Results 91 to 105 of 133
-
02-12-2010, 17:14 #91
Τι είναι κακό στο να είμαι διαφορετική; Όσο για το αν τη βλέπει κανένας άλλος, αυτό το ρώτησα και ήθελα να το μάθω. Βέβαια κακώς που σου απαντάω, γιατί τα λόγια σου στάζουν "μέλι". Που τον είδες τον εγωισμό; Εγώ ξέρω στη σχιζοφρένεια ο εγωισμός σου γίνεται ένας με του κόσμου και γίνεται επίσης κομμάτια! Τα λένε οι γιατροί αυτά και οι έρευνες, όχι εγώ. Όσο για την "κλάψα", δεν βρίσκω κάποιο κακό σε αυτό. Εκτός από κακούς αναγνώστες, που θέλουν να την ονομάσουν κλάψα. Και ότι θέλω να ξεχωρίσω, δεν το κάνω επίτηδες, μου βγαίνει αυθόρμητα. Άλλωστε ο καθένας ότι αξίζει παίρνει. Αν εγώ θέλω να ξεχωρίσω, κάνω τα πάντα ώστε να το αξίζω, και το πετυχαίνω, με την αξία μου πάντα. ;) Όσο για τον τρόπο που λειτουργώ, δεν θέλω συμβουλές.
Και κάτι άλλο. Δεν περίμενα να ακούσω και κάτι καλό από σένα. Ήσουν, είσαι και θα παραμείνεις κακιά, όπως πάντα.
- 02-12-2010, 17:16 #92
02-12-2010, 17:20 #93
Μπλουρμπ...
A,martyrdom...Woe oh is me.λολ
Tι σημαίνει ο "εγωισμός σου γίνεται ένα με του κόσμου και γίνεται επίσης κομμάτια"?"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
02-12-2010, 17:21 #94
απαπα αφηστε τα τασακια κατω βρε! :P βρε λαιτ μου,εγω θελω να σε ρωτησω κατι?τι θεωρεις κακια?πως την αντιλαμβανεσαι-εισπρατεις?με το να διαφωνησει καποιος μαζι σου?με το να ερθεις σε αντιπαραθεση με καποιον?η να ανταλλαξεις 2 λογια παραπανω?δεν ειναι κακια αυτο βρε..ανθρωπινα πραγματα ειναι!
02-12-2010, 17:24 #95
02-12-2010, 17:25 #96
Λοιπόν, Ρέιν, τα πυρά έπεσαν από σένα, και όχι από εμένα. Να σου απαντήσω σε όλα. Γιατί πιστεύεις ότι είμαι κακιά; Επειδή αμύνομαι; Δεν νομίζω ότι η άμυνα είναι κακία, πρώτη φορά το ακούω αυτό! Αλλά και να το πει κάποιος άλλος, πάλι κακία είναι. Οι άλλοι ξέρεις μου επιτίθονται πρώτη, και αν δεν έχεις διαβάσει τα πάντα, καλύτερα μην μιλάς. Γιατί με αδικείς. Δηλαδή άμα έρθω εγώ και σε πλακώσω στο ξύλο και καταντήσουμε και οι δύο με πληγές παντού, ποιός θα είναι ο κακός σε αυτή την περίπτωση;
Σου είπα, δεν έχει σημασία το τι πιστεύω, αλλά το τι είμαι. Το είπε και η Ρούλα όμως ότι αυτό που πιστεύουμε ότι είμαστε, είμαστε, γιατί εμείς ξέρουμε καλύτερα τον εαυτό μας. Και συμφωνώ με αυτό. Είχες δεν είχες όμως, τα πυρά σου τα έριξες. Όσο για το ότι υποστηρίζω τους κακούς, δύο φορές έχει γίνει αυτό, και ήταν επειδή πραγματικά με είχε νευριάσει πάρα πολύ η υπόθεση, το να μου σπάγανε τα νεύρα πχ όπως έσπασε τα νεύρα αυτό το παιδί, και όντως δεν έχω ενσυναίσθηση. Λυπάμαι μόνο όσους παθάινουν τα ίδια με μένα και τον εαυτό μου, λόγω της ασθένειας.
Δεν την πιστεύω αυτή τη θεωρία ότι κάθε πλάσμα θα μπορούσε να γίνει δολοφόνος. Τότε, θα γίνονταν όλοι.
02-12-2010, 17:27 #97
Αφού δεν ξέρετε από ψύχωση, γι'αυτό τα λέτε αυτά. Το πρώτο σημαίνει ότι αντιλαμβάνεσαι τον εαυτό σου σαν όλο τον κόσμο, χάνεις τα όρια του εαυτού σου, και φυσικά δεν έχεις εαυτό. Το δεύτερο σημαίνει πάλι ότι δεν έχεις εαυτό, γιατί έχει γίνει χίλια κομμάτια, δηλαδή έχεις γίνει συντρίμμια, δεν σε ενδιαφέρει ο εαυτός σου, δεν έχεις εγωισμό πολύ απλά.
02-12-2010, 17:29 #98
Κακία Δώρα μου είναι κάτι που θα πει ο άλλος και θα σε κάνει να αισθανθείς άσχημα, ηθελημένα! Όπως το να πιστεύεις κάποιες απόψεις, και να στις κατακρίνουν, αυτό είναι κακία. Αλλά και πιο σοβαρά πράγματα, να λες κάτι και να στο επικρίνουν κατευθείαν, να σε πατάνε κάτω, να σου δείχνουν ότι αυτοί έχουν το σωστό που είναι άδικο για σένα ενώ εσύ έχεις το λάθος.
02-12-2010, 17:30 #99
light πηγαινε σε εναν ειδικο να σου εξηγησει ποιο ειναι το προβλημα σου, γιατι εδω στο φορουμ δεν νομιζω οτι μπορει κανεις να σου εξηγησει.
καποτε εγω ημουν απο τα μειζονα προβληματα σου στο φορουμ, σωστα?
τωρα δε νομιζω οτι συμμετεχω στα νηματα σου, παρ ολα αυτα με οποιον κ να ανοιξες κουβεντα παραξηγηθηκες.
κ στο νημα με τους serial killers, κ στο νημα για την διαγραφη των ποστ!
εχεις ξαναανοιξει νημα εδω μεσα για να ρωτησεις ποσο κακος ειναι ο κοσμος του φορουμ, δεν ειναι η πρωτη φορα! δε πηρες απαντησεις τοτε?
02-12-2010, 17:31 #100
Μ'αρέσει που σας είπα στο πρώτο ποστ να προσέχετε όταν πάτε να πείτε κακία, και εσείς εκεί, το επαναλαμβάνετε χωρίς λόγο, με βάζετε συνέχεια σε κατάσταση άμυνας και μετά με λέτε κακιά, τι να σας πω. Ωραίο σχέδιο είχατε! Πως να με αποτελειώσετε, πάρτε το χαμπάρι, είναι στη φύση σας, γιατί όπως λέει η Ρούλα, έχετε αίσθημα κατωτερότητας, δεν το λέω με κακία αυτό, αλλά είναι η αλήθεια!
02-12-2010, 17:33 #101
02-12-2010, 17:36 #102
Δε νομίζω πως έχει πάθει ό,τι ανέφερες ο εγωισμός σου,δεν έχει πάντως σίγουρα εξαφανιστεί όπως νομίζεις.Νομίζω πως δεν έχεις καθαρή εικόνα ως προς τον εαυτό σου,ούτε το πώς σε βλέπουν οι άλλοι.Αυτό μπορεί να οφείλεται στην έλλειψη κοινωνικοποίησης,που έγραψες παραπάνω(ότι δλδ οι επαφές σου είναι αποκλειστικά με συγγενείς,που κατά κάποιο τρόπο σε"προστάτευαν"πάντα από την κριτική,άρα δεν έμαθες να δέχεσαι την τυχόν "κακή"σου όψη.Σου έδειχναν μόνο την καλή.Εμένα μου έδειχναν μόνο την κακή.Ουπς,λολ
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
02-12-2010, 17:36 #103
Δεν έχω ανάγκη από ειδικό ευχαριστώ. Ούτε πρόβλημα έχω, όλοι οι γιατροί με βρίσκουν μια χαρά, μόνο εσείς μου τα κάνετε αυτά. Ίσως γιατί είναι καλοί άνθρωποι, ή γιατί ξέρουνε. Το ότι τσακώνομαι με όλους, είναι γιατί τα λέω χύμα, και όλοι είναι κακοί. Όσο για το θέμα των σίριαλ κίλερς, ντροπή σου που το αναφέρεις! Έλεγε πως οι δολοφόνοι είναι ψυχωτικοί, και έπρεπε να υπερασπίσω την θέση μου!! Για την διαγραφή δεν αναγνώριζαν κάποιο δικαίωμά μου, άρα ήταν άδικοι! Όχι, δεν πήρα απαντήσεις. ΟΚ?
02-12-2010, 17:36 #104
νομιζω πως παιρνεις στραβα την εννοια ''κακια'' με την εννοια ''λεω την γνωμη μου''
αλλωστε ειπαμε οτι οι δολοφονοι ειναι πολλα πραγματα δεν πασχουν ολοι απ το ιδιο αλλα εχουν ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ψυχωση...
τεσπα οντως δεν πρεπει να φορτωνεις οτι ειναι ολοι εναντιον σου απλα επειδη ιδως μερικοι να διαφωνουν με οτι λες μικρη μουI m a Good Person With Bad Attitude
02-12-2010, 17:39 #105
Εσύ το νομίζεις αυτό, οι γιατροί λένε άλλα. Γιατί δεν έχω κακή εικόνα για τον εαυτό μου; Πάλι εσύ το λες αυτό, που θες να με χτυπήσεις. Και τον λόγο τον έχω εξηγήσει. Όσο για τους συγγενείς, το γεγονός ότι σου λένε εσένα κακά και εμένα καλά, δεν μου λέει ότι με διακρίνουν οι συγγενείς μου, αλλά ίσως λένε την αλήθεια; Και γιατί ανοίξαμε αυτό το θέμα, για να μου τη λέτε; Εγώ το αντίθετο ήθελα να κάνω.