τι; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 142

Thread: τι;

Senior Member
    καλοντυμένη, ναι, φοράω σαιν λοράν...:P
    καπνίζω: όχι, με τίποτα
    (((πίνω όμως! αν με έβλεπες, ενδεχομένως να με έβλεπες με μια μπύρα ξεροσφύρι :)
    ξενοδοχείο πρώτης κατηγορίας...
    ε, ναι, βασικά, από μεγάλη βρετανία και πάνω...

άκου τώρα:
    ΞΕΠΟΡΤΙΣΑ
    Τη δευτέρα πήγα με το γιώργο στο γιατρό: βγήκα βράδυ, όπως γνωρίζεις
    την τρίτη εχτές πήγα το απόγευμα και συνάντησα την εκπρόσωπο του συλλόγου γονέων της κόρης μου, γιατί ήμουν εφορευτική επιτροπή στις εκλογές του συλλόγου του σχολείου,
    και τώρα θα φύγω γιατί στις 7 παρουσιάζει το βιβλίο της η πέρσα κουμούτση και θα πάω να παρακολουθήσω.
    ο τάκης εχτές το βρήκε παρεξηγήσιμο που έφυγα.
    πάντως εγώ θα φύγω τώρα.
    ο γιώργος θα μείνει με τον αδελφό του το μεγάλο.
    έχω νέα, μα, βάστα την αγωνία σου, θα τα γράψω μετά!
    (((καλά κάνω και φεύγω; πώς τα καταφέρνω η άτιμη... είναι σχετικά καινούριο περίπου)))

Senior Member
    αφροδιτη δυστυχως τα προβληματα στην οικογενεια συνηθως φερνουν τσακωμους.
    τι-ποτε,φυσικα και κανεις καλα και βγαινεις.να ξεσκασεις λιγο και θα νιωθεις και πιο γεματη οταν κανεις πραγματα.
    περιμενουμε τα νεα σου λοιπον!

Senior Member
    λοιπόν, πέρασα υπέροχα!
    έφυγα εκείνη την ώρα περίπου από το σπίτι, οι ομιλητές πολύ καλοί, το βιβλίο πολύ ωραίο, και ο κόσμος εκεί πολύ καλός επίσης. μου άρεσε τόσο που τους γνώρισα σχεδόν όλους! (περίπου, εντάξει:) )9,29, δλδ πριν τις εννιάμισυ που είχα υποσχεθεί στο γιώργο, είμουνα πίσω! ο τάκης δεν είχε φτάσει ακόμη, οπότε, όπως δε μιλάμε σχεδόν καθόλου, εγώ δεν του είπα ότι είχα λείψει. μιλήσαμε ελάχιστα. πάντως δε τσακωθήκαμε, κι αυτό ελπίζω να μην αλλάξει μέχρι να κοιμηθούμε. πού να πηγαίνει άραγε, και γυρνάει κάθε μέρα έτσι αργά από τη δουλειά του; ανησυχώ λίγο. όχι γιατί ζηλεύω. μα γιατί η αποξένωση αυτή, ή τον οδηγεί στο περιθώριο και τον στρέφει όλο και περισσότερο κοντά της, ή υπάρχει μια άλλη δραστηριότητα για την οποία δε θέλει να μου μιλήσει. μια άλλη σχέση μπορεί να ήταν η πιο υγιής αντίδραση... τρέμω στη σκέψη της περιθωριοποίησης, μιας και είναι άτομο που δεν εκφράζεται καθόλους εύκολα...
    τι γαϊδούρα που πρέπει να είμαι πάντως!
    να λέω ότι πέρασα υπέροχα...
    αλήθεια, αν πηγαίναμε μαζί, τι θα γινόταν;
    δε νομίζω ότι θα ένιωθα το ίδιο ελεύθερη. αυτό σκέφτομαι.
    μπορεί να περνάγαμε επίσης πολύ ωραία, ή μπορεί να περνάγαμε χάλια.

Senior Member
    πέρασα το πρωί στο σχολείο του. είμουνα πολύ χαρούμενη από χτες. ήταν καλά και σημερα...
    όμως το μεσημέρι άνοιξα ένα μπουκάλι κρασί άσπρο, και ήπια ίσως λίγο λιγότερο από τρία ποτήρια, αρκετό για να έχω φτιάξει κεφάλι μέχρι τώρα...
    ντροπή.
    νιώθω σαν να έχω την ανάγκη να εκτονωθώ.
    νιώθω όμως ότι αυτό δε βοηθάει, παρόλ\'αυτά το κάνω.
    γιατί;

Senior Member
    Originally posted by τι-ποτέ
    το μεσημέρι άνοιξα ένα μπουκάλι κρασί άσπρο, και ήπια ίσως λίγο λιγότερο από τρία ποτήρια, αρκετό για να έχω φτιάξει κεφάλι μέχρι τώρα...
    ντροπή.
    νιώθω σαν να έχω την ανάγκη να εκτονωθώ.
    νιώθω όμως ότι αυτό δε βοηθάει, παρόλ\'αυτά το κάνω.
    γιατί;
    πόσο μα πόσο σε καταλαβαίνω...

Senior Member
    ιωάννα, τι θα κάνουμε;
    κάτι πρέπει να κάνουμε, εγώ τουλάχιστον.
    την καλησπερα μου.

Senior Member
    ντροπή.
    γιατί;

Senior Member
    ραψωδέ, τα λόγια σου πάντα, λίγα μα καίρια.
    ντροπή, γιατί αντί να συγκεντρωθώ να βοηθήσω όσο μπορώ, να κάνω όπως μου λένε υπομονή, εγώ ή θα βγώ, ή θα πιω, όχι βέβαια με τρόπο καταστροφικό, αλλά πάντως μάλλον πέραν του μέτρου μερικές φορές.
    όπως και τώρα. ήρθα από το γιατρό μου και ήπια πάλι. αποτέλεσμα σημερινό: ένα μπουκάλι κρασί, κανονικό μπουκάλι, 750 μλ, μισό το μεσημέρι και μισό το βράδυ.
    δεν το κάνω ευτυχώς πάντοτε. σήμερα είναι η πρώτη φορά.
    και ήπια αφότου έγραψα έτσι στην ιωάννα. είναι παράξενο, σαν να ήθελα σώνει και καλά να υπερβώ το μέτρο. και είχα περίπου την ίδια στιγμή μια πολύ χαριτωμένη, ζεστή κουβέντα με τα δυο μεγάλα παιδιά μου και μια φίλη τους, ενώ ο γιώργος κοιμόταν...
    τώρα νιώθω κάπως, ξέρω ότι αύριο έχω μια πολύ φορτωμένη μέρα, και ενώ τώρα είμαι περιπου ζαλισμένη, πιστεύω πως αύριο θα τα καταφέρω περίπου σε όλα τα πολλά που έχω να κάνω... κάπου όμως νιώθω και άγχος...
    τι θα γίνει; μαζί με το άγχος και μια αίσθηση αισιοδοξίας,,, πώς γίνεται;
    αυτό δε λένε επήρεια του οινοπεύματος.
    ναι ραψωδέ,
    νιώθω ντροπή.
    σ\'ευχαριστώ για την προσοχή σου. σα στοργή μου βγαίνει, και μ\' ευχαριστεί. να είσαι καλά. για σένα.

Senior Member
    τι-ποτέ ο τρόπος που γράφεις μου αποστομώνει τη σκέψη. κι αυτό μ\' εκνευρίζει όσο και μ\' ευχαριστεί.

Senior Member
    ιωάννα, τι θα κάνουμε;
    κάτι πρέπει να κάνουμε, εγώ τουλάχιστον.
    την καλησπερα μου.
    καλημέρες!
    οκ βρε συ δεν είναι και τόσο τραγικό...τουλάχιστον απο τη στιγμή που δεν γίνεται σε μόνιμη βάση...προσωπικά δεν πίνω συχνά λόγω του ότι αυτή την περίοδο δεν βγαίνω συχνά αλλά άμα βγω εκεί του δίνω και καταλαβαίνει...κοινώς το γ....άω(ουπς μου ξέφυγε!):P;)

Senior Member
    καλησπέρα σε όλους...
    τι κουραστική μέρα...
    πάντως όμορφη ήταν. τώρα βλέπω το γιο μου να φτιάχνει μόνος του ένα σάντουιτς και χαίρομαι. έχει αλλάξει αγωγή, παίρνει ντεπακίν, κέπρα και τοπομάκ, ας ελπίσουμε ότι θα πάει καλά...
    έφτασα στις 9 στο σπίτι, κατάκοπη. τα παιδιά ήταν εκεί, μόνα τους. βέβαια τα παιδιά δεν είναι μικρά, ο γιώργος είναι ο μικρότερος.
    μετά από μένα ήρθε ο τάκης. η κόρη μου μου μιλούσε. ήθελε το εβδομαδιαίο χαρτζιλίκι της, μια χαρά μιλάγαμε. ο τάκης της είπε: γιατί φωνάζεις; μετά πήγε στο σαλόνι. έκλεισε τα φώτα και βλέπει τηλεόραση.
    νιώθω μόνη και αυτό μου δημιουργεί άγχος. έχει νόημα που σας το γράφω;

Originally posted by raphsssodos
    τι-ποτέ ο τρόπος που γράφεις μου αποστομώνει τη σκέψη. κι αυτό μ\' εκνευρίζει όσο και μ\' ευχαριστεί.
    δεν είναι εκνευριστικό αυτό; έτσι βρίσκει και τον τρόπο ομιλίας μου ο τάκης. δε φαίνεται να τον ευχαριστεί πάντως.
    ...:) σ\'ευχαριστώ που σ\'ευχαριστεί. μπορείς να μου πεις γιατί είναι εκνευριστικό;

τώρα ο γιώργος πήγε να φάει στο σαλόνι. άναψα το φως. ο μπαμπάς είπε \'κλείστο\'. κι ο γιώργος είπε \'κλείστο\'. ο γιώργος θα φάει στο σκοτάδι.
    μου φαίνεται γελοίο που το γράφω. γιατί σκέφτομαι: \'και τι έγινε; και στο σινεμά δεν τρώμε στα σκοτεινά;\'
    να όμως που εδώ μου φαίνεται κάπως διαφορετικο. σα μια απομόνωση. έχω δίκιο; έχω άδικο;

Senior Member
    Originally posted by raphsssodos
    δεν είναι εκνευριστικό αυτό; έτσι βρίσκει και τον τρόπο ομιλίας μου ο τάκης. δε φαίνεται να τον ευχαριστεί πάντως.
    ...:) σ\'ευχαριστώ που σ\'ευχαριστεί. μπορείς να μου πεις γιατί είναι εκνευριστικό;
    δεν ξέρω. μου αποδιοργανώνεις τη σκέψη. νοιώθω πως θέλω να απαντήσω κάτι σε αυτά που λες αλλά δεν ξέρω τι. όλα αυτά τα ερωτηματικά που βάζεις, όλος αυτός ο τρόπος σου κάτι μου βγάζει. δεν ξέρω. νοιώθω πως μου μοιάζεις και αυτό με φέρνει σε αμηχανία. ακόμα και τώρα σκέφτομαι τόση ώρα τι να σου γράψω και διαλέγω με προσοχή τα λόγια μου. σε ένα παιχνίδι επιχειρημάτων θα ήσουν μια πολύ δυνατή παίχτρια. έχεις δυνατή σκέψη και νοιώθω πως ότι κι αν πω μπορείς να το στρέψεις εναντίον μου. κι αισθάνομαι άβολα γιατί ξέρω πως κι εγώ έχω δυνατή σκέψη.

Senior Member
    Ti-pote moy...
    einai poy eisai eksipni ,dinati, skliri,omi , alla parallila fobera triferi , eyaloti.. den ksero an ayti i fisi soy tha mporoyse na xaraktiristei apo mena anthropini... malon fisi os miteras.... os fisi zois....

...mas bgazeis foberi anagki na stathoyme ekei.. konta soy.....
    ..triferotita...
    frontizeis toys alloys ...nomizo pos me ayto tha simfonisei kai o agapitos mas rapssodos.... mas kaneis na theloyme na se frontisoyme emeis...
    .. dinato miallo ...dinates oi leksis soy.... merikes fores toso dinates poy den kseroyme an mporei kaneis na tis anteksei.. oxi mono na tis akoysei..diabasei .. alla kai na tis skeytei... toys kratas oloys se apostasi alla taytoxrona mpooroyme.. kai theleis toso poli na se agkaliasoyme...:):):
    ...s agapame poli...

ps..mono min iperbaleis me to poto.. tora kai panta poy to elegxeis ..

me poli agapi Anta.
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    αγαπητοί μου φίλοι...
    ευχαριστώ, είναι μια πολύ μικρή λέξη, εντελώς συμβολική, για να μπορέσω να δείξω την ευγνωμοσύνη μου προς εσάς για τη συμπαράστασή σας...
    με διαβάζετε, με ανεχόσαστε, μου απαντάτε, με αγαπάτε...
    ναι, έχω μάλλον ανάγκη αυτά που γράφεις γλυκιά μου άντα, κι εσύ καλέ μου ραψωδέ, για τα επιχειρήματα, δεν το είχα σκεφτεί! ξέρεις λοιπόν τι μου ήρθε στο νού; ότι στα επιχειρήματα, μπορώ να τα στρέψω όλα εναντίον μου. είναι πιο εύκολο, νομίζω, από το να τα στρέψω εναντίον σου. :)
    κάθησα σήμερα και διάβασα, είδα, όλα όσα έγραψα και μου γράψατε.
    η λέξη που μου βγαίνει τώρα είναι:
    - \'απελπιστική εγωπάθεια\'.
    -\'ας βάλω λίγο νερό στο κρασάκι μου με τον τάκη, ας προσπαθήσω\'.
    -ενοχές ότι μ\' αγαπάτε χωρίς να τ\' αξίζω, ναι, κι αυτό.

έκλεισα το σάιτ έτσι, χωρίς να τολμάω να απαντήσω, γιατί φοβήθηκα. φοβήθηκα ότι σας παρέσυρα.
    μπήκα σ\' ένα άλλο σάιτ, και διαβασα αυτό το ποίημα. μου άρεσε παραπολύ, και αποφάσισα να γυρίσω εδώ να σας το ποστάρω. κάποιος \'τσίλερ\' το είχε ανεβάσει εκεί.
    έχω αγωνία. σήμερα ο γιώργος έχει ένα παρτάκι.
    ανησυχώ για το πώς θα συμπεριφερθεί. πρέπει να συμμαζέψω το σπίτι, να ετοιμάσω φαγητά. να πάω στο κολυμβητήριο το γιώργο. να φροντίσω το μεγάλο γιό ίσως, που φεύγει. είχα υποσχεθεί πως θα πάω να δω τους φίλους μου στην άγκυρα, ένα βιβλιοπωλείο στο κέντρο της αθήνας. μάλλον δε θα πάω.
    θέλω τόσο να βοηθήσει και ο τάκης! δλδ να είναι παρών, συνήθως φτιάχνει πίτσες για τα παιδιά...
    σας εύχομαι να περάσετε μια πολύ καλή μέρα!
    την αγάπη μου.
    να και το ποίημα, είναι της κατερίνας γώγου:
    ----------------------------

13.Κυριακή.Ιανουάριος\'85.Πώς σε λένε;...

Κά νω προ σπά θει α νά \'\'γράψω\'\'...
    Του λόγου μου το αληθές, όταν διαβάζεις αυτές τις
    [γραμμές
    Θά\'ναι νά\'χω πετάξει.
    Στις αράδες μου μπλέκονται αγριοφράουλες και
    [βατομουριές
    χιλιόμετρα πού πέφτουν απάνω μου δε μ\'αφήνουν νά
    [προχωρήσω...
    Αυτός ο κατακερματισμένος μανδύας,σκισμένος από
    [αέρηδες
    κι από βροχές,αυτός ο άσπρος σταλαγμίτης το σώμα μου
    μπλέκεται μέσα στα ανυπόδετα πόδια μου,εκθέτει τη
    [χωρίς
    ανθρώπινη αναταπόκριση ψυχή μου.
    Κάνω προσπάθεια να γράψω...
    Οι δρόμοι της πολυαγαπημένης πόλης μου,φίδια τώρα
    [της γνώσης
    μου παραδώσανε της πόλης τα κλειδιά,με εκπαιδεύσανε
    [με μάθανε
    όσο με σφίγγουνε ν\'ανοίγομαι,τώρα με σφίγγουνε,
    [ανοίγω...
    Τώρα σε λίγο δε θα μπορέσεις να με πιάσεις πιά,αν
    [μπορέσεις
    κυνήγα με,δέ θα με βρεις στους δρόμους της πιά,με
    [προφυλάνε
    με κρύβουνε ανεβαίνω...
    Σε λίγο αν κοιτάξεις λυπημένος το βράδυ στον ουρανό
    [ψηλά
    θά\'μαι ένα χαζό παιδικό άστρο που όλο θα πέφτω.
    Ίσως κάνω λάθος που θέλω να γράψω για να κρατηθώ.
    Είναι ίσως γιατί δεν πρόλαβα να πω
    [Ευχαριστώ
    κι αντί γιά πεφτάστρο που πρέπει να γινω και να χαθώ
    σάν άνθρωπος αντίθετα ακόμα να σκέφτομαι
    και θέλω ρόδο αγάπης να γίνω...

(Κατερίνα Γώγου,Απόντες)

Senior Member
    κι εσύ καλέ μου ραψωδέ, για τα επιχειρήματα, δεν το είχα σκεφτεί! ξέρεις λοιπόν τι μου ήρθε στο νού; ότι στα επιχειρήματα, μπορώ να τα στρέψω όλα εναντίον μου. είναι πιο εύκολο, νομίζω, από το να τα στρέψω εναντίον σου. :)
    ναι, είναι πιο εύκολο. αλλά το πρώτο όταν γνωρίζεις να το διαχειρίζεσαι γίνεται εργαλείο ενώ το δεύτερο είναι ενοχή για το ότι είσαι πάνω από τον μέσο όρο.
    όσο για την επειχηρηματολογία ναι, σίγουρα θα ήσουν μια πολύ καλή παίχτρια κι αυτό γιατί ξέρεις να παίζεις και στις δύο πλευρές.

υγ.α:μπορείς να τα κάνεις όλα. και να ετοιμάσεις το πάρτυ, και να πείσεις τον τάκη να βοηθήσει [και δεν είναι απαραίτητο να θυμώσεις αν δεν το κάνει] και να φροντίσεις τον γιο σου και να δεις τους φίλους σου. γιατί όχι;
    υγ.β:ο εγωισμός είναι μια παρεξηγημένη έννοια. σε τελευταία ανάλυση είναι μια προστατευτική διαδικασία. και ξέρεις πως είναι δυσκολότερο να στηρίζεσαι σε σένα παρά στους άλλους. αλλά η αυτάρκεια είναι μια θεμιτή κατάσταση.
    υγ.γ:η αγάπη είναι κάτι που διεκδικείται/κερδίζεται/προκαλείται/συμβαίνει αυθόρμητα και χωρίς προφανή λόγο. δεν καταλαβαίνω εσύ γιατί να μην αξίζεις να αγαπηθείς;
    υγ.δ:στο ποίημα που παραθέτεις διακρίνεται καθαρά η επιθυμία σου για πλησίασμα. αυτός νομίζω πως είναι και ο στόχος σου. η ανάγκη για πλησίασμα όμως ικανοποιείται με ειδική μερίδα ανθρώπων για τον καθένα ξεχωριστά κι έτσι δεν είναι εύκολη η πραγμάτωσή της. κι αυτό γιατί αυτή η μερίδα δεν σερβίρεται έτοιμη στο πιάτο κανενός.

Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast