πρεπει να ειμαι στειρος
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 13 of 13
    Banned

πρεπει να ειμαι στειρος

γεια σας παιδια. λοιπον εχω παρατηρησει οτι δεν εχω στυσεις σαν 28 χρονων που ειμαι, και οταν λεω αυτο εννοω ακριβως πως μια φορα την εβδομαδα κανει "κουκου" εδω κααι 5 μηνες. επισης οταν εκσπερματωνω, δεν ειμαι σε πληρη στυση, ειναι σχεδον πεσμενο και η ποσοτητα σπερματος ειναι πολυ μικρη. εχω αγχωθει.

Senior Member
    Eχμ, ναι , μαλιστα..

γιατι δε πας σε εναν ντοκτορ να το κοιταξει αυτο?

Δε περιμενεις απο εδω να σου βγαλουμε διαγνωση αν εισαι στειρος ή οχι, ετσι δεν ειναι?

Senior Member
    ναι να το δεις αν κ ειναι απ τα φαρμακα το πιο πιθανο. τον περισσοτερο καιρο ουτε εγω εχω ''ορεξεις''
    I m a Good Person With Bad Attitude

Member
    απο τα φαρμακα....... ειναι το πιο πιθανο.εγω εχω προβλημα οτι δεν μπορω να εξπερματωσω!!καλα αυτο ειναι και καλο σε καποιες περιπτωσεις!!!:D

Quote Originally Posted by seleios View Post
    γεια σας παιδια. λοιπον εχω παρατηρησει οτι δεν εχω στυσεις σαν 28 χρονων που ειμαι, και οταν λεω αυτο εννοω ακριβως πως μια φορα την εβδομαδα κανει "κουκου" εδω κααι 5 μηνες. επισης οταν εκσπερματωνω, δεν ειμαι σε πληρη στυση, ειναι σχεδον πεσμενο και η ποσοτητα σπερματος ειναι πολυ μικρη. εχω αγχωθει.
    Μήπως είναι ψυχολογικό το πρόβλημα και όχι ορμονικό;
    Δηλαδή όλο αυτό τον καιρό είσαι σε άσχημη ψυχολογική διάθεση; αυτό σίγουρα επιδρά. Κάποιες όμως φορές μέσα σε αυτή την κατάσταση στις οποίες νοιώθεις «ανεβασμένος» μήπως συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο;
    γιάννης

Senior Member
    το οτι βγαζεισ λιγο δε σημαινει οτι δεν εχει σπερματοζωαρια μεσα και ναι τα φαρμακα κανουν σεξουαλικη δυσλειτουργια δε φουσκωνει καλα το οργανο και επισησ δε νιωθεισ και καυλα για να φουσκωσει οποτε φαυλοσ κυκλοσ

Senior Member
    Quote Originally Posted by pad View Post
    το οτι βγαζεισ λιγο δε σημαινει οτι δεν εχει σπερματοζωαρια μεσα και ναι τα φαρμακα κανουν σεξουαλικη δυσλειτουργια δε φουσκωνει καλα το οργανο και επισησ δε νιωθεισ και καυλα για να φουσκωσει οποτε φαυλοσ κυκλοσ
    το εθεσες πολυ επιστημονικα με την λεξη καυλα
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    το αρχισα επιστημονικα και μετα το χαλασα!!!σαν εκεινο το ανεκδοτο με τον τσοπανο στο δικαστηριο που τουσ εβλεπε να γαμιουνται του λεει ο δικαστησ σασ παρακαλω κυριε τι λεξεισ ειναι αυτεσ και λεει εκεινοσ ημουνα που λεσ απο μακρια και βλεπω τουσ θαμνουσ να σειουνται παω κοντα και τι να δω γαμιουνται!!!!

Senior Member
    ενταξει. πως κανεις ετσι?
    κι αν εισαι στειρος τι εγινε? πρεπει να διαιωνισεις τα γονιδια σου οπωσδηποτε?

Senior Member
    Άλλο στειρότητα, άλλο Στυτική Δυσλειτουργία.

Η Στειρότητα είναι η αδυναμία ενός σεξουαλικά ενεργού ζευγαριού που δεν χρησιμοποιεί μεθόδους αντισύλληψης, να επιτύχει εγκυμοσύνη μετά από ένα χρόνο προσπαθειών. (http://www.medlook.net/article.asp?item_id=1935) / Να μην μπορείς να κάνεις παιδιά εν ολίγοις.

Στυτική δυσλειτουργία είναι η μόνιμη ή περιοδική (διάρκειας τουλάχιστον 6 μηνών) αδυναμία του άνδρα να επιτύχει και να διατηρήσει μια στύση επαρκή για ικανοποιητική σεξουαλική επαφή. (http://www.imop.gr/5E000B50.el.aspx) / Να μην έχεις στύση εν ολίγοις.

Εσύ αν έχεις κάτι έχεις το 2ο και είναι παρενέργεια των φαρμάκων πιθανότατα. Εγώ έπαιρνα φάρμακα για το στομάχι και μου προκάλεσαν πάνω κάτω κάτι παρόμοιο. Τα αντικαταθλιπτικά είναι χειρότερα πάνω σε αυτόν τον τομέα. Πες το και στον γιατρό σου και θα σου το επιβεβαιώσει. ;)
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Senior Member
    Σωστός ο Γάταρος!
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Σωστός ο Γάταρος!
    :d rain!!
    Πέρασα κι εγω αυτήν την φάση και καταλαβαίνω την ανησυχία. Σίγουρα το σοκ είναι μεγάλο όταν αντιλαμβάνεσαι πως κάτι δεν πάει καλά και με αυτό και αισθάνεσαι λες και σε καταράστηκε κάποιος και σου έπεσαν όλα πάνω σου. Δεν είναι όμως έτσι τελικά το κ*λοφάρμακα είναι.
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ενταξει. πως κανεις ετσι?
    κι αν εισαι στειρος τι εγινε? πρεπει να διαιωνισεις τα γονιδια σου οπωσδηποτε?
    τωρα πλακα μου κανεις???