει κανενας! θελω να τον μεγαλωσω και να γινει ενα υγιες και ευτυχισμενο σκυλακι απο μενα!!!!! δεν θελω να χασω αυτη την ευθυνη το καταλαβαινεις;;;;
το σκεφτηκα παρα πολυ καλα πριν τον παρω δεν τον πηρα για παιχνιδι αλλα για ενα συντροφο ενα μελος στην οικογενεια.
04-11-2010, 18:34 #19
Διαφωνώ με όλους σας.
Αφού το είχαν αποφασίσει όλοι μαζί, αφού δεν λερώνει και αφού πληρώνει τα εξοδα του η κοπέλα, που είναι το πρόβλημα;
Ποιο είναι το επιχείρημα της μαμάς σου όταν σου λέει να δώσεις το σκυλί?
04-11-2010, 18:35 #20
Οποτε τελικα επιλεγεις τον δρομο της μαμαδο-γκρινιας ετσι.
Μπορει να πηρες οντως το σκυλακι για να νοιωσεις καλυτερα, αλλα τελικα ισως να γυρναει μπουμερανγκ αυτη η κατασταση μιας και ηδη εισαι σε μια ενταση καπως αυτες τις μερες λογω αυτης της αποφασης.
04-11-2010, 18:37 #21
δεν προσπαθησε καθολου δεν εκανε υπομονη καθολου τοσο καιρο μονο αρνητικα να λεει και να με αρρωσταινει ενω ημουν ηδη σε διακοπη θεραπειας απο πανικους κλπ..
δεν εχω ηρεμησει καθολου και δεν αντεχω οταν με συγκρινουν με τον χαρακτηρα του αδερφου μου
βαρεθηκα! θελω να φυγω να βαλω τους δικους μου κανονες και να μην εγκλωβιζομαι σε ενα δωματιο να μη μπορω να φωναξω μια φιλη σπιτι μου! παντα ημουν αριστη σε ολα!!!!!!!!!!!!! σπουδασα κ τελειωσα στην ωρα μου ορκιστηκα το καλοκαιρι δουλευω σε μας για να βοηθησω και γω οπως μπορω! παντα ημουν υπευθυνη στις υποχρεωσεις μου! απλα αντιδρουσα οταν δεν μου αρεζε κατι και ημουν πιο ευαισθητη το εδειχνα βασικα πιο πολυ! λυπαμαι αν ειμαι τοσο στενομυαλη και δεν μπορω να καταλαβω αλλα εγω νιωθω οτι πνιγομαι... και οτι δεν με ακουει κανεις!
04-11-2010, 18:39 #22
Originally posted by christygr
δεν τον δινω τον αγαπαω και δεν θελω να τον παρει κανενας! θελω να τον μεγαλωσω και να γινει ενα υγιες και ευτυχισμενο σκυλακι απο μενα!!!!! δεν θελω να χασω αυτη την ευθυνη το καταλαβαινεις;;;;
το σκεφτηκα παρα πολυ καλα πριν τον παρω δεν τον πηρα για παιχνιδι αλλα για ενα συντροφο ενα μελος στην οικογενεια.
μηπως η μαμα σου φανταζοταν ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ????
η ιδια , οταν την ρωτας γιατι ξαφνικα ειναι τοσο αρνητικη ενω \"συμφωνησατε\" οπως λες, τι σου απανταει?
04-11-2010, 18:39 #23
θεοφανια δεν θελει να εχει την εννοια του δεν θελει αλλο μωρο στο σπιτι μας μεγαλωσε και δεν θελει τιποτα αλλο αυτο!
boltseed λυπαμαι αλλα δεν θα αποποιηθω τις ευθυνες μου απο τη στιγμη που τον πηρα θα τον αναλαβω εγω γιατι το θελω! με η χωρις την μανα μου!
04-11-2010, 18:42 #24
αλλαξε γνωμη αυτο λεει μετανιωσε! εγω δε το δεχομαι αυτο! τον αγαπαει απο την μια και απο την αλλη να το δωσουμε μην δεθουμε με το σκυλι
εγωδεθηκα ηδη λυπαμαι και ναι ειναι μοιρασμενη γιατι μενω μαζι τους και ηταν ξεκαθαρο αυτο. αλλα την ευθυνη για την υγεια του και ολα την εχω εγω! αν εμενα μονη θα πηγαινε ενας φιλος μου να τον ταιζει ισως η να τον βλεπει η θα εμενα με τον φιλο μου δε ξερω αλλα ειναι αλλιως οι συνθηκες! αυτο θα μεγαλωσει δε θα εχει τετοιες αναγκες και δεν μπορουμε δηλαδη να βρουμε μια λυση μεχρι να μεγαλωσει 2 μηνες ακομα;;;;;;;;;;;;;; 3 βδομαδες τωρα γκρινια γκρινια γκρινια βαρεθηκα! αν το παμε ετσι μονο τον εαυτο της κοιταει
04-11-2010, 18:44 #25
και να προσθεσω οτι μου τον πηρανε δωρο! αλλα μετα οχι δεν τονθελουμε μη χασουμε τον καφε μας και τη βολεψη ειμαι θυμωμενη γιατι ηξερε ποσο το ηθελα
04-11-2010, 18:58 #26
δεν προσπαθησε καθολου δεν εκανε υπομονη καθολου τοσο καιρο μονο αρνητικα να λεει και να με αρρωσταινει ενω ημουν ηδη σε διακοπη θεραπειας απο πανικους κλπ..
δεν εχω ηρεμησει καθολου και δεν αντεχω οταν με συγκρινουν με τον χαρακτηρα του αδερφου μουβαρεθηκα! θελω να φυγω να βαλω τους δικους μου κανονεςς και να μην εγκλωβιζομαι σε ενα δωματιο να μη μπορω να φωναξω μια φιλη σπιτι μου! παντα ημουν αριστη σε ολα!!!!!!!!!!!!! σπουδασα κ τελειωσα στην ωρα μου ορκιστηκα το καλοκαιρι δουλευω σε μας για να βοηθησω και γω οπως μπορω! παντα ημουν υπευθυνη στις υποχρεωσεις μου! απλα αντιδρουσα οταν δεν μου αρεζε κατι και ημουν πιο ευαισθητη το εδειχνα βασικα πιο πολυ! λυπαμαι αν ειμαι τοσο στενομυαλη και δεν μπορω να καταλαβω αλλα εγω νιωθω οτι πνιγομαι... και οτι δεν με ακουει κανεις!
ξερεις τι διαπιστωνω οσο το συζηταμε?
οτι \"τα εχετε μαζεμενα\" η μια στην αλλη και καθε σημειο διαφωνιας γινεται μια μεγαλειωδης συγκρουση, αντι να λυνεται....
οποτε εκτος αποτ ο βρωμικο παρελθον σας, υπαρχει κιε να σοβαρο προβλημα επικοινωνιας.
επιπροσθετως σε ολα αυτα, και ενω μας λες οτι και βεβαια θα ηθελες να μενεις μονη, αλλα δεν εισαι σε θεση, οτι δεν μπορεις να φερεις ουτε μια φιλη εκει κλπ, το αναμενομενο θα ηταν να προσπαθεις να εχεις δικο σου χρονο εκτος σπιτιου για να βλεπεις τους φιλους που δεν φερενις σπιτι και γενικα για να εισαι λιγο μακρια απο εκει μιας κι απ οτι φαινεται εχετε \"παραγνωριστει\".
εσυ αντιθετως, αντι να χαλαρωνεις σιγα σιγα τους δεσμους και να βαλεις σανσ τοχο την ανεξαρτητοποιηση σου, κανεις επιλογε ςπου σε καθηλωνουν πλεον εντελως και μονιμως στο σπιτι μαζι τους!!!!!!!
την βλεπεις την αντιφαση??????
04-11-2010, 18:59 #27
και να προσθεσω οτι μου τον πηρανε δωρο! αλλα μετα οχι δεν τονθελουμε μη χασουμε τον καφε μας και τη βολεψη ειμαι θυμωμενη γιατι ηξερε ποσο το ηθελα
ουτε εγω το θελω...γιατι το λες ετσι εκδικητικα σαν την \"κακια πεθερα\"?
φυσικα κι εχουν μερος της ευθυνης ολου αυτου που δημιουργηθηκε, εφοσον αρχικα συμφωνησαν κι ειδικα αφου στον πηραν και δωρο, αλλα προφανως κατι πηγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ κατα την γνωμη τους, και δεν το περιμεναν..
πρεπει να βρεις τι ειναι αυτο και το εξομαλυνεις..
χρειαζεστε επικοινωνια και καλη διαθεση...
04-11-2010, 19:07 #28
To σκυλι θελει φροντιδα , ουτε εγω θα αναλαμβανα την ευθυνη του. Εσυ δουλευεις οποτε αδιεξοδο...
Απο την στιγμη που δεν υπαρχει λυση μαλλον εσυ πρεπει να κανεις πισω , γιατι δεν το θελουν να το φροντιζουν πως να το κανουμε?
Εαν μπορουσες να μεινεις μονη τοτε θα εκανες αυτο που ηθελες.
Δεν βλεπω αλλες λυσεις.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
04-11-2010, 19:15 #29
ο πατερας μου δεν εχει κανενα προβλημα ισα ισα και επισης συμφωνει οτι ειναι υπερβολικη υπαρχουν γυναικες που δουλευουνε και κανουν δουλειες και τα παντα ολη μερα ειναι στο σπιτι η για καφε κλπ και παντα εχει την ελευθερια που αλλοι δεν εχουν να κανει πραγματα στον ελευθερο χρονο της τωρα ξαφνικα της κακοφανηκε!
κοιτα αυτο για τον αδερφο μου μου το ειπε τωρα ενω μαλωναμε.. οταν λειπω απο το σπιτι η αργω να γυρισω γινεται ελεγχος εννοειται δεν κοιμαμαι στον φιλο μου γιατι δεν με αφηνουν... γενικα οσο μεγαλωνω τοσο πανε να με ελεγξουν. παλια εκανα ΤΙΣ μλκιες και τωρα που θελω να βαλω σε ταξη τη ζωη μου περιοριζομαι. το σκυλακι δε το πηρα μονο για τωρα αυτος για μια ζωη ολοκληρη θα ειναι μαζι μου (μακαρι) κ οταν φυγω απο εδω. προσπαθησα να συζητησω με καλη διαθεση και σημερα αλλα δεν θελει να βρεθει μεση λυση ειναι καθετη και αυτο με εξοργιζει! το ξερω οτι υπαρχουν πολλα θεματα για μενα το σκυλακι ειναι η αφορμη... γιαυτο και σας ζηταω τη γνωμη σας την ειπα να παμε στη ψυχολογο δεν θελει μονο παιρνει τις φιλες της και γκρινιαζει και καθομαι και τα ακουω το σκυλι απο τις φωνες θα γινει νευρικο και δε θελω τωρα που χτιζεται ο χαρακτηρας του να μεγαλωσει ετσι!
μιλαω μπερδεμενα χωρις συνταξη σωστη το ξερω αλλα σκεφτομαι τοσα πολλα...:(
04-11-2010, 19:28 #30
ειναι πολυ αδικο αυτο που γινεται και αν κανω αυτο που θελει δεν θατη συγχωρησω ποτε ξερω κανω σαν παιδακι ειμαι κι ετσι νιωθω αυτη τη στιγμη
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....