Results 1 to 4 of 4
Thread: HELP PLEASE!!!
-
27-11-2010, 00:33 #1
HELP PLEASE!!!
Καλησπερα σε ολους/ες εδω στο φορουμ!Το προβλημα μου ξεκιναει 2 χρονια πριν...ειχα θυμαμαι ενα επιμονο καψιμο στο στηθος για καμια βδομαδα,ετσι αποφασισα να παω σε ενα γιατρο.Τη στιγμη που περιμενα τη σειρα μου,αρχισα να νιωθω περιεργα...το καψιμο αρχιζε να γινεται εντονοτερο,οι παλμοι της καρδιας μου ανεβαιναν πολυ γρηγορα,τα χερια μου και τα ποδια μου αρχισαν σιγα σιγα να μουδιαζουν...ενιωθα πως δε μπορω να αναπνευσω...περασα αμεσα μεσα καθως ζητησα βοηθεια.Το μουδιασμα αρχισε να προχοραει στο προσωπο μου και η αναπνοη μου σιγα σιγα μειονοταν!Μου εβαλε πιεσομετρο ο γιατρος...η πιεση ειχε φτασει 23,μου εκανε μια ενεση και μετα απο κει...αισθανομουν ολο και καλυτερα,οι παλμοι ειχαν πεσει,το ιδιο και το μουδιασμα και ανεπνεα κανονικα.Μου εξηγησε μετα απο αυτο πως δεν ειχα κατι παθολογικο...ηταν καθαρα απο το αγχος μου ειπε και πως ημουν τυχερος που βρισκομουν στο ιατρειο γιατι θα μπορουσα να παθω εγκεφαλικο με τοση υψηλη πιεση!Επισκεφτικα εναν ψυχιατρο ακολουθησα μια αγωγη με nevrorestol,seproc kai azapin για πανω απο 2,5 χρονια.Αναγκαστικα να παω βεβαια φανταρος και τα σταματησα..εδω και δυο βδομαδες η ζωη μου εχει γινει κολαση...νιωθω καθε μερα και αρκετες φορες,πονο στο στηθος,δυσπνοια,αισθημα παλμων,μουδιασμα στα χερια και τα ποδια...ταχυκαρδια.Εχω τρομοκρατηθει,φοβαμαι παρα πολυ μην παθω αυτο που ειχα παθει παλιοτερα....σε σημειο που φοβαμαι να βγω να διασκεδασω μην παθω καμια ανακοπη!Το περιεργο ειναι πως δεν ξερω απο που προερχεται ολο αυτο το αγχος καθως δεν περναω καποια στεναχωρια και πραγματικα ολα στη ζωη μου πηγαινουν μια χαρα.
- 27-11-2010, 01:18 #2
Το ιδανικό θα ήταν να επισκεφτείς ένα ψυχολόγο και να μη το αφήσεις να πάρει το πάνω χέρι στη ζωή σου. Θα σε βοηθήσει να εντοπίσεις την αιτία και να την αντιμετωπίσεις. Η κρίση πανικού που είχες πάθει στο γιατρό ονομάζεται εκλυτικό γεγονός (μπορεί τότε να ήσουν αγχωμένος με κάτι) και τώρα το άγχος σου μπορεί να οφείλεται στην εμμονή σε εκείνο το συμβάν. Συμβαίνει πολλές φορές όταν είμαστε απόλυτα χαλαροί το εκλυτικό γεγονός να βρει ελεύθερο έδαφος και να επιστρέψει στη μνήμη μας. Δε θα σου πω προσπάθησε να μη το σκέφτεσαι ή να πιεστείς να κάνεις κάτι άλλο για να αποσπάσεις την προσοχή σου αλλά ξέρω ότι δεν κινδυνεύεις από αυτό. Έχω κρίσεις πανικού πολλά χρόνια και ακόμα ζω! Καταλαβαίνω απόλυτα πως η ποιότητα της ζωής σου μειώνεται αλλά δεν υπάρχει λόγος να το φοβάσαι. Να ξέρεις ότι πάρα μα πάρα πολλά άτομα έχουν τα ίδια συμπτώματα. Η λύση είναι στο να μάθεις να το διαχειρίζεσαι και να μη το φοβάσαι.
27-11-2010, 11:01 #3
φιλε γιατι τα σταματησεσ μπορεισ να τα παιρνεισ κρυφα και να μη σε καταλαβει κανενασ αντικαταθλιπτικα ειναι δε σε κοβουν απ κατι λιγο παραπανω νυστα ισωσ απο εκει και περα ολα καλα
27-11-2010, 11:03 #4
αν δε θεσ να περνεισ αντικαταθλιπτικα υπαρχει - - - - - και αλλα φαρμακα για την καρδια δεν σε αφηνουν να ανεβασεισ χτυπουσ β-αναστολεισ νομιζω λεγονται που κατι κανουν κι αυτα
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης. Παρακαλώ να μην προτείνονται φάρμακα.Last edited by CeliaM; 27-11-2010 at 22:04.
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία