Results 1 to 7 of 7
Thread: Narve Damage, Tissue Activity
-
06-11-2010, 12:31 #1
Narve Damage, Tissue Activity
Θα ήθελα να μάθω περισσότερα πάνω σε έρευνες με ασθενείς που έχουν υποστεί βλάβη στο νευρικό τους σύστημα, καθώς και η λειτουργία των ιστών του ανθρώπινου σώματος σε έκτακτες ανάγκες όπως η παραπάνω.
Άκουσα σε μια συνέντευξη ενός ιατρού πως ο ψυχωτικός είναι ένας άνθρωπος νεκρός στο μυαλό και ότι ζει απλά και μόνο εξαιτίας κάποιων αμυντικών μηχανισμών του ανθρώπινου σώματος, όπως ο μυικός ιστός.
Ενδιαφέρομαι να μάθω περισσότερα. Ευχαριστώ.
- 06-11-2010, 12:42 #2
Δηλαδη ο γιατρος εκεινος ουτε λιγο ουτε πολυ παρομοιασε τον ψυχωσικο με... ζομπι? :o
Λιγακι υπερβολικη θεωρηση μου ακουγεται, και οχι τοσο επιστημονικη!"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
06-11-2010, 12:43 #3
Originally posted by Oneiroplasmenos
Θα ήθελα να μάθω περισσότερα πάνω σε έρευνες με ασθενείς που έχουν υποστεί βλάβη στο νευρικό τους σύστημα, καθώς και η λειτουργία των ιστών του ανθρώπινου σώματος σε έκτακτες ανάγκες όπως η παραπάνω.
Άκουσα σε μια συνέντευξη ενός ιατρού πως ο ψυχωτικός είναι ένας άνθρωπος νεκρός στο μυαλό και ότι ζει απλά και μόνο εξαιτίας κάποιων αμυντικών μηχανισμών του ανθρώπινου σώματος, όπως ο μυικός ιστός.
Ενδιαφέρομαι να μάθω περισσότερα. Ευχαριστώ.
Δεν μιλαμε για ανθρωπους σε κωμα που τους συντηρει καποιο μηχανημα ε? (και κει παλι δεν ειναι νεκροι)
Μπορεις να δεις τις τομογραφιες τις δραστηριοτητας του μυαλου με μηχανηματα.
Αλλα δεν νομιζω να δουμε λινκ της συνεντευξης , γιατι δεν υπαρχει.
Φυσικα , υπαρχουν πολλοι ανθρωποι στο κοσμο...που φτιαχνουν εκπομπες χαρδαβελιστικες οποτε μπορει και να υπαρχει.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
06-11-2010, 13:12 #4
Το είδα και το άκουσα στην τηλεόραση. Μπορεί και να άκουσα λάθος.
06-11-2010, 14:24 #5
Ναι δεν ξερω, χρειαζονται λεπτομερειες...για να πουμε αποψη , αλλα μπαρουφα μου φαινεται...
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
11-11-2010, 11:58 #6
Συμπληρωσα τα 10 χρονια με εμμονες αγχοι και αποθυμενα.Απ οτι διαβασα μπορω να χω και αλλη βελτιωση.Εγω ειμε επιφυλακτηκος.Τα χαπια δεν εχουν δοκιμαστει σε βαθος χρονου τα αποτελεσματα τους.Δεν ξερω τι θα μου φεξει.Το φοβαμαι πολυ αυτο το χρονοδιαγραμμα που μια ζωη θα παιρνω χαπια.
17-11-2010, 19:15 #7
Οι τακτικές των ψυχιάτρων είναι απάνθρωπες. Βέβαια με τα φάρμακα γίνονται μαγικά.
Υποθέτω πως ανάλογα τον βαθμό της καθυστέρησης ανάλογη και η ψύχωση. Οι καρκινοπαθείς αντιμετωπίζονται με μεγαλύτερη αξιοπρέπεια. Είναι ντροπή να φέρει ένας άνθρωπος έστω και λίγο ψύχωση στα γονίδια του, καθώς ζούμε στην εποχή όπου η ύπαρξη ανωτέρας μορφής ζωής αμφισβητείται.*
Βέβαια ας μην ξεχνάμε πως ο νους έχει δυνατότητες ανάπλασης. Αν μας αφήσουν να βοηθήσουμε τους εαυτούς μας εννοείται. Εκεί είναι το θέμα.Last edited by carrot; 17-11-2010 at 19:55.
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία