ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Senior Member
    Καταλαβαίνω.Αλλά δε σε βιάζει κανένας.Έτσι δεν είναι?Έχεις κάποιο ραντεβού με το νέο χρόνο να τα έχεις φτιάξει όλα όσα θέλουν φτιάξιμο και αγχώνεσαι;Φτιάχτα με το πάσο σου.Δεν έχεις δυνάμεις.Ε,όλοι από καιρό σε καιρό δεν έχουμε.Και παρόλ'αυτά,έρχεται και ο καιρός που ξαναέχουμε.Έτσι είναι η ανθρώπινη φύση,δεν είναι στατική,δεν είμαστε πάντα ίδιοι.Αλλά αξίζει η ζωή μας να μην την αφήνουμε,γιατί δεν είναι μόνο τα προβλήματά μας η ζωή,ούτε εμείς μόνο τα θέματά μας.Δεν είναι άδικο να μας κατατάσσουμε ως "άχρηστους"όταν έχουμε προβλήματα,άρα να σκεφτόμαστε πως μόνο όταν είμαστε υγιείς αξίζουμε τη ζωή;Γιατί ρε φίλε δλδ να αυτοκτονήσεις επειδή αυτή σου τη φάση δεν είσαι όπως θά'θελες.Σάμπως και τόσα άλλα πλάσματα στον πλανήτη είναι.Είμαστε στο ίδιο καράβι,δεν είσαι μόνος σου.Προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατόν και ό,τι βγει.Αποενοχοποιήσου,δεν αξίζεις μόνο υγιής,σκέψου το.Είναι ένα είδος αυτομείωσης τούτο,να σου αρνείσαι το δικαίωμα και στις κάτω σου.Θα υπάρξουν και καλύτερες μέρες.Για να τις ζήσεις όμως και να τις γευτείς,χρειάζεται να είσαι ζωντανός.Δεν έχει βρεθεί ακόμη άλλος τρόπος.λολ
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    poso xronon eisai rain?

Senior Member
    Αγαπητέ φίλε όχι δεν θα τρελαθείς!! Που να χτυπιέσαι όμως κάτω δεν θα τρελαθείς!!!! Ποιος τρελός καταλαβαίνει πως τρελαίνεται;;;;; Οι σκέψεις, οι σκέψεις... Άλλο το τι σκέφτεσαι άλλο το τι κάνεις... ;) Φοβάσαι λοιπόν τις σκέψεις σου που δεν τις κάνεις εσύ αλλά ο εγκέφαλος σου. Αν τις έκανες εσύ τότε θα σου άρεσαν κιόλας. :D

Senior Member
    Quote Originally Posted by Γάτος View Post
    Αγαπητέ φίλε όχι δεν θα τρελαθείς!! Που να χτυπιέσαι όμως κάτω δεν θα τρελαθείς!!!! Ποιος τρελός καταλαβαίνει πως τρελαίνεται;;;;; Οι σκέψεις, οι σκέψεις... Άλλο το τι σκέφτεσαι άλλο το τι κάνεις... ;) Φοβάσαι λοιπόν τις σκέψεις σου που δεν τις κάνεις εσύ αλλά ο εγκέφαλος σου. Αν τις έκανες εσύ τότε θα σου άρεσαν κιόλας. :D
    Πραγματικά αυτό είναι η λέξη (πρόταση κλειδί) Γάτε. Seleios όλα αυτά που σου λένε εδώ τα παιδιά ακόμη κι εγώ δεν είναι απλά λόγια παρηγοριάς. Είναι γιατί έχουν νιώσει όπως ακριβώς αισθάνεσαι εσύ τώρα.Το καταλαβαίνω γιατί κανείς άλλος δε θα μπορούσε να αντιληφθεί με τόση ακρίβεια πως αισθάνεσαι και τι φοβάσαι και να σου δώσει τέτοιες συμβουλές. Άλλα λόγια θα άκουγες από τους δήθεν "λογικούς" . Και όπως βλέπεις όλα τα παιδιά είναι εδώ και είναι καλά. Κανείς δεν τρελάθηκε και κανείς δεν πέθανε. Είσαι και εσύ ένας από εμάς, ένας σαν κι εμάς. Δεν έχεις τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο που να σε εμποδίζει να το ξεπεράσεις και να βγεις από αυτό. Απλά τώρα είναι η δική σου δύσκολη στιγμή και δεν είσαι μόνος. Έχεις την απεριόριστη εκτίμηση και θαυμασμό από όλους μας. Αν δεν την είχες δε θα λάμβανες και όλες αυτές τις απαντήσεις απο τόσα παιδιά. Εγώ πιστεύω ότι είσαι πολύ δυνατός. Βλέπεις ακόμα και στην απελπισία σου εσύ καταφέρνεις και πας στη δουλειά, ζητάς βοήθεια, εκφράζεσαι για τα συναισθήματά σου, παίρνεις το γιατρό από μόνος σου και δεν παραιτείσαι. Το παλεύεις και είσαι αξιοθαύμαστος. Ενα μεγάλο μπράβο από εμένα. Αξίζεις πραγματικά!

Banned
    Quote Originally Posted by Γάτος View Post
    ναι ομως προτου τρελαθει το ξερει? και αν το ξερει? ευχαριστω πολυ για τα ενθαρυντικα σου λογια. το εκτιμω πολυ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by seleios View Post
    ναι ομως προτου τρελαθει το ξερει? και αν το ξερει? ευχαριστω πολυ για τα ενθαρυντικα σου λογια. το εκτιμω πολυ.
    Έχεις δει κανέναν να πιστέψει πως θα τρελαθεί και να τρελαθεί στο τέλος από την σκέψη; Σίγουρα δεν έχει συμβεί αυτό. Ίσα ίσα που ο φόβος για τρέλα δεν θα σε αφήσει να τρελαθείς. Χαλάρωσε, χαλάρωσε, χαλάρωσε. Μην κάτσεις και πεις "Τώρα θα χαλαρώσω". Κάνε το εξής.. Κάτσε στο κρεβάτι σου και πες αφού όλη μέρα είμαι που θα είμαι χάλια θα απολαύσω 10 δευτερόλεπτα. Κλείσε τα μάτια σου και ονειρέψου κάτι. Συγκέντρωσε όλη σου την δύναμη στην αναπνοή σου και όχι στις σκέψεις σου.. Και πες μέσα σου "Τι ωραία που είναι αυτά τα 10 δευτερόλεπταααααααααααααα " Μην πιέσεις να κρατήσει παραπάνω, λίγα δευτερόλεπτα αρκούν... με αυτό θα δεις πως όταν θέλεις μπορείς να χαλαρώσεις απλά η πίεση σε κάνει να αισθάνεσαι άσχημα. Σε καμία περίπτωση δεν φταις εσύ. Να είσαι δυνατός και όλα θα γίνουν όπως πρέπει. Όσο δύσκολο και να σου είναι που 100% είναι υπομονή και όλα θα φτιάξουν...

Senior Member
    Quote Originally Posted by seleios View Post
    Seleios σε πέντε λεπτα θα σου στείλω προσωπικό μήνυμα θα το κοιτάξεις;

Banned
    τιτα δεν εχω λογια να σε ευχαριστησω για τα θερμα σου λογια που με αφησαν εμβροντητο απο θαυμασμο και αισιοδοξια.. εσυ αξιζεις πολλα μπραβο.

γατε, ησουν γατος πραγματικος, μου εφτιαξες και συ με τη σειρα σου το κεφι, το ειχα αναγκη αυτο. σευχαριστω. ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !

Banned
    τιτα εχεις επισης ενα προσωπικο μηνυμα :)

Page 2 of 2 FirstFirst 12