ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ? - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 97
    Senior Member
    Περισσοτερο ηταν διαβοητος οτι αμφισβητουσε τους καθηγητες του, τους εκανε τα νευρα τσαταλια ακομα και στο πανεπιστημιο (καλα εκανε ο ανθρωπος)
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Quote Originally Posted by Boltseed View Post
    Ασχετο με το θεμα, αλλα για την ιστορια,

ο Αινσταιν δεν ηταν κουμπουρας στο σχολειο. Αυτος ειναι απο τις πιο περιεργους και ταυτοχρωνα διαδεδομενους μυθους. Ειναι δυνατον να πιστεψουμε οτι ο ανθρωπος που σκεφτηκε και απεδειξε την θεωρια της σχετικοτητας, δεν ηξερε να κανει προσθεση στο δημοτικο???

http://en.wikipedia.org/wiki/User:Sa...tein_at_school
    http://education.ezinemark.com/the-m...a8b097766.html
    http://physics.about.com/b/2007/09/1...athematics.htm

Σχετικα προσφατα το ανακαλυψα και εγω, μιας και ακολουθουσα αυτον τον μυθο ο οποιος λεγεται απο πολλα ατομα για να δικαιολογησουν τους εαυτους τους.(και εγω επισης μεχρι ενος σημειου :)))
    δεν το αμφισβητω οτι δεν ηταν τελικα, αλλα δεν θα μου φαινοταν καθολου απιθανο να ειναι αληθεια, οχι λογω αδυναμιας να συλλαβει τα απλα, αλλα λογω πληρους αδιαφοριας για τοσο απλες γνωσεις, ενασχολησης με παρουσιες στα μαθηματα, συμμετοχης στο μαθημα και ολα αυτα....

Member
    αυτο π λετε οτι ατομα που επιναν μαυρο μετα εγιναν πρεζακια...δλδ αμα δεν υπηρχε το μαυρο..τι λετε??δεν θα γινονταν πρεζακια???εγω νομιζω ναι.τα προβληματα τους εκαναν πρεζακια οχι το μαυρο....μην σας πω οτι και μερικοι ξυπνιοι την ψιλιαστηκαν με το μαυρο και εφυγαν μακρια.....my opinion :)

Senior Member
    φιλε λαρρυ λεμε οτι γλυκαθηκαν απο το μαυρο και πηγαν παρακατω για να βρουν μαλλον μεγαλυτερη ευχαριστηση αλλα εχεισ δικιο καποιοι μπορει να δοκιμασαν και να μην τουσ αρεσε και να μην ηθελαν να πανε παρακατω

Senior Member
    λάρυ, ένας άνθρωπος δν κινάει μια μέρα να βαρέσει μια ένεση.
    ξεκινάει με άλλες ουσίες.
    το πιο συνηθισμένο είναι το χόρτο.
    αυτό δν σημαίνει πως όποιος έχει πιει χόρτο θα γίνει πρεζάκιας.
    ξέρω άνθρωπο που έχει δοκιμάσει ό,τι υπάρχει σε ντραγκς και δν κατέληξε στην πρέζα.
    ο κολλητός του τότε έκανε ακριβώς τα ίδια, αλλά δυστυχώς κατέληξε στην πρέζα.
    η διαφορά τους είναι πως ένας βάζει όρια και ο άλλος όχι.
    ποτέ όμως δν μπορούμε να είμαστε σίγουροι πως δν θα ξεπεράσουμε αυτά τα όρια.
    http://www.mazi.org.gr/

Member
    μα δεν ειπα κατι διαφορετικο.στην θεση του μαυρου θα ηταν τα χαπια η το αλκοολ..και γιατι το αλκοολ δεν θεωρειτε προπομπος???μαστουρα το ενα μαστουρα (και χειροτερη και πιο επικινδυνη το αλλο).απλως εχει γινει πλυση εγκεφαλου οτι το μαυρο ειναι ναρκωτικο.μα και το αλκοολ ειναι ναρκωτικο!!ορια?δλδ αυτο που λες αρκτος με τους "κολητους" ειναι ψιλοακυρο πιστυεω,δλδ ο ενας (που τα εχει δοκιμασει ολα) εχει ορια???δεν ειναι τα ορια που δεν εγινε πρεζακι...πολλοι οπως Ν.Α η Α.Α λενε την θεωρια οτι γενιεσε με αυτην την αρρωστια του εθισμου και το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να την ελενξεις..

Senior Member
    ΤΕσπα δεν καταλαβαινω boltseed την αντεπιθεση σου,εγω χαλαρα προσπαθω να συζητησω δεν θελω να φορτωνω.......... ειμαι ηδη εθισμενη στο φαγητο πχ δν ειδα να μ επιτεθει καποιος λυπομαστε τα κοριτσακια με τις διατροφικες διαταραχες ε? ενα απο αυτα ειμαι κ εγω, ισως σε μερικα χρονια απ τους εμετους να μν εχω δοντια ποιος μ το λεει.......... το λιγοτερο ειναι το τσιγαρο που κανω. πιστευω συντομα ισως κοψω κ τις φλεβες μου γιατι εχω φρικαρει με μερικες καταστασεις ισως δν πιστευω τον γιατρο οταν μ λεει οτι καταφερα πολλαααααα και να μαι χαρουμενη!παρηγορια στον αρρωστο!τι καταφερα?σκατουλες!απλα δουλευω κ βγαζω μια αντιδραστικα φυσιολογικη κωλοζωη στην απεξω κ βραζω στο ζουμι μου ζηλευοντας τους παντες κ μισοντας πολλους απο δαυτους.

γιατι πρεπει το μπαφο να με οδηγησει στην ηρωινη????και οχι ολα τα υπολοιπα?

αν ηταν θα χα πεσει ηδη στην ηρωινη.....συμφωνα με ολα τα υπολοιπα. και ναι δεν πιστευω πως ειναι κακο αν ειναι ελεγχομενο οπως και τοσα αλλα στην ζωη!~!!!!!τωρα αν μερικοι ειναι βλακες κ το προχωρανε με γεια τους με καμαρι τους.........ειμαι πολλα πραγματα αλλα δν πιστευω πως ειμαι καμμενη ακομα. αλλα κ να γινω ειναι το λιγοτερο που με τρομαζει δεν με φοβιζει δεν εχω την αισθηση του φοβου σε κατι τετοια. αντιθετα σασ αμυντικο μηχανισμο φοβαμαι πιο χαζα πραγματα.

ασχετο παλι ξεφυγα απ το θεμα, αλλα για μερικους ισως να το χω το καψιμο χου νοους
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Quote Originally Posted by arktos View Post
    λάρυ, ένας άνθρωπος δν κινάει μια μέρα να βαρέσει μια ένεση.
    Κιναει ομως μια μερα να αρχισει μια ελαφροτερη ουσια? Ετσι απλα?

Προσωπικα ποτε δεν πιστεψα το τροπαρι "το χασις οδηγει σε πιο σκληρα ναρκωτικα"... Επειδη ειναι δημοφιλης και ευκολη οδος προς αυτα δεν σημαινει αυτοματα οτι ειναι γενεσιουργος αιτια. Στο κατω κατω αν οντως ειναι γενετικο το θεμα (πραγμα που το πιστευω) τοτε η ροπη θα ειναι προς πολλες κατηγοριες ουσιων και οχι μονο μια... Το οτι δεν ηταν κατ' ευθειαν η πρωτη επιλογη το πιο σκληρο ναρκωτικο δεν σημαινει απαραιτητα πως το προκαλεσε η προτερη χρηση κανναβης, μπορει να ειναι απλη διστακτικοτητα και κοινωνικο φαινομενο "μυησης" απο τις μαλακες ουσιες στις πιο σκληρες.

Να ξεκαθαρισω οτι αποφευγω τα ναρκωτικα γενικοτερα γιατι αφ' ενος οι ουσιες δε μου "λενε" ουτε μου "κανουν" κατι (και παλι πιστευω λογω κατασκευης) και αφ' ετερου γιατι δεν εμπιστευομαι το νευρικο μου συστημα οτι δεν θα με προδωσει με μια ουσια που δεν γνωριζω.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Member
    me vs myself απο οτι βλεπω εχεις ολα τα προσοντα (με την καλη ενοια) να εισαι καλα και να ζησεις την ζωη σου.αυτο ειναι πολυ σημαντικο να το θυμασαι και κανεις δεν σου λεει παραμυθια...απλως ο γιατρος σου ισως το υπερτονιζει γιατι ξερει οτι αρωστεια σου λεει αλλα...

Senior Member
    η αρρωστια με εχει γ@#$σει αυτο το καιρο εγω αυτο ξερω...........δεν ξερω αν την παλευω η οχι ξυπνισα το πρωι με διαθεση να παλεψω να παει καλα αυτη η βδομ κ μεσα σε 1 ωρα μου εφυγε.οπως καθε δευτερα

Member
    πιεσου και κανε πραματα παρα την κακη διαθεση!!θα σ πω ενα παραδειγμα.πολες φορες το απογευμα πεφτω ψυχολογικα...δεν εχω ορεξη για τιποτα.πιεζομαι και αρχιζω λιγο γυμναστικη..μετα απο λιγο νιωθω τελειως διαφορετικα!μπορει αυτο το λιγο (2-3 ωρες γυμναστικη) στην αρχη να κραταει παραπανω.εγω εκανα 1 μηνα να νιωσω καλυτερα αλλα αυτον την μηνα καθε μερα πιεζομουνα να κανω πραγματα που δεν ηθελα η δεν ειχα ορεξη να κανω.η αληθεια ειναι παντως οτι μετα εστω και για λιγο ενοιωθα καλυτερα.σιγα σιγα....

Senior Member
    2-3 ωρες ειναι λιγο??????????/αναλογα τι κανεις γτ εγω πχ κανω στεπ η διαδρομο 1 ωρα και δεν την παλευω με τπτ!!!!!!ναι κανω συχνα κ οπως λες πιεζομαι αλλα μετα νιωθω πολυ καλητερα, το θεμα ειναι η αποφαση που πρεπει να παρθει. κ το κωλοπρογραμμα μου μου τα χαλαει ολα! πχ καθε μερα σχολαω στις 7 τρεχω με την τσαντα μεχρι το γυμναστηριο περα δωθε σμρ εχω κ χορο!αντε να τα προλαβω ολα!εχω φριξει αγχονομαι κ περισσοτερο με αγχωνει η ιδεα πως η προοδος π εχω κανει παει κατα διαολου κ πως γυριζω στην αρχη!απο τοτε π πιασα δουλεια!ενω στην δουλεια δεν αγχωνομαι κ δν μπορω να κανω κ διαφορετικα δν μπορω να μην δουλευω....

ο γιατρος λεει οτι το τοσο υπερβολικο αγχος θα με στειλει κ πρεπει να βλεπω πιο ψυχραιμα τα πραγματα οχι να μαι τοσο υπερκινητικη κ αγχωτικη σε ολα κ να τα χανω γτ τοτε κομπλαρω κ δν νιωθω! πανικοβαλλομαι! πως γινεται να πιεστεις να δεις κατι αλλιως απ οτι το νιωθεις?τα συναισθηματα δεν ελεγχονται πως ειναι δυνατον να πιεζεσαι να νιωσεις καλα αμα δεν αισθανεσαι καλα?!ειναι παραλογο!πως οριζουν οσοι λενε να προσπαθησεις την προσπαθεια? δλδ τι αλλο να κανω?δουλευω βγαινω εξω εχω παρεες κλπ κλπ.......παραδομενη θα ημουνα αμα δν τα εκανα ολα αυτα!κ παλι δν με κανει τπτ απο αυτα να νιωθω καλητερα!ουτε να νιωθω κατι γενικα!δεν νιωθω!σαν να μν εχω αισθηματα ωρες ωρες!

γνωρισα ενα παιδι τις προαλλες βγαινουμε αλλα δν νιωθω κατι!πειραματιζομαι σεξουαλικα παλι δεν νιωθω κατι!

γιατι να νιωθω κατι οταν καπνιζω μονο?δεν ξερω!νιωθω πως χαιρομαι κ νιωθω κατι που δεν νιωθω αλλιως, μου χουν στερησει τα φαρμακα ειναι ετσι απο το φυσικο μ δν ξερω!!!!!!επειδη αμα τα φαρμακα τα χα ξεκινησει τωρα κ εβλεπα αλλαγη, θα ξερα πως ειναι ο χαρακτηρας μ τωρα δν ξερω αν αυτο που ειμαι , ειμαι εγω, η αν ειμαι ετσι λογω των φαρμακων!!!σαν διχασμενη ωρες ωρες!σαν να γινομαια λλος ανθρωπος κ να χω αλλες σκεψεις αλλες αποψεις κλπ κλπ, κ την επομενη να αλλαζει!δεν ειμαι σταθερη σε τπτ! κ ολα τα κανω απο υψος η απο βαθος! δεν υπαρχει μετρο στην ζωη μου!

Senior Member
    me, κάνοντας ψυχοθεραπεία δν αρχίζεις να ξεκαθαρίζεις ποια είναι τα χαρακτηριστικά του ευατού σου ?
    http://www.mazi.org.gr/

Member
    ειναι πολυ καλο που εχεις πολλες δραστηριοτητες και προσπαθεις τοσο πολυ!!!συγχαρητηρια.για το κενο π λες το εχω και εγω....αλλες φορες σκεπτομαι οτι μου λειπει κατι..αυτο για τα αισθηματα πιστευω και γω οτι ειναι απο τα φαρμακα..τι αγωγη περνεις???νομιζω τα βαρια αντιψυχωσικα σου δινουν αυτο το αισθημα να ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΕ!!!

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast

Tags for this Thread