Results 286 to 300 of 317
-
04-01-2011, 17:03 #286
κι εγώ το έψαχνα αυτό..
Έφτιαξα ένα άλλο φάκελο για να κρατήσω εκεί μερικά, αλλά και πάλι μετράνε μέσα στο όριο των 50.
Μπορείς να διαλέξεις όσα θέλεις να κρατήσεις, να τα ξεχωρήσεις σε νέο folder και να αδειάσεις μετά το inbox σου,
ή να διαγράφεις ένα ένα ξεχωριστά τα μηνύματα, ή τελικά να τα αντιγράψεις σε αρχείο word και να τα αποθηκεύσεις στο pc σου.
- 04-01-2011, 17:07 #287
ο κακο ειναι πως τα θελω αυτουσια.....
.....
13-01-2011, 02:49 #288
υπαρχει τροπος να αποκλειεις καποιον απο το να σου στελνει υ2υ, να διαβαζεις ομως κανονικα τα δημοσια μηνυματα του στο φορουμ?
νομιζω οτι οταν μπλοκαρεις καποιον, δεν βλεπεις ουτε τα μηνυματα
13-01-2011, 04:25 #289
μμμ!!!! ρεμ
και δικια μου ερωτηση ,ετσι ειναι δε βλεπεις τα δημοσια .Υπαρχει τροπος ??Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ
14-01-2011, 13:03 #290
Λοιπον πηγα να κανω εντιτ την υπογραφη μου, ωστε να ειναι λιγοτερο σεντονι (3 γραμμες απο 5 που ειναι τωρα). Παρ' ολα αυτα δεν με αφηνει, γιατι τοσο η παλια οσο και η νεα βερσιον ξεπερνα το οριο των 200 χαρακτηρων που εχει τεθει. Βεβαια, φαινεται πως αυτο δεν εμποδισε την αυτουσια μεταφορα της υπογραφης μου απο το παλιο φορουμ! =Ρ Προσωπικα οι 200 χαρακτηρες μου φαινονται πολυ λιγοι. Για να δειτε τι εννοω, δοκιμαστε να βαλετε μια υπογραφη 200 χαρακτηρων να δειτε ποσο μικρη φανταζει μπροστα στο τεραστιο και ευρυτατο table που πλαισωνει το καθε ποστ... Αλλο να θετουμε ενα οριο ωστε να αποφευγονται οι υπογραφες-σεντονια κι αλλο να επιβαλλεται προτιμηση για μικρες και μονο υπογραφες, που δεν πιανουν ουτε μιση σειρα ενος κανονικου ποστ σε συγκριση. Εκτος κι αν αυτο θελετε φυσικα.
Αν παλι διαφωνειτε οι διαχειριστες, ας μου κανετε εντιτ την υπογραφη μιας και εγω δεν εχω το κουραγιο, το ψυχολογικο σθενος και το gumption να την σβησω =ΡLast edited by oboro; 14-01-2011 at 13:16.
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
14-01-2011, 13:33 #291
Χαχαα, gumption! LOL
Κι εγώ θέλω να βάλω μεγαλύτερη υπογραφή, στο μέγεθος των μισών απάντων του Σεφέρη, αλλά προσπαθώ να περάσω ένα μινιμαλίστικ ανιμαλίστικ στυλάκι στην καθόλου μίνιμαλ περσόνα μου. Δεν τα καταφέρνω καλά πάλι, ε? muax
Το δικό μου ερώτημα για σήμερα, όταν δεν μπορώ να στείλω σε κάποιο μέλος u2u, είναι το δικό μου χαρτοφυλάκιο γεμάτο ή το δικό του/ ή και τα δύο -ακόμη χειρότερα? Kαι πώς θα το ξέρω αυτό?
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
14-01-2011, 13:42 #292
Ασε... Πηραμε την υπογραφη μας λαθος. Αμ πως θα αλλαξουμε ειναι το θεμα.
Οσο για το χαρτοφυλακιο, βασικα περιμενεις να δεις ποιες μετοχες θα ανεβουν - οσες ανεβαινουν, ειναι να "φευγουν". Τωρα αν αρχισουν ολες και πεφτουν... Ε τι να κανουμε, ετσι ειναι αυτα. Rules of the game, them's the breaks κλπ.
=0)"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
14-01-2011, 13:55 #293
Α επισης κι εγω θα ηθελα black list ανεξαρτητη απο την ignore (καλοδεχουμενη ασφαλως και η τελευταια, ειναι κατι που ελειπε)
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
14-01-2011, 14:26 #294
16-01-2011, 12:15 #295
Αν του κανει το παπουτσι τοτε ειναι το δικο του... τελος.
16-01-2011, 13:38 #296
Καλησπερα.Αν μπορει καποιος να μου στειλει σε μηνυμα πληροφοριες για καποιον ψυχολογο ή ψυχιατρο στη Θεσσαλονικη για ψυχαλαλυτικου τυπου ψυχοθεραπεια,για καταθλιψη.Θελω να αρχισω αλλα δεν ξερω σε ποιον και τι θα συναντησω.Αν καποιος συμβουλευεται καποιον ειδικο,και ειναι ικανοποιημενος,παρακληση να μου στειλει το όνομά του.
21-01-2011, 13:18 #297
μπορει αν θελει να μου απαντησει καποιος σε μια απορια
δεν ξερω αν υποθηκε
ειναι η εξης:
τι νοημα εχει η προταση και αποδοχη φιλιας εδω?
τι προσφερει?
επισης ο φιλος που αποδεχεσαι τη φιλια του μπορει να δει προσωπικα σου μηνυματα???Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
21-01-2011, 13:25 #298
21-01-2011, 13:28 #299
ευχαριστω τρελο διαμαντι!!!!
Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
21-01-2011, 13:36 #300
στην αρχη σιχαθηκα και φοβηθηκα και δε μου αρεσε καθολου ο νεος τυπος του φορουμ
ελεγα ολο μπλιαχ μπλιαχ και δε θα συμμετεχω
αλλα τωρα κανενα προβλημα
μη σου πω μ αρεσει και πιο πολυΛεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή