Ειμαι σε διλλημα, πως να προχωρησω;;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24
    Junior Member

Smile Ειμαι σε διλλημα, πως να προχωρησω;;

Καλησπέρα παιδιά, χρειάζομαι μια βοήθεια σχετικα με μια σχέση, που με έχει φέρει σε μεγάλο δίλημμα. Καταρχάς, είμαι 20. Περσυ τον Σεπτέμβριο γνωρισα ενα κοριτσι στο φροντιστηριο μου, 16 χρονων αυτη. Αρχικα υπηρχε μια πληρης τυπικοτητα, αλλα καθως περνουσε ο καιρος ξεκινησαμε να μιλαμε, ηρθαμε πιο κοντα και καταληξαμε να επικοινωνουμε καθε μερα σχεδον μεσω φμπ (οταν δεν βλεπομασταν στο φροντ). Πλεον εχουμε καταληξει να κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας, οτι και καλα ειμαστε φιλοι και δεν τρεχει τιποτα ΚΥΡΙΩΣ απο τη πλευρα μου διοτι κυριολεκτικα φοβαμαι τη σχεση με μια ανηλικη, οσον αφορα το νομικο πλαισιο. Η αληθεια ειναι οτι σχεση δεν εχω ξανακανει ποτε, κατι που "επελεξα" εγω, μιας και οσες ενδιαφερονταν για μενα, δεν με καλυπταν σαν χαρακτηρες και προσωπικοτητες. Σ αυτην τη κοπελα βρηκα κατι που μου ταιριαζει και μου αρεσει ουσιαστικα. Ας ειμαστε ομως ρεαλιστες γιατι σε περιπτωση που κρατησει η σχεση θα τεθει και το θεμα "να προχωρησουμε..." κατι που απο μερους μου ειναι "παρανομο". Εκει τι κανω;; Δεν τολμαω να της προτεινω να βγουμε μια βολτα. Δεν εχω κανενα προβλημα να εκφρασω σε καποια τα συναισθηματα μου η να της ζητησω να βγουμε, αλλα με εκεινη κολωνω απειρα επειδη ειναι ανηλικη. Σαν αποτελεσμα εχουμε φτασει σε ενα σημειο που πλεον, η θα τα φτιαξουμε η θα ξεκοψουμε εντελως γιατι δεν παει αλλο. Μιλαμε συνεχεια φμπ, αλλα η κατασταση μοιαζει με αδιεξοδο, δεν μας βγαζει πουθενα, οτι χειροτερο. Απο τη μια εχω ενα κοριτσι που μαρεσει γι αυτο που ειναι και ΟΧΙ για πονηρους σκοπους προς Θεου, απο την αλλη μια ανηλικη, που φοβαμαι πως μπορει και χωρις να εχω κανει κατι να κατηγορηθω για οτιδηποτε απο τους γονεις της, τους οποιους δεν ξερω και σημειωτέων δεν εχω ιδεα τι τρελα κουβαλανε... Πειτε μια γνωμη, πιστευω να μη κουρασα :)

Banned
    Ε ρε παιδί μου.. Τι χούι κι αυτό.. Πάτε και μπλέκετε στα πιο δύσκολα.(ποια μιλάει:p)
    Ή περιμένεις να ενηλικιωθεί για να προχωρήσεις, ή πολύ λυπάμαι πρέπει να ξεκόψεις.
    Καλά, σου είναι τόσο δύσκολο να περιμένεις όμως? Όταν ξεκίνησε το όλο θέμα δεν το σκέφτηκες ότι η κατάσταση θα εξελιχθεί κάπως έτσι?

Senior Member
    Αστην κοπελα ρε φιλαρακι να διαβασει και βρες καμμια στα κυβικα σου. Εχεις ορεξη να βρεις το μπελα σου απο κανενα αγριεμενο φαδερ? Kαι αλλωστε με ευαλωτα ατομα δεν ειναι καλο να μπλεκεις. Κρατα ομως μια φιλικη επαφη, μη την κοβεις μαχαιρι. Η φιλια ειναι πανω απ τον ερωτα. Βοηθα τη κ σε κανα μαθημα.

Junior Member
    Γεια σου Jim! Σύμφωνα με το νόμο μια κοπέλα κάνει νόμιμα σεξ από τα 15 και μετά. Από τα 15 κ μετά λοιπόν δεν έχει σημασία νομικά αν ο "παρτενέρ" είναι ενήλικας εκτός αν γίνει καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση με τα απαραίτητα στοιχεία. Το ξέρω και εμένα μου φάνηκε περίεργο, αλλά μου το επιβεβαίωσαν 2 γνωστοί μου αστυνομικοί. Μπορείς να το ψάξεις και μόνος σου αφού σε ενδιαφέρει η κοπέλα. Τώρα με τους γονείς οκ δε θα ενθουσιαστούν αλλά δεν έχετε και πολλά χρόνια διαφορά, είναι κάτι που γίνεται καθημερινά!

Junior Member

Smile

Quote Originally Posted by Αλκμήνη View Post
    Καλά, σου είναι τόσο δύσκολο να περιμένεις όμως? Όταν ξεκίνησε το όλο θέμα δεν το σκέφτηκες ότι η κατάσταση θα εξελιχθεί κάπως έτσι?
    Αλκμηνη ειμαι 20, τωρα να περιμενω δυο χρονια να παει 18 δεν ειναι και λιγος καιρος :)

Junior Member
    Quote Originally Posted by missPrim View Post
    Γεια σου Jim! Σύμφωνα με το νόμο μια κοπέλα κάνει νόμιμα σεξ από τα 15 και μετά. Από τα 15 κ μετά λοιπόν δεν έχει σημασία νομικά αν ο "παρτενέρ" είναι ενήλικας εκτός αν γίνει καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση με τα απαραίτητα στοιχεία. Το ξέρω και εμένα μου φάνηκε περίεργο, αλλά μου το επιβεβαίωσαν 2 γνωστοί μου αστυνομικοί. Μπορείς να το ψάξεις και μόνος σου αφού σε ενδιαφέρει η κοπέλα. Τώρα με τους γονείς οκ δε θα ενθουσιαστούν αλλά δεν έχετε και πολλά χρόνια διαφορά, είναι κάτι που γίνεται καθημερινά!
    Το εψαξα προ καιρου αυτο που λες και οντως ετσι ειναι, απλα επειδη ειχα καποιες αμφιβολιες μιας και οντως, 15 χρονων ειναι αρκετα μικρη ηλικια για να προχωρησει καποια, ρωτησα δικηγορο(!) ο οποιος με τη σειρα του μου ειπε, ουτε να το σκεφτεσαι, μακρια, εφοσον ειναι ανηλικη κι εσυ ενηλικος.

Junior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Αστην κοπελα ρε φιλαρακι να διαβασει και βρες καμμια στα κυβικα σου. Εχεις ορεξη να βρεις το μπελα σου απο κανενα αγριεμενο φαδερ?
    Ακριβως την καραμπινα φοβαμαι φιλε/η :p

Senior Member
    Κοιταξε το θεμα δεν ειναι αν ο νομος λεει για 16 ή για 15. Δεν ειναι θεμα ο ενας χρονος. Μπορει νομικα να εχει διαφορα αλλα πρακτικα ο ενας χρονος για την κοπελα δεν εχει διαφορα. Αστο καλυτερα γτ ειναι αλλο πλαισιο τελειως.

Junior Member
    καταλαβα τι θες να πεις, το μονο που θελω να μου εξηγησεις ειναι το "Αστο καλυτερα γτ ειναι αλλο πλαισιο τελειως." τι εννοεις? :)

Senior Member
    Σε ποιο κοσμο παιρνουν οι πατεραδες τις καραμπινες οταν μια δεκαεξαχρονη ( η οποια αν καταλαβα καλα σημερα ειναι 17 χρονη) κανει σχεση?
    Aφου οπως λες υπαρχουν αισθηματα , δεν θελεις μονο να την πηδηξεις χωρις την συναινεση της...
    Και αν τεθει θεμα να προχωρησετε , εννοειται πως θα ειναι κοινη αποφαση , δεν θα το επιβαλλεις , αρα που ειναι το παρανομο.
    Και αφου δεν εχετε φτασει ακομα στο να εχετε σχεση , ποσο μαλλον στο να κανετε σεξ , γιατι αυτοι οι προβληματισμοι?

Α και σε ποιον κοσμο πανε 20 χρονα ακομα σε φροντιστηρια?

Junior Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Σε ποιο κοσμο παιρνουν οι πατεραδες τις καραμπινες οταν μια δεκαεξαχρονη ( η οποια αν καταλαβα καλα σημερα ειναι 17 χρονη) κανει σχεση?
    Aφου οπως λες υπαρχουν αισθηματα , δεν θελεις μονο να την πηδηξεις χωρις την συναινεση της...
    Και αν τεθει θεμα να προχωρησετε , εννοειται πως θα ειναι κοινη αποφαση , δεν θα το επιβαλλεις , αρα που ειναι το παρανομο.
    Και αφου δεν εχετε φτασει ακομα στο να εχετε σχεση , ποσο μαλλον στο να κανετε σεξ , γιατι αυτοι οι προβληματισμοι?

Α και σε ποιον κοσμο πανε 20 χρονα ακομα σε φροντιστηρια?
    16 ειναι πριν λιγο καιρο τα εκλεισε, εννοειται πως θα ειναι κοινη αποφαση, οι προβληματισμοι μου δημιουργουνται διοτι προς τα εκει παει το πραγμα (σχεση), οποτε πρεπει να αποφασισω αν με παιρνει να το προχωρησω. Δεν γνωριζω σε τι εποχη βρισκονται οι γονεις της συν το γεγονος οτι ειμαι ηδη σε βεβαρυμενη θεση που ειμαι ενηλικος ενω αυτη οχι γι αυτο ρωταω ετσι ωστε να αποφυγω το παραμικρο μπλεξιμο.

Εδινα για proficiency :p

Banned
    Quote Originally Posted by JimM View Post
    Αλκμηνη ειμαι 20, τωρα να περιμενω δυο χρονια να παει 18 δεν ειναι και λιγος καιρος :)
    Να περιμένεις αγαπητέ μου, αλλιώς καλύτερα να μην το ξεκινούσες καν, γιατί ίσως και να το πληγώσεις το κορίτσι αν φύγεις.

Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    από τα 15 και κάτι είχα σχέση με μεγαλύτερο και δεν υπήρχε πρόβλημα... το σεξ ήρθε πολυ φυσιολογικά κάποια στιγμή στην πορεία της σχέσης. Επειδή είχε γίνει τότε μια αναζήτηση (πριν 15 χρόνια μιλάμε) Ο νόμος στην Ελλάδα θέτει ως όριο τα 15 χρόνια. Επομένως, αν έχει κλείσει τα 15, δεν είστε παράνομοι. Και είναι σημαντικό που το σκέφτηκες, γιατί άσχετα με το πόσο ωραίο μπορεί να είναι το σεξ, δεν αξίζει να πάει κανείς φυλακή για αυτό, ούτε να μπει στη διαδικασία να εξηγεί την ερωτική του ζωή μπροστά σε ένα ολόκληρο ακροατήριο! Ξεκινήστε την σχέση για αρχή αν το θέλετε και βλέπεται αν θα προχωρήσει και σεξουαλικά ... άλλωστε για την κοπέλα είναι η πρώτη φορά θα πάρει κάποιο χρόνο (συνήθως)
    Ας ξεκλειδώσουμε την σκέψη μας.... http://www.tokleidi.com/

Banned
    γιατι δε βλεπεις το θεμα πιο ευελικτα? κατσε και μιλα και βλεπεις.....δε νομιζω οτι οταν κατι το θες το παρατας με τη πρωτη αφορμη...

Page 1 of 2 12 LastLast