Παραψυχολογία, μεταφυσική
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10
    Banned

Παραψυχολογία, μεταφυσική

Πιστεύετε στα φαντάσματα, η έστω στην παρουσία ενέργειας μετά την βιολογική ύπαρξη; Όσοι ασχολήθηκαν με το θέμα βαπτίστικαν τσαρλατάνοι και φαίνεται πως μια ιστορία, μία κουλτούρα (μια ιδέα ουσιαστικά) μπορεί να γίνει πιο δυνατή και από τον πιο λογικό νου.

Αναμνήσεις. Ζουν μέσα μας.
    Παραδείγματα.

Η εικόνα ενός ανθρώπου ηλικιωμένου που ξεψυχά, κιτρινίζει και ξεψυχά. Άρα αυτό μου λέει ότι κάτι έφυγε για να αλλάξει χρώμα. Οι αναμνήσεις μπορούν να μας λύσουν πολλές απορίες. Από κει και πέρα από ένα άρρωστο μυαλό ξεπετάγονται τέρατα. Άρρωστο μερικές φορές επειδή χτυπησε καμπανάκι.

Τι μαθαίνω από αυτό. Καλύτερα να σκεφτείς προτού αναρωτηθείς τι τέρατα φτιάχνονται μέρα παρά μέρα ... ...

Banned
    Είναι φυσιολογικό να μην θέλετε να συμμετάσχετε στο θέμα Παραψυχολογία, μεταφυσική. Δεν είναι για όλους. "φάε το γλυκό και πες ευχαριστώ". είσαι γλυκός και πιστεύω σε ότι θέλει να γλυκάνει την ψυχή μου.

Προφανώς επειδή το θέμα είναι βαρύ θα πω ένα ανέκδοτο για να νινεμήσουν τα πνεύματα.

Τι είναι γλυκό, έχει οκτώ πόδια αλλά μπροστά στον άνθρωπο δεν έχει ελπίδες:

Η ζάραχνη

Senior Member
    μπορεις να πας στην ορθοδοξη εκκλησια. εχει μπολικη μεταφυσικη κ μυστηρια!!!! απο τα μεντιουμ, την παραψυχολογια κ ολα τα περιεργα μου φαινεται πιο αξιοπιστη!

Banned
    Η εκκλησία δεν με έβλαψε. ΜΕ έβλαψε όμως η ηλιθιότητα και η έλειψη χιούμορ εν έτη 2010.

Senior Member
    Οι νεκροι χλωμιαζουν επειδη σταματαει η κυκλοφορια του αιματος και οχι επειδη "φευγει" κατι :Ρ

Junior Member
    Κοιτάξτε κάτι ενδιαφέρον Ντοκυμαντέρ μεταφυσικής

Όλα ξεκινούν από το αν πιστευει κανεις στο Θεό. Αν πιστευει στο Θεό τότε πιστεύει και στη μεταθάνατο ζωή. Για μενα είναι αλληλένδετα.
    γιάννης

Junior Member
    ο κάθε πολιτισμός έχει γράψει περι θανάτου, τόσες βίβλους των νεκρών έxουμε...
    η θιβετιανική βίβλος των νεκρών γράφει πως ο θάνατος χωρίζεται σε εξωτερικός και εσωτερικός.
    στον εσωτερικό έχουμε την διαδοχικη διάλυση των ενεργειακών μας κέντρων (τσακρασ) και πως ότι βλέπουμε εξωτερικά είναι μια ανταλάκλαση των εσωτερικών διεργασιών...
    είναι γενικά μεγάλο θέμα αυτό που άνοιξες φίλε μου.
    φαντάσματα, ναι υπάρχουν, άλλες οντότητες ναι υπάρχουν, μαγεία ναι υπάρχει, μεταθάνατο ζωή ναι υπάρχει, όπως υπάρχει και κάρμα και πολλά άλλα πράγματα... όμως τι να τα κάνεις όλα αυτά αν δεν διδαχθείς σωστά ωστε να γίνεις μύστης;

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Όλα ξεκινούν από το αν πιστευει κανεις στο Θεό. Αν πιστευει στο Θεό τότε πιστεύει και στη μεταθάνατο ζωή. Για μενα είναι αλληλένδετα.
    γιατι πρεπει να ειναι αλληλενδετα ? αν σου πω οτι δε πιστευω στο Θεο αλλα πιστευω στη μεταθανατο ζωη και τα φαντασματα θα ειμαι λαθος ? αν πω οτι τα φαντασματα ειναι ανθρωποι σε αλλη διασταση απλα ? αυτη η διασταση μπορει να ειναι το παρελθον, μπορει ομως να ειναι και το μελλον. ο Θεος που κολλαει με τις διαστασεις ?

επισης αλλη εξηγηση για τα φαντασματα ειναι οτι συνυπαρχουν στην ιδια διασταση με τη δικια μας, απλα εμεις λογο της συγκεκριμενης ορασης των ματιων μας, ΔΕΝ μπορουμε να τα δουμε (παντα). δηλαδη συμβαινει ακριβως οπως και με ορισμενους πολυ μικρους οργανισμους, βακτηριδια ή οτι αλλο που χρειαζομαστε μικροσκοπιο για να τα δουμε, και με γυμνο ματι δε φαινονται. ετσι και τα φαντασματα τα βλεπουμε μονο κατω απο ορισμενες συνθηκες, ενω κανονικα μπορει να υπαρχουν παντου (ειδικα αφου υποτιθεται ειναι αερινα)...
    Last edited by deleted-member30-03; 21-01-2011 at 17:49.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Για σένα μπορεί να είναι αλληλένδετα, όχι όμως για όλους.
    Εγώ δεν πιστεύω στο Θεό. Δεν αποκλείω όμως καθόλου το να υπάρχει κάτι άλλο μετά το θάνατο.