δε βλέπω καμιά ιδιαίτερη αλλαγή - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 66 of 66
    Senior Member
    Σ' ευχαριστώ πολύ ίνσεκτ. Kι εγώ μαθαίνω απ' όλους σας, κι εσύ τόσες φορές γράφεις πράγματα έξω από τα καθιερωμένα, που μου ανοίγουν άλλες πλευρές, πριν αθέατες για μένα. Να είσαι πάντα καλά, χρόνια σου πολλά, χρόνια πολλά σε όλους μας!
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Χρόνια πολλά και σένα!

Θα έλεγα μερικές φορές απλά προσπαθώ να μην γίνομαι κουραστικός και να μην ξεχνάω πως ο καθένας μπορεί, αν θέλει να προσφέρει.

Με έπιασες από πολύ κοντά σ΄αυτό το τελευταίο σου μήνυμα. Κάπου με συγκλόνισες μ αυτά που μου γράφεις. Μου γράφεις κουβέντες που άκουσα και που ακούω ακόμα από ανθρώπους που με γνώρισαν ή με γνωρίζουν από κοντά, που μου μιλούν με τα ίδια λόγια με το ίδιο ενδιαφέρον και ύφος όπως τώρα εσύ. Νομίζω πως αυτή τη στιγμή κάθεσαι απέναντι μου και μου τα λες. Είναι σα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Τόσο πολύ καλά με πιάνεις. Ίσως και να μην εκφράζομαι με ακρίβεια, να μη λέω αυτό που ακριβώς υπάρχει στο νου μου αφού έχω και λίγο πρόβλημα στο να εκφραστώ, πιστεύω εντούτοις βγάεις το νόημα των όσων θέλω να πω.

Από που να αρχίσω να σου απαντώ....

Η μεθοδικότητα ναι βοηθά αλλά συμφωνώ και μαζί σου (δεν το χα σκεφτεί αυτό) ότι στερεί τη μαγεία της στιγμής και τον αυθορμητισμό. Τη χρησιμοποιώ γιατί δε μπορώ να κάνω διαφορετικά και με τη σκέψη ότι με τον καιρό θα οδηγήσει με στο αυθόρμητο, αφού αυτά που τώρα γίνονται μηχανικά κάποια στιγμή θα βγαίνουν από μόνα τους.

Συμφωνώ με τα όσα γράφεις για το διστακτικό, κουμπωμενο ύφος καθώς και με την παρατήρηση ότι δε συμμετέχω στο «Γενικά» με τα πειράγματα, τη μουσική, τα αστεία. Ναι έτσι είναι και στην πραγματικότητα. Ο «κακός» μου εαυτός με τον τρόπο πού τόσες πολλές φορές έχω περιγράψει με κρατά στο να είμαι τέτοιος, να μου λείπει και έντονα το «παιχνίδι». Ο τρόπος με τον οποίο γράφει κανείς εδώ αντανακλούν το ύφος και το χαρακτήρα της καθημερινής του ζωής. Ναι υπάρχουν τόσοι και τόσα γύρω μου που θα μπορούσα να κάνω και όμως να μην κάνω τίποτα. Η σοβαρότητα ναι σε υπερβολικό βαθμό κατευθύνει τη συμπεριφορά μου εκτός του φόρουμ. Κι αυτό γιατί αρκετες φορές που ξανοίχτηκα με αστειότητα και παιχνιδιάρικο ύφος είδα αρνητική ανταπόκριση και σχόλια και αυτό με έκανε κουμπομένο. Όμως κάποιες φορές που κάνω ή λέω κάτι αυθόρμητα, χωρίς να περάσει από την έντονη σκέψη, αυτό το ευχαριστιέμαι και είναι και επιτυχία. Και εκτός αυτού κλείνομαι πολλές φορές μακριά από τους άλλους παρά το ότι υπάρχουν τόσοι αξιόλογοι γύρω μου.

Απόψε μάλλον θα μείνω σπίτι οικογενειακά. Έχω και μια πρόταση από ένα φίλο να πάω σπίτι του και μετά να βγούμε για ποτό (και μη νομίσεις΄ότι εκεί εκδηλώνομαι πολύ).

Πάντως ευχαριστώ ιδιαίτερα και σου εύχομαι ολόψυχα καλή πρωτοχρονιά με ότι επιθυμείς.
    γιάννης

RainandWind,

Σου έστειλα το πιο πάνω μήνυμα απάντηση.
    ΆΛλη φορά θα τα πούμε πιο αναλυτικά.

Προς το παρόν καλές γιορτές!!!
    γιάννης

Quote Originally Posted by insect View Post
    RainAndWind, ο τρόπος που γράφεις είναι καταπληκτικός. Διαβάζω με ενδιαφέρον τα μηνύματα σου
    Ναι, αλλά διακόπτεις την αλληλουχία ανάμεσα σε δυο που συζητούν και έχουν κάτι πολύ σοβαρό να πουν μεταξύ τους. Δεν μπαίνεις σφήνα με τέτοια μηνύματα. Απλά διαβάζεις τα μηνύματα/κείμενα που ανταλλάζουν μεταξύ τους και δεν διακόπτεις αν δεν έχεις να πεις κάτι το αξιόλογο.
    γιάννης

Quote Originally Posted by insect View Post
    Χρόνια πολλά και σένα!

Θα έλεγα μερικές φορές απλά προσπαθώ να μην γίνομαι κουραστικός και να μην ξεχνάω πως ο καθένας μπορεί, αν θέλει να προσφέρει.
    Γίνεσαι ιδαίτερα κουραστικός όταν διακόπτεις. Φιλικά!!
    γιάννης

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345