Φόβος εγκατάλειψης..... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18
    Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Balance μιας και αναφερθηκε αρκετες φορες το θεμα της ψυχοθεραπειας, εκεινη που εκανες μεχρι 2 χρονια πριν σε βοηθησε καθολου? θα ξαναρχιζες?
    Oboro ναι, με βοήθησε πάρα πολύ η ψυχοθεραπεία αν και ήταν κυρίως ψυχανάλυση (ραϊχική μέθοδος) αλλά ο λόγος που σταμάτησα ήταν καθαρά οικονομικός. Μακάρι να είχα την δυνατότητα να ξαναρχίσω αλλά δυστυχώς μου είναι εξαιρετικά δύσκολο αυτή την εποχή. Τώρα το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να χρησιμοποιώ ότι διαβάζω ή ότι έχω μάθει μέχρι σήμερα.......

Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά αυτό που επιζητάς σε έναν άντρα είναι, να είναι πραγματικά ο εαυτός του και να ναι ειλικρινής;
    Γιάννη μου το θέμα που σήκωσα δεν είναι για το πως θέλω να είναι ο άντρας που ζητάω να έχω στη ζωή μου αλλά να βρω και να εξηγήσω το συναίσθημα που ενεργοποιείται μέσα μου κάθε φορά που ένας άντρας φεύγει απο τη ζωή μου........

Υ.Γ.: Παρόλ αυτά, ναι θα τα ήθελα αυτά τα χαρακτηριστικά σε έναν άντρα αλλά αυτό εκτός θέματος.............

Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Μου έκοψε την απάντηση,ας μεριμνήσει κάποιος,γιατί δεν ξέρω πώς να την επαναφέρω.Κρίμα.Μου τη δείχνει όταν κάνω edit,αλλά δε φαίνεται εδώ ολόκληρη πάντως.Το νέο φόρουμ ευνοεί τους λιγόλογους,λολ.
    Χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!
    Φοβάμαι πως ναι αφού δεν έχω πάρει ολόκληρη την απάντηση....... Αν δεν δω ποτέ την υπόλοιπη, σου υπόσχομαι οτι τουλάχιστον θα πάω να αγοράσω το συγκεκριμένο βιβλίο..... Ευχαριστώ!

Page 2 of 2 FirstFirst 12