φωτος - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 55

Thread: φωτος

Senior Member
    μωρε αμα ειναι κ λιγο πλουσιος δεν με πειραζει κακο δεν εκανε ποτε το χρημα
    I m a Good Person With Bad Attitude

Banned
    ω καλα, αρχισαμε τις απαιτησεις ? δεν ξερω αν απογοητευω τα στανταρντς που εθεσες, αλλα:
    ψηλος δε ξερω αν ειμαι, εξαρταται απ'το δικο σου υψος. 1.70κατι μου ειπαν (last time ακουσα 1.77).
    αδυναμος ή γραμμωμενοος δεν ειμαι καθοτι ταυρος στο ζωδιο. ουτε ομως και πολυ χοντρος (last time ηταν 82).
    δε γουσταρω ουτε κι εγω κοκαλιαρες anyway.

το μαλλι θα το ξυρισω τελειως ετσι κι αλλιως οταν αρχισει να πεφτει. ακομα υπαρχει οποτε το χαιρομαι μαζι ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΣΙΑ.
    πιρσινγκ δε μ'αρεσουν πανω μου, τατουαζ σκοπευω να κανω συντομα (ειναι περιεργο το σχεδιο γι'αυτο το σκεφτομαι ακομα).
    οσον αφορα λεφτα, αν και δηλωνω ανεργος, εχω καμποσα στη τραπεζα τα οποια παραμενουν για τη μεγαλη εξοδο εκτος Ελλαδος ή καποιο αλλο σπουδαιο γεγονος (οταν κι αν συμβει).
    αλλη ερωτηση, βιογραφικο, φορολογικη δηλωση, εξετασεις κλπ μηπως ?

Senior Member
    aaaaa εμενα οι κοκαλιαρες μαρεσουν παντως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! απ οτι καταλαβες μαρεσουν οι καγκουρες!αχαχαχαχαχχ

Banned
    κατσε για να καταλαβω, εσυ τρως με φτυαρι και σου αρεσουν οι κοκαλιαρες ? εγω παντως αν δεν εχει καμπυλες μια κοπελα, τη βρισκω ντεκαβλε, λες και χανει μερος της θυληκοτητας της...

Senior Member
    τρωω με φτυαρι συμφωνα με την φοτο που ποσταρα

Senior Member
    ρε συ me με αυτη τη φωτο που εβαλεσ και βρεθηκε γαμπροσ αμα βαλεισ την πραγματικη σου τι θα γινει δηλαδη???

Banned
    δε φταιει η φωτο γιατι την ειδα αργοτερα, οι αποψεις της στο θεμα με τους serial killers φταινε και γενικοτερα ο τροπος που σκεφτεται ισως (ή που γραφει)...

Senior Member
    συγνωμη δηλαδη εσυ τωρα ελκεσαι απο ενα κοριτσι που εχει ωραιεσ αποψεισ στο θεμα σιριαλ κιλερσ???γιατι τοτε ετσι κ γινεται ζευγαρι δε μπορω να φανταστω τι θα γινει ετσι κ μαλωσετε στο σπιτι!!!!

Senior Member
    bonny & claid θα γινει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Banned
    Quote Originally Posted by pad View Post
    συγνωμη δηλαδη εσυ τωρα ελκεσαι απο ενα κοριτσι που εχει ωραιεσ αποψεισ στο θεμα σιριαλ κιλερσ???γιατι τοτε ετσι κ γινεται ζευγαρι δε μπορω να φανταστω τι θα γινει ετσι κ μαλωσετε στο σπιτι!!!!
    ναι, με ελκυει καθετι κακο, αρνητικο κι ασχημο. κι οπως εγραψα και στο αλλο θεμα, μπορει να μην ειμαι ναρκομανης-εγκληματιας-δολοφονος ακομα, αλλα ειμαι εθισμενος σε ολ'αυτα, υποστηριζω κι επικροτω καθε παρανομη πραξη, οτιδηποτε ξεφευγει απο τα νορμαλ πλαισια της κοινωνιας. ξερω πως ακουγεται καπως, αλλα ειναι κατι που επιλεγω και το κανω επιτηδευμενα, δλδ ενω εχω ακομα τα λογικα μου προτιμω να σκεφτομαι παραλογα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    ναι, με ελκυει καθετι κακο, αρνητικο κι ασχημο. κι οπως εγραψα και στο αλλο θεμα, μπορει να μην ειμαι ναρκομανης-εγκληματιας-δολοφονος ακομα, αλλα ειμαι εθισμενος σε ολ'αυτα, υποστηριζω κι επικροτω καθε παρανομη πραξη, οτιδηποτε ξεφευγει απο τα νορμαλ πλαισια της κοινωνιας. ξερω πως ακουγεται καπως, αλλα ειναι κατι που επιλεγω και το κανω επιτηδευμενα, δλδ ενω εχω ακομα τα λογικα μου προτιμω να σκεφτομαι παραλογα.
    ok φιλε με καλυψεσ κ με το παραπανω!!!!

Senior Member
    ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ υπαρχει κ ενας ανθρωπος που λεει το πως αισθανεται με το ονομα του.................

Banned
    Quote Originally Posted by me_vs_myself View Post
    νταξει θα τα κοψω μπαμπα
    Αχαχαχαχα καλό!

Senior Member
    <script src='http://img59.imageshack.us/shareable/?i=memeot.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>http://img59.imageshack.us/img59/8514/memeot.jpg</noscript>

να μαι κι εγωωωωωωωω

Senior Member
    ΣΟΥΠΕΡ το σκιτσακι!!!!!!! ( TO ENNOΩ!!!!!!!)
    Last edited by Boltseed; 07-12-2010 at 03:59.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast