Results 1 to 15 of 16
-
09-11-2010, 15:36 #1
Μικρά πράγματα που έλειπαν από τη ζωή μας: πώς βρήκαμε τον τρόπο να τα εντάξουμε !
Υπάρχουν καμιά φορά μικρά πράγματα που λείπουν από τη ζωή μας, τα οποία όμως στην τελική δε χρειάζεται να λείπουν?
π.χ. εμείς με τον άντρα μου, ενώ είμαστε τυχεροί που έχουμε τους παππούδες+γιαγιάδες να μας κρατάνε τα παιδιά τις καθημερινές, τα σ/κ πάντοτε και οι μεν και οι δε παππούδες φεύγουν για το εξοχικό... αποτέλεσμα: δε μπορούμε σα ζευγάρι να βγούμε μία βόλτα, ένα σινεμά, ένα φαγητό, ένα καφέ με φίλους, τίποτα. Όπου πηγαίνουμε είμαστε με τα παιδιά, οπότε καταλλήγουμε είτε να μένουμε μέσα, είτε να έρχονται φίλοι στο σπίτι, είτε να πηγαίνουμε εμείς σε σπίτια φίλων...
μπούχτισα, μου λείπει πολύ προσωπικά μία κανονική έξοδος, χωρίς τα παιδάκια μας! έχουμε μουχλιάσει...
το σκέφτομαι καιρό τώρα, το συζήτησα και με τον άντρα μου, και αποφασίσαμε να ψάξουμε για καμια κοπέλα baby-sitter. Θα μας κάνει καλό νομίζω να βρούμε μία λύση :)
- 12-11-2010, 21:50 #2
Μήπως μπορούν κάποιο ΣΚ να πάρουν τα παιδιά μαζί τους στο εξοχικό?
Και αυτά θα ξεσκάσουν, και εσεις θα κάνετε τη βολτίτσα που θέλετε.
12-11-2010, 22:03 #3
και γιατι νομιζεις οτι φευγουν οι γονεις το σκ?:tumble:
13-11-2010, 09:19 #4
Καλημέρα κορίτσια..... Αχ πόσο δίκαιο έχεις ντορετακι μου... κιεμένα το απόγευμα μέχρι να σχολάσω απτην δουλιά μου κρατάει η μαμά μου το μωρό (το πρωί πάει σχολείο) αλλά τα σαββατοκυρίακα δεν μπορεί, κιαν είμαστε πάνω κάτω τα σπίτια μας.... Εχει να κάνει τιν δουλιές της λέει.... Ε και έχω και εγώ να καθαρίσω το σπίτι, και δεν μας μένει χρόνος ούτε για μια βόλτα..... Σήμερα ο άντρας μου μου είπε να κανονίσω να φέρνω κοπέλλα να μου κάνει τις δουλιές κάθε σάββατο για να μπορούμε να έχουμε τις Κυριακές να τις περνάμε πιο χαλαρα (ναι μίλισε με τον πάτερ και τον έκανε να σκεφτεί διαφορετικά!!! Μέχρι και συγνώμη μου είπε βρε παιδιά!!! Πιος? ο Γιώργος!!! Συγνώμη ο Γιώργος!!! )
Τελος πάντον, ξέρω πόσο δύσκολο είναι να απολαύσεις μικρούλλες χαρές.....και δυστυχώς καμιά φορά αυτό είναι που κάνει και τα ζευγάρια να χωρίζουν....
13-11-2010, 11:44 #5
ντορετακι αν θα ηθελαν οι παππουδογιαγιαδες να τα παιρνουν μαζι στο εξοχικο καποια Σαββατοκυριακα, ωραια δε θα ηταν?
και τα παιδια εχουν αναγκη τη φυση.
Αν αυτο δε γινεται, η λυση της baby sitter ειναι αρκετα καλη ιδεα!:thumbup:
14-11-2010, 13:38 #6
Καλυτερα να σκεφτομαστε αυτα που δεν μας λειπουν γιατι αμα γινει το αντιθετο προβλεπω black out :crazy:
14-11-2010, 15:06 #7
Originally posted by kwstas01
Καλυτερα να σκεφτομαστε αυτα που δεν μας λειπουν γιατι αμα γινει το αντιθετο προβλεπω black out :crazy:
14-11-2010, 15:21 #8
Μπορουμε να βαλουμε ''μικρα πραγματα που λειπαν απο τη ζωη μας κ νοιωσαμε καλα οταν τα προσθεσαμε''.Ε?
15-11-2010, 10:36 #9
σωστή lessing!
άλλαξα τον τίτλο του τοπικ, εξαλλου κι εγώ η ίδια όταν το δημιούργησα είχα σκοπό να πούμε για μικρά πράγματα τα οποία μπορούμε με κάποιο τρόπο να αλλάξουμε !
πωλινακι χαρηκα για τα νεα σου! και βεβαίως να πάρεις καποια κοπέλα να σε βοηθάει προκειμενου να εχετε περισσοτερο χρονο με το συζυγο, αξιζει τον κοπο!
για μας τωρα: μιας και οι παππουδες δε μπορουν να παρουν και τα 2 παιδια στο εξοχικο το σ/κ (παιρνουν μονο τον μεγαλο 1 φορα το διμηνο), καταληξαμε για baby-sitter. και ειχε την εξοχη ιδεα ο συζυγος, να ρωτησουμε την κοπελα που ερχεται και βοηθαει για τις δουλειες, και ναι, τη ρωτησα τις προαλλες και μου ειπε οτι μπορει! πολυ χαρηκαμε, γιατι την ξερουμε και εμεις και τα παιδια καλα, οποτε μενει να κανουμε μια δοκιμη με την 1η ευκαιρια.....
α, ξεχασα, thx παιδια για τις απαντησεις σας :)
16-11-2010, 00:01 #10
16-11-2010, 11:56 #11
Originally posted by hopa
για πραγματα όμως τα οποία επιδέχονται αλλαγη, ε, ειναι σαφως προτιμοτερο να προσπαθησουμε να τα αλλαξουμε :)
16-11-2010, 22:49 #12
Τωρα μουρχεται η ορεξη να πειραξω μια ψυχη οποτε θα γραψω:Θε μου δωσε μου το κουραγιο να αλαξω αυτα που μπορω,να αντεξω αυτα που δεν μπορω να αλλαξω κ την ευφυια να αντιλαμβανομαι την διαφορά.
16-11-2010, 22:59 #13
Originally posted by lessing
Τωρα μουρχεται η ορεξη να πειραξω μια ψυχη οποτε θα γραψω:Θε μου δωσε μου το κουραγιο να αλαξω αυτα που μπορω,να αντεξω αυτα που δεν μπορω να αλλαξω κ την ευφυια να αντιλαμβανομαι την διαφορά.
πας σε εκεινους τους ανωνυμους οτιναναιρηδες?
16-11-2010, 23:13 #14
XA XA ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ:ΟΧΙ αλλα αυτο το ακουω τοσο συχνα που μου κολησε.Οπως αυτο που λενε ολες οι ανεγκεφαλες της t.v.:Οταν θελεις κατι παααααααρα πολυυυυυ ολο το συυυυυμπαν συνομοτει για να στο προσφεεεεερει. Σημασια εχει εκτος του οτι το εγραψε ο Κοελλο που μαθαν οι ανεγκεφαλες οτι ειναι συγγραφεας κ οχι ισπανικη σως ψαριων(κ υπερτιμημενος κατα τη γνωμη μου ανευ λογου)ΠΟΙΕς το λενε!!!Ε ΕΚΕΙ ΠΕΦΤΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ.Αχ Κλικ μου πρεπει να φυγω εχουμε ενα μεταμεσονυκτιο μιτινγκ με τα αδερφια απο τους ανωνυμους κιμαδολατρες
16-11-2010, 23:16 #15
:grind:ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ι ντερνετ:grind:
Παντως το τοπικ Τι εκανα για μενα σημερα μου φτιαχνει τη διανοια γ κ ο υ σ τ α ρ ω
Από τότε τότε που με πρωτοθυμάμαι...
21-07-2025, 11:42 in Με καφέ και συμπάθεια....