Results 211 to 225 of 317
-
22-11-2010, 05:05 #211
Παιδια, στο μενου των απεσταλμενων μηνυματων εχω την εντυπωση πως το εικονιδιο "unread message" δεν λειτουργει. Δεν εμφανιζεται δηλαδη ποτε - τα παντα δειχνουν εδιαβασμενα ε με το που εσταλησαν.
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
- 22-11-2010, 05:16 #212
Κατι ακομα ψιλοτεχνικο: ασχετα με την πολιτικη διαγραφης μηνυματων απο τους ιδιους τους χρηστες, οταν διαγραφεται το πρωτο ποστ ενος νηματος δε θα επρεπε να αναγραφεται ως πρωτος ποστερ οποιος ετυχε να απαντησει πρωτος... Μου φαινεται πως στα "σημερινα μηνυματα" και στον πινακα του ιδιου του φορουμ εμφανιζεται παντα ως δημιουργος ενος θρεντ ο χρηστης του οποιου το ποστ απλως ειναι πανω-πανω στον σωρο, ασχετως αν το αρχικο ποστ εχει διαγραφει. Το προηγουμενο φορουμ "θυμοταν" και εμφανιζε σωστα τον δημιουργο καποιου θρεντ ακομα και αν το αρχικο ποστ ειχε στο μεταξυ εξαφανιστει.
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
22-11-2010, 11:22 #213
22-11-2010, 11:58 #214
Αχ βρε Ρέιν...Είδα κι έπαθα να κτίσω τόσα χρόνια στο φόρουμ ένα προφίλ που θα αποπνέει μοχθηρία και κακία, κι έρχεσαι τώρα εσύ να λες όλα τούτα τα καλά για μένα και να μου γκρεμίσεις εν ενί ποστ , το όνειρο της ταύτισης μου με τον Ιζνογκούντ, τον Μαύρο Πιτ, τον κακό Λύκο, τον Τζόκερ ή έστω τον Λεξ Λούθορ...
Γι' αυτό σου το ατόπημα, με αναγκάζεις να πω κάτι που δεν έχω ξαναματαπεί από τότε που πρωτοχτύπησα πληκτρολόγιο σε p/c,
Θα πω....
ΛΟΛ
Πέρα από την πλάκα , για την ουσία της συζήτησης, να συμφωνήσω κατ' αρχή πως δεν νομίζω πως η διαχείριση θα γυρνούσε την πλάτη σ' ένα αίτημα διαγραφής ενός , δύο άντε τριών μηνυμάτων από κάποιο ενδιαφερόμενο μέλος , αν κι εφ' όσον έκρινε πως πράγματι συντρέχει σοβαρός λόγος για κάτι τέτοιο. Είναι άλλο όμως αυτό κι άλλο να θέλει να αποχωρήσει ένα μέλος και να απαιτεί τη διαγραφή όλων των μηνυμάτων του....Και φυσικά δεν μιλάμε για καμιά 10αριά μηνύματα αλλά για 3318 που έχει αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή η Lbp ..... Το ότι είναι ανέφικτο, το εξήγησε μια χαρά ο Νίκος, γιατί λοιπόν ψάχνουμε να βρούμε "παραθυράκια" να παραβούμε τους όρους χρήσης ? Γιατί δεν κάναμε τον κόπο να τους διαβάσουμε, ούτως ώστε να συμμετέχουμε σε μια κοινότητα ενημερωμένοι ? Νομιμοποιούμαστε να απαιτούμε παράβαση των όρων χρήσης , από την στιγμή που αμελήσαμε να τους κάνουμε εν γνώση μας αποδεκτούς ?
Έγινε λόγος για πνευματικά δικαιώματα...Μα για ποια πνευματικά δικαιώματα μιλάμε, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν περιορισμοί στο Ίντερνετ και ότι γράφουμε μπορεί ο οποιοσδήποτε να το κάνει quote, ή copy / paste ή να το αναπαράγει όπως και όποτε θέλει ? Πνευματικά δικαιώματα δεν είναι μόνο η πατρότητα αλλά και οι περιορισμοί ή μη της χρήσης τους , αυτό φαντάζομαι ίσως να μην το γνωρίζει η φίλτατη Lbp που μιλάει για πρακτικές χούντας...Να το θέσω αλλιώς : Είναι σαν να είμαστε σ' ένα πάνελ ανοιχτής συζήτησης όπου κρατούνται οπτικοακουστικά πρακτικά κι αφού τελειώσει η συζήτηση να απαιτήσουμε να αφαιρέσουν την φάτσα μας και τη φωνή μας λόγω πνευματικών δικαιωμάτων ! Είναι ακραίο το παράδειγμα, αλλά δεν νομίζω πως μπορεί να γίνει καλύτερα κατανοητή η θέση μου, πως από τη στιγμή που συμμετέχεις υπό όρους σε ένα δημόσιο βήμα συζήτησης, πρέπει ή να τους σεβαστείς ή να μην τους αποδεχτείς ευθύς εξ αρχής κι άρα να μην συμμετέχεις....
Επίτρεψε μου τέλος να διαφωνήσω και με το σκεπτικό σου, πως δεν τρέχει και τίποτε αν διαγραφούν όλα όσα έχεις καταθέσει εσύ η ίδια σ' αυτό το φόρουμ..Ούτε κι εγώ θα είχα το παραμικρό πρόβλημα , πίστεψε με, δεν είμαι τόσο ματαιόδοξος να θέλω τα γραπτά μου να παραμένουν εσαεί ανέπαφα. Φαντάζομαι πως κι άλλα μέλη , έχουν την ίδια άποψη.... Ωστόσο, αναρωτιέμαι, ποιος θα μπορούσε να είναι ο σκοπός ενός φόρουμ, αν έλειπαν κομμάτια του παζλ που το συνθέτουν. Αν ο κάθε αναγνώστης, επισκέπτης , χρήστης, δεν θα μπορούσε να αποκομίσει οποιοδήποτε χρήσιμο συμπέρασμα από τις συζητήσεις που έχουν ήδη γίνει, ποιο το νόημα να υπάρχει το φόρουμ ? Θα ήταν ένας μηχανισμός, που δεν θα μπορούσα να τον καταλάβω, αν διαγραφόταν μετά από ένα χρονικό διάστημα μέρος των μηνυμάτων εκείνων των χρηστών που επικαλούνται..πνευματικά δικαιώματα. Τα υπόλοιπα μηνύματα των άλλων μελών όπου συμμετείχε, θα έμεναν έωλα, ακαταλαβίστικα, μετέωρα, δυσνόητα. Ο αναγνώστης, δεν θα έμπαινε καν στο κόπο να καταλάβει από τα συμφραζόμενα τι συμπεραίνεται , έτσι δεν είναι ? Ποιος θα ήθελε , ένα τέτοιο φόρουμ ?
Την καλήμέρα μουLast edited by sabb; 22-11-2010 at 12:31.
[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
22-11-2010, 12:25 #215
ωπ, τί έγινε 2 μέτρα 2 σταθμά ?
αυτά που λέγαμε χθες νίκο, τα ανατρέπουμε σήμερα ?http://www.mazi.org.gr/
22-11-2010, 12:27 #216
Άκου να σου πω, κύριε Σαμπ, που συνεχίζεις το θέμα ενώ είπαμε να σταματήσει, πρώτον κόφτην ειρωνία, γιατί η κακία σου φαίνεται, δεύτερον απαξιώ να απαντήσω για τη διαγραφή μου από το φόρουμ, είναι αναφαίρετο δικαίωμά μου, πολλοί θα το θελαν αυτό. Είπα, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά αν διαφωνήσετε και σ'αυτό. Τέλος, αν σβηστούν μηνύματά μου, δεν θα είναι δυσανάγνωστο το φόρουμ, όποιος θέλει καταλαβαίνει ότι λείπουν κομμάτια, κανείς δεν είναι χαζός και απλά θα λείπουν οι πληροφορίες του ατόμου που τις έγραψε. Δικαίωμά του. Μην με κάνεις άλλο να γράφω, ίσως δεν απαντήσω την επόμενη φορά, γιατί απαξιώ όχι γιατί δεν θα χω τι να πω, θέλω να φύγω από το κωλοφόρουμ, και το λέω έτσι όχι για το ίδιο το φόρουμ, αλλά επειδή υπάρχουν άνθρωποι σαν κι εσένα!!
22-11-2010, 12:44 #217
Αγαπητή Lbp,
Θα πρέπει να καταλάβεις πως η συζήτηση δεν γίνεται για το τι θέλεις εσύ να γίνει αλλά για το τι ισχύει και για το τι πρέπει να ισχύει γενικά σ' ένα φόρουμ, εν προκειμένω σε αυτό που επέλεξες να συμμετάσχεις , παραμελώντας να διαβάσεις τους όρους χρήσης και να τους αποδεχτείς ή όχι.
Μου είναι αδιάφορο το αν θέλεις να φύγεις, δεν νομίζω να σε κρατάει κανένας κι αν η διαχείριση αποφασίσει να σου κάνει το χατήρι και να διαγράψει όλα σου τα μηνύματα, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα μια και η παρέμβαση μου που ατυχώς πήρες στραβά και με κακό μάτι, δεν αφορά εσένα σαν πρόσωπο, αλλά το τι ισχύει και ποια η λογική αυτού που ισχύει...
Κι εν πάσι περιπτώσει , την συζήτηση την κάνω με την Rain & Wind κι όποιον άλλον δεν θα απαξιούσε να μου απαντήσει. Εσύ, αφού απαξιώνεις να μου απαντήσεις , γιατί συνεχίζεις και το κάνεις ?
Η ερώτηση είναι ρητορική και δεν χρήζει απάντησης ...
Thanks for the attention[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
22-11-2010, 18:23 #218
νομιζω οτι η δυνατοτητα να ξαναδωσεις ενα rep point σε καποιον που ειχες ξαναδωσει στο παρελθον, δεν ανανεωνεται.
καπου ειχε αναφερει ο νικος οτι πρεπει να δωσει κανεις σε 20 διαφορετικα μελη πριν να μπορει να ξαναδωσει στον ιδιο.
εγω μετρησα οτι εχω δωσει σε 24 (τουλαχιστον) κ θυμαμαι οτι ο bolt πρεπει να ηταν ο πρωτος κ δεν μπορω να του ξαναδωσω rep point.
22-11-2010, 23:32 #219
Εγω ΘΕΛΩ ΑΒΑΤΑΡΣ. Δεν καταλαβαινω γιατι δεν έχει. Όλα τα φορουμς εχουν. Ενταξει πριν την αναβαθμιση που ηταν πιο "λιτο" περιβαλλον, αλλα τωρα γιατι οχι??
23-11-2010, 08:09 #220
Συγχαρητήρια στο φόρουμ. Τόσο ατο αναβαθμισμένο όσο και στο προηγούμενο.
Εδώ γίνεται αληθινό έργο στήριξης. Εδώ βρίσκει κανείς απαντήσεις σε θέματα που τον βασανίζουν, μέσα από τα προσωπικά βιώματα του κεθενός. Εδώ στηρίζεις και στηρίζεσαι.
Παίρνεις απαντήσεις που μπορεί να μη τις ξέρουν ούτε οι ψυχολόγοι.
Κάλή συνέχεια!γιάννης
25-11-2010, 01:38 #221
πραγματι κοβονται μνμ.
αλλο ενα παρ εδω: http://www.e-psychology.gr/forum/sho...94%CE%99%CE%91
26-11-2010, 11:13 #222
Μου εχει λειψει το πεδιο της "Διαθεσης" κατη απ' τα username μας... Θα το ξαναδουμε?
26-11-2010, 13:01 #223
για τον ίδιο λόγο... με πριν!
Το έχουμε συζητήσει πολύ αυτό, αλλά κανείς στην ομάδα μας δεν μπορεί να αναπαράγει αυτο το πρόβλημα!
Φαίνεται να μην συμβαίνει σε όλα τα μέλη. Κάποια φωτογραφία θα μπορούσε να στέιλει κάποιος, στο mail [email protected] ???
Ευχαριστώ.
Επανήλθε σήμερα, για να εμφανιστεί, χρειάζεται να έχει συμπληρωθεί στο προφίλ σου.
Ερώτηση: τι άλλο πεδίο θα μπορούσαμε να προσθέσουμε?
Πεδία όπως "ενδιαφέροντα", τοποθεσία" και άλλα συναφή, μου φαίνονται ανούσια.
Καμιά πρόταση?Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.
26-11-2010, 13:32 #224
Κατι που βρηκα αρκετα ενοχλητικο, ειναι το μεγεθος της υπογραφης , το οποιο ειναι υπερβολικα μικρο μιας και το οριο ειναι καπου στους 200 χαρακτηρες καθως και στις 5 γραμμες max, και αμα βαλεις πχ ενα βιντεο youtube, μετρανε ακομα και τα forum tags [yοutube] πχ σαν ξεχωριστοι χαρακτηρες, δηλαδη με λιγα λογια.. πρεπει να κοβουμε , ραβουμε συνεχεια.
Μπορουμε να κανουμε κατι για αυτο? Αν οχι να γινει παλι unlimited το οριο, τουλαχιστον να το αυξησουμε πχ στους 1000 χαρακτηρες και στις 10 γραμμες ξερω γω.
?
26-11-2010, 13:44 #225
Η ειδοποιηση με email για προσωπικα μηνυματα δεν ισχυει; Πριν απο λιγο ειχα ενα αλλα δεν μου ηρθε ποτε email.
Σε οτι αφορα τα κομμενα μηνυματα και επειδη ειδα το παραδειγμα που ποσταρατε μηπως εχει να κανει με τα κεφαλαια;
Eπισης αν και δεν διαβασα τι ακριβως προβλημα υπαρχει με την διαγραφη των μηνυματων θα μπορουσε οταν καποιος θελει να διαγραψει το μηνυμα του να εμφανιζεται στην θεση του ΄΄το μηνυμα διαγραφηκε απο τον χρηστη'' και να τελειωνει εκει το θεμαΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία