Results 1 to 7 of 7
Thread: Help! solian για αγχολυτικό;
-
19-11-2010, 18:29 #1
Help! solian για αγχολυτικό;
Καλησπέρα, έχω κάποιο αγχος τελευταία, και αρκετή πίεση. Στο παρελθόν είχα διαταραχές και θυμάμαι τα φάρμακα με βοηθούσαν όσον αφορά την συμπεριφορά μου, την διάθεση και πάνω απο όλα και σε αυτό χρειάζομαι πιο πολλή βοήθεια τωρα, με έκαναν πιο συγκροτημένη, πχ ο γραφικός μου χαρακτήρας ήταν πιο στρωτός, ήμουν πιο οργανωμενη νομίζω γενικότερα. Τωρα και με την πίεση μιας καινούριας δουλειάς, κάνω αρκετά λαθάκια που νομίζω αν έπαιρνα κάποιο φάρμακο όπως το solian η το seroquel που έπαιρνα παλιότερα θα με βοηθούσε. Βέβαια σε μικρές ποσότητες όσο γίνεται για να αποφύγω τυχόν παρενέργειες του τύπου να κοιμάμαι πολύ η να κατέβω σε σταδιο αντίληψης αν με καταλαβαίνετε..
Δεν ξέρω΄, νομίζω χάνω πολυ χρόνο με το αγχος και με το να σκεφτομαι τις δυσκολίες παρα να τις αντιμετωπίζω. Θα με βοηθούσε το φάρμακο; δεν μπορω να ρισκάρω να κάνω τα πράγματα χειρότερα ομως.. Νομίζω το solian είναι καλο με καθόλου παρενέργειες απο όσο θυμάμαι..Ότι έχω είναι δικαιολογημένο και θα φύγει όταν οι καταστάσεις ηρεμήσουν αλλα μέχρι τότε.... καλό καλοκαίρι! Χρειάζομαι κάτι να ηρεμήσω και κάθε φορά που ξεκινάω να πάω στο γιατρο δεν πάω μόνο το σκέφτομαι και κάνω κάτι άλλο..
- 19-11-2010, 20:26 #2
1 πράγμα μόνο θα σου πω. Δεν είσαι μόνη σου σε αυτόν τον κόσμο Κασσάνδρα! Μην τιμωρείς τον εαυτό σου. Δες το στα μάτια στην αρχή θα φοβηθείς αλλά μετά μάλλον, ελπίζω, εύχομαι να καταλάβουμε και να μπορέσουμε όχι να το σκοτώσουμε, όχι να το εξοντώσουμε αλλά να το κυριεύσουμε, να το ξεριζώσουμε και να το πετάξουμε στα σκουπίδια! Δεν είσαι μόνη σου..
20-11-2010, 01:53 #3
αυτο ειναι αντιψυχωσικο νομιζω , οχι αγχολυτικο .
20-11-2010, 10:02 #4
Επειδη κραταω ημερολόγιο χρόνια, εχω δει οτι όταν επαιρνα αυτό το φαρμακο ήμουν πιο συγκροτημένη οσον αφορα το γραφικο χαρακτηρα και όπως είπα και στην σκέψη οπότε σκέφτομαι ισως με βοηθήσει πάλι. Φαντάζομαι τα αγχολυτικά θα με κάνουν να κοιμαμαι πιο πολύ, πραγμα το οποίο θέλω να αποφύγω. Δεν θέλω να διώξω τα συμπτώματα του άγχους στην ουσία αλλα την πηγή τους. Σκέφτομαι πως αν γίνω πιο οργανωμένη σε όλα ισως αποφυγω πολλές καταστάσεις αυτή την περίοδο αγχωτικές. Δεν με καταλαβαίνει κανεις τελικά. Και μετα λες δεν εισαι μόνη Γάτο! όλοι μόνοι είμαστε σε κάποια θέματα.
20-11-2010, 15:14 #5
αν θες να διώξεις την πηγή του άγχους κάνε ψυχοθεραπεία. ρε συ, σοβαρά, εφόσον δεν έχεις έντονα ψυχοσωματικά γιατί να πάρεις χάπια?
δηλαδή αυτό με το γραφικό χαρακτήρα, δεν το λέω με άσχημο τρόπο, αλλά μου φαίνεται αστείο. γράφε σε υπολογιστή στην τελίκή να μην φαίνονται τα γραμματά σου.
20-11-2010, 17:12 #6
Το θέμα με το γραφικό χαρακτηρα απλά δειχνει πως είμαι συγκροτημενη γενικοτερα και πιο οργανωμενη, δεν το κανω γιαυτο και μονο συγκεκριμενα φυσικα. Αλλα δεν ξερω, δεν εχει και σημασια για μενα αν παρω φαρμακα ουτως η αλλως για λιγο θα ειναι για να συγκεντρωθω περισσοτερο. Παντως βλέπω την δουλεια μου να χαλάει μερα με τη μερα και αυτο με στεναχωρει οτι μαλλον δεν θα μπορεσω συνεχισω αλλο ετσι. πολλή πιεση κ πολλες ωρες. Θα ψαξω να βρω κατι αλλο μαλλον αν δεν βρω θα κανω αναγκαστικα υπομονη. τι να πω δεν ξερω ειμαι καπως μπερδεμενη αυτο το καιρο.
21-11-2010, 08:27 #7
Αγαπητή Κασσάνδρα είναι η φάση τέτοια που τα βλέπεις έτσι. Σε κάθε μήνυμα σας που διαβάζω με βλέπω. Πίστεύω πως οι περισσότεροι αυτό παθαίνουν όσοι περνάνε αυτή τη φάση. Το περιβάλλον επίσης πιστεύω δεν βοηθάει όσο και αν προσπαθεί. Τα λένε με λάθος τρόπο, λένε πράγματα που θέλουν να πιστεύουν και όχι πράγματα που θες να ακούσεις. Δυστυχώς αυτό το έχω καταλάβει και πραγματικά γίνομαι κακός αλλά σε κάποια φάση παύει να με απασχολεί η γνώμη τους (?) ή κάτι τέτοιο. Νιώθω όμως πως σε καταλαβαίνω. Σίγουρα κανείς δεν μπορεί να μπει στον μικρόκοσμο μας αλλά αυτά που λες με αγγίζουν όπως σίγουρα θα σε άγγιζαν στη φάση που είσαι και τα δικά μου θέματα. Για αυτό δεν είσαι μόνη σου μόνο το γεγονός πως απάντησες το δείχνει!