Results 91 to 105 of 142
Thread: τι;
-
20-01-2007, 19:03 #91
άκου να σου πω εσένα, ραψωδέ! :)
που μου έχεις και μπέτα γιαχού ι-μέιλ :)
το σχέδιο είναι πολύ καλό: μπροστά εσύ, ο άντρας του σάιτ που λέει και κάποια ψυχή που μόλις διάβασα, και πίσω εγώ, μια κοιλαρού στρουθοκάμηλος, όλο φτερά...
άντε τώρα, μην τα πάρω στο κρανίο και κάνω καμμιά έκρηηξη ζηλοτυπίας και θυμού και γελάσει κάθε πικραμένος!
φιλιά σε όλους!
- 21-01-2007, 09:01 #92
Ελένη μου καλημέρα!
μιλάμε τόσο καιρό και μου γεννήθηκε μια απορία...από τι ακριβώς υποφέρεις?παίρνεις κάποιο φάρμακο?φυσικά αν θες απαντάς :)
την καλημέρα μου και φιλάκια!!!
21-01-2007, 13:16 #93
..ειναι λυπημενη...
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
21-01-2007, 20:46 #94
όχι, συστηματικά δεν παίρνω τίποτα. όμως παίρνω κατά πολύ μεγάλα διαστήματα, ας πούμε μια φορά στο δίμηνο-τρίμηνο ή και παραπάνω, λεξοτανίλ 1,5, ώστε να μην αγχώνομαι παραπολύ.
έχω μεγάλες αμφιβολές για τον εαυτό μου, το τι είμαι.
απευθύνθηκα σε ψυχίατρο πριν 5 χρόνια περίπου, γιατί είχα αρχίσει να πιστεύω, και δε μου έχει φύγει εντελώς η ιδέα, ότι μπορεί να έχει δίκιο αυτός που λέει ότι του κατέστρεψα τη ζωή.
το θέμα το πιο βαθύ είναι: γιατί να το πιστέψω; το πίστεψα; μήπως είμαι υποκρίτρια, κι όντως έχει δίκιο; κλπ κλπ. ένας φαύλος κύκλος, όπου δεν φταίει μόνο αυτός που τα λέει, αλλά εγώ, που ίσως τον υποβάλλω...
όταν πήγα σε ψυχίατρο πριν από 5 χρόνια, πήγα γιατί απευθύνθηκα σε ένα φίλο ειδικό, και του είπα: \'θέλω να μιλήσω κάπου, αλλιώς θα μουρλαθώ\'\'
----
έσβησα αυτή την πρόταση τώρα, θα σου εξηγήσω άντα παρακάτω
21-01-2007, 20:47 #95
ο φίλος δλδ μου πάσαρε έναν άλλον, γιατί αυτός δε γινόταν να με αναλάβει.
22-01-2007, 00:34 #96
..και τελικα τι-ποτε μου σε τι συμπερασματα καταληξατε?.... τι ειναι καλητερο για σενα?...5 χρονια ειναι πολυς καιρος μου κανει εντυπωση που παραμενεις τοσο μπερδεμενη και στασιμη..... ποσο συχνα πηγαινεις να του μιλας? φιλακια για καληνυχτα...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
22-01-2007, 06:59 #97
καλημέρα σε όλους!
ναι, μπερδεμένη, πολύ μπερδεμένη.
μα δε θέλω να σταματήσω.
να μπορέσω να ξεπεράσω το θέμα των ενοχών ίσως είναι βασικό για μένα. βέβαια, οι ενοχές σημαίνει πολλά...
22-01-2007, 08:50 #98
..το μυστικο βρισκεται στην προταση που ειπες \"δεν θελω\" να σταματησω............... καλημερα γλυκια μου....
.....
..ειναι ανθρωπινο να ημαστε μπερδεμενοι.. οι εννοιες ,οι καταστασεις ,τα γεγονοτα και η δυναμικη τους μερικες φωρες μας υπερφορτωνουν... αλλα το μπερδεμα πρεπει να σημαινει και μια προσπαθεια επιλησης του μπερδεματος.. κοινως ξεμπερδεμα... μονο τοτε ειναι καλο..... γιατι εξελισσεσαι......Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
22-01-2007, 14:49 #99
glykiα μου άντα, σ\'ευχαριστώ πολύ πολύ!
πολλά φιλιά σε όλους
στην υγειά σας!
(πίνω μία και μοναδική μεσημεριάτικη μπύρα!...:)
22-01-2007, 15:00 #100
..ατασταλια ε?καλη μου... κι εγω.. παλι δεν πηγα στην σχολη σημερα....
23-01-2007, 08:07 #101
αζντικάκι, καλημέρα!
θέλω να βάλω ένα δημόσιο στοίχημα με τον εαυτό μου.
είδα ότι εχτές ήπια μια και μοναδική μπύρα, και ζαλίστηκα! αναγκάστηκα να κοιμηθώ μετά, πράγμα που με χαλάει, κι όταν ξύπνησα και άρχισα μαθήματα με το γιώργο, είμουνα εκνευρισμένη...
η λέξη που μου έρχεται τώρα αρχίζει με δύο σύμφωνα και περιέχει δύο φορές άλφα, κι ένα τ να τα χωρίζει:)
λοιπόν από σήμερα μέχρι την πρώτη φεβρουαρίου, αποφασίζω να μην αγγίξω αλκοόλ.
εντάξει; να δούμε αν το καταφέρω.
23-01-2007, 09:15 #102
καλημερα τι-ποτε μου.. κι εμεις μαζι σου..... αν σου ερθει να πιεις... δεν ξερω...χμ.. φαε μανταρινια..ή μηλα...καροτα.. κατι υγειηνο.... σε φιλω....
23-01-2007, 13:50 #103
10 μέρες χωρίς αλκοόλ λοιπόν.
24-01-2007, 11:56 #104
Να τα εκατοστήσεις!!
Νικολέτα
24-01-2007, 16:16 #105
λοιπόν, έγραψα τη μέθοδό μου αλλά την έχασα:
αντί να πίνω νερό από τη βρύση, και να μην αποζητάω διαρκώς την μπύρα, βάζω σε μια κανάτα νερό. πίνω απίστευτα ποτήρια, πολύ περισσότερα απ\' ό,τι όταν ανοιγω τη βρύση και γεμίζω εκεί το ποτήρι...
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....