Results 46 to 60 of 317
-
12-11-2010, 02:14 #46
ωραιο παιχνιδακι αποψε
to zoo ,δεν ειναι τιποτα μπροστα σ αυτοΤο πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ
- 12-11-2010, 02:15 #47
Αχα! Ετσι εξηγειται =Ρ Δεν ειχα προλαβε να γραψω το μηνυμα και η μηχανη αρχισε να λειτουργει μια χαρα... Πραγματικα πανισχυρη οπως ειπε και ο κηπ. Μια απ' τις μεγαλυτερες αδυναμιες του παλιου φορουμ φαινεται πως ειναι ηδη μια μακρινη αναμνηση!
Θα ενημερώσουμε για την νέα διεύθυνση του παλιού φόρουμ. Δεν θα υπάρχει δυνατότητα αποστολής θεμάτων και μηνυμάτων εκεί, θα μπορείτε όμως να μπείτε στον πίνακα ελέγχου και να δείτε/κατεβάσετε/αποθηκεύσετε προσωπικά μηνύματα.
Α και κατι αλλο - συστημα προειδοποιησεων θα υπαρχει?"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
12-11-2010, 02:19 #48
12-11-2010, 02:48 #49
Χμμ... Το παλιο φορουμ ερμηνευε σαν λινκ ο,τι ειχαμε ποσταρει και ξεκινουσε απο www ή http και το παρουσιαζε αναλογα... Φαινεται πως το καινουργιο δεν το κανει αυτο για τα παλιοτερα ποστ. Εκτος αν μια διευθυνση ειχε δηλωθει ρητα ως λινκ, μεσω του [ url ] [ /url ] - το εψαξα και αυτες λειτουργουν.
Υπαρχει τροπος ή ρυθμιση να ερμηνευονται αυτοματα ως λινκ οι διευθυνσεις των παλιοτερων ποστ? Ρωταω γιατι το "music", ας πουμε, ειναι γεματο αυτη τη στιγμη απο διευθυνσεις που δεν κλικαρονται και θελουν copy/paste για να τις επισκεφτει κανεις.Last edited by oboro; 12-11-2010 at 03:13.
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
12-11-2010, 09:42 #50
Έχω μια περιέργεια ρε κορίτσια,αυτά που γράφουνε σε τούτο το thread οι άντρες τα καταλαβαίνουνε άραγε;ΛΟΛ!
Να μία διαφορά των γυναικών και των αντρών(να διαιωνίζουμε λίγο και τα στερεότυπα,χαχααα):μετρήστ� � πόσες γυναίκες λέμε συνέχεια για τα smilies και γιατί συζητάνε ανάλογα οι άντρες.
rain,arktos,arsi,soft κτλ:εμένα καλέ δε μου βγάζει το σμάιλ με εκείνο το ροζ φιογκάκι πάνω και τη γλωσσίτσα την κόκκινη τη γλυκούλα
sabb,oboro,keep,κτλ:το url http www copy/paste link,μηχανή αναζήτησης poll διευθύνσεις....μπλα μπλα μπλα
KARALOL!"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
12-11-2010, 10:01 #51
Oρίστε τώρα,αυτό γιατί συμβαίνει;Πάλι μου έφαγε μήνυμα.Τι κάνω;
Ήθελα να γράψω το παρακάτω
rain,arsi,soft,arktos,κτλ:τα σμάιλις πού είναι,αυτό με τη γλυκιά κόκκινη γλωσσίτσα θέλω και το άλλο με το ροζ φιογκάκι
keep,oboro,sabb,κτλ:το url,το link,http www,διεύθυνση,μηχανή αναζήτησης,polls,μπλα μπλα μπλα.ΛΟΛ!
Οι δικές μας συζητήσεις είναι καλύτερες.ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΜΑΙΛΙΖ!ΛΟΛ"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
12-11-2010, 10:23 #52
θενκς ρειν.....διαβάζοντας το νόμιζα πως είμαι εξωγήινη...τελικά είμαι απλά γυναίκα..
12-11-2010, 10:28 #53
...Ελπιζω οτι εγινα κατανοητος, Αλμπερτ.
=Ρ Ρε παιδια ξερω εγω, λιγο μπασμενα δε δειχνουν τα smilies? Απ' την αλλη τα smilies του vBulletin δε με ειχαν κερδισει ουτε 10 χρονια πριν, αλλα ενα δυο classics τουλαχιστον ητανε μεσα στη συλλογη.
Δε γινεται να εχουμε και τα φατσουλια του MSN η του Invision? Η τιθεται θεμα δικαιωματος χρησης κλπ?"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
12-11-2010, 10:44 #54
12-11-2010, 10:53 #55
Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ
12-11-2010, 13:01 #56
Βρε σεις, ακομα με τους σοβαδες ειμαστε , θελει λιγακι καμποσες μερες για να φτιαξουν τα θεματακια..!
12-11-2010, 13:35 #57
Λύσσαξες με τις μπογιές και τους σοβάδες κι εσύ μικρό βολτάριο.λολ
Δε γκρινιάζουμε,αναφέρουμε τα μερεμέτια στο μάστορα,χαχααα
(το καλό είναι ότι αυτός ο μάστορας δε θέλει πληρωμή,να και ένας άγιος άνθρωπας που δε μας ζητάει να τον πλερώσουμε!)λμαο
Αυτό που δε γνωρίζω,είναι τι κάνω λάθος και τρώει ένα κομμάτι από τις απαντήσεις μου,δεν πατάω σωστό κλικ στο αριστερό μέρος κάτω από την τελευταία απάντηση;Yπάρχει κάποιο όριο στο text των απαντήσεων μήπως;"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
12-11-2010, 13:46 #58
12-11-2010, 16:09 #59
συμφωνω με τον ομπορο οτι τα smileys ειναι μπασμενα.
λιγο μυωπια να χεις!
12-11-2010, 16:14 #60
κανονικα δε θα πρεπε, θα πρεπε να σου βγαζει καποιο προειδοποιητικο μνμ, πχ "το λακωνιιιιιιζειν εστι φιλοσοφΕΙν, ειιιιιιπαμε!"
για την ωρα μπορεις απλα να κανεις copy το μνμ σου πριν το στειλεις κ αν αποτυχει, το κανεις paste κ το ξαναστελνεις!!!
(στο ενδιαμεσο μην τηγανισεις αβγα στον υπολογιστη σου, γιατι ενα copy κραταει τη φορα ο ερμος!!!)
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία