Κομμενο μηνυμα - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 52
    Senior Member
    Κι εμένα.Και με quick reply.Eγώ δεν κάνω κόπι πουθενά,άμα το φάει,τό'φαγε.Σε λίγο θα αποκτήσω τη φήμη του ατόμου που μιλάει με μισόλογα.Δεν τη θέλω!Πάρτε την πίσω,λολ.Όταν λέτε ειδικούς χαρακτήρες τι εννοείτε?
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Eγώ δεν κάνω κόπι πουθενά,άμα το φάει,τό'φαγε.
    Χαχα... Για καλο μου τετοια αδιαλλαξια?
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    χαχααα,υποψιάζεσαι τίποτις;
    Καλημέρα.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Οτι μονο οσοι εχουν κομμενα μηνυματα μπορουν να προσπαθησουν να τα διορθωσουν. Ε και οι admins. Αλλιως ακρη δυσκολα θα βγαλουμε. Αν το μπαγκ κανει μηνες να διορθωθει η και περισσοτερο δηλαδη τι θα κανουμε? Θα καταριομαστε τη μοιρα μας που μας ροκανιζουν απ' τον Αρη τα μηνυματα? Ακομη δεν εχω καταλαβει ας πουμε αν η μεθοδος του Aeon εχει γενικη εφαρμογη η οχι. Θα περιμενα να ειναι η #1 ερωτηση αφου μπορει να δωσει μια προσωρινη λυση.

EDIT: καλημερα! =Ρ
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Όταν λέτε ειδικούς χαρακτήρες τι εννοείτε?
    Ειδικούς χαρακτήρες...σε μένα κάτι τετραγωνάκια έβγαζε,μπορεί κ ερωτημετικό δε θυμάμαι.
    Αυτό,μόνο στην 1η δημοσίευση.
    Παρατηρείς σε ποια λέξη το κάνει και στο εντιτ την αλλάζεις και οκ(οι αλαμπουρνέζικοι χαρακτήρες εξαφανίζονται),εκτός κι αν δε γίνεται σε όλους το ίδιο...

Senior Member
    Ναι πιστευω το καλυτερο θα ειναι να μπορεσουμε τουλαχιστον να καταλαβουμε τι χρειαζεται να "πειραξει" ο καθενας μεσω εντιτ για να αποκαταστησει το κομμενο ποστ που μολις εκανε. Μιας και τα παλιοτερα μονο αντμιν/μοντ μπορει να τα αναστησει.

Rain, επαναλαμβανω την πολυημερη πεποιηθηση μου πως θα ησουν εξοχο πειραματοζωο for that purpose kthxbye =P

Senior Member
    Αρνιέμαι,αρνιέμαι,αρνιέμαι ,να είσ'εσύ και να μην είμ'εγώ,που τη δική μου μοίρα διαφεντεύεις,με τη δική μου γη και το νερό.λολ,το παράκανα.Θέλεις με λίγα λόγια να δωρίσω στην επιστήμη το διαδικτυακό μου κορμί.Οκ,λέω να θυσιαστείς.λολ

Προσπαθώ να βρω το μοτίβο που ακολουθώ,σημειώνω τις κινήσεις μου,ώστε να βοηθήσω την επιστήμη με τη σημαντικότατή μου συμβολή στην πάταξη των φορο-εεε-ποστοδιαφυγόντων.Αν φτάσω σε κάνα συμπέρασμα,θα πω.
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Ποστοδιαφυγοντων χαχαχ... Γελασα πολυ και με το "ajax, τα κανει αορατα"

Ε λοιπον, ναι: ζητησα να δωρισεις το κορμι σου αλλα αφου θα το παρεις πισω με ελαχιστη ελπιζω ζημια, που το προβλημα?!

Γαμωτη μου, ετσι τροχοπεδειται η επιστημη. Τωρα πως θα συλλεξω αρκετους ρομβους, που εχασα το φυτωριο?

This is a sad day for Democracy.

Senior Member
    Έφυγαν τα τετραγωνάκια και ήρθαν οι ρόμβοι!!!!!!
    Σήμερα παιδεύτηκα πιο πολύ αλλά τελικά έβρηκα!κάτι που είχα κάνει και στο προηγούμενο.Δεν αρκεί να αλλάξουμε τη λέξη γράμματα κλπ,δε χρειάστηκε καν σήμερα.Απλά στη λέξη που παρουσιάζονται(οι εισβολείς ρόμβοι :P) κάπου κοντά υπάρχουν σημεία στίξης.Μετακινούμε τη λέξη να μην είναι κολητά,με τελείες,κόμμα,ερωτηματικά κλπ.
    Μακάρι να ξαναπιάσει γιατί κατά πως το βλέπω θα μου ξανασυμβεί άμεσα,η παρολίγον νέα μισόλογη..

Senior Member
    μιας κ το ανεφερε η αρση, αυτο που εχω παρατηρησει στα κειμενα της ρειν, κ τωρα το βλεπω κ στα κειμενα της αρσης, ειναι οτι συνηθως παραλειπουν να βαζουν κενο (space) μεταξυ των σημειων στιξεως (τελειες, κομματα, θαυμαστικα) κ των λεξεων. δεν ξερω βεβαια αν αυτο δημιουργει το προβλημα.

φιλικα!

πχ

καλημερα.σημερα θα παω στο βουνο!τι ωραια μερα,θα δω ενα σκαντζοχοιρο.

Senior Member
    νομιζω οτι εφτιαξα ενα κομμενο μνμ εδω:

http://www.e-psychology.gr/forum/sho...B9%CF%82/page2

το πρωτο μνμ της ρειν.

Senior Member

ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ

123456789012345678901234567890 (30 ψηφια, 3 x ta 10 νουμερα)

αβγδεζηθικλμνξοπρστυφχψωα βγδεζηθικλμνξοπρστυφχψωαβ γδεζηθ

(εδω ανα 25 χαρακτηρες βαζει μονο του space, δεν το εχω βαλει εγω. επισης επιτηδες πληκτρολογω την αλφαβητο για να μην μετραω γραμματα. 24 η ελληνικη, 26 η αγγλικη)

abcdefghijklmnopqrstuvwxyzabcdefghijklmnopqrstuvwx yz

(εδω εβαλε μονο του space στους 50 χαρακτηρες)

(το δικο μου οριτζιναλ το βλεπει κανεις πατωντας απαντηση με παραθεση)

παντως δεν κοπηκε ο σιδηροδρομος (aka string! )
    Last edited by Lou!; 07-12-2010 at 00:48.

Senior Member
    !@#$%^&*()!@#$%^&*()!@#$%^&*()!@#$%^&*()!@#$%^&*() !@#$%^&*()

(βαζει space στη θεση 51)

-=[]΄'\,./-=[]΄'\,./-=[]΄'\,./-=[]΄'\,./-=[]΄'\,./-=[]΄'\,./

(εδω δεν παρατηρω κατι)

Senior Member
    Lou καλή σκέψη να φτιάξεις το μνμ της ρέιν με παράθεση.
    Λοιπόν,στα πειράματά σου βάλε και σημεία στίξης,κάτι παίζει μ'αυτά.
    Εγώ και στα 2 που διόρθωσα έβαλα σπέις ανάμεσα στη λέξη κ σ'αυτά.
    Αλλά απόρώ ενώ πάντα γράφω έτσι(χωρίς κενά)γιατί κόβεται κάπου συγκεκριμένα.

Senior Member
    .,!().,!().,!().,!().,!().,!().,!().,!().,!().,!() .,!()

εδω ειναι τα 5 ευχρηστα συμβολα x 11 φορες. 55 χαρακτηρες. βαζει space στον 51.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast