ΔΙΠΟΛΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ (Bipolar Disorder) - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
    Junior Member

ευχαριστώ πολύ πολύ

ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια
    Θα ψαχτούμε για τα περαιτέρω. Ευχαριστώ και για το ότι το site αυτό, όπως και το forum είναι ρεαλιστικό και αισιόδοξο
    Keep up the good work - as we say in London και πιθανόν να τα ξαναπούμε σύντομα...

Junior Member
    Στην μανια βλεπω οτι αναφερεις και ακουστικες ψευδαισθήσεις.Εχω μπερδευτει παρα πολύ,καθως διαβαζω αντιφατικα πραγματα σχετικα με την μανια.Σε ενα βιβλίο διαβασα πως εχεις ακουστικες ψευδαισθησεις,σε ενα αλλο οχι,και τo DSM-IV δεν αναφερει τετοιου ειδους εμπειρίες...τελικα με την απορια θα μεινω...

Administrator
    Bouzi,
    η διπολική διαταραχή είναι δυνατόν, κυρίως κατά τη φάση της μανίας να συνοδεύεται από ψυχωσική συμπτωματολογία όπως ψευδαισθήσεις.

ΥΓ. Είναι σημαντικό για τη διάγνωση και τη θεραπεία το ποιο από τα δύο προηγήθηκε χρονικά.

ΥΓ. Να σε παρακαλέσω να μην μπερδεύουμε τα θέματα που αφορούν ειδικούς με αυτά που αφορούν μοίρασμα εμπειριών.
    Αν θέλεις, για όποιες απορίες, άνοιξε καινούριο θέμα στην ίδια κατηγορία του φόρουμ.
    ευχαριστώ.
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.

Junior Member
    Γυρισα πισω μετα από 2 1/2 χρονια μονο και μονο για να πω οτι απο τις 3 Ιουνιου του 2005 ακολουθω ομοιοπαθητικη θεραπεια η οποια με εχει βοηθησει παρα πολυ. Ξεκινησα στις 3/6 του 2005 και τον Οκτωβριο της ιδιας χρονιας έκοψα (μονη μου τα χαπια).
    Δεν ειμαι ακομα 100% καλα (και τελικα τι θα πει \'καλα\'?) αλλα σιγουρα οι κρισεις μανιας και καταθλιψης εχουν περασει... Καποιες μερες ειμαι \'λιγο κατω\', αλλες παλι βιωνω καποια υπομανιακη κατασταση αλλα σιγουρα τα \'δυσκολα\' δεν τα ζω πια... Ο γιατρος μου ειναι ψυχιατρος και πολυ γνωστος στους κυκλους της ομοιοπαθητικης και θεωρει οτι ειμαι ενα απο τα καλυτερα παραδείγματα που εχει συναντησει....

Page 2 of 2 FirstFirst 12