Results 61 to 75 of 105
Thread: Γυναικεια Απογοητευση
-
04-12-2010, 21:35 #61
Πολλοί άνδρες είναι στην ίδια κατάσταση με σένα.Μη νομίζεις ότι είσαι ο μόνος.Για το ιντερνετ που γράφεις πως έχει γεμίσει ληγούρια έχεις απόλυτο δίκιο,αλλά αν κάποιος δεν έχει παρέες ή δεν έχει γυναίκες στο περιβάλλον του,πώς αλλιώς να βρει γυναίκα;Μην κοιτάς που λένε ότι υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις,το πρόβλημα το έχουν μόνο οι άνδρες γιατί η γυναίκα μπορεί να βρίσκει κάθε μέρα όσους άνδρες θέλει οπουδήποτε και γι'αυτό σπάνια συναντάς ελεύθερη.Πολλοί διαφωνούν μ'αυτό,αλλά το πιστεύω απόλυτα.Βλέπουμε τί γίνεται σε καφετέριες και κλαμπ,αγέλες από μπακούρια να φέρονται στο κάθε τσόκαρο σαν θεά.Πώς να μην καβαλάει η άλλη το καλάμι μετά;Πας να πιάσεις κουβεντα σε κάποια άγνωστη και σου φέρεται σα να είσαι κανας ζητιάνος.Αλλά όταν το κάνουν αυτές όλα ωραία και καλά. Η εποχή που ζούμε είναι η καλύτερη για τις γυναίκες και η χειρότερη για τους άνδρες σ'αυτόν τον τομέα.Το χρήμα παίζει έναν ρόλο αλλά νομίζω όχι τον σημαντικότερο γιατί πολλοί που κυκλοφορούν όμορφες κοπέλες δεν είναι και Ωνάσηδες.Απλά έχουν πολλές παρέες και βρίσκουν κοπέλες μέσω αυτών.Και γενικά είναι μπόνους στα μάτια των γυναικών να σε βλέπουν με άλλες γυναίκες.Αν δεν έχεις παρέες απλώς κάτσε μέσα και μην το παλεύεις καθόλου,εκτός αν θες να βγαίνεις να βλέπεις έξω τα ζευγαράκια και να πέφτεις περισσότερο.
Και δυστυχώς έρχονται και Χριστούγεννα και η μοναξιά γίνεται πιο δυσβάσταχτη...
- 04-12-2010, 22:16 #62
συμφωνω απολυτα μαζι σου, ακριβως ετσι τα βλεπω κι εγω τα πραγματα! ειναι καθαρα γυναικοκρατουμενη η Ελλαδα (δε λεω και για τις ξενες γιατι εχουν διαφορες). καθε ελληνιδα πλεον εδω στο νετ αντιστοιχει σε 6-7 αντρες (μη πω 10 και φανει καπως). κι εξω τουλαχιστον σε 2-3. ολοι καλυπτουν αναγκες, γιατι ειναι υπερβολικα μαλακες να της σκασουν ενα χαστουκι και να την χωρισουν, και να ψαξουν μπας και βρουν καμια σταθερη για σοβαρη σχεση που να ειναι λιγοτερο απαιτητικη. πραγματικα απορω ειδικα οταν καποιος εχει αισθηματα για καποια, πως αντεχει να την μοιραζεται με αλλους. να ειναι μονο σεξ και τπτ αλλο! ενταξει, κατι παρομοιο εκανα κι εγω με τη τελευταια μου πρωην (γιατι ηταν μεγαλυτερη), αλλα οταν δυο ανθρωποι δε ταιριαζουν και το σεξ μετα απο λιγο μπορει να καταντησει βαρετο. θες να αφοσιωθεις, να ζησεις κατι παραπανω, να εχετε μελλον μαζι...
η μονη λυση για μενα ειναι το μποϋκοταζ στις ελληνιδες! να προτιμουμε ξενες δλδ, αλλοδαπες. ρωσιδες, ουκρανες, ρουμανες, πολωνεζες, μαυρες... οσο κι αν ακουγεται ασχημα, ακομα κι αλβανες, κι οσες ξενες μπορουν να βρεθουν εδω και δε το παιζουν δυσκολες. ειδικα οσες ειναι πεινασμενες, νομιζω αμαν και πως κανουν στο να εχουν σχεση με ελληνα. ισως δεν υπαρξει καλη επικοινωνια αρχικα λογο διαφορων, αλλα ουτε και με τις ελληνιδες πλεον μπορεις να συνενοηθεις! φυσικα πρεπει να χαλανε και λιγοτερα, δεν ειναι σπαταλες οπως οι ελληνιδες. αυτη ειναι απλα μια ιδεα που μου ηρθε, και συζητωντας το προβλημα με καποιους ομοιοπαθεις. εφοσον μας φτυνουν οι ελληνιδες, να τις δινουμε κι εμεις φτυσιμο!Last edited by deleted-member30-03; 04-12-2010 at 22:54.
05-12-2010, 04:23 #63
παιδια λυθηκε το προβλημα σας! τελικα ηταν θεμα κουλτουρας καθαρα!
πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
05-12-2010, 04:45 #64
για μενα ναι, αφου μου εχει δημιουργηθει κομπλεξ με τις ελληνιδες.
κι οσο να'ναι, οταν και η πρωτη μου ηταν απο το εξωτερικο, ειναι ισως λογικο να κανω συγκριση..
05-12-2010, 05:26 #65
τοτε προς τι η απογοητευση? αφου λυσεις υπάρχουν...
πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
05-12-2010, 14:26 #66
ο τιτλος του θεματος επαψε να ισχυει απο τη 4η σελιδα. πλεον η απογοητευση εχει εξελιχθει σε ρατσιστικο μισος.
επισης ξεχασα να σε ρωτησω πριν, τι ακριβως ονομαζεις κουλτουρα ? το Cosmopolitan, το X-Factor και τον Σακη Ρουβα ? ή που ντυνονται σαν τσιρκο μεντρανο και πανε για οτι αρπαξει ο κωλος τους ?
συγνωμη δε μπορω να δω καμια ελληνιδα με καλο ματι, ολες μοιαζουν ιδιες. κι εγω μ'αυτη τη κουλτουρα αηδιαζω.
ας συνεχισουν να ψωνιζονται και να το παιζουν ψιλομυτες, εγω πια δε θελω να εχω σχεση μ'αυτες.
05-12-2010, 15:04 #67
Τι ακριβως σχεση μπορει να εχουν μεταξυ τους το cosmopolitan, το x-factor, ο Σακης Ρουβας και οσες ντυνονται σαν τσιρκο μεντρανο και πανε για οτι αρπαξει ο κωλος τους?
Καμια φορα καλο ειναι να σκεφτομαστε καποια πραγματα και να μην τσουβαλιαζουμε, σου ειπα και σε παραπανω ποστ οτι εισαι λαθος σ'αυτο, καμια σχεση το ενα πραγμα με το αλλο. Κι οχι επειδη ετσι το λενε καποιοι αλλα επειδη υπαρχουν παραδειγματα ανθρωπων που το αποδεικνυουν, δηλαδη πρεπει να σου τα δειξουμε συγκεκριμενα?
Ωστοσο καθενας εχει το δικαιωμα να σχηματισει τη γνωμη του. Υποτιμας ομως τις γυναικες σαν συνολο ειτε ελληνιδες ειτε ξενες, οι μεν για σενα ειναι σαχλες και οι δε πεινασμενες και καημενες. Μαλλον αυτα θα τα καταλαβεις αφου βρεις καποια που θα τα αναιρεσει, υπαρχουν πολλα σχολια παντως σ'αυτο το θεμα τα οποια θα μπορουσαν να σε βοηθησουν στο να δεις αλλιως τα πραγματα.
ΤεσπαLast edited by rock; 05-12-2010 at 16:21.
05-12-2010, 15:49 #68
ΚΕΝΟ μην ακους τί λένε οι άλλοι,καλά κάνεις κι έχεις αυτήν την άποψη για τις ελληνίδες,κι εγώ την ίδια ακριβώς έχω,καμία σύγκριση με τις ξένες,ούτε σε εμφάνιση ούτε σε συμπεριφορά.Όποιος έχει ζήσει εξωτερικό μπορεί να το επιβεβαιώσει.Πιο όμορφες,πιο προσεγγίσιμες,πιο γυναίκες.Εδώ οι περισσότερες στο κεφάλι τους αντί για μυαλό έχουν σ...ά.Και δυστυχώς όποιος δεν έχει κι αυτός σ...ά στο κεφάλι του δεν μπορεί να συννενοηθεί μ'αυτές.Ελάχιστες ελληνίδες αξίζουν,αλλά κι αυτές πρέπει να είσαι κωλόφαρδος για να τις βρεις.Τί να σου πω,αν μπορείς σήκω και φύγε από εδώ και πάνε ζήσε για λίγο καιρό έξω,τουλάχιστον εκεί το σεξουαλικό θα το έχεις λυμένο.Και όταν είναι λυμένο αυτό,τότε και η ψυχολογία είναι διαφορετική.
05-12-2010, 16:04 #69
η επιρροή που σου ασκεί η κοινωνία δεν εξαρτάται από την ευαισθησία. για μένα είναι ίδια τα ποσοστά, για κάθε μια ηλίθια ελληνίδα υπάρχει και ο αντίστοιχος ηλίθιος έλληνας.
η κοινωνία πιέζει και τα δύο φύλα, εξίσου, και με διαφορετικό τρόπο για την κάθε ομάδα. όλοι ζοριζόμαστε.
05-12-2010, 16:04 #70
Paolo_1 το προβλημα δεν ειναι το να εισαι αρκετα κωλοφαρδος για να βρεις μια γυναικα που αξιζει, πρεπει να την κρατησεις κιολας, εκτος κι αν εσυ θεωρεις οτι αν τη βρεις λυθηκαν και ολα. Δεν αναφερθηκε καπου οτι ο ΚΕΝΟ θελει να λυσει το σεξουαλικο του προβλημα, ειπε οτι θελει να κανει σοβαρη σχεση με καποια που αξιζει και που δεν ειναι οτι να'ναι, ετσι οπως το παρουσιασε ουσιαστικα ειναι σαν να λεει οτι μονο για σεξ βρισκει αλλα για σοβαρη σχεση δε βρισκει, αν το καταλαβα λαθος οκ.
Τωρα τα υπολοιπα περι εμφανισης και συμπεριφορας γενικοτερα, καθενας οτι εχει συναντησει κρινει. Εχω συμφωνησει ωστοσο παραπανω για το ψωνισμα και την ολη συμπεριφορα με την εννοια οτι κυριως αυτο φαινεται γυρω. Παρ'ολα αυτα εγω βλεπω και κοπελες να παραπονιουνται οτι δε βρισκουν αντρα για σχεση κι οτι μονο σεξ θελουν.
05-12-2010, 16:13 #71
05-12-2010, 16:18 #72
σε αυτά δεν έχεις άδικο, αλλά αν είχες ζήσει εξωτερικό πιθανόν να έβλεπες ότι κι εκεί υπάρχει αντίστοιχη μαζική κουλτούρα. στην αγγλία ξέρεις πως ντύνονται όταν βγαίνουν οι τάρτες το σαββατόβραδο?
και όσο για το ελληνικό ποπ της κακιάς ώρας, αντιγράφει μια παγκόσμια τάση στη μουσική. δεν είναι δική μας εφέυρεση.
φυσικά, και εδώ αλλά και στο εξωτερικό υπάρχουν άνθρωποι που δεν ακολουθούν αυτή τη μαζική κουλτούρα διασκέδασης. πήγαινε μια βόλτα από εξάρχεια, ψυρρή, μοναστηράκι, να δεις και πιο εναλλακτικό κόσμο.
05-12-2010, 16:40 #73
http://www.tlife.gr/files/Image/NEWS...-25/vegas5.JPG
απ'τα χειροτερα προτυπα ελληνιδας για μενα εν ετοι 2010 (δε μπορεσα να βρω χειροτερη φωτο)
-προτυπο σαν τον Σακη Ρουβα ?
-τσιρκο μεντρανο ντυσιμο ?
-υφος *******κι σκετο ?
-μουσικη χειροτερη του X-Factor ?
-το Cosmopolitan θα την ορισει ταση μοδας ?
ναι σωστα τσουβαλιαζω, το κανω ομως επειδη ειναι φορουμ και δε μπορω να κατσω να αναλυσω σελιδες ολοκληρες καθε ελληνιδα ξεχωριστα. οπως και δε μπορει ενας αντρας να εχει εμπειρια 100% απο ολες τις ελληνιδες που υπαρχουν. ακομα και 10000 χρονια να ζουσαμε και να πηγαιναμε καθε μερα με αλλη, οι ελληνιδες ειναι τοσο δυσκολες πλεον, που σιγουρα δε θα φταναν! ετσι, πεστο και σχημα λογου, αναγκαζομαι και τσουβαλιαζω.
παρολαυτα βλεπω ακομα τα αποτελεσματα για μενα, που προσωπικα παραμενω μονος ξανα χριστουγεννιατικα, και καταληγω οτι τελικα ειστε οντως ολες ιδιες και δικαιολογημενα τσουβαλιαζω! εστω και το ελαχιστο ενδιαφερον να δειξω σε καποια, παλι αδικος κοπος τζαμπα, δε θα εχει αποτελεσμα αφου η καθεμια ζει στο κοσμο της (μερος του παραμυθιου ισως που λεγες στις πισω σελιδες).
δεν τις υποτιμαω και τοσο, απλα προσπαθω να δω τα πραγματα ρεαλιστικα και χωρις ιχνος συναισθηματος. ειμαι αρνητικος απεναντι στις ελληνιδες, γιατι αυτο ελαβα κι εγω, οποτε τους το επιστρεφω (ισως στο δεκαπλασιο). και δε μιλησα για ολες τις ξενες, αλλα μονο για τις αλλοδαπες που ζουν στη χωρα μας (οι οποιες ορισμενες απ'αυτες ναι ισως δεν εχουν λεφτα να ζησουν). υπαρχουν και οι ξενες απ'το εξωτερικο, αλλα κρατοι της Ευρωπης, οπως η πρωην μου, που δε πεινανε καθολου, αντιθετα εμεις μοιαζουμε πεινασμενοι μπροστα τους (πχ Σουηδεζες).Last edited by deleted-member30-03; 05-12-2010 at 17:15.
05-12-2010, 16:42 #74
δεν εχω ζησει μονιμα εκτος Ελλαδος, αλλα η πρωτη μου σχεση ηταν με κοπελα απο το εξωτερικο, και δεν ειχε καμια σχεση με τις ελληνιδες. απλα εκει εξω ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ, εδω ειμαστε ολοι ΖΩΑ!
προσωπικα απο τα 19 μου χρονια εχω στο μυαλο μου να φυγω απ'την Ελλαδα και να μετακομισω εξωτερικο, η ζωη εδω με εχει αρρωστησει, αλλα πλεον δυσκολα μπορω να το καταφερω. η φυγη ειναι η τελεια λυση, αλλα οταν εχεις υποχρεωσεις και γενικα προβληματα, δε μπορεις να το κανεις. δεν εχω ουτως ή αλλως την υποστηριξη κανενος, ακομα και οι γονεις μου με θελουν να σαπισω εδω.
05-12-2010, 16:50 #75
αν ο τροπος αυτος που περιγραφεις χαρακτηριζει περισσοτερο ελληνιδες, απο αλλες εθνικοτητες τοτε νομιζω οτι ξερεις τι να αποφυγεις.κ ακομα καλυτερα πού να ψαξεις.
απο την άλλη, αν καταλαβαινω καλα κατηγορεις τις ελληνιδες ως επιφανειακες. προσωπικα δεν μπορω να σου πω αν ειναι ετσι ή οχι. μπορει να χεις και δικιο...αλλα δεν νομιζεις οτι με τον τροπο σου κ εσυ βλεπεις καπως πιο επιφανειακα τα πραγματα?αν δεν μπορεις να διακρινεις το διαφορετικο - ανεξαρτητα απο το αν σου κανει ή οχι- μαλλον αδικεις τις επιλογες σου.κ σενα στην τελικη.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...