O Μανιακός με το μαύρο τζιπ.. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 42
    Senior Member
    Είχα κάποιες σκέψεις αυτοκτονίας μετά τη κρίση αλλα όχι πλέον, κατα κύριο λόγο για τους άλλους.

Senior Member
    για τον εαυτο τι εννοεις/να τσαντιζομαι με μενα?ολοι τσαντιζονται με τον εαυτο τους!!!!!!!!απλα εγω ισως με κοπανισω η με χαραξω με ψαλιδακι
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Quote Originally Posted by Konstantinoss View Post
    Είχα κάποιες σκέψεις αυτοκτονίας μετά τη κρίση αλλα όχι πλέον, κατα κύριο λόγο για τους άλλους.
    εεεεεε οχι συχνα ομως ε????
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Φαρμακευτική αγωγή παίρνω 20mg Cypralex κάθε μέρα και Solian 100mg κάθε βράδυ, αν κόψω το Solian 2-3 μέρες με πιάνουν πάλι φοβερές σκέψεις, με το Solian μου φεύγουν όλα. Τι σκατά έχω δεν ξέρω, αυτο με τσατίζει.

Banned
    Δεν ενοω να τσατίζεσαι με τον εαυτό σου, ενοώ οι παρορτμιτικέσ σκέψεις που κάνεις αν έχουν να κάνουν και με σένα, να κάνεισ κακό σε σένα χωρίσ να μεσολαβούν τα νέυρα!

Senior Member
    Κατσε γιατι μπερδευτήκαμε, απάντησε άλλος αντι για μένα, όχι δεν έχω νεύρα με τον εαυτό μου και δεν θελω να κάνω κακό σε μένα.

Banned
    Γιατί εγώ πχ έχω παρορμιτικές σκέψεις κυρίωσ για μένα και όχι για άλλους...πχ βλέπω ένα παράθυρο και λέω βρε λεσ να φρικάρω και να πηδίξω???

Το βασικό νομίζω έιναι ότι η διαφορά ψύχωσης και ΙΔΨ είναι οτι οι ψυχωτικοί (χωρίσ θεραπεία και βοήθεια) ίσως σε αυτέσ τις παρορμήσεις δεν βλέπουν το ακραίο του πραγματος.

Να φανταστώ, αυτές οι σκέψει σε τρομμάζουν ή θα αντλούσεσ ικανοποίησησ εαν έκανεσ κάτι σε κάποιον?

Banned
    να ρωτήσω και κάτι άλλο ρε παιδία, εμείς που έχουμε ΙΔΨ ή έστω κάτι απο αυτό, πως είναι η καθημερινότητα σας? Εχετε σύνοδο κατάθλιψη? Δουλέυετε?Σπουδάζετε, βγαίνετε?έχετε φίλους?

Senior Member
    Αν με ευχαριστουσαν πιστεύω μόνος μου θα είχα υπογράψει για να νοσηλευτώ προ πολλού, οταν τις είχα έντονες στην αρχή πήγα σε ενα ψυχιατρείο και έλεγα τον ιατρό εκεί να μου πεί τι έχω και αν μπορεί να με κρατήσει μερικές μέρες γιατι είχα χεστεί με όλα αυτα, αυτος μού λεγε τα δικά του, και φυσικά δεν με κράτησε παρα μόνο μου έδωσε 2 ζάναξ για να ηρεμήσω, όταν τα πήρα ήμουν μια χαρά, μεστη καλή χαρά πήρα το αμάξι κι εγω να πάω σε έναν φίλο μου, εκεί που οδηγούσα ξαφνικά ξεστόμισα μέστην οργή "θέλω να σκοτώσω",έτσι ξαφνικά και άσχετα.., απο τότε έχω εμμονές.

Senior Member
    Quote Originally Posted by anwnimi3 View Post
    να ρωτήσω και κάτι άλλο ρε παιδία, εμείς που έχουμε ΙΔΨ ή έστω κάτι απο αυτό, πως είναι η καθημερινότητα σας? Εχετε σύνοδο κατάθλιψη? Δουλέυετε?Σπουδάζετε, βγαίνετε?έχετε φίλους?
    Προσωπικά κάθε πρωϊ ξυπνάω σκατά, εργάζομαι αλλα χωρις όρεξη, απαισιοδοξία γενική για όλα, διάθεση για εξω λιγοστή, γενικά με έχει επηρρεάσει το όλο θέμα και τάχω βάψει μαύρα.

Banned
    H diafora tote Konstantine einai profanos oti autoi pou antloun euxaristisi den pane na klistoune, kanoun oti kanoun distixos kai meta apla psaxnoun pos tha kriftoune!

Senior Member
    Πλέον δεν ξέρω τι να πώ, εχω φτάσει να φοβάμαι τον εαυτό μου, άντε ζήσε ετσι με τέτοιες παρανοϊκες σκέψεις

Banned
    OI filoi na se stiriksoun, kapia sxesi?Ego brisko megali boithia stous filous mou akoma kai an den sizitame tetoia pragmata....

Senior Member
    Δεν μπορείς να συζητήσεις τέτοια θέματα με άλλους γιατι απλά δεν θα καταλάβουν και θα σε κοιτάνε σαν τον μανιακό με το πριόνι, τα λέω εδώ γιατι μπορεί να έχει περάσει κ άλλος τα ίδια ή παρόμοια και μπορει να δώσει μια συμβουλή-γνώμη.

Εκέι που πάς να ξεκινήσεις τη ζωή σου και ολα είναι μια χαρά σου καταστρέφονται όλα έτσι απλα..

Banned
    Καλα ενοείται ότι δεν τα λές!!!Και εγώ αυτά δεν τα συζηταω με κανεναν...

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast