Results 1 to 2 of 2
Thread: ΟΧΙ ΑΛΛΑ GAGA ΡΟΥΧΑ!
-
01-12-2010, 01:07 #1
- Join Date
- Nov 2008
- Posts
- 216
ΟΧΙ ΑΛΛΑ GAGA ΡΟΥΧΑ!
Πως θα ηταν αν καθε μερα που βγαινατε εξω, βλεπατε παντου να περνανε μπροστα ανθρωποι ντυμενοι σαν την Lady Gaga; Δε θα "κολλουσατε" ; Δε θα επεφτε το ματι σας για πολυ ωρα εκει; Δε θα ακολουθασατε την "lady gaga" ή τον "mister gaga" για να δειτε τι ειναι αυτο το περιεργο που φοραει αλλα και να επιβεβαιωσετε οτι ειδατε αυτο που νομιζετε οτι ειδατε ; Δε θα σπαστειτε αν βλεπετε συνεχεια τετοια εκκεντρικα ρουχα και αναγκαζεστε να ακολουθειτε το ατομο που το φοραει; Σκεφτειτε οτι ειναι κατι που δεν το βλεπετε καθημερινα.Μπορει να μην το ξαναδειτε ποτε.Ποτεεεε!!! Δε θα σας αγχωνε αυτο; Θα πρεπει να μπορεσετε να το δειτε καλα και να επιβεβαιωσετε οτι το ειδατε αυτο που νομιζατε οτι ειδατε, αλλιως θα αγχωθειτε οτι μπορει να μεινετε με την αμφιβολια.Και αυτη η αμφιβολια ειναι ανυποφορη.Και για να την αποφυγετε, θα πρεπει να ταλαιπωρηθειτε, ακολουθωντας ατομα στο δρομο και πηγαινωντας μπρος πισω, μπρος πισω, μπρος πισω, μπρος πισω, μπρος πισω, μεχρι να ειστε σε τετοιο σημειο ωστε να μπορεσετε να δειτε το ρουχο.Και ενδεχεται να μη μπορεσετε να το δειτε.Ενδεχεται να κουραστειτε να ακολουθειτε το ατομο.Ενδεχεται το ατομα να παρει πρεφα οτι το παρακολουθειτε και να νιωσετε αμηχανα και ντροπιαστικα.Ενδεχεται να νιωσετε την επιθυμια να ρωτησετε αυτο το ατομο τι στο καλο ειναι αυτο που φοραει, αλλα θα σας ειναι αδυνατον να το κανετε.Και μετα ενδεχεται να κολλησει το μυαλο σας ασχημα.Να μη μπορεσετε να αντεξετε την αμφιβολια.Να μη μπορεσετε να αντεξετε τα παιχνιδια του μυαλου που προσπαθουν με εικονες και σχηματα να "φτιαξουν" αυτο που νομιζετε οτι ειδατε.Ενδεχεται να μη μπορεσετε να συγκεντρωθειτε στη δουλεια σας, στις υποχρεωσεις σας, στα χομπι σας, σε ο,τιδηποτε.Να μην εχετε ορεξη να κανετε ουτε αυτο που πρεπει, ουτε αυτο που θελετε.Να μην εχετε ορεξη να μιλησετε σε φιλους, στην οικογενεια σας, να γινετε επιθετικοι, να σας πιασει πονοκεφαλος, να νομιζετε οτι θα σπασει το κεφαλι σας, να κανετε απαισιοδοξες σκεψεις.
Δε νομιζω να σας αρεσε αυτο που συμβαινει σε μενα...
http://anisixos.blogspot.com
- 01-12-2010, 07:25 #2
- Join Date
- Oct 2009
- Posts
- 4,495
Η οποία βγήκε με ένα φόρεμα από μπριζόλες-και ασορτί παπούτσια βεβαίως βεβαίως-σε κάποια από τις απροσμέτρητες εκδηλώσεις όπου παρευρίσκεται.Ό,τι νά'ναι αρκεί να μας προσέχει ο κόσμος.Ωστόσο όχι Στέφανε,δε θα με πιάσει ούτε πονοκέφαλος για τη γκάγκα-γκάου μπίου-ούτε θα γίνω επιθετική.Αν την έβλεπε κάνα πεινασμένο ζώο πάντως,θα γινόταν.Εδώ ο κόσμος πεινάει,εμείς τις μπριζόλες τις κάνουμε αξεσουάρ.Πιάσε μου εκείνο το σουτιέν σπάλα,μία κυλότα από κιλότο,ένα εντεροστρινγκ και μία νεφραμιά-εσάρπα.λολ
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
Similar Threads
-
ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΤΟΜΑΤΑ ΑΓΧΟΥΣ
By XRISTOS2612 in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης ΔιαταραχήReplies: 7Last Post: 03-08-2013, 05:26 -
δυσπνοια και αλλα.
By sunset in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης ΔιαταραχήReplies: 20Last Post: 25-08-2010, 20:35 -
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΦΑΡΜΑΚΑ...
By miou in forum Κατάθλιψη - ΔυσθυμίαReplies: 6Last Post: 01-12-2009, 20:27 -
μου κοπηκαν τα ρουχα μου
By Παστελι in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης ΔιαταραχήReplies: 24Last Post: 24-09-2009, 17:33 -
η καινούρια στο forum αλλά παλιά σε όλα τα άλλα.....
By vivaki in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης ΔιαταραχήReplies: 1Last Post: 26-12-2007, 13:48
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία