Results 31 to 45 of 105
Thread: Γυναικεια Απογοητευση
-
02-12-2010, 16:51 #31
Γενίκευση.Τι σημαίνει το"γυναικείο μυαλό"?Όλο το γυναικείο φύλο ένα μυαλό μοιράζεται?Δεν υπάρχει το γυναικείο μυαλό,ούτε αντίστοιχα το αντρικό μυαλό.Υπάρχουν μυαλά διαφορετικά ανάλογα με τον φορέα τους.Αφού ανέφερες το κοσμοπόλιταν,θα μπορούσα να σου αναφέρω ένα αντίστοιχο παράδειγμα με ένα δημοφιλές αντρικό περιοδικό και να βάλω τους πάντες τους ανήκοντες εις το αντρικό φύλο στην κατηγορία ανεγκέφαλοι,μάτσο,κτλ.Μπα.Ε ίσαι μισογύνης λιγουλάκι,λολ(ίσως εξαιτίας βιωμάτων σου?).Το θέμα είναι πώς αυτό το στερεότυπο για τις "εκμεταλλεύτριες-στυγνές-κουλουπού"γυναίκες επηρεάζει τη διαδρομή σου για την κάλυψη της ανάγκης σου από το θηλυκό φύλο.Ε,όσο νά'ναι όταν υποτιμάς τις γυναίκες,αυτό θα έχει κάποια συνέπεια στις σχέσεις σου μ'αυτές,έτσι δεν είναι?
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
- 02-12-2010, 17:12 #32
υπαρχουν καποια κοινα χαρακτηριστικα σε καθε φυλο. πχ οι αντρες θελουν πρωτα σεξ και μετα σχεση και οι γυναικες το αντιθετο και να νιωσουν πρωτα ασφαλεια (τουλαχιστον ετσι ηταν παλια, πλεον νομιζω κοιτανε μονο το σεξ). τα κοινα αυτα χαρακτηριστικα σε οσες διαβαζουν κι επηρεαζονται απο περιοδικα, θα ειναι τα ιδια. ετσι με πεποιθησεις κι αποψεις που λενε πως ο αντρας πρεπει σονυ και καλα να ειναι Μπραντ Πιτ, βλεπωντας το η μεση αθηναια/ελληνιδα χωρις πολυ μυαλο, θα τα πιστεψει και θα τον ψαξει εκει εξω.
σαφως υπαρχουν αντιστοιχες ηλιθιοτητες και για το αντρικο φυλο! οι γυναικες ομως σαν πιο αδυναμες κι ευαισθητες παντα επηρεαζονται πιο ευκολα μεσα σε μια κοινωνια. γι'αυτο πιστευω πως γιναν ετσι, ενω σπανια θα δεις τον μεσο αθηναιο/νεοελληνα να ψωνιζεται τοσο οπως οι γυναικες.
ναι μπορεις να με πεις μισογυνη αν θες. δεν αντεχω τη γυναικεια βιομηχανικη ηλιθιοτητα που τις πλασαρει σαν κομματι κρεας. οσο πιο ομορφη = τοσο πιο πετυχημενη κλπ. η ομορφια δεν διαρκει για παντα ουτε ειναι το παν.
02-12-2010, 17:25 #33
Μα δεν ειπε κανεις να το κανεις αυτο με μια μπερετα να σε απειλει στην πλατη σου.
Το κανεις επειδη
α)θελεις και το κανεις
β)πιστευεις οτι ειναι καλο
γ)της κανει καλο
δ)σου κανει καλο και εσενα να νοιωθεις την ευχαριστηση οτι κανεις καλο σε αλλους.
Τελικα , οσο εγωιστικο και αν ακουγεται για εσενα το κανεις οπως και να εχει. Απλα επωφελειται και ο αλλος. Αυτο ονομαζεται ισσοροπια.
Τα δυο παραπανω παραδειγματα που εγραψα ειναι απλα παραδειγματα. Ο καθενας ενεργει διαφορετικα.
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι μεχρι στιγμης ακομα δεν εχεις πει τι εισαι διαθετιμενος να κανεις για αυτη. Το "θα πορευτω μαζι της" που ανεφερες ειναι μεν ωραιο, αλλα πολυ γενικο.
Αμα δεν εισαι σε θεση να προσφερεις πραγματα, τοτε μην απαιτεις επισης. Αυτο το παιχνιδι το παιζουν 2 ατομα, οχι μονο ενας.
η Ελλαδα δεν ειναι γεματη απο Μπραντ Πιτ αλλα λογο Cosmopolitan κι αλλων ηλιθιων γυναικειων περιοδικων που λενε ποιες ειναι οι νεες τασεις της μοδας/πως να κανεις σεξ/γιατι να το κανεις/γιατι να μη το κανεις/ποτε να κρατησεις τη σχεση σου/ποτε να μη τη κρατησεις/ποιους πρεπει να αποφυγεις και φυσικα ποιο ειναι το προτυπο, το γυναικειο μυαλο εχει λανθασμενη αντιληψη της πραγματικοτητας με αποτελεσμα οι περισσοτερες να περιμενουν τον Μπραντ Πιτ!
Εσυ ενδιαφερεσαι για γυναικες που εχουν σαν πηγη γνωστης το cosmopolitan , ενω παραλληλα τις κατακρινεις?
Θα συμφωνησω με την Rain (οχι που δε θα συμφωνουσα!) , μου φαινεται εισαι ολιγον μισογυνης με πολλα πολλα στερεοτυπα για το αλλο φυλο. Μπορει αυτο να οφειλεται στις εμπειριες σου, ενας θεος ξερει τι σου εχουν συμβει και εσενα για να πιστευεις οτι οι ανθρωποι ειναι ολοι ιδιοι. Παρολα αυτα , μπορεις να το αλλαξεις αυτο τωρα που το γνωριζεις, εκτος αμα θες να μεινεις στον ιδιο τροπο σκεψης , που υποθετω δεν σου φερνει ακριβως και οτι επιθυμεις στην ζωη σου.huh?
02-12-2010, 17:28 #34
Δεν πιστεύω στο μύθο του αδύναμου φύλου.Πλάστηκε για να εξυπηρετήσει πατριαρχικές δομές κοινωνιών.
Σαφώς η ομορφιά δε διαρκεί για πάντα.Η ασχήμια το κάνει!λολ,αστειεύομαι.
Αφού δεν αντέχεις τα στερεότυπα όπως γράφεις(γυναικεία βιομηχανική ηλιθιότητα),τότε αντίστοιχα θα ήταν καλό να εξετάσεις αυτό το στερεότυπο:"γυναίκα=αδύναμ� � κι ευαίσθητη"-που φαντάζομαι εξυπακούεται και το άλλο"άντρας=δυνατός και όχι ευαίσθητος"."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
02-12-2010, 18:21 #35
ολα αυτα που λες εννοουνται, σε μια σχεση παιρνεις και δινεις-δινεις και παιρνεις!
το προβλημα δεν ειναι οτι δε προσφερω εγω σε μια σχεση. ακομα κι αν νιωθω πως δε μου προσφερουν, παντα δινω ευκαιριες βελτιωσης, κι οπως ειπα εγω ποτε δε χωρισα καμια.
κι εγω υπερ της ισοροπιας ειμαι, σε μια σχεση ομως χαλαει τοσο ευκολα αυτη η ισοροπια, κι αρχιζουν οι ζηλιες και οι γκρινιες... μεχρι να καταληξει σε αδιαφορια και χωρισμο.
λογο της κοινωνιας εχουμε γινει τοσο εγωιστες και κοιταμε πρωτα τον εαυτο μας, απλα για να επιβιωσουμε. αν ειχαμε σιγουρα τα οικονομικα και δεν ειχε προβλημα η Ελλαδα, ισως συγκεντρωνομασταν να φτιαξουμε και τα ερωτικα, τις συμπεριφορες μας κλπ.
δεν ξερω με τι ατομα συναναστρεφεσαι, μπορει να ειναι ολες υψηλου επιπεδου, γιατρινες, δικηγοροι κλπ.
εγω μιλαω για τη κοπελιτσα που κυκλοφοραει και μπορει να γνωρισει και να ερωτευτει ο οποιοσδηποτε στο δρομο!
πως μπορεις να ξερεις απο τι επηρεαζεται η καθεμια ? δε μπορεις απλα. μπορει να ειναι οτιδηποτε!
οι γυναικες τωρα μοιαζουν να τα θελουν ολα. καποιος πρεπει να ομορφος, γυμνασμενος, με δυναμικο χαρακτηρα, με λεφτα, και να αφοσιωθει μονο σ'αυτη και να ειναι πιστος. μα αμα καποιος τα εχει ολ'αυτα, μπορει να εχει οποια θελει, οποτε γιατι να παραμεινει με τη κοπελιτσα που ειπα (ειδικα αν δεν εχει καλο χαρακτηρα) ?
δεν ειμαι θεος, οποτε λογικα δεν ψαχνω καποια θεα. ουτε πλουσιος, οποτε σιγουρα δε περιμενω καποια πλουσια.
το ανθρωπινο ειδος ειναι ιδιο (σαρκα, αιμα και κοκαλα), απλα οι προσωπικοτητες αλλαζουν, αλλα παρολ'αυτα και λογο φορουμ, οσο κι αν δε μ'αρεσει να 'τσουβαλιαζω', αναγκαζομαι να το κανω. ετσι οταν λεω ολες οι αθηναιες πχ, δεν εννοω 100% το συνολο, αλλα τη πλειοψηφια ισως, σιγουρα αυτες που τυχαν σε μενα.
02-12-2010, 18:27 #36
02-12-2010, 18:28 #37
edit. double post.
02-12-2010, 19:03 #38
Και ομως,εγωιστες θελουν και γινονται καποιοι ,δεν τους πιεζει κανεις να γινουν. Και τι θα πει "τους πιεζει"? Τους απειλει κανεις με καμια πιστολα για να ενεργουν οπως ενεργουν? Το "τους αναγκαζει η κοινωνια" ειναι απλα μια φθηνιαρικη δικαιολογια για να δικαιολογησουν τις πραξεις τους. Σκεψου ποσο βολικο ειναι το "δεν φταιω εγω!! Η κοινωνια φταιει! Αρα αντι να κατηγορεις εμενα για τις πραξεις ΜΟΥ να κατηγορεις την κοινωνια!" .
Επισης τον εαυτο μας , ναι τον κοιταμε , και να ειναι φυσιολογικο να τον κοιταμε , παρολα αυτα οταν βλεπουμε μονο εμας και οχι τους αλλους τοτε ειμαστε ολιγον μπασταρδια. Αυτο ομως και παλι επιλογη μας να γινουμε ετσι, δεν ειναι αυτοματος ρομποτικος μηχανισμος. Καποιοι γινονται ετσι, καποιοι αλλοι δεν γινονται. Εσυ που θελεις να ανηκεις? Αν θες να ανηκεις στους πρωτους να εισαι ετοιμος να λουστεις και τις συνεπειες επισης.
δεν ξερω με τι ατομα συναναστρεφεσαι, μπορει να ειναι ολες υψηλου επιπεδου, γιατρινες, δικηγοροι κλπ.
εγω μιλαω για τη κοπελιτσα που κυκλοφοραει και μπορει να γνωρισει και να ερωτευτει ο οποιοσδηποτε στο δρομο!
Επισης δεν αναφερθηκα σε υψηλο-χαμηλο επιπεδο, αλλα σε ασυμετρια χαρακτηρων. Ειπα οτι αυτη που τα μονα θεματα που ξερει να συζηταει ειναι αυτα που διαβασε σε ενα κουτσομπολιστικο περιοδικο , τοτε μπορει εμενα να μην με ενδιαφερει και τοσο. Εμενα ομως, δεν ειπα οτι αυτο που κανει ειναι κακο ή οχι, μαγκια της το τι κανει στην ζωη της.
Αυτο στο ειπα επειδη ξεκινησες να λες κατι για το κοσμοπολιταν και το ποσο οι γυναικες επηρεαζονται απο αυτο. Ε λοιπον, δεν διαβαζουν ολες αυτο το περιοδικο οπως επισης δεν διαβαζουμε ολοι (ευτυχως) αντιστοιχα trash περιοδικα οπως το mens αντι-health.
Υπαρχουν και ανοιχτομυαλες εκει εξω, οχι μονο τα κορακια που αναφερες.
οι γυναικες τωρα μοιαζουν να τα θελουν ολα. καποιος πρεπει να ομορφος, γυμνασμενος, με δυναμικο χαρακτηρα, με λεφτα, και να αφοσιωθει μονο σ'αυτη και να ειναι πιστος. μα αμα καποιος τα εχει ολ'αυτα, μπορει να εχει οποια θελει, οποτε γιατι να παραμεινει με τη κοπελιτσα που ειπα (ειδικα αν δεν εχει καλο χαρακτηρα) ?
Πες μου κατι, απο τους γνωστους σου που εχουν παντρευτει ή απο αλλα ατομα που ακους, ποσες ειναι με εναν που εχει τα παραπανω χαρακτηριστικα που λες?
Καθε γυναικα θελει τα παραπανω χαρακτηριστικα σε εναν , οπως και καθε αντρας θελει τα αντιστοιχα σε μια γυναικα. Αυτο δεν ειναι περιεργο, αφου μπορεις να εχεις το ενα γιατι να μην εχεις και τα υπολοιπα? Δεν κοστιζει κατι, τσαμπα ειναι.
Εσενα δηλαδη θα σε χαλαγε μια
εξυπνη
αστεια
κορμι φωτια με αναλογιες νεξτ τοπ μοντελ
τυφλα αφοσιωμενη σε εσενα
οικονομικα ανεξαρτητη
με σπιτια
να σε καταλαβαινει
να κανει απιστευτο σεξ 4 φορες την μερα τουλαχιστον (με εσενα)
να σου κανει εκπληξεις
να σε ψυχολογει
να σπαει την μονοτονια συχνα
κτλ?
Δηλαδη αμα εβρισκες μια σαν την παραπανω θα ελεγες "μπα, ασε , πολλα εχει , εγω θελω μονο τα 2 απο αυτα , ασχετα αμα την εχω τωρα μπροστα μου"
Το προβλημα ξεκιναει οταν δεν ξερεις να κανεις πισω και οταν δεν ξερεις να εκτιμας αυτα τα 4 στα 10 αγαπημενα σου χαρακτηριστικα που εχει ο αλλος που μπορει επειδη τα εχει αναπτυξει να αξιζουν για 11 στα 10 κανονικα.
Ναι, υπαρχουν και αυτες που θελουν αυτα τα 10/10 αλλα δεν ειναι ολες ετσι, αλλιως πολυ απλα.. δεν θα ειχαμε σχεσεις και θα γινομασταν ολοι λεσβιοι και γκευ.
ουτε πλουσιος, οποτε σιγουρα δε περιμενω καποια πλουσια.
Συνηθως οι οικογενειες ειναι αυτες που πιεζουν για τις οικονομικες διαφορες ,("μωρη.. δεν εχει τιποτα αυτος, παρατησε τον και παμε να σου γνωρισω τον ταδε που ο μπαμπας του εχει εργοστασιο...!) , και οχι μονο για οικονομικες.
Μια γνωστη μου (-πρωην) εχει ενα θεωρητικα υψηλο μορφωτικο επιπεδο κοντα σε μαστερ επιπεδου , κοινωνικο επισης λογω του αντικειμενου της , και αυτη την στιγμη τα εχει με εναν αλλοδαπο 20χρονο που δουλευει απο εδω και απο εκει σε οικοδομες και σε μικρες δουλειες του μεροκαματου.
Να πω οτι η συγκεκριμενη ειναι μια κουκλαρα χωρις υπερβολες , εξυπνη και αυτο που λεμε "στοργικη".
Ο αλλος ειναι πολυ καλος τυπος, ειλικρινης , τολμηρος ,δικαιος , ξερει να σεβεται καθως και εχει μυαλο ξυραφι. Δε θυμαμαι καν αμα τελειωσε ή παρατησε το Λυκειο ,οσο για την οικονομικη του κατασταση, μαλλον εχει δει και καλυτερες μερες.
Παρολα αυτα ειναι μαζι.
Και δεν ειναι οι μονοι.
το ανθρωπινο ειδος ειναι ιδιο (σαρκα, αιμα και κοκαλα), απλα οι προσωπικοτητες αλλαζουν, αλλα παρολ'αυτα και λογο φορουμ, οσο κι αν δε μ'αρεσει να 'τσουβαλιαζω', αναγκαζομαι να το κανω. ετσι οταν λεω ολες οι αθηναιες πχ, δεν εννοω 100% το συνολο, αλλα τη πλειοψηφια ισως, σιγουρα αυτες που τυχαν σε μενα.
Τωρα το εθεσες πιο καλα.
Ειπες οτι δεν ειναι ολες 100% , αλλα ολες 100% αυτες που εσενα σου ετυχαν!
Εχει τεραστια διαφορα το ενα με το αλλο.
Ποσες λοιπον σου εχουν τυχει και βγηκαν κατωτερες των προσδοκιων σου?
02-12-2010, 20:20 #39
RainAndWind το post σου για καποιο λογο μου βγαινει κομμενο. σου απαντησα κανονικα ομως δε μου εμφανιζεται. αν θες γραψε νεο...
οχι, επιμενω, και γι'αυτο φταιει η κοινωνια η οποια μας επιβαλλει συγκεκριμενο τροπο ζωης, μεσα στη φτωχεια και τη μιζερια. οταν λοιπον ξερεις πως ο χρονος ειναι χρημα, σιγα μη κατσεις να σπαταλησεις το χρονο σου με ενα ατομο που κατεληξες -λανθασμενα ή σωστα- οτι δεν αξιζει. ετσι σκεφτονται σημερα οι γυναικες γι'αυτο μας χωριζουν για πλακα ή προτιμουν να μεινουν μονες.
νομιζα πως γιατρινες και δικηγορινες υποτιθεται ανηκουν σε αλλο επιπεδο, ισως να μη βλεπουν καν τηλεοραση λογο του μειωμενου ελευθερου χρονου που εχουν, οπως και φυσικα λογο των σπουδων τους (θα τα θεωρουν βλακειες ολ'αυτα).
ουτε εμενα με ενδιαφερουν γυναικες που πεσαν θυματα συγκεκριμενου τροπου ζωης, σκεψης ή απλα ντυσιματος (κοινως οσες θελουν τον Μπραντ Πιτ).
ημουν ξεκαθαρος στο αρχικο μου ποστ, ψαχνω καποια που μου ταιριαζει και σιγουρα δεν εχω κοινα με μια που διαβαζει τετοια περιοδικα ή που παρακολουθει μανιωδως τηλεοραση και ειναι φαν του Σακη Ρουβα ή οποιου αλλου. δυστυχως ομως η πλειοψηφια εδω ειναι ετσι, κι απο εκει προερχεαι και η απογοητευση μου.
αμα διαβασεις μια σελιδα πισω, ριξεις μια ματια στο φορουμ, και ακουσεις εξω συζητησεις, μονο μυθος δεν ειναι. ολοι το λενε, δες ποσοι απογοητευμενοι και μονοι ανθρωποι υπαρχουν! οι γυναικες εχουν ψωνιστει και ψαχνουν οντως τον Μπραντ Πιτ! απο τα 25 ομως και μετα που αρχιζει να μη πιανει η μπογια τους και κινδυνευουν να μεινουν στο ραφι, το ξανασκεφτονται και ριχνουν τα στανταρντς.
παραδειγμα εδω ---> ετσι και μια κορη γειτονισας πχ ενω ειχε δουλεια κι εψαχνε τον mr. perfect, στα 30 της βολευτικε με καποιον που οι γονεις του διναν δυοροφα σπιτια στην Αρτεμιδα (Λουτσα). μονο που η κοπελα εκανε τελικα αυτο που ελεγε οτι δε θα κανει μικροτερη, να ζησει εκτος Αθηνων! μια χαρα το βουλωσε κι αποκατασταθηκε. αν ο τυπας δεν ειχε τα σπιτια αμφιβαλλω αν η κοπελα θα πηγαινε μαζι του.
τεσπα οσον αφορα αυτα τα χαρακτηριστικα που εγραψες, θελω μονο 2 απο αυτα:
να ειναι αφοσιωμενη (τουλαχιστον πιστη γιατι αλλιως δε βρισκω λογο να ξεκινησουμε σχεση).
να με καταλαβαινει/ψυχολογει (μπορεις να πεις ειναι συνωνημα, αν και προτιμω τη λεξη κατανοηση).
κορμι δε με πειραζει να εχει λιγα παραπανω κιλα, ουτε κι εγω ειμαι κανας γυμνασμενος με φετες.
εξυπνη κι αστεια ειναι χαρακτηριστικα τα οποια και να μην εχει, μαθαινονται.
σπιτια και λεφτα δε ζηταω, θα μπορουσα να της παρεχω τα παντα αν ειχα καλη δουλεια κι εμενα σε αλλη χωρα.
τελος οσον αφορα το σεξ, απλα να εχει ορεξη, κι ας το κανει και μια φορα στις δυο μερες. αρκει να το ζει και να μην υποκρινεται.
καταρχας εγραψα και τη πλειοψηφια ισως πριν πω αυτες που μου ετυχαν, μη διαβαζεις οτι σε συμφερει και μην εισαι απολυτος. οπως καταλαβαινεις ενας αντρας δε θα μπορεσει ποτε να κανει σχεση με ολες τις αθηναιες, για να εχει ολοκληρωμενη αποψη 100% για αυτες. το δειγμα ηταν αρκετο για μενα, για να καταληξω στο πως ειναι οι περισσοτερες. φυσικα παντα υπαρχουν εξαιρεσεις, εκει στοχευω κι αυτες αναζητω.
μετρωντας μονο οσες εκανα σχεση λοιπον, αν πω ολες οι αθηναιες φανταζει παλι γενικευση και 'τσουβαλιασμα' και μπορει να με πειτε ρατσιστη, οποτε να πουμε 2 αξιζαν. μ'αυτες τις 2 νιωθω οτι τα πηγα καλυτερα απ'τις υπολοιπες (η πρωτη εξαιρειτε γιατι ηταν ξενη, κρατησε πιο πολυ και δεν απογοητευσε).Last edited by deleted-member30-03; 02-12-2010 at 20:31.
02-12-2010, 21:46 #40
ΚΕΝΟ γεια σου κι απο εμενα.
Θεωρω οτι εχει κατα ενα μεγαλο ποσοστο δικιο αναφορικα με τις γυναικες ( ειμαι γυναικα ). Ναι, πλεον ισως εχουν φτασει να εχουν απιθανες απαιτησεις απο τους αντρες. Ο βαθμος αυτων των απαιτησεων μπορει να εξαρταται και απο το μεγεθος της κοινωνιας που ζουν. Κατα συνεπεια, στην Αθηνα ο βαθμος πολλαπλασιαζεται.
Θα πρεπει ομως να σου πω και τον αντιλογο μου.
Θεωρω λοιπον και οι αντρες πλεον κατι παρομοιο ζητανε. Παρομοιες απαιτησεις εχουν απο τις γυναικες. Δυστυχως. Θελουν να ειναι καλη κοπελα, συντροφικη, να περνανε καλα. Αλλα να ειναι και πενταμορφη και πυραυλος στο sex γιατι τι θα πουν οι φιλοι. Συνηθιζεται δυστυχως η εκφραση " καλη ειναι για ενα βραδυ" να βγαινει απο αντρικα στοματα.
Τελος παντων, εν μερη συμφωνουμε απ'οτι φαινεται, απλα θεωρω οτι πλεον ειναι δυσκολο ο καθε ανθρωπος ν αβρει τον ανθρωπο του. Και για να ειμαι πιο σαφης, εχουμε γινει ολοι τοσο διστακτικοι και επιφυλακτικοι που φοβομαστε παντα μηπως πισω απο μια φαινομενικη ομορφια ( και δεν εννοω την εξωτερικη ) κρυβεται κατι πονηρο ή κακο.
Αυτο που ξερω ειναι, οτι αν δεν δοκιμασεις δεν θα μαθεις ποτε. Γι να μαθεις πρεπει να παθεις. Στο συγκεκριμενο θεμα σημαινει οτι πρπει να πονεσεις. Οχι ομως να απογοητευτεις. Σκεψου οτι με την δικια σου απογοητευση απομακρυνεις ευκαιριες που σου δινονται και απλα δεν τις βλεπεις.
02-12-2010, 22:38 #41
Ειναι τοσα πολλα αυτα που θα ηθελα να σχολιασω που πραγματικα δεν ξερω απο που ν'αρχισω, ευτυχως καποια εχουν αναφερθει ηδη. Sorry κιολας ΚΕΝΟ αλλα στα περισσοτερα που εχεις γραψει, στερεοτυπα βλεπω.. Αν ειχες εμπειρια με καμια εικοσαρια γυναικες για να μιλας ετσι (τροπος του λεγειν) θα'λεγα οκ εζησε πολλα και τα λεει, αλλα πεντε σχεσεις που ανεφερες και διχως οπως ειπες να εισαι κοινωνικος πλεον, φαινεται λιγο υπερβολικο.
Σχολια περι περιοδικων τυπου cosmopolitan, το αν η κοπελα ακουει Ρουβα ή το αν βλεπει τηλεοραση και ποσο, το αν ειναι δικηγορος και γιατρος, σαν αυτα που ανεφερες παραπανω, οχι μονο απεχουν απο το θεμα που παρουσιαζεις εξαρχης αλλα και απο την πραγματικοτητα εκει εξω και ειναι κατι που σε βαζει σε εντελως λαθος δρομο, αργα η γρηγορα ισως το καταλαβεις.
Ξερω πολυ καλα πως ειναι πλεον τα πραγματα εξω, τα προτυπα στα οποια αναφερεσαι, ολο αυτο το ψωνισμα και το ποσο ρολο μπορει να παιζει το χρημα, ειναι πραγματα τα οποια φαινονται σε αρκετους τομεις κι οχι μονο στο θεμα των σχεσεων, αλλα ο τροπος που το παρουσιαζεις και το αντιλαμβανεσαι ειναι λαθος. Και στο λεει αυτο ενα ατομο που ειναι εντελως κατα ολου αυτου του πραγματος. Ναι καποιες γυναικες θα νοιαστουν για το χρημα, αλλες για το χαρακτηρα, αλλες για την εμφανιση κτλ. Υπαρχουν ομως καποια πραγματα για τα οποια νοιαζεται η πλειονοτητα οπως πχ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ.
Μιλησες για ειλικρινεια καπου και ειπες οτι εισαι ειλικρινης, οτι αν ας πουμε φορεσει η κοπελα ενα ρουχο που σ'αρεσει θα της το πεις κι αν οχι δεν προκειται να προσποιηθεις. Τωρα αυτο πως θα μπορουσε να το εκλαβει καποιος με δεδομενο οτι οι σχεσεις που αναφερεις ηταν για ενα μηνα? Αν εσυ εισαι τοσο ειλικρινης με μια κοπελα απο τον πρωτο μηνα σε σημειο να μιλας οπως σε φιλο σου αυτο ειναι κατι που συνηθως δεν αρεσει. Δεν χρειαζεται να προσποιηθεις για κατι, αλλα σκεψου οτι μια κοπελα σχετικα ευκολα θα αισθανθει ασχημα για κατι που θα κανεις η θα πεις. Καλως η κακως τα δυο φυλα εχουν σε καποια θεματα διαφορετικες αναγκες και οι αιτιες γι'αυτο ειναι πολλες, με κυρια ισως τον τροπο που μεγαλωνουμε. Το να αναζητησει ομως ας πουμε ασφαλεια μια κοπελα σε μια σχεση δε σημαινει ντε και καλα να εισαι πλουσιος, σημαινει πολυ απλα να εχεις αυτοπεποιθηση.
Τα συναισθηματα που βλεπω να βγαζεις ειναι κυριως απογοητευση και θυμος κι οχι τοσο την αναγκη για συντροφικοτητα που ισως ειναι πιο εντονη. Δε λεω πως ειναι κακο φυσικα να δειχνεις αυτη την απογοητευση, αλλα μια κοπελα ισως κατι τετοιο το αισθανθει οταν ξεκινησει κατι μαζι σου και ισως δωσεις λαθος εντυπωση απο αυτην που θα ηθελες.
Και θα σου πω κι ενα παραδειγμα, εστω οτι βγαινεις με μια κοπελα και αρχιζετε τη συζητηση και καποια στιγμη της λες κατι τυπου ''Ξερω οτι ειμαι μετριος σε εμφανιση κτλ οποτε δεν αυταπαταμαι, δεν εχω υψηλες προσδοκιες σε αυτο που ψαχνω'' ακομα κι ισχυει και για τους δυο αυτο το οτι ψαχνετε κατι μετριο,κι αν το ξερετε και οι δυο μεσα σας, γι'αυτην το πιθανοτερο ειναι να ακουγοταν ασχημο και να ξενερωνε κτλ (ασχετα απο το αν η κοπελα ενδιαφεροταν για κατι σοβαρο ή οχι), αν ομως σου το ελεγε αυτη ισως να μην σε πειραζε καθολου. Μια κοπελα εχει αναγκη να αισθανεται καλα με τον ανθρωπο που ειναι μαζι, αν ειναι και κοπελα που θελει να κανει καπως πιο σοβαρη σχεση και με συναισθημα, ενας λογος παραπανω να θελει να ζησει κι αυτο το ''παραμυθι'' που αρκετοι θεωρουν οτι δεν υπαρχει πλεον.
Γενικα εννοω οτι παρ'οτι αναζητας το κατι σοβαρο, αυτο που βγαζεις ειναι σαν να ακολουθει πολυ τη λογικη : ''αυτο ειναι ετσι, το αλλο ειναι αλλιως, εγω ειμαι ετσι κι εφοσον ειμαι ετσι ψαχνω αυτο'', επισης δεν ειδα να αναφερεις πουθενα οτι ερωτευτηκες καποια απο τις κοπελες αυτες κτλ
Θα ηταν πιο ευκολο να μην εμπλεκες τον εαυτο σου με ολα αυτα τα στερεοτυπα αλλα να δοκιμαζες και με καποιες διαφορετικες προσεγγισεις να ανακαλυψεις ανθρωπους που κρυβονται εκει εξω.. Αυτα κι απο μεναLast edited by rock; 02-12-2010 at 22:56.
03-12-2010, 00:10 #42
δλδ βρε παιδια για να εκφρασει καποιος την απογοητευση του, πρεπει να εχει παει με 20 ?
απ'ολες τις γνωριμιες μου 5 σχεσεις καταφερα να κανω, τι να γινει ειμαι προβληματικος απ'οτι φαινεται ενω ολοι οι αλλοι εδω νορμαλ, με απιστευτα πολλες εμπειριες, χωριζουν και στο καπακι τα ξαναφτιαχνουν διοτι ολοι τους αγαπανε, παρολο που εχουν ενα σωρο προβληματα καταβαθος. εγω συγνωμη δεν ειμαι τοσο γαματος. μαλλον πρεπει να με κλεισουν μεσα...
αν και εισαι κατα (που λογικα σημαινει θα εχεις σχεση, οποτε για σενα δε παιζει προβλημα ακομα) δε πολυκαταλαβα τι θες να πεις, παραδεχεσαι οτι υπαρχουν τα προτυπα και φαινονται σε αρκετους τομεις, αλλα εγω ζω στο δικο μου κοσμο και τα αντιλαμβανομαι αλλιως ? δλδ ενω λεω για το προβλημα που κι εσυ βλεπεις οτι υπαρχει, δε το λεω οπως θα θελες να το ακουσεις ? φυσιολογικο, εφοσον δεν εχουμε ολοι τις ιδιες εμπειριες, δε νομιζεις ?
η καραμελα με την αυτοπεποιθηση ειναι γνωστη. πως περιμενουν ομως να υπαρχει οταν μαθαινουμε πλεον οι περισσοτεροι στη μοναξια ? οσο για τους τροπους δες τα ποσοστα καταθλιψης στο κοσμο. απο τη πιεση ειναι τοσο αυξημενα, αν βαλουμε συγκεκριμενα "πρεπει" και τροπους συμπεριφορας και στις σχεσεις μας που υποτιθεται ειμαστε ο εαυτος μας, αστο παμε γι'αυτοκτονια καλυτερα.
καλα δεν φερομαι και τελειως καφρικα με το καλησπερα σας, αν κι εχω κανει κι εγω τις μαλακιες μου. αρχικα προσπαθω να μην ενοχλω, παρολο που πρεπει να δειξω ενα ενδιαφερον (πως θα δειξω ενδιαφερον χωρις να ενοχληθει ειναι κατι το μυστηριο)... μετα απο λιγο ομως βρισκω φυσιολογικο να εχουμε μαθει ο ενας τον αλλον και να μιλαμε ανετα, αυθορμητα.
επισης σ'αυτο να προσθεσω οτι με την αυτοπεποιθηση που μου λες επανω, ερχεται κι ο αυθορμητισμος! δε γινεται απ'τη μια να ζητουν δυναμικοτητα κι αυτοπεποιθηση στον αντρα, ενω απ'την αλλη να μη θελουν να ακουν οτι εχει να πει αυθορμητα. ενας δυναμικος και με αυτοπεποιθηση αντρας δε φοβαται να πει τη γνωμη του, σωστα ?
εμ να αυτα τα δυο βρισκω πως συγκρουονται...
πως θα αντιμετωπισεις τα προβληματα και αντεξεις με τον ανθρωπο σου σ'οτι κι αν σου φερει η ζωη, αμα δεν εισαι ρεαλιστης και ειλικρινης απεναντι του ?
με το παραμυθι που λες, σαν να κρυβεις απ'τη γυναικα την αληθεια και να πλαθεις εναν ψευτικο ονειροκοσμο ? το παραμυθι το οποιο πλεον βρισκω πως ειναι τελειως παιδικιστικο εντομεταξυ, το ζουμε στα 18-19-20 ε ποσο να υποκριθεις πλεον ?
με λιγα λογια καταληγουμε πως φταιει που ειμαι ειλικρινης! να βρω μια τοτε που να θελει μονο αληθειες...
για ολες ειχα αισθηματα γιατι ειχα σπαταλησει το χρονο μου μαζι τους. οταν γνωριζεις καποια εδω και σου λεει κατευθειαν τις σκεψεις της, καθε μερα μιλατε με τις ωρες κλπ, οσο να'ναι δενεσε, ειδικα οταν εχετε κοινα και ταιριαζετε. ετσι κι εγω με ολες θα μπορουσα να ειχα προχωρησει σοβαρα, αν θελαν.
αν τωρα μου ζητας να κρινω εξωτερικη εμφανιση μονο, οπως κρινουμε εξω, τοτε οι 3 ηταν πολυ οκ μπορω να πω.
σ'ευχαριστω παντως για οσα εγραψες κι εσυ, με βοηθουν να δω τα λαθοι μου (πως θα τα διορθωσω να δουμε)...
σε ευχαριστω παρα πολυ!!!!
νταξει αφου φτανουν και γυναικες να παραδεχονται οτι οντως υπαρχει προβλημα, δε νομιζω πως χρειαζεται να πουμε περισσοτερα.Last edited by deleted-member30-03; 03-12-2010 at 00:25.
03-12-2010, 00:20 #43
KENO το οτι υπαρχουν ακποιες γυναικες που παραδεχονται το προβλημα δεν πρεπει να κλεινει σε εσας τους αντρες τα ματια για το αντιστοιχο. Και επισης δεν πρπει να σε καθησυχαζει το γεγονος οτι εστω εν μερη εχεις δικιο. Οκ, εχεις εν μερη δικιο. Και τι?? θα μεινεις με το δικιο σου αγκαλια και θα κανεις συντορφια?? οχι. Πρεπει να αντιμετωπισεις την κατασταση. Δεν σου λεω να βγεις στην πολη με σπαθια και να κυνηγας καθε θυληκο, ομως θα πρεπει να κυνηγησεις το δικαιωμα σου στην συντοφικοτητα παρα τις δυσκολιες που μποριε να αντμετωπιζεις.
Αντιμετωπιζουν κι αλλοι και αλλες καπου θα βρεθειτε. :)
03-12-2010, 01:04 #44
Δεν καταλαβαινω κατι.
Γνωριζεις 2 κοπελες και βγαζεις συμπερασμα οτι ολες ειναι ιδιες με βαση αυτο που εζησες.
Μπαινεις εδω μεσα και 6 ατομα σου λενε ολα το ιδιο πραγμα, ο καθενας με διαφορετικο τροπο.
Γιατι δεν βγαζεις συμπερασμα-γενικευση και για αυτο, δηλαδη οτι ολα ειναι οπως σου τα λενε αυτα τα 6 ατομα?
Σου υπογραφω οτι μπορουν να μπουν τουλαχιστον αλλα 20 ατομα και να σου πουνε πανω κατω τα ιδια.
Ποια η πιθανοτητα να εισαι ο μονος που τα γνωριζει ολα και εχει δικαιο σε αυτα που πιστευει και ολοι οι αλλοι ειναι λαθος και δε ξερουν τι τους γινεται?
03-12-2010, 02:02 #45
διαβασε το αρχικο μου ποστ, λεω πεντε σχεσεις κι αρκετη απορριψη και χυλοπιτα, πραμα που σημαινει δε γνωρισα δυο κοπελες μονο κι αυτο ηταν απογοητευτικα.
με ορισμενα που γραφονται συμφωνω αλλα συνηθως κανω quote μονο οσα διαφωνω για να συνεχιστει η κουβεντα. ποτε δεν ειπα οτι ολοι ειναι λαθος κι εγω ο σωστος!
επισης και 20 και 30 να μπουν εδω να συμφωνισουν μαζι σου, δε σημαινει οτι δεν υπαρχει οντως προβλημα στη κοινωνια. τραβα μια γυρα το ιντερνετ να δεις ποσοι απογοητευμενοι και ποσα λιγουρια υπαρχουν. τα dating sites και social networks που πολλαπλασιαστηκαν προφανως τα ξερεις, αμα πιστευεις ειναι τυχαιο οκ...