Όταν κάποιοι ξέρουν και δεν σου λένε - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 34
    Senior Member
    τι ειναι ξεκαθαρο?

Senior Member
    Quote Originally Posted by insect View Post
    τι ειναι ξεκαθαρο?
    πως απευθύνομαι στον θεματοθέτη!
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Quote Originally Posted by arktos View Post
    συγγνώμη, αλλά δν ρώτησα εσένα.
    τον ονειροπλασμένο ρώτησα.
    είναι ξεκάθαρο νομίζω.
    Χμ, η ερώτηση σου δεν ξέρω πως μπορεί να απαντηθεί από ένα πρόσωπο με τουλάχιστον 5 login , vince = ονειροπλασμένος = insect = think = και κάτι ακόμη που το ψάχνω και μάλλον έχω δίκιο να το πιστεύω αλλά επιφυλάσσομαι ...

Ξέρω πως μπορεί να φάω βρίσιμο(.. και πάλι), αλλά στην προκάλυψη - λούφα και παραλλαγή - λόγω ανωτέρας βίας , δεν μπορώ να μείνω μουγκός...

Άλλωστε τη φήμη του κακού , την έχω κερδίσει με το σπαθί μου σε άλλα θρέντς (..ίσως να φταίει πως στο ο "Καλός, Κακός κι ο Άσχημος" με ξενέρωνε ο Κλίντ Ιστγουντ, και συμπαθούσα περισσότερο τους Λι Βαν Κλιφ και Ελάι Γουάλας..)
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

Senior Member
    Quote Originally Posted by sabb View Post
    Χμ, η ερώτηση σου δεν ξέρω πως μπορεί να απαντηθεί από ένα πρόσωπο με τουλάχιστον 5 login , vince = ονειροπλασμένος = insect = think = και κάτι ακόμη που το ψάχνω και μάλλον έχω δίκιο να το πιστεύω αλλά επιφυλάσσομαι ...

Ξέρω πως μπορεί να φάω βρίσιμο(.. και πάλι), αλλά στην προκάλυψη - λούφα και παραλλαγή - λόγω ανωτέρας βίας , δεν μπορώ να μείνω μουγκός...

Άλλωστε τη φήμη του κακού , την έχω κερδίσει με το σπαθί μου σε άλλα θρέντς (..ίσως να φταίει πως στο ο "Καλός, Κακός κι ο Άσχημος" με ξενέρωνε ο Κλίντ Ιστγουντ, και συμπαθούσα περισσότερο τους Λι Βαν Κλιφ και Ελάι Γουάλας..)

έλα, bad boy...θα ήθελα αν είναι έτσι να μου το πει ο βινς.

δν με απασχολεί στη συγκεκριμένη περίπτωση πόσα νικ έχει.
    εγώ θυμάμαι ένα βινς μια χαρά και θα ήθελα να τον βλέπω να γράφει πάλι έτσι.
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Quote Originally Posted by sabb View Post

φημες, φημες...μην ακους τις φημες μοναχα με τα ματια σου αν ειδες (που λεει κ το ασμα:))

λοιπον, θελω μονο να πώς το ενα, δυο, τρια, δεκατεσσερα login, δεν νομιζω πώς ειναι για προκάλυψη ή για παιχνιδι εις βαρος μας. οταν δεν ειμαστε καλα, μπορουμε να μιλησουμε πιο εντονα καποιοι, να αποστασιοποιηθουμε καποιοι τριτοι, να βρισουμε επισης ή να δημιουργησουμε 2-3 προφιλ παραπανω στην αναγκη ισως να εκτονωθουμε αλλιως ή να πουμε μια κουβεντα παραπανω. φυσικα δεν το θεωρω σωστο.δεν ξερω ομως αν αξιζει να παιρνει εκταση αυτο το θεμα, τωρα τουλαχιστον.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    παραλιγο να ξεχαστω απ'το θεμα. λοιπον δεν εχει τοση σημασια αν εμπαινα με αλλο νικνειμ παλαιοτερα οσο να απαντηθει το ερωτημα του θεματος. "οταν καποιοι ξερουν και δεν σου λενε". βρισκω πως οποιος τολμαει να παει κοντρα σε αδελφοτητες, ψυχιατρικες κοινωτητες και τηλεκατασκοπειες δεν περναει και πολυ ομορφα. ισως ομως αν δεν υπηρχε δημοκρατεια να μην υπηρχε ουτε αντιλογος.

Senior Member
    ναι, οντως. δεν θα υπηρχε και ο αντιλογος τοτε...
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    μπορεις να γινεις λιγο πιο σαφης?

οταν καποιοι ξερουν... ποιοι?

και δε σου λενε... τι να σου πουν?

γιατι υποθετεις οτι εμεις ειμαστε mind readers κ μπορουμε να διαβασουμε τη σκεψη σου? αυτα που για εσενα μπορει να ειναι αυτονοητα δεν ειναι κ για μας!!!!

Senior Member
    ζουμε σε μια εποχη διαχωρησεων. masculinity or femininity. accurate or inaccurate. true or false, false or true. αν πει το 1 τις εκατο του πληθυσμου πως υπαρχουν φαντασματα και το αλλο 99 πως δεν υπαρχουν δεν εχει τοση σημασια αν υπαρχουν φαντασματα αλλα σημασια εχει το αποτελεσμα ψηφου. εν τουτις ασχετως με το αν υπαρχει μια απροσδιοριστου ταυτοτητας ενεργεια σε αυτο τον πλανητη ειμαστε ολοι μερος ενος ομορφου ταξιδιου. γιατι μερικοι θελουν απλα να ειναι καλυτεροι και τι ειναι καλυτερος; συζητηση κανω. δεν πιστευω σε απολυτα. προς το παρον τουλαχιστον.

μερικοι θελουν να τα μαθουν ολα . αυτο εχω καταλαβει. δηλαδη εχω μπει κι εγω σε ενα ομαδικο "τρυπακι" χωρις να γνωριζω την αιτια. απο την αλλη γνωριζω πως δεν ειμαι υπερανθρωπος.

το αν ανακαλυφθει τι προκαλει τις ψυχικες ασθενειες και μετα ψηφισουν ολοι υπερ της απελευθερωσης του κοσμου απο τους τρελους τοτε τι να πω. νομιζω πως ολοι καταλαβαινουμε τι εννοει ο ποιητης οταν λεει .. μην βιαζεσαι να φτασεις στην Ιθακη.

Senior Member
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    researcher χωρις να θελω να πιστευω σε μια απολυτη αληθεια θα σου πω κατι που θυμηθηκα. μια φορα τα ειχα με μια γυναικα περνουσα καλα μαζι της κτλ. λιγες μερες πριν χωρισω ρωτησα την μικρη μου αδελφη αν θα ηταν σωστο να μεινω με την κοπελα η αν θα επρεπε να την χωρισω γιατι επρεπε να φυγω για φανταρος. η μικρη μου αδελφη μου απαντησε: αν την αγαπας μην χωρισεις.

αν ειχα ρωτησει εναν μεγαλυτερο θα μου ειχε κατεβασει μια ολοκληρη εκθεση πιθανως και δεν θα ακουγα κατι ουσιαστικο. εντουτις επειδη εχω απομακρυνθει αρκετα απο την παιδικη μ ου ηλικια δεν γνωριζω πλεον τι σημαινει αγαπη για τα παιδια.

ειμαι λιγο απογοητευμενος με τις ανθρωπινες σχεσεις. παλαιοτερα ηθελα να φερω το δικο μου παιδι σε αυτο τον κοσμο. πλεον δεν το σκεφτομαι ετσι οπως ειναι ο κοσμος.

Senior Member
    ο κοσμος των παιδιων μας ειμαστε εμεις

ο κοσμος ο δικος μας ηταν οι γονεις μας

οι σκεψεις μας και η ζωη μας εχουν μεγαλη σχεση

ολα αυτα σε βαθμο που ποικιλλει για τον καθενα
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    ακου να σου πω. γονιος δεν ειμαι και εχω πατησει τα τριαντα. θεος δεν ειμαι. φανατικος με την θρησκεια δεν ειμαι. καθε μερα που περναει ανακαλυπτω και απο εναν ηλιθιο. παμπολλες μαναδες που για τα παιδια τους πεφτουν στην φωτια.

γυναικα δεν ειμαι και δεν μπορω να καταλαβω τι σηγμαινει το αισθημα μητροτητας ομως στην πολη που μενω τα μαξια ειναι πιο πολλα κι απτους ανθρωπους. οι ανθρωποι ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΠΛΕΟΝ ΚΥΡΑ ΜΟΥ σε αυτον τον πλανητη επειδη ανταγωνιζεστε τις κοτες. τι αλλο να πω. πως στην Ελλαδα κοντευοιυν να γινουν πιο πολλοι οι ξενοι απο οσους εχουν γεννηθει στην Ελλαδα. η μηπως να πω ποσο μα ποσο λυπηρο ειναι το γεγονος οτι οι Ελληνες οι θαρραλεοι (ειρωνικα το λεω) επιχειρησαν να φυγουν απο την πατριδα για να βρουν καλυτερη τυχη. δεν εχω καταλαβει ακομα που στο διαολο ζω. σε τι ειδους χωρα. σε τι ειδους ηπειρο. εν τελη σε τι ειδους κοσμο. if u know what i mean...

Senior Member
    εγω δεν ανταγωνιζομαι τις κοτες

αν ως κυρα μου εννοεις εμενα

Senior Member
    μπορεις να το εκλαβεις σαν χιουμορ. τις λατρευω τις γυναικες. χωρις αυτες η ζωη μου και η ζωη του καθε αντρα δεν θα ειχε νοημα αλλα ακομα να καταλαβω πως στα κομματια βγαινω βολτα και μονο Ελληνικα δεν ακουω τον τελευταιο καιρο...

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast