Results 16 to 30 of 105
Thread: Γυναικεια Απογοητευση
-
29-11-2010, 17:05 #16
αυτη ηταν μια δικια μου εξηγηση, γιατι πλεον δε μου αρεσει να κυκλοφορω. αν το 'αντικοινωνική διαταραχή προσωπικότητας' σου ακουγεται πολυ ασχημο, αντικατεστησε το με το 'σπιτογατος' ή οποια αλλη λεξη σου ακουγεται καλυτερα.
oχι δεν ειναι, απλα εγω ετσι εμαθα απ'τις γυναικες, γι'αυτο ανοιξα και το θεμα, γιατι εχω απογοητευτει.
καλα οχι και το μισο πληθυσμο, μιλησα πιο πολυ για τις αθηναιες, αφου απ'αυτες ειχα εμπειρια. συγκριτικα με μια ξενη, βρισκω διαφορες, κι αυτο ειναι απογοητευτικο.
οπως ειπα σε μια σχεση φταινε παντα και οι δυο. ισως εγω να περιμενω περισσοτερα απ'οσα δινω...
σε ευχαριστω!
- 29-11-2010, 17:23 #17
η αληθεια βρισκεται καπου στη μεση, δε ξυπνησα ενα πρωι και ειπα "τωρα θα απογοητευτω απο τις γυναικες".
δεν ισχυει τοσο για μενα, οπως ειπα με ενδιαφερει πιο πολυ ο χαρακτηρας και η συμπεριφορα, παρα η εξωτερικη εμφανιση της αλλης! η μοναδικη περιπτωση που απερριψα ηταν μια υπερβαρη (οσο κι αν γουσταρω παχουλες, η συγκεκριμενη παραηταν και θα ειχαμε προβλημα ανατομικο)...
δεν ισχυουν ολα, απλα οταν εχω σχεση νιωθω καλυτερα και κανω πιο πολλα πραματα, επειδη βλεπω πως η κοπελα ειναι ενας λογος να τα κανω. για τον εαυτο μου μονο δε βρισκω πως χρειαζομαι και πολλα, εκτος απ'τα απαραιτητα.
ανασφαλειες κι αδυναμιες ολοι εχουμε και οι γυναικες πολυ περισσοτερο. γι'αυτο ζηταν την προσοχη μας και την επαληθευση οτι οντως μας αρεσουν.
ηδη εχω απογοητευτει, οποτε αν μεχρι τα 30 δεν εχει αλλαξει τπτ, δε βρισκω λογο να επιμενω στη προσπαθεια.
29-11-2010, 18:08 #18
Για να σου πω τη δικη μου γνωμη το ζητημα της αντικοινωνικοτητας ειναι πιο σημαντικο απο το ζητημα της γυναικειας απογοητευσης η διαφορετικα το δευτερο ειναι η συνεπεια του πρωτου.Οσο πιο πολλες δραστηριοτητες εχεις και οσο περισσοτερη ωρα περνας εξω απο το σπιτι τοσο πιο πολλες πιθανοτητες εχεις να γνωρισεις.Επειδη το προβλημα τις πιο πολλες φορες ειναι η αυτοπεποιθηση(αφορα πολλους ανθρωπους και εμενα αρκετες φορες)αυτη κερδιζεται σταδιακα οταν βγαινεις εξω,γνωριζεις καινουριο κοσμο με τουσ οποιους εχετε κοινα ενδιαφεροντα κτλ.Γι αυτο η γνωμη μου ειναι να χαλαρωσεις και να προσπαθησεις να περνας οση περισσοτερη ωρα μπορεις εξω ασχολουμενος με οποια δραστηριοτητα σε γεμιζει που θα σε φερει σε επαφη με αλλο κοσμο.Σε βρισκω λιγο προκατειλλημενο απο καποιες ασχημες εμπειριες που εχεις βιωσει(αυτο το ειχα και εγω και δυστυχως δεν το χω αποβαλλει ακομα εντελως)αλλα με λιγη προσπαθεια θα βρεις αυτους που σου ταιριαζουν και ελπιζω και τη σχεση που θες.
29-11-2010, 18:20 #19
πιστευω πως και τα δυο συνδεονται. δλδ οταν καποιος ειναι σε σχεση, γινεται αυτοματα πιο κοινωνικος και νορμαλ, με αυτοπεποιθηση κλπ.
μικροτερος δεν ημουν τοσο κλειστος, αλλα οπως ειπα δεν ειδα ουτε τοτε κανα σπουδαιο αποτελεσμα, οποτε γιατι να δω τωρα που μεγαλωσα και χειροτερεψα ?
ειναι ευκολο το να λεμε βγες εξω βρες φιλους με τους οποιους εχετε κοινα ενδιαφεροντα οταν νιωθω οτι δε μπορω να βρω εστω ενα ατομο να με καταλαβαινει.
η μοναξια πλεον υπαρχει σε μεγαλα επιπεδα. κανεις ομως δε γεννιεται ετσι. οι συνεχομενες απογοητευσεις και η κοινωνια μας φερνουν σε αυτο το σημειο (και χειροτερα).
29-11-2010, 19:50 #20
Αυτο μπορει να σημαινει τοτε οτι μπορει να σου ελειπε και τοτε και τωρα (μεχρι στιγμης δηλαδη) , αυτο το "κατι" που θα σου φερει αποτελεσματα. Η κοινωνικοτητα ειναι βασικο χαρακτηριστικο, αλλα δεν ειναι ο μονος παραγοντας. Ηδη αναφερθηκαν η αυτοπεποιθηση, η δυναμη, το ανοιχτο μυαλο , το να μην κολας στον αλλο σαν κασκολ κτλ . Αλλοι πιθανοι παραγοντες μπορει να ειναι να βλεπεις μεσα απο τον αλλο, να τον κανεις να γελαει , να τον κανεις να νοιωθει ομορφα. Η λιστα ειναι μεγαλη, μπορεις να σκεφτεις και εσυ καποια αλλα πραγματα επισης.
κακα τα ψεματα, αμα δεν εχεις ΤΙΣ γνωριμιες εξω, οσο κι αν το παλευεις δε προκειται να ξεκινησει κατι με μια αγνωστη.
Εσυ? Μα αφου ειπες οτι δεν εχεις πολλες γνωριμιες, τοτε πως εισαι τοσο σιγουρος για αυτο σου το συμπερασμα? Εχεις διαφορα το να εισαι κοινωνικος απο το να εχεις "ΤΙΣ" γνωριμιες. Το δευτερο μην ξεχνας οτι θα σου τρωει και "ΤΟΝ" χρονο. :)
Ενας καλος φιλος μου ,αν δεις το κινητο του εχει κυριολεκτικα αμετρητα νουμερα μεσα, τοσο απο αντρες τοσο απο γυναικες. Τον ξερει κοσμος και κοσμακις, παει σε καθε λογης παρτυ ανοιχτου τυπου καθως και κανει και δικα του και μιλαμε για χωρητικοτητας 200-300 ατομων που αρκετοι απλα ειναι γνωστοι-γνωστων. Γνωριζει ΤΙΣ κουκλαρες , μπορει να σε φερει σε επαφη με οποιο ατομο θελεις. Εχεις δει αυτους τους PR στα κλαμπιδια , φαντασου κατι τετοιο , αλλα σε μικροτερη κλιμακα ενταξει.
Παρολα αυτα ζοριζεται απιστευτα να κανει κατι με μια, με το ζορι καταφερνει να διατηρησει σχεση και την κραταει απλα για να εχει κατι (οπως και η αλλη δηλαδη τον κραταει για αυτον τον λογο) κατι που τον αφηνει πολυ συχνα προβληματισμενο μιας και νοιωθει κενος στον τομεα.
Συχνα μου λεει οτι γνωριζει κοπελες σε φιλους του, και αυτες κανουν κατι με αυτους, αντι με αυτον.
Υποψην,
εμφανιση εχει αρκετα καλη (γυμναστηριο, baby face κτλ)
μοδα καλη
ανωτατη μορφωση , μεγαλο πορτοφολι, κυκλοφορει με μερσεντα.
Παρολα αυτα... κατι .. κατι του λειπει...
τι να ειναι?
Εγω του λεω οτι προσπαθει πολυ και το πιεζει , και ετσι χανει το ολο το παιχνιδι μιας και το βλεπει σαν κατι που "πρεπει" να κανει και ετσι απο το αγχος χανει τον ελεγχο. Επισης ειναι κολημενος σε αρκετα στερεοτυπα του στυλ "οι γυναικες ειναι ετσι, πρεπει να τις φερομαστε ετσι, θελουν κερασμα, θελουν ακριβο αμαξι μονο" και οτι αλλη μπουρδα μπορεις να φανταστεις που διαβαζει κανεις σε trash περιοδικα για πόζερους οπως το mens health. Ευτυχως τελευταια εχει αρχισει να ξυπναει απο ολον αυτον τον ληθαργο , τουλαχιστον να χαλαρωσει λιγο και να κανει πιο συγκροτημενες σκεψεις μακρυα απο στερεοτυπα.
χωρις να θελω να φανω αρνητικος, νομιζω πως αυτη η αναλυση ειναι λιγακι γενικη κι αοριστη, δλδ η συμπεριφορα ενος ανθρωπου δε μπορει να ειναι συνεχως η ιδια. ετσι κι εμενα δεν ειναι συγκεκριμενη, και φυσικα οχι ψευτικη. παντα προσπαθω να ειμαι ειλικρινης, γιατι αν δεν ειμαι με το -υποτιθεται- αλλο μου μισο, που θα ειμαι ?
Και παλι η ειλικρινια ειναι κατι βασικο, αλλα δεν αρκει απο μονο του για να κανεις αυτο το φλος ρογιαλ.
Τι να σε κανει η αλλη αμα εισαι ειλικρινης αλλα δε μπορεις πχ να την κανεις να χαμογελασει ή να ξεχασει τα θεματα της?
Τι να σε κανει αμα εισαι ειλικρινης αλλα δε μπορεις να την καταλαβεις?
Aπλα θα βρει καποιον αλλο που θα της δωσει τα παραπανω και εσυ θα μεινεις με την ειλικρινια στο χερι. Επισης μετα θα ερθεις να ποσταρεις εδω να αναρωτηθεις παλι γιατι συνεβη αυτο :ρ
σταθεροτητα οσον αφορα τη σχεση, να νιωθεις πως η κοπελα που εχεις δε θα σε παρατησει οτι κι αν συμβει και θα ειναι εκει για σενα. με αλλα λογια ασφαλεια. αν αυτο φαινεται μονοτονο τοτε δε βρισκω λογο να ξεκινησω σχεση.
Μου φαινεται βλεπεις το θεμα , απο τον τροπο που γραφεις μεχρι στιγμης τουλαχιστον, για το τι γινεται οταν αυτη σε αφηνει, οταν αυτη βρισκει αλλον , οταν αυτη σου κανει αυτο, οταν αυτη σου κανει το αλλο.
Εσυ το μονο που μας εχεις πει μεχρι στιγμης που θες να κανεις για αυτη ειναι να της προσφερεις ειλικρινια. μονο.
Πρεπει να μαθεις οχι μονο να ζητας αλλα και να δινεις επισης.
σωστα γενικευω, οσο κι αν δε μου αρεσει αυτο, δε νομιζω πως χρειαζομαι 23 (οπως εγραψες) για να σχηματισω μια γνωμη. αλιμονο δλδ αν περιμενα να περασω απο τοσες πολλες, ενω ηδη εχω χασει το νοημα...
και εφοσων το αναγνωριζεις οτι γενικευεις πρεπει να ψαξεις τι σημαινει γενικευση και ποιες ειναι οι επιπτωσεις μιας γενικευσης. Τις ζεις ηδη τις επιπτωσεις αν δεν το εχεις καταλαβει βασικα.
30-11-2010, 01:57 #21
κενό , είχα πρόσφατα μια συζήτηση με την αδερφή μου ( κατά 10 χρόνια μικρότερη μου ).
μου είπε πως οι άνθρωποι πια δεν θέλουν δεσμεύσεις.
κάνουν σεξ κι ο καθένας για την πάρτη του μετά.
εγώ δν το καταλαβαίνω πραγματικά.
βάζεις πάντως όλες τις γυναίκες στην ίδια κατηγορία και δν είναι έτσι.
δν ψάχνουν όλες τους λεφτάδες.
ή εγώ είμαι ρομαντική ?
πάντως πρέπει κι εσύ κάπου να κάνεις λάθος στις σχέσεις σου.
αν θέλεις , δώσε ένα παράδειγμα με λεπτομέρειες για μια σχέση σου.
γιατί δν συνεχίστηκε?http://www.mazi.org.gr/
30-11-2010, 22:47 #22
Δυστιχως μερικες φορες η αληθεια είναι σκληρη αλλα πρέπει να την λεμε.
Και οσο και εάν ο αγαπητός ΚΕΝΟ είναι απογοητευμένος, στα περισσοτερα εχει απολυτο δίκιο.
τα πραγματα εχουν αγριεψει…
Μια γυναικα σημερα αγαπητέ Κενο νιωθει τύψεις εάν ριξει μια χυλόπιτα σε ένα φτωχο αλλα τίμιο ανδρα. Ακριβως τις ιδιες τυψεις που νιωθει όταν δεν δινει ένα 50λεπτο στο φαναρι τον δύσμοιρο ζητιάνο με τα χαρτομάντιλα.
Οσο και να απευθινεσε στις γυναικες ολες θα σου λενε ότι δεν ειμαστε ετσι μη μας τσουβαλιαζεις ολες μαζι εμεις αγαπαμε τους φτωχους οικοδομους σοβατζήδες ηλεκτρολογους και υδραυλικούς.Ενταξει οκ μεχρι και αυτος που πουλαει σαλεπι εχει ελπιδες…(Ετσι θα σου πουν).
Τι ισχύει πραγματικα?
Είσαι ο Μπραντ Πιτ?Οχι?Καλα και κανεις καμακι?Σα δε ντρέπεσαι
Προσεχε φιλε μου.Οχι μονο πρεπει να εισαι κουκλος (φετονι:όπως λεει μια γνωστή μου)αλλα να εχεις και μια βαθεια τσεπουλα…Ειδάλλως άιντε για τις βρούβες…
Οι μετριότητες πλεον είναι για αυτές αορατος πληθυσμός.
Όλα εχουν όμως την εξήγηση τους αγαπητε κενο.
Τίποτε δεν είναι τυχαιο σε αυτή τη ζωη…
Τελος θα σου δωσω και μια συμβουλη όντας λιγο μεγαλύτερος σου..
Δεν θελει και πολύ κοπο το πραμα. Θέλει τρόπο…
30-11-2010, 23:20 #23
το οτι δεν εχω πολλες γνωριμιες και ειμαι αντικοινωνικος τωρα, δε σημαινει οτι ημουν παντα ετσι. μικρος ημουν διαφορετικος. τοτε βεβαια ουτε που με νοιαζε αν θα μου κατσει η ταδε που μου γυαλισε, δεν ειχα την αναγκη της! πλεον ομως που μεγαλωσα και ψαχνω κατι σοβαρο, δυστυχως με νοιαζει. ειδικα αφου εμεινα και μονος...
και τι να την κανω κι εγω αμα ειναι να υποκρινομαι καποιον αλλον, να παριστανω τον κλοουν απλα για χαμογελαει και να ξεχαστει, κι οτι αλλο ζητησει η καθε μια ?
οταν λεω ασφαλεια δεν εννοω στα χαρτια. την ασφαλεια που νιωθεις οταν εχεις σχεση εννοω!
και μονο που θα πορευτω μαζι της, θα ειμαι εκει γι'αυτην, δεν ειναι κατι δλδ ? αμα το παμε ετσι κι εγω τι κερδιζω ? τη προικα μηπως και τη μελλοντικη της γκρινια ?
ναι οκ αλλα δε ψαχνω καποια νορμαλ, κοινωνικη, δημοφιλης anyway...
30-11-2010, 23:30 #24
αυτο τωρα δεν ειναι καταντια της κοινωνιας ? μονο σεξ και τπτ παραπανω ? εμενα σαν αντρας με συμφερει παντως, κακο δικο σας!
οσον αφορα τις λεπτομεριες που ζητας, μου ειναι δυσκολο να περιγραψω καθε μια συμπεριφορα στις σχεσεις. φυσιολογικη ειναι, μονο που εγω λεω αυθορμητα αυτο που σκεφτομαι. ειμαι ειλικρινης δλδ και δε προκειται να μπω στη διαδικασια να σκεφτω οτι η αλλη ειναι γυναικα και θελει οπωσδηποτε ν'ακουσει μια καλη κουβεντα. αν νιωσω θα την πω. αν πχ μου αρεσει κατι που φορεσε ή εκανε θα το πω, αν κατι δε μου αρεσει δε προκειται να υποκριθω. με λιγα λογια μιλαω σε καθε μια οπως θα μιλουσα στον εαυτο μου ή στον κολλητο μου (αν ειχα). ρομαντισμους και διαφορα αλλα, οσο κι αν παιζουν ρολο, πλεον μου φαινονται παιδικιστικα. ναι μπορει να πω οτι αγαπω καποια, μονο ομως οταν το νιωσω, δε πεταω τη λεξη για πλακα, απλα για να ικανοποιηθει η αλλη.
τελος, ισως να εκανα κι εγω παλιοτερα οτι και το παραδειγμα του Boltseed... αρχικα ειχα κι εγω καμποσα "πρεπει" στις σχεσεις μου, και ζηλευα πολυ. πλεον ομως εχω ηρεμισει... μεχρι να με ξενερωσει πλεον η αλλη και στο τελος να αδιαφορω (οποτε τοτε δεν υπαρχουν περιθωρια να παμε παρακατω). σπανια ομως συμβαινει αυτο.
30-11-2010, 23:33 #25
02-12-2010, 08:10 #26
Ναι ενταξει,
αλλα αυτη την στιγμη προσπαθει να πετυχεις κατι που ειναι πολυ δυσκολο : να γνωρισεις καποια απο την στιγμη που δεν θελεις να γνωρισεις κοσμο.
Εγω λεω, μακαρι να το καταφερεις,
το εννοω,
το θεμα ομως ειναι, θα το καταφερεις τελικα? Εχεις την δυναμη?
και τι να την κανω κι εγω αμα ειναι να υποκρινομαι καποιον αλλον, να παριστανω τον κλοουν απλα για χαμογελαει και να ξεχαστει, κι οτι αλλο ζητησει η καθε μια ?
Δηλαδη με λιγα λογια βρισκεις σαν αγγαρεία το
α)να την κανεις να χαμογελαει
β)να εισαι εκει για αυτη στα θεματα της
για να μην αλλαξει ο χαρακτηρας σου (που απο την στιγμη που θα κανεις εσυ ο ιδιος τα παραπανω παλι χαρακτηρας σου ειναι αλλα τελος παντων)
,αλλα παρολα αυτα εσυ απαιτεις απο την αλλη να ειναι εκει για εσενα οποτε την χρειαζεσαι , και για παντα μαλιστα(!) , να μην νοιωθεις μονος , να σου κανει αυτο να σου κανει το αλλο.
Εσυ τι θα της δωσεις ανταλαγμα?
Την παρουσια σου?
και μονο που θα πορευτω μαζι της, θα ειμαι εκει γι'αυτην, δεν ειναι κατι δλδ ? αμα το παμε ετσι κι εγω τι κερδιζω ? τη προικα μηπως και τη μελλοντικη της γκρινια ?
02-12-2010, 08:16 #27
Δεν ειμαι γυναικα αλλα με βαση τα δικα μου μάτια, υποστηριζω τα παραπανω.
Να αρχισω να ανησυχω? Μηπως ντροπιάζω το ειδος μου μιας και παρατησα τα στερεοτυπα καπου μετα το γυμνασιο?
Τι ισχύει πραγματικα?
Είσαι ο Μπραντ Πιτ?Οχι?Καλα και κανεις καμακι?Σα δε ντρέπεσαι
Προσεχε φιλε μου.Οχι μονο πρεπει να εισαι κουκλος (φετονι:όπως λεει μια γνωστή μου)αλλα να εχεις και μια βαθεια τσεπουλα…Ειδάλλως άιντε για τις βρούβες…
Οι μετριότητες πλεον είναι για αυτές αορατος πληθυσμός.
02-12-2010, 10:03 #28
Για μένα δεν ισχύει τιποτα απο τα παραπάνω, όλοι μπορούν να βρούν το ταίρι τους αρκει να μην κάθονται με σταυρωμένα χέρια,υπάρχουν γυναίκες που ζητάνε πολλά, άλλες όχι, το ίδιο ισχύει και με τον άντρα. Το κακό είναι πως στο καμάκι θέλει τέχνη και ίσως η άλλη θέλει απο θέμα εμφάνισης πολλά για να ενδώσει, το να γνωρίσεις καποια κοπέλα μέσω παρέας-γνωστού κανει τα πράγματα πολύ πιο έυκολα, για μενα το κλειδί είναι οι γνωριμίες - παρέες. Τέλος είναι κ τα στάνταρ του καθενός, οκ η ομορφιά ειναι υποκειμενική αλλα πρέπει να κυνηγάμε και κατι που μας"παίρνει" να ρίξουμε, αναλογικά πάντα, οτι δίνουμε, παίρνουμε!
02-12-2010, 16:40 #29
αγγαρεια και μ@#$%δουλιαση αμα ειναι μονοπλευρο!
δλδ οκ εγω να τη κανω να χαμογελαει και να ειμαι εκει, το θεμα ειναι αυτη θα κανει το ιδιο για μενα ?
θα ειναι αμοιβαια δλδ ? ή μηπως τελικα η ισοτητα ισχυει οποτε μας βολευει ?
η Ελλαδα δεν ειναι γεματη απο Μπραντ Πιτ αλλα λογο Cosmopolitan κι αλλων ηλιθιων γυναικειων περιοδικων που λενε ποιες ειναι οι νεες τασεις της μοδας/πως να κανεις σεξ/γιατι να το κανεις/γιατι να μη το κανεις/ποτε να κρατησεις τη σχεση σου/ποτε να μη τη κρατησεις/ποιους πρεπει να αποφυγεις και φυσικα ποιο ειναι το προτυπο, το γυναικειο μυαλο εχει λανθασμενη αντιληψη της πραγματικοτητας με αποτελεσμα οι περισσοτερες να περιμενουν τον Μπραντ Πιτ!
02-12-2010, 16:45 #30
μαλιστα, κι αν δεν υπαρχει παρεα-γνωστοι δλδ δεν κανουμε γνωριμια. μ'αυτο το σκεπτικο φιλε μου, κι αν οντως καθομουν με σταυρωμενα χερια, δε θα ειχα κανει καμια απολυτως σχεση. εγω εγραψα οτι εκανα 5, ασχετα αν τελικα κρατησαν για λιγο λογο των αθηναϊκων στανταρντς.