Είναι τρελό αυτό που συμβαίνει-να το διαβάσετε όλοι! - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast
Results 91 to 105 of 133
    Banned
    Quote Originally Posted by claire View Post
    την οποία κακία την βλέπεις εσύ και κανένας άλλος?!?! είναι κομμάτι της διαφορετικότητας σου από την υπόλοιπη ανθρωπότητα αυτό?

ειλικρινά το μόνο που βλέπω σε σένα είναι ένας υπέρμετρος εγωισμός. αυτό και μια κλάψα για τα όσα δεινά σου έχουν συμβεί, που αποκλείεται να έχουν συμβει σε άλλους (και σε αυτό να ξεχωρίσεις, και σε αυτό να είσαι πιο "ψηλά" από τους υπόλοιπους.)

είναι καταστροφικός ο τρόπος που λειτουργείς. μακάρι να μπορέσεις να τον αλλάξεις. καλό σου απόγευμα.
    Τι είναι κακό στο να είμαι διαφορετική; Όσο για το αν τη βλέπει κανένας άλλος, αυτό το ρώτησα και ήθελα να το μάθω. Βέβαια κακώς που σου απαντάω, γιατί τα λόγια σου στάζουν "μέλι". Που τον είδες τον εγωισμό; Εγώ ξέρω στη σχιζοφρένεια ο εγωισμός σου γίνεται ένας με του κόσμου και γίνεται επίσης κομμάτια! Τα λένε οι γιατροί αυτά και οι έρευνες, όχι εγώ. Όσο για την "κλάψα", δεν βρίσκω κάποιο κακό σε αυτό. Εκτός από κακούς αναγνώστες, που θέλουν να την ονομάσουν κλάψα. Και ότι θέλω να ξεχωρίσω, δεν το κάνω επίτηδες, μου βγαίνει αυθόρμητα. Άλλωστε ο καθένας ότι αξίζει παίρνει. Αν εγώ θέλω να ξεχωρίσω, κάνω τα πάντα ώστε να το αξίζω, και το πετυχαίνω, με την αξία μου πάντα. ;) Όσο για τον τρόπο που λειτουργώ, δεν θέλω συμβουλές.
    Και κάτι άλλο. Δεν περίμενα να ακούσω και κάτι καλό από σένα. Ήσουν, είσαι και θα παραμείνεις κακιά, όπως πάντα.

Banned
    Quote Originally Posted by me_vs_myself View Post
    μα απλο ειναι...............πιανεις ενα τασακι κ το πετας σε ενα κεφαλι. το τασακι ειναι βαρυ κ κανει κ ζημια

τωρα αμα θες μπορεις να πεταξεις αναψυκτικο στο κεφαλι το χω κανει κ ποναει αληθεια

περισσοτερο ποναει καποιον αμα βρισεις την μανα του παντως......
    Αχαχα ώστε αυτό εννοούσες... :) Δεν το κάνω κι αυτό, γιατί θα μου την πούνε μετά, μπορεί να μου πουν και ότι θα μου κάνουν μήνυση. Δεν ξέρω, δεν έχω τη δύναμη ή την κακία δικαιολογημένη όμως, να το κάνω αυτό. Μακάρι να λυνόταν έτσι και να το έκανα.

Senior Member
    Μπλουρμπ...
    A,martyrdom...Woe oh is me.λολ
    Tι σημαίνει ο "εγωισμός σου γίνεται ένα με του κόσμου και γίνεται επίσης κομμάτια"?
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    απαπα αφηστε τα τασακια κατω βρε! :P βρε λαιτ μου,εγω θελω να σε ρωτησω κατι?τι θεωρεις κακια?πως την αντιλαμβανεσαι-εισπρατεις?με το να διαφωνησει καποιος μαζι σου?με το να ερθεις σε αντιπαραθεση με καποιον?η να ανταλλαξεις 2 λογια παραπανω?δεν ειναι κακια αυτο βρε..ανθρωπινα πραγματα ειναι!

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Μπλουρμπ...
    Tι σημαίνει ο "εγωισμός σου γίνεται ένα με του κόσμου και γίνεται επίσης κομμάτια"?
    ωραιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα το βαλω στατους στο φεισμπουκ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
    I m a Good Person With Bad Attitude

Banned
    Ό,τι αρνιόμαστε να δούμε μέσα μας,δυναμώνει.Φοβάσαι την κακότητά σου.Αρνήθηκες ήδη πολλές φορές σε αυτό το thread ότι μπορεί μέσα σου να υπάρχει και το κακό,που σημαίνει φόβο.Το να αρνούμαστε ένα κομμάτι της ανθρώπινης φύσης,σημαίνει πως δεν έχουμε εξερευνήσει και την άλλη μας πλευρά,υπεραμυνόμαστε της μίας,δίχως να δεχόμαστε καν την εκδοχή ύπαρξης της άλλης.Αυτό δε σημαίνει πως αυτή παύει να υπάρχει.Όμως εσύ δικαιολογείς την όποια κακότητά σου με το πρόσχημα της άμυνας απέναντι στην κακότητα των άλλων,δεν κάνεις όμως το ανάλογο για τους άλλους.Εξαιρείς μονάχα τον εαυτό σου.Βολικό,δε λέω.λολ

Δεν πιστεύω στη μονοσήμαντη φύση.Είναι ψέμα.Λες και αρνούμενοι την κακότητά μας θα κρατήσουμε την ανωτερότητά μας(εμείς είμαστε οι καλοί).
    Αφού ρε λάιτ η ίδια ομολογείς ότι δεν έχεις ενσυναίσθηση,λόγω της ασθένειας.Αυτό που έγραψες,δε μπορώ να λυπηθώ.Πώς δε μπορείς,λυπάσαι τους κακούς,έχω διαβάσει μηνύματά σου που υποστηρίζεις αυτό που φοβάσαι(άραγε το υποστηρίζεις τόσο γιατί το φοβάσαι?παίζει.όπως μπορεί και να ταυτίζεσαι γιατί υποσυνείδητα την κακότητα αυτή ξέρεις πως τη μοιράζεσαι)

*Ετοιμάζομαι,μπαίνω κάτω απ'το γραφείο γιατί φαντάζομαι τα πυρά.ΛΟΟΟΛ.

*Συμφιλιώσου με την ιδέα ότι υπό περιστάσεις κάθε ανθρώπινο πλάσμα θα μπορούσε να γίνει είτε δολοφόνος,είτε Γκάντι.Κάθε ανθρώπινο πλάσμα,άρα κι εσύ.Δεν υπάρχει ο νόμος,όλα τα ανθρώπινα πλάσματα πλην εμού,λολ.Τι είσαι,ο ρόμποκοπ?
    Λοιπόν, Ρέιν, τα πυρά έπεσαν από σένα, και όχι από εμένα. Να σου απαντήσω σε όλα. Γιατί πιστεύεις ότι είμαι κακιά; Επειδή αμύνομαι; Δεν νομίζω ότι η άμυνα είναι κακία, πρώτη φορά το ακούω αυτό! Αλλά και να το πει κάποιος άλλος, πάλι κακία είναι. Οι άλλοι ξέρεις μου επιτίθονται πρώτη, και αν δεν έχεις διαβάσει τα πάντα, καλύτερα μην μιλάς. Γιατί με αδικείς. Δηλαδή άμα έρθω εγώ και σε πλακώσω στο ξύλο και καταντήσουμε και οι δύο με πληγές παντού, ποιός θα είναι ο κακός σε αυτή την περίπτωση;
    Σου είπα, δεν έχει σημασία το τι πιστεύω, αλλά το τι είμαι. Το είπε και η Ρούλα όμως ότι αυτό που πιστεύουμε ότι είμαστε, είμαστε, γιατί εμείς ξέρουμε καλύτερα τον εαυτό μας. Και συμφωνώ με αυτό. Είχες δεν είχες όμως, τα πυρά σου τα έριξες. Όσο για το ότι υποστηρίζω τους κακούς, δύο φορές έχει γίνει αυτό, και ήταν επειδή πραγματικά με είχε νευριάσει πάρα πολύ η υπόθεση, το να μου σπάγανε τα νεύρα πχ όπως έσπασε τα νεύρα αυτό το παιδί, και όντως δεν έχω ενσυναίσθηση. Λυπάμαι μόνο όσους παθάινουν τα ίδια με μένα και τον εαυτό μου, λόγω της ασθένειας.
    Δεν την πιστεύω αυτή τη θεωρία ότι κάθε πλάσμα θα μπορούσε να γίνει δολοφόνος. Τότε, θα γίνονταν όλοι.

Banned
    Μπλουρμπ...
    Quote Originally Posted by me_vs_myself View Post
    ωραιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα το βαλω στατους στο φεισμπουκ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
    Αφού δεν ξέρετε από ψύχωση, γι'αυτό τα λέτε αυτά. Το πρώτο σημαίνει ότι αντιλαμβάνεσαι τον εαυτό σου σαν όλο τον κόσμο, χάνεις τα όρια του εαυτού σου, και φυσικά δεν έχεις εαυτό. Το δεύτερο σημαίνει πάλι ότι δεν έχεις εαυτό, γιατί έχει γίνει χίλια κομμάτια, δηλαδή έχεις γίνει συντρίμμια, δεν σε ενδιαφέρει ο εαυτός σου, δεν έχεις εγωισμό πολύ απλά.

Banned
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    απαπα αφηστε τα τασακια κατω βρε! :P βρε λαιτ μου,εγω θελω να σε ρωτησω κατι?τι θεωρεις κακια?πως την αντιλαμβανεσαι-εισπρατεις?με το να διαφωνησει καποιος μαζι σου?με το να ερθεις σε αντιπαραθεση με καποιον?η να ανταλλαξεις 2 λογια παραπανω?δεν ειναι κακια αυτο βρε..ανθρωπινα πραγματα ειναι!
    Κακία Δώρα μου είναι κάτι που θα πει ο άλλος και θα σε κάνει να αισθανθείς άσχημα, ηθελημένα! Όπως το να πιστεύεις κάποιες απόψεις, και να στις κατακρίνουν, αυτό είναι κακία. Αλλά και πιο σοβαρά πράγματα, να λες κάτι και να στο επικρίνουν κατευθείαν, να σε πατάνε κάτω, να σου δείχνουν ότι αυτοί έχουν το σωστό που είναι άδικο για σένα ενώ εσύ έχεις το λάθος.

Senior Member
    light πηγαινε σε εναν ειδικο να σου εξηγησει ποιο ειναι το προβλημα σου, γιατι εδω στο φορουμ δεν νομιζω οτι μπορει κανεις να σου εξηγησει.

καποτε εγω ημουν απο τα μειζονα προβληματα σου στο φορουμ, σωστα?

τωρα δε νομιζω οτι συμμετεχω στα νηματα σου, παρ ολα αυτα με οποιον κ να ανοιξες κουβεντα παραξηγηθηκες.

κ στο νημα με τους serial killers, κ στο νημα για την διαγραφη των ποστ!

εχεις ξαναανοιξει νημα εδω μεσα για να ρωτησεις ποσο κακος ειναι ο κοσμος του φορουμ, δεν ειναι η πρωτη φορα! δε πηρες απαντησεις τοτε?

Banned
    Μ'αρέσει που σας είπα στο πρώτο ποστ να προσέχετε όταν πάτε να πείτε κακία, και εσείς εκεί, το επαναλαμβάνετε χωρίς λόγο, με βάζετε συνέχεια σε κατάσταση άμυνας και μετά με λέτε κακιά, τι να σας πω. Ωραίο σχέδιο είχατε! Πως να με αποτελειώσετε, πάρτε το χαμπάρι, είναι στη φύση σας, γιατί όπως λέει η Ρούλα, έχετε αίσθημα κατωτερότητας, δεν το λέω με κακία αυτό, αλλά είναι η αλήθεια!

Banned
    Quote Originally Posted by roula35 View Post
    light να ξερεις κατι...η κακια δεν χτυπάει τυχαία. Μετράει τις δυνάμεις της και επιτίθεται στους εύκολους στόχους, εκεί που ξέρει ότι έχει πιθανότητες να προκαλέσει απώλειες..Η αλήθεια είναι οτι η κακια ειναι η ευκολη λυση καποιων ανθρωπων..δεν χρειαζεται κοπο δουλεια ουτε καν προσπαθεια...Το μόνο που μπορεί να τη βάλει στη θέση της είναι ένας άξιος αντίπαλος. Ένας καλός με κακές προθέσεις γι' αυτούς που έχουν κακούς σκοπούς... :)
    Σωστά Ρούλα, τώρα το είδα. Χτυπάνε εκεί που πονάει, γι'αυτό και μένα με χτυπάνε συνέχεια σύμφωνα με τα λόγια σου. Γιατί είμαι καλή και είμαι εύκολος στόχος. Πόσο δίκιο έχεις! Και κακιά δεν μπορώ να γίνω, δυστυχώς. Τη σιχαίνομαι την κακία.

Senior Member
    Δε νομίζω πως έχει πάθει ό,τι ανέφερες ο εγωισμός σου,δεν έχει πάντως σίγουρα εξαφανιστεί όπως νομίζεις.Νομίζω πως δεν έχεις καθαρή εικόνα ως προς τον εαυτό σου,ούτε το πώς σε βλέπουν οι άλλοι.Αυτό μπορεί να οφείλεται στην έλλειψη κοινωνικοποίησης,που έγραψες παραπάνω(ότι δλδ οι επαφές σου είναι αποκλειστικά με συγγενείς,που κατά κάποιο τρόπο σε"προστάτευαν"πάντα από την κριτική,άρα δεν έμαθες να δέχεσαι την τυχόν "κακή"σου όψη.Σου έδειχναν μόνο την καλή.Εμένα μου έδειχναν μόνο την κακή.Ουπς,λολ
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    Quote Originally Posted by Lou!.. View Post
    light πηγαινε σε εναν ειδικο να σου εξηγησει ποιο ειναι το προβλημα σου, γιατι εδω στο φορουμ δεν νομιζω οτι μπορει κανεις να σου εξηγησει.

καποτε εγω ημουν απο τα μειζονα προβληματα σου στο φορουμ, σωστα?

τωρα δε νομιζω οτι συμμετεχω στα νηματα σου, παρ ολα αυτα με οποιον κ να ανοιξες κουβεντα παραξηγηθηκες.

κ στο νημα με τους serial killers, κ στο νημα για την διαγραφη των ποστ!

εχεις ξαναανοιξει νημα εδω μεσα για να ρωτησεις ποσο κακος ειναι ο κοσμος του φορουμ, δεν ειναι η πρωτη φορα! δε πηρες απαντησεις τοτε?
    Δεν έχω ανάγκη από ειδικό ευχαριστώ. Ούτε πρόβλημα έχω, όλοι οι γιατροί με βρίσκουν μια χαρά, μόνο εσείς μου τα κάνετε αυτά. Ίσως γιατί είναι καλοί άνθρωποι, ή γιατί ξέρουνε. Το ότι τσακώνομαι με όλους, είναι γιατί τα λέω χύμα, και όλοι είναι κακοί. Όσο για το θέμα των σίριαλ κίλερς, ντροπή σου που το αναφέρεις! Έλεγε πως οι δολοφόνοι είναι ψυχωτικοί, και έπρεπε να υπερασπίσω την θέση μου!! Για την διαγραφή δεν αναγνώριζαν κάποιο δικαίωμά μου, άρα ήταν άδικοι! Όχι, δεν πήρα απαντήσεις. ΟΚ?

Senior Member
    νομιζω πως παιρνεις στραβα την εννοια ''κακια'' με την εννοια ''λεω την γνωμη μου''

αλλωστε ειπαμε οτι οι δολοφονοι ειναι πολλα πραγματα δεν πασχουν ολοι απ το ιδιο αλλα εχουν ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ψυχωση...

τεσπα οντως δεν πρεπει να φορτωνεις οτι ειναι ολοι εναντιον σου απλα επειδη ιδως μερικοι να διαφωνουν με οτι λες μικρη μου
    I m a Good Person With Bad Attitude

Banned
    Δε νομίζω πως έχει πάθει ό,τι ανέφερες ο εγωισμός σου,δεν έχει πάντως σίγουρα εξαφανιστεί όπως νομίζεις.Νομίζω πως δεν έχεις καθαρή εικόνα ως προς τον εαυτό σου,ούτε το πώς σε βλέπουν οι άλλοι.Αυτό μπορεί να οφείλεται στην έλλειψη κοινωνικοποίησης,που έγραψες παραπάνω(ότι δλδ οι επαφές σου είναι αποκλειστικά με συγγενείς,που κατά κάποιο τρόπο σε"προστάτευαν"πάντα από την κριτική,άρα δεν έμαθες να δέχεσαι την τυχόν "κακή"σου όψη.Σου έδειχναν μόνο την καλή.Εμένα μου έδειχναν μόνο την κακή.Ουπς,λολ
    Εσύ το νομίζεις αυτό, οι γιατροί λένε άλλα. Γιατί δεν έχω κακή εικόνα για τον εαυτό μου; Πάλι εσύ το λες αυτό, που θες να με χτυπήσεις. Και τον λόγο τον έχω εξηγήσει. Όσο για τους συγγενείς, το γεγονός ότι σου λένε εσένα κακά και εμένα καλά, δεν μου λέει ότι με διακρίνουν οι συγγενείς μου, αλλά ίσως λένε την αλήθεια; Και γιατί ανοίξαμε αυτό το θέμα, για να μου τη λέτε; Εγώ το αντίθετο ήθελα να κάνω.

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast