ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΛΖΖΖΖ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 36 of 36
    Senior Member
    Originally posted by christygr
    ο πατερας μου δεν εχει κανενα προβλημα ισα ισα και επισης συμφωνει οτι ειναι υπερβολικη υπαρχουν γυναικες που δουλευουνε και κανουν δουλειες και τα παντα ολη μερα ειναι στο σπιτι η για καφε κλπ και παντα εχει την ελευθερια που αλλοι δεν εχουν να κανει πραγματα στον ελευθερο χρονο της τωρα ξαφνικα της κακοφανηκε!
    κοιτα αυτο για τον αδερφο μου μου το ειπε τωρα ενω μαλωναμε.. οταν λειπω απο το σπιτι η αργω να γυρισω γινεται ελεγχος εννοειται δεν κοιμαμαι στον φιλο μου γιατι δεν με αφηνουν... γενικα οσο μεγαλωνω τοσο πανε να με ελεγξουν. παλια εκανα ΤΙΣ μλκιες και τωρα που θελω να βαλω σε ταξη τη ζωη μου περιοριζομαι. το σκυλακι δε το πηρα μονο για τωρα αυτος για μια ζωη ολοκληρη θα ειναι μαζι μου (μακαρι) κ οταν φυγω απο εδω. προσπαθησα να συζητησω με καλη διαθεση και σημερα αλλα δεν θελει να βρεθει μεση λυση ειναι καθετη και αυτο με εξοργιζει! το ξερω οτι υπαρχουν πολλα θεματα για μενα το σκυλακι ειναι η αφορμη... γιαυτο και σας ζηταω τη γνωμη σας την ειπα να παμε στη ψυχολογο δεν θελει μονο παιρνει τις φιλες της και γκρινιαζει και καθομαι και τα ακουω το σκυλι απο τις φωνες θα γινει νευρικο και δε θελω τωρα που χτιζεται ο χαρακτηρας του να μεγαλωσει ετσι!
    μιλαω μπερδεμενα χωρις συνταξη σωστη το ξερω αλλα σκεφτομαι τοσα πολλα...:(
    γιατι να θελει να παει σε ψυχολογο αν αισθανεται μια χαρα και θεωρει οτι τα προβληματα που εχει της τα δημιουργεις εσυ?

νομιζω οτι τα εχεις μπλεξει και αντιδρας παιδικα ενω θα επρεπε να διεκδικησεις σαν ενηλικας τα δικαιωματα σου ,αλλα να εισαι παραλληλα υπευθυνη και στις υποχρεωσεις σου.

για παραδειγμα:
    εισαι ενηλικη (+5) και παρ ολα αυτα, θελουν να σε ελεγχουν και να σου επιβαλλουν πως και ποσο θα βγαινεις, αν θα εχεις γκομενο κλπ...
    εσυ,αντι να σηκωσεις αναστημα, να διεκδικησεις τις επιλογες σου οπως σου αξιζουν και δικαιουσαι, ΦΟΒΑΣΑΙ και για να τους εκδικηθεις, κολλας σε μια επιλογη που σε ευχαριστει και σε κανει να παρηγοριεσαι για τις ελλειψεις που νοιωθεις, παραλληλα τους εμπλεκει (δλδ τους καταπιεζει οπως κι αυτοι, εσενα) κι αντι να τα ξεκαθαρισεις, καταφερνεις να βρεθειτε ακομα πιο μπλεγμενοι μεταξυ σας, εσυ με περισσοτερα προβληματα, και εγκλωβισμενη στο σπιτι αντι για πιο ανεξαρτητη και η μονη σου χαρα ειναι να τους επιβαλεις αυτη (την κατα τα αλλα ανωδυνη) δικη σου επιλογη που σε ευχαριστει και τους καταπιεζει!

και για να μη σε μπερδευω αλλο, ΘΕΩΡΩ ΛΑΘΟΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΟΘΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΥΣΕΙΣ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
    το σκυλι θαπρεπε να το παρεις αν και οταν μεινεις μονη η με φιλο/φιλους.

Senior Member
    Originally posted by christygr
    ειναι πολυ αδικο αυτο που γινεται και αν κανω αυτο που θελει δεν θατη συγχωρησω ποτε ξερω κανω σαν παιδακι ειμαι κι ετσι νιωθω αυτη τη στιγμη
    ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο σου λεω παραπανω....

Member
    συγνωμη αλλα διαφωνω απλα προσπαθω να τους δειξω οτι τους σεβομαι και προσπαθω να παω με τους κανονες τους οσο ζω σαυτο το σπιτι δεν φοβαμαι ισα ισα παντα ημουν πολυ αντιδραστικο παιδι. να παμε σε ψυχολογο που την ξερουμε και μας ξερει ωστε να μπορεσει να μας βοηθησει να λυσουμε τις διαφορες μας αυτο εννοω. ναι αν δουλευω στον πατερα μου αν βγω ενω δουλευω την επομενη μερα θα νευριασει γιατι την επομενη θα σερνομαι και δε θα αποδιδω. αν δεν ηξερε τι κανω θα ημουν πιο ελευθερη και ναι τωρα ηταν λαθος χρονος οπως εγιναν τα πραγματα αλλα οταν συμφωνεις σε κατι και το συζητας θεωρεις οτι ολα θα ειναι μια χαρα. αυτο επαθα και εγω και να σου πω ειμαι τοσο απογοητευμενη δε θαμπορεσω ποτε ετσι οπως ειναι πλεον οι δουλειες να μεινω μονη μου τελειως χωρις να εξαρτηθω απο αυτους γιατι κανενας στην ηλικια μου δεν μπορει. δουλευω σε μας γιατι μπορω να μαθω μια δουλεια που μοιαζει με το αντικειμενο των σπουδων μου δεν εχω παραπονο ισα ισα με βολευει και βοηθαω και τον πατερα μου. οταν προσπαθησα να κανω κατι μονη μου δεν βρηκα τιποτα ασχετα με την προυπηρεσια μου τοπτυχιο μου κλπ
    το σκυλακι για μενα ηταν αλλο θεμα απο αυτο το ειχα ξεκαθαρισει οτι θα μεινει μαζι μου απο την αρχη.. δεν ηθελα να τους επιβαλλω τιποτα το ειδα τελειως συναισθηματικά... να αυξηθει
    η οικογενεια μας.. και να μπει χαρα επιτελους νιωθω πολυ σκατα σορρυ κιολας αλλα ετσι ειναι..
    και τι θα πω στον πατερα μου τωρα που εχει βαρεθει να μας ακουει να μαλωνουμε; θελω να μεινω μονη μου βοηθησε;

Senior Member
    αλλο μονη, αλλο χωρις την καταπιεση και τον ελεγχο των γονιων.
    μπορεις μεχρι να αλλαξουν τα πραγματα, να ψαξεις για μια συγκατοικηση , ειτε με φιλους ειτε με τον συντροφο σου ...

Member
    η απαντηση καθε γονεα ειναι οτι ζεις στο σπιτι μου να σεβαστεις τους κανονες... ειχα πολλα προβληματα με τους δικους μου και δεν θελω να χαλασω παλι τις σχεσεις μου... ισως και να φοβαμαι... οπως λες δε ξερω πλεον τι συμβαινει,.. δεν εχω που να παω... δεν εχω τιποτα..

Member
    ο φιλος μου εχει κι αυτος τα προβληματα του και δεν θελω να παω να μεινω μαζι του επειδη δεν υπαρχει αλλη λυση..! το θεωρω λαθος! αν θελησουμε να μεινουμε μαζι θελω να ειναι επειδη οντως το θελουμε και οχι επειδη το επιβαλλουν οι καταστασεις. οσο για φιλους δεν υπολογιζω γιατι η συγκατοικηση δεν ειναι παιχνιδι και δεν ξερω κανεναν μεχρι τωρα που θα μπορουσα να συμβιωσω στο ιδιο σπιτι
    ο καθενας εχει τον χαρακτηρα του και πρεπει να εισαι πολυ προσεκτικος στο να μην χαλασεις τις σχεσεις σου.

Page 3 of 3 FirstFirst 123