Results 46 to 47 of 47
Thread: τι παθαινει κανεις ξαφνικα
-
03-12-2010, 22:55 #46
φυσικα και το σκεφτηκα και το μονο που σκεφτομαι λαθε μερα τι μπορει να εκανα λαθος.Κατεληξα σε πολλα συμπερασματα.Το πρωτο και κυριοτερο οτι την επνιξα με τοσα που της εδωσα.Αν παρατηρησεις προσεκτικα ολα αυτο που γραφω θα δεις οτι εμμεσως το λεω.Απο το τελος και μετα καταλαβα παρα πολλα αλλα ειναι αργα.Οταν ομως δεν μιλαει ο αλλος γιατι ποτε δεν μου μιλησε αληθεια,πως να καταλαβεις εσυ τι την ενοχλει?Αν την δειρεις θα καταλαβεις οτι την ενοχλει το ξυλο.Αν ομως δινεις τον καλυτερο σου εαυτο και τον δεχεται το λογικο ειναι οτι ολα ειναι καλα.Αυτο ηταν και το μεγαλο παραπαονο μου ποτε δεν μου μιλησε οσο και αν της το ζητησα σε απελπιστικο σημειο.Ενας λογος ηταν και το οικονομικο.Οταν κανεις 600 χιλ για ναπας να δεις καποιον,βαλε τα εξοδα με το αμαξι,εκει σαν κυριος πληρωνεις τα παντα και επειδη πληρωσε 2 καφεδες σε λεει και τσιγκουνη εσυ τι συμπερσμα βγαζεις?Το να λες στον αλλο εξαρχης αυτος ειμαι εινναι λαθος?το να λες στον αλλο εξαρχης οτι ειναι στην μεση η αποσταση και ειναι δυσκολα αν υπαρχει προβλημα να μην μπουμε στη διαδικασια και κατηγορηματικα ακους οχι και συνεχιζεις ειναι λαθος?το να ρωτας οταν εχει βγει απο μεγαλη σχεση αν ειναι ετοιμη να συνεχισει και να ακους οτι ειναι αιναι λαθος?Το να ζηλευεις λιγο επειδη εχεις αισθηματα και δεν εισα;ι εκει οταν βγαινει και σου λειπει ειναι λαθος?εσυ πως κρινεις εναν ανθρωπο ο οποιος ερεται στη ζωη σου στην πορεια σου λεει οτι εισαι οτι καλυτερο της εχει συμβει,και το εννοουσε την πας σπιτι σου γιατι θελει να γνωρισιε τους δικους σου,προσεχε αυτη το ζητησε,και την παςσου λεει απιστευτα πραγματα και μετα απο 5 μηνες εισαι χωρισμενος με ασχημο τροπο που ηταν επιλογη της ειναι με αλλον και λεει οτι αγαπαει και βρηκε αυτο που εψαχνε στον αλλο σε εναμισι μηνα σχεση πεσ μου και μενα να καταλαβω,,,,,
- 04-12-2010, 11:06 #47
το θεμα και το μεγαλο ερωτημα παντα τελικα ειναι οτι δεν θα μαθεις ποτε τι πραγματικα αισθανθηκε ο αλλος,πως εβλεπε την σχεση,τι ηθελε πραγματικα απο σενα και τι τελικα ειναι αυτο που ζηταγε ,φανταζοταν και πραγματικα ηθελε.Αλλα το χειροτερο ολων ειναι με εναν ανθρωπο που εχεις μοιραστει στιγμες απο τη ζωη σου,μυστικα,ονειρα ,το κρεβατι σου να φτανεις στο σημειο να μη σου μιλαει να σε βλεπει σαν εχθρο και να σβηνει τα παντα .Τελικα οσο καιρο και να εισαι με καποιον οσο και να εχεις μοιραστει πραγματα ποτε δεν θα τον μαθεις πραγματικα τι σκεφτετε ,τι θελλει και τι εχει στο μυαλο του.