Results 136 to 142 of 142
Thread: τι;
-
04-03-2007, 08:23 #136
αντούλα, σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες! να είσαι καλά! πολλά φιλιά σε όλους σας!
- 15-03-2007, 07:23 #137
;eτσι, να:
να σηκώνομαι το πρωί, μετά από λίγο να ακούω τα ξεκλιδώματα από το δωμάτιο του άντρα μου, και μόλις μπει στην τουαλέττα, από όπου έχω βγει πριν, διευκρινίζω: για να πλυθώ απλώς, να τραβάει καζανάκι με το που μπήκε.
θα γελάσετε;
εμένα με εκνευρίζει αφάνταστα.
15-03-2007, 12:35 #138
Originally posted by τι-ποτέ
να σηκώνομαι το πρωί, μετά από λίγο να ακούω τα ξεκλιδώματα από το δωμάτιο του άντρα μου, και μόλις μπει στην τουαλέττα, από όπου έχω βγει πριν, διευκρινίζω: για να πλυθώ απλώς, να τραβάει καζανάκι με το που μπήκε.
θα γελάσετε;
εμένα με εκνευρίζει αφάνταστα.
μιπος θα πρεπε να διεφκρινιζις λιγοτερα;
ισως να σκεφτοσουν να τον αλλαξεις; ;)
15-03-2007, 12:39 #139
χεχεχεχ δες το απο την κωμικη του πλευρα το ολο θεμα Ελενη μου και μην χαλιεσαι καλη μου!:P
20-05-2007, 15:44 #140
me βρίζω! να πάρει!
ετοιμάζω φαγητό. σαλάτα.
ο δωδεκάχρονος γιώργος ετοιμάζει τραπέζι τα δυο μεγάλα δίνουν πανελλήνιες και διαβάζουν στα δωμάτιά τους. όταν όλα είναι έτοιμα τα φωνάζω να έρθουν να φάμε.
ξέρω ότι ο τάκης ο άντρας μου δε θα έρθει. ο μικρός όμως βάζει όπως πάντα πιάτο.
-τάκη θα έρθεις να φάμε όλοι μαζί;
-δεν πεινάω, φάτε.
με ερεθίζει που δεν τρώει ποτέ το φαγητό που μαγειρεύω. τρώμε μαζί μόνο αν τον έχει πιάσει να μαγειρεψει ο ίδιος. αυτό δε μ\'αρέσει. ένας άνθρωπος που δε θέλει να τρώει το φαί σου, δε θέλει να του σιδερώνεις τα ρούχα, που έχει πάρει το δωμάτιο του μικρού του γιου και κοιμάται εκεί τη νύχτα αφού έχει κλειδώσει την πόρτα, και που διεκδικεί να κάνουμε έρωτα μαζί, μου τη δινει!
ασυναίσθητα λέω:
-γιατί δεν τρώμε ποτέ μαζί;
-γιατί; λέει ο γιώργος
-παράτα μας. άσε τις κακίες της μάνας σου
-η μαμά δεν είναι κακιά¯
πυροδοτείται ένταση.
ο γιώργος θέλει ο αδελφός του να χρησιμοποιήσει ένα ποτήρι και γκρινιάζει.
ο μεγάλος σηκώνεται από το τραπέζι.
ο μικρός κλαίει.
ο πατέρας λέει μια κουβέντα εναντίον μου, τα τρία επεμβαίνουν, ο πατέρας ξαναλέει ότι τους σέρνω από τη μύτη και είμαι όλο κακία, η κόρη και ο μεγάλος γιος του λένε να σταματήσει και να μη μιλάει, εκείνος συνεχίζει βουρλίζονας την άννα
του λέω σταμάτα γιατί θα πάω στο συνήγορο του πολίτη κι αλοίμονό σου
η κόρη βουρκώνει, κλείνεται στο δωμάτιό της χωρίς να έχει φάει
αφήνει εκεί το φαγητό της και βγαίνει μέσα στη βροχή.
σκατά τα έκανα πάλι.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΣΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΒΟΥΛΩΣΕΙ;
ΤΩΡΑ ΔΕ ΘΥΜΆΜΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΒΟΥΛΩΣΕΙ;;;;
20-05-2007, 17:14 #141
Φίλη τι-ποτέ, Ξέρεις καλά πως δεν πολυσκέφτομαι τι γράφω. Να βοηθήσω μόνο θέλω, αν μπορώ.
Μία εικόνα από τις χίλιες και μία μέρες της ζωής μου.
Με ή χωρίς το παιδί μπροστά.
Στην κουζίνα ή οπουδήποτε αλλού
Με τα ίδια ακριβώς ή άλλα λόγια
Ρημάδα επικοινωνία. Άλλα να θες να πεις, σε άλλη στιγμή, και άλλα να σου βγαίνουν και να μην υπάρχει ποτέ η σωστή στιγμή. Να υπάρχει πάντα μία παράφραση του τραγουδιού (λόγο το λόγο, και παρατραβήξαμε)
Πάντως το ότι δεν το βούλωσες είναι το ΜΟΝΟ καλό.
Ασχετα που βγήκε.
Αντε τώρα όμως να βρεις την πιό μεγάλη δύναμη. Να του πείς ακριβώς τι ήθελες να του πείς.
Originally posted by τι-ποτέ
με ερεθίζει που δεν τρώει ποτέ το φαγητό που μαγειρεύω. τρώμε μαζί μόνο αν τον έχει πιάσει να μαγειρεψει ο ίδιος. αυτό δε μ\'αρέσει. ένας άνθρωπος που δε θέλει να τρώει το φαί σου, δε θέλει να του σιδερώνεις τα ρούχα, που έχει πάρει το δωμάτιο του μικρού του γιου και κοιμάται εκεί τη νύχτα αφού έχει κλειδώσει την πόρτα, και που διεκδικεί να κάνουμε έρωτα μαζί, μου τη δινει!
\"Ρε γαμώτο ούτε καλημέρα δε λέμε πια, το φαί μας μάρανε. Εδώ στο δωμάτιο του παιδιού κοιμάμαι γιατί ούτε να με ακουμπας δεν θες, τα φαί μας μάρανε. Τα παιδιά τα έχουμε ζαλίσει, το φαί μας μάρανε. Ε δεν μπορώ να φάω με αυτά που σκέφτομαι. Δεν πεινάω\"
Και μετά αρχίζει ο αγώνας για την επικοινωνία ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ να λυθούν τα πραγματικά προβλήματα του καθενός
Για τα παιδιά άλλη κουβέντα.
ΥΓ σκατά δεν τα έκανες. Κάποια σκατά υπάρχουν μέχρι να τα πετάξουμε. ΚΑι κάποια καλά υπάρχουν για πάντα
ΥΓ2 (κατόπιν edit) την ιστορία και τα γεγονότα άρχισα να την διαβάζω μετά το postάρισμα μου.χμμμμ και αρχίζω να αναθεωρώ κάποια πράγματα. Βρε γιαυτό λέω στον ευατό μου. Πάρτο από την αρχή και μη πετάγεσαι στο ξεκάρφωτο. Αλλά όπως λέει και μία φίλη μου είμαι κομμάτι παπατρέχας
09-06-2007, 20:36 #142
μασ λειπεισ...
μου λειπεισ...
καλο κουραγιο και δυναμη...
σε σκεφτομαστε...πολυ :)
..και οχι δεν τα εκανεσ σκατα....και οχι η σιωπη δεν ειναι η λυση... και το ξερεισ..............
...γιατι η ψυχη οταν θελει να φωναξει ..τουλαχιστον μιλαει..... πρεπει....
...το ξερεισ πωσ εχει αδικο...πωσ ειναι λαθοσ ..ασχημοσ.....
...
σε φιλω γλυκα καλη μου...
Αντουλα....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....