Results 1 to 6 of 6
Thread: dead brothers
-
28-11-2010, 21:14 #1
dead brothers
γεια και παλι στο φορουμ. αισθανομαι σαν ξενο σωμα σε μια χωρα με ξενους. χαχα παραλογο ετσι...
λοιπον ας παρουμε τα πραματα απο την αρχη. προσπαθω να σωσω τον εαυτο μου, ωντας ενα ανθρωπος κοντα 30ντα πλεον, με κοσμο στο παρελθον μου που δεν με αφησε να εξελιχθω, καλα οκ δεν θελω να αρχιζω να κατηγορω παλι αλλους αλλα απο μικρος ειμαι στα βασανα. μου φαινονται , συμπεριλαμβανομενου, της περιπτωσης μου τα περισσοτερα πραματα πολυ ομορφα για να ειναι αληθινα, γυναικες που θυσιαζουν τους παντες στον βωμο του ευκολου χρηματος και της κομπινας, αντρες που κοντευουν να χασουν τα μυαλα τους εξαιτιας του γεγονοντος οτι κυκλοφορει πολυς σκαρτος κοσμος συν του οτι οι περισσοτεροι απλα υπαγονται σε ενα συστημα το οποιο δεν καταλαβαινω. συστημα ατομικοτητας? συστημα σκοταδισμου? ποιος ξερει. ενα μπουρδελο μου φαινεται ολο αυτο. να σημειωσω κατι ακομα. Για μια ******* αρχισα το καπνισμα στα δεκαπεντε μου. Μια ******* η οποια τοτε ητανε στην ιδια ηλικια αλλα προφανως ειχε προλαβει να ξεπαρθενιαστει πριν απο μενα. καντε σεξ , καντε παιδια αλλα δειξτε και λιγο ενδιαφερον για τον κοσμο που χανεται...
- 28-11-2010, 21:17 #2
οκ δεν εκλιπαρω αλλα παρακαλω να με πιστεψετε. δεν γεννηθηκα τρελος. τουλαχιστον πιστεψτε αυτο που λεω. ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΤΡΕΛΟΙ. Μας @$Ε% την %*%^ προτου καν το παρουμε ειδηση.
..και φωναξτυε λιγο ρε παιδια. τι δεν καταλάβατε; αυτο που θελω να πω το λεω στον τιτλο του θεματος.
28-11-2010, 21:24 #3
ειρηνη ημην. παρτε κι ενα τραγουδακι απο μενα.
http://www.youtube.com/watch?v=bCxEWPLDg5c
peace brothers \/Last edited by carrot; 28-11-2010 at 21:50.
28-11-2010, 21:47 #4
Αγαπητέ insect έχω διαβάσει πολλά μηνύματα σου και πάντα ήθελα να σου απαντήσω. Προσωπικά δεν σε θεωρώ τρελό αλλά ένα πολύ καλό παιδί που από τη ζωή του λείπει ίσως ένα πράγμα η Αγάπη. Αυτό που θέλεις είναι να αγαπηθείς και μέσα σου άσχετα από αυτό που δείχνεις έχεις μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ποσότητα Αγάπης για να δώσεις. Κανείς δεν είναι για τα σκουπίδια! Κάπου εκεί έξω βρίσκεται το άτομο που θα σε κάνει καλά! Αυτό φυσικά αποτελεί απλά την γνώμη μου.
*Δυστυχώς σε καταλαβαίνω απόλυτα στο κομμάτι των ανθρώπων. Πίστεψε αισθάνομαι ακριβώς το ίδιο όμως... Δεν είσαι ο μόνος που έχει αυτήν την αίσθηση.
28-11-2010, 21:51 #5
ευχαριστώ για την απάντηση. έχω κλειστεί στο καβούκι μου. ελπίζω από βδομάδα να αρχίζω να βγαίνω περισσότερο έξω.
28-11-2010, 21:54 #6
γατε εισαι γατος!
πολυ ομορφη απαντηση
ευχομαι να βρειτε με τη βοηθεια του Θεου αυτο που ψαχνετε!
και να το βρισκουμε ολοι!Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)