ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ Η ΕΓΩ? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 59
    Senior Member
    οπως μου τα λες διαπιστωνω, πως μαρεσει το σεξ, αλλα εκει που το κανω μ ρχεται να πεταξω ξαφνικα τον αλλον κατω δεν ξερω γιατι. νιωθω οτι με βρωμιζει κ να φυγει απο πανω μου ΤΩΡΑ!

δεν κανω τπτ ομως πιεζομαι και αναπνεω...δεν θελω να με περασουν για τρελλη

ομως αλλες φορες ειναι ενταξει.

ειναι κ αναλογα τον ανθρωπο...ομως περισσοτερο το κανω σαν απο ενστικτο.......

γιατι να θελω να κανω σεξ τοτε με πολυ κοσμο????????ενω δεν με νοιαζει????/
    I m a Good Person With Bad Attitude

Banned
    Quote Originally Posted by me_vs_myself View Post
    ειναι ολοι προκατελειμενοι κ μαλιστα χωρις λογο. εχουν ολοι την καραμελα ''δεν ειμαι για σχεση '' ''εχω απωθημενα'' κλπ. αυτο ειναι μλκια γιατι κατα την γνωμη μου, ο καθε ανθρωπος που γνωριζεις ειναι αλλιωτικος δεν πρεπει να βγαζεις τα απωθημενα σου στον επομενο ουτε να φοβασαι πως επειδη καποιος απ το παρελθον σ φερθηκε ασχημα, θα σου φερθουν κ οι αλλοι!

οποιος απ την αρχη εχει βαλει τους παντες σε ενα τσουκαλι, ειναι αξιος τησ μοιρας του.
    δε ξερω αν αναφερεσαι σε μενα, αλλα εδω εγω ειμαι συνηθως αυτος που τσουβαλιαζει τους ανθρωπους. οντως εχω αυτο το προβλημα, καταβαλλω προσπαθεια για να τους ξεχωρισω, αλλα και παλι ειτε λογο κομπλεξ, ειτε οτι αλλο, καταληγω να γενικευω.

κομπλεξ με τις γυναικες (και ειδικα ελληνιδες) σιγουρα εχω, ειδικα η τελευταια πρωην μου, με κανε να σκεφτομαι για σας τα χειροτερα!

ομως αν ειδες στο προηγουμενο μου ποστ αναγνωρισα αυτο μου το λαθος, οποτε κατα καποιο τροπο μετανιωσα για οσα εγραψα εδω, γιατι ενιωσα παλι το μισος μου για ολες.

εσυ ετσι κι αλλιως ξεχωριζεις! αλλιως δε θα σου δινα ποτε σημασια. και για να πω την αληθεια δυσκολευομαι να σε ενταξω σε μια κατηγορια. εισαι ξεχωριστη, μπορει οχι εμφανισιακα γιατι ολοι ειμαστε ανθρωποι, αλλα σιγουρα το μυαλο σου κι ο χαρακτηρας σου εχουν κατι ξεχωριστο!

αμα καποιος θελει κατι παραπανω , θα του δωσω την ευκαιρια. ο αλλος που θελει το κατι παραπανω, σημαινει πως εχει την ωριμοτητα ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΝΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ και μετα να αποφασισει!!!!!
    εγω ηθελα να σε γνωρισω, αλλα εσυ δε μου εδωσες την ευκαιρια. ισως ενοχλησαν οσα γραφω και η προβληματικη συμπεριφορα μου απεναντι σε ολους και ειδικα στις γυναικες. επειδη ομως εισαι κι εσυ γυναικα, αν νιωθεις οτι σε εχω θιξει, θελω απλα να ζητησω συγνωμη.

Senior Member
    καμια επαφη ΚΕΝΟ εισαι πολυ οκ σε οσα λες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!γιατι το ειπες αυτο οτι δν θελω?αφου απανταω σε οοολα οσα λεμε!

Banned
    απλα στο διαδικτυο συνηθιζω να δινω το msn μου ΜΟΝΟ σε ατομα που δειχνουν ενδιαφερον κι οτι ταιριαζουμε εστω λιγο, με την ελπιδα μπας και θελουν να μιλησουν να γνωριστουμε καλυτερα...

οι περισσοτεροι φοβουνται γιατι ειμαι λιγακι extreme και παραλογος (επιτηδες) στη σκεψη μου, με αποτελεσμα να μοιαζω επικινδυνος (ισως ειμαι κι ολας).

τεσπα ησουν μια απ'αυτα τα ατομα, σου ειπα εαν ποτε εισαι μονη, ξερω γω θες παρεα, feel free to add me.

δικο σου add δεν ειδα ποτε, οποτε υπεθεσα ειτε οτι δεν εχεις αναγκη, ειτε ενοχληθηκες απο κατι που γραψα εδω, οπως συνηθιζουν να κανουν οι πιο πολλοι (πχ Sofia κλπ).

Senior Member
    οχι απλα δεν μπορω να μπω μσν απο δω κ δν εχω μπει απ το σπιτι ωστε να κανω την παραπανω διαδικασια ακομα...

Senior Member
    εγω ξερω μι οτι οποιοσ σε γνωρισει και δε σε γουσταρει ειναι προβληματικοσ τελοσ!!!!!

Senior Member
    Οι προσωπικοί λόγοι που είχα αναφερθεί έχουν να κάνουν με την εικόνα που θέλουμε να δείχνουμε , και ποια ο άλλος αντιλαμβάνεται ,+ το λέω αυτό γιατί λες πως ΄΄΄ λαμβανω ακριβως το αντιθετο. ειναι ολοι προκατελειμενοι κ μαλιστα χωρις λογο.΄΄΄΄και επειδή κάπου την τύχη δεν την πιστεύω πως υπάρχει αναρωτιέμαι το πως μπορεί να μην υπάρχει λόγος ? , σε πρώτη φάση δεν έχει να κάνει με σωστό η λάθος αλλά τον λόγο

Το άλλο που λές για τις ευκαιρίες το έχουμε πει λίγο η πολύ όλοι μας η δικαίωσή μου είναι πως μετά απο πολύ κόπο και κυρίως ψυχικό πόνο (για το διάστημα άστο καλύτερα μην σε απογοητεύσω χαχα ) στα σαρανταφευγα μου λέω πως άξιζε τον κόπο και τον πόνο και η αναγνώριση δεν την φαντάζομαι ποια αλλά την ζώ και την ακούω κάθε μέρα

Το σπουδαιότερο ίσως είναι αυτό που λες για την ωριμότητα , όταν έχεις βιώσει καταστάσεις και απο τις εμπειρίες σου έχεις φτάσει σε σημείο ( προσωπική άποψη είναι σαν παιχνίδι ο έρωτας με κανόνες αλλά πάνω απο όλα παιχνίδι ) να δημιουργείς υγιείς σχέσεις μέσα απο τα λάθει κυρίως , τότε ο έρωτας έρχεται απλά σαν επισφράγιση τον όσων σε ενώνουν με τον άλλον

Ίσως να ανεβαίνεις επίπεδο ,και αυτό και μόνο σε κάνει να είσαι ενδιαφέρων άτομο

Senior Member
    οπως μου τα λες διαπιστωνω, πως μαρεσει το σεξ, αλλα εκει που το κανω μ ρχεται να πεταξω ξαφνικα τον αλλον κατω δεν ξερω γιατι. νιωθω οτι με βρωμιζει κ να φυγει απο πανω μου ΤΩΡΑ!

δεν κανω τπτ ομως πιεζομαι και αναπνεω...δεν θελω να με περασουν για τρελλη

ομως αλλες φορες ειναι ενταξει.

ειναι κ αναλογα τον ανθρωπο...ομως περισσοτερο το κανω σαν απο ενστικτο.......

γιατι να θελω να κανω σεξ τοτε με πολυ κοσμο????????ενω δεν με νοιαζει????/
    me θα συμφωνησω με την ραιν εδω ,οτι η κακοποιηση φερνει εναν διαχωρισμο συναισθηματος και σωματος ,και δεν ειναι απαραιτητο παντα να ειναι σεξουαλικη η κακοποιηση ,ακομα και λεκτικη να ειναι μπορει ,να φερει τα ιδια αποτελεσματα για μενα

Λες οτι πολλες φορες σου ηρθε να πεταξεις τον αλλον κατω
    Ναι ..και γω τα ιδια αισθανομουν Οτι με βρομιζει , δεν μ αφηνει να αναπνευσω , τι κανω τωρα, { απλα ξενερωνα } Στα καλα καθουμενα ,εκει που το απολαμβανα κιολας, ξαφνικα ολα γυριζαν στο μυαλο μου , χωρις λογο ,δεν μπορουσα να το εντοπισω και πιεζομουν πολυ. Σαν να μην επρεπε ,δεν εκανε να ειμαι εκει ,δεν επρεπε να νιωθω ,δεν ειχα αυτο το δικαιωμα . Το ενα ξαφνικα γινονταν δυο ,για καποιους λογους , αλλα δεν αντιδρουσα Ξερεις πως το αισθανομουν μετα ?? Σαν μια ακομα κακοποιηση ,αλλα τουτη φορα την εκανα εγω σε μενα
    Αλλα αυτο το πεταγα αυτοματα απο το μυαλο μου ,ηταν μια σκεψη ενα συναισθημα που δεν το ηθελα ,και το ξεχναγα αμεσως και αυτοματα πριν το νιωσω ,πριν περασει μεσα μου.
    Αλλα περνουσε και ας μη το ηθελα
    Οι λογοι πολλοι , βρηκα τους περισσοτερους οταν αποφασισα να αρχισω να μιλαω γ αυτο , { εκει που επρεπε} και να ριχνω καποια βαρυτητα στο γεγονος
    Γιατι για αρκετα χρονια απλα το προσπερνουσα ,και δικαιολογουσα τον εαυτο μου , σε μερικες συμπεριφορες μου , οτι και καλα δεν ειχε να κανει καθολου με το γεγονος , και εβρισκα αλλους λογους Και ξεσπουσα με αλλους τροπους .

Μπορει να μην ειναι ετσι για σενα Αλλα ειπα να γραψω μιας και διαβασα καποιες κοινες αντιδρασεις , και ερωτηματα Και μου θυμησε λιγο εμενα τοτε
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    Quote Originally Posted by soft View Post
    me θα συμφωνησω με την ραιν εδω ,οτι η κακοποιηση φερνει εναν διαχωρισμο συναισθηματος και σωματος ,και δεν ειναι απαραιτητο παντα να ειναι σεξουαλικη η κακοποιηση ,ακομα και λεκτικη να ειναι μπορει ,να φερει τα ιδια αποτελεσματα για μενα

Λες οτι πολλες φορες σου ηρθε να πεταξεις τον αλλον κατω
    Ναι ..και γω τα ιδια αισθανομουν Οτι με βρομιζει , δεν μ αφηνει να αναπνευσω , τι κανω τωρα, { απλα ξενερωνα } Στα καλα καθουμενα ,εκει που το απολαμβανα κιολας, ξαφνικα ολα γυριζαν στο μυαλο μου , χωρις λογο ,δεν μπορουσα να το εντοπισω και πιεζομουν πολυ. Σαν να μην επρεπε ,δεν εκανε να ειμαι εκει ,δεν επρεπε να νιωθω ,δεν ειχα αυτο το δικαιωμα . Το ενα ξαφνικα γινονταν δυο ,για καποιους λογους , αλλα δεν αντιδρουσα Ξερεις πως το αισθανομουν μετα ?? Σαν μια ακομα κακοποιηση ,αλλα τουτη φορα την εκανα εγω σε μενα
    Αλλα αυτο το πεταγα αυτοματα απο το μυαλο μου ,ηταν μια σκεψη ενα συναισθημα που δεν το ηθελα ,και το ξεχναγα αμεσως και αυτοματα πριν το νιωσω ,πριν περασει μεσα μου.
    Αλλα περνουσε και ας μη το ηθελα
    Οι λογοι πολλοι , βρηκα τους περισσοτερους οταν αποφασισα να αρχισω να μιλαω γ αυτο , { εκει που επρεπε} και να ριχνω καποια βαρυτητα στο γεγονος
    Γιατι για αρκετα χρονια απλα το προσπερνουσα ,και δικαιολογουσα τον εαυτο μου , σε μερικες συμπεριφορες μου , οτι και καλα δεν ειχε να κανει καθολου με το γεγονος , και εβρισκα αλλους λογους Και ξεσπουσα με αλλους τροπους .

Μπορει να μην ειναι ετσι για σενα Αλλα ειπα να γραψω μιας και διαβασα καποιες κοινες αντιδρασεις , και ερωτηματα Και μου θυμησε λιγο εμενα τοτε
    εχεις απολυτο δικιο soft! ακριβως οπως το ειπες!!!!!!!!την στιγμη αποτομα που ξενερωνω, αφηνομαι σαν τσουβαλι κ μετα μ εχει τυχει να μ το πουνε κιολας.....κ μετα νιωθω περιεργα οπως λες. παρ ολα αυτα περναω φασεις τρομερης εξαρσης κ θελω να το κανω κ μαλιστα καλα. δεν ξερω δν μπορω να καταλαβω γιατι

fevgatos θελω να σου πω, πως απο την αρχη μερικοι π γνωριζω, απ το 1ο ραντεβου ας πουμε λενε ''να σ ξεκαθαρισω, εγω δεν ειμαι για σχεσεις κ τετοια'', ποιο λογο να χει να το πει?!τι προλαβε να μαθει για μενα που να μην το θελει?!!!εκτος αν φταιει η εξωτερικη μ εμφανιση κ με θεωρουνε τσοντα!τι να πω!

για την ωριμοτητα οσο αναφορα τις ανθρωπινες σχεσεις, εχεις δικιο, αλλα μονο εκει ειμαι ωριμη. σε ολα τα αλλα εχουν φροντισει οι δικοι μου να με εχουνε τοσο καλομαθημενο, που αντιδραω σαν παιδι.......ο πατερας μ ειδικα παιζει μαζι μου, αναφερεται σε μενα ως ''το παιδι'', ενω ειμαι η μεγαλυτερη, με παιρνει μονιμως αγκαλια κ δν μπορει να μ αρνηθει κατι. πιστευω θελει να αναπληρωσει το κενο που ειχαμε πολυ παλια. κ η μανα μ παρ ολο που ειναι πιο αλλιως, μ φερεται σαν να μαι μικρο. εχω δει στον εαυτο μου ξεσπασματα μικρου παιδιου οταν δεν εχω κατι που θελω, η οταν κατι με απογοητευει. αυτο πολλες φορες περναει κ στις σχεσεις μου.αμα δεν γινει το δικο μου...δεν μπορω! συνιθως το καταφερνω, αλλα υπαρχουν και φορες που δεν γινεται. κ αυτο με βυθιζει σε μεγαλη απογοητευση.

ειναι τοσα τα καπριτσια μου, αλλα αυτο πως ειναι δυνατον να το ξερει ο αλλος με την μια που με βλεπει??!!!!!!αλλωστε εχω το ταλεντο οπως περιεργη αυταρχικη η δυστροπη να μαι, να τους αρεσει γιατι οι περισσοτεροι ειναι μαζοχες!

απλα ειναι η κοινωνια!ετσι οπως το λεω! δεν εχουν λογο κ φορανε ολοι παροπιδες!

pad μου.............οτι κ να σου πω ειναι λιγο εσενα :*

Member
    o καθενας εχει τα βιωματα του που τον χαρακτηριζουν!Απεξω απο το χορο ολοι ειμαστε καλοι βλεπουμε τα πραγματα διαφορετικαι σως πιο λογικα και ψυχραιμα.Το θεμα ειναι οτι η ζωη του καθε ανθρωπου ειναι τοσο διαφορετικη.το τι εχει περασει το πως εχει μεγαλωσει και τι εμπειριες εχει απο διαφορα πραγματα θα τον ακολουθουν μια ζωη.Καθε μερα μαθαινεις να αναθεωρεις οτι ηξερες μεχρι χθες.Δυστυχως οτι και να λενε οι αλλοι ο τροπος σκεψης του καθενος για το ππροβλημα που τον απασχολει ειναι διαφορετικος.Βοηθαει να ακους τους αλλους γιατι μπορει να ακουσεις κατι απο καποιον που δεν το ειχες σκεφτει.Αλλα στο τελος παντα μενεις μονος με τις σκεψεις και τον εαυτο σου και με αυτον συζητας.

Senior Member
    ρε συ εχεις απολυτο δικιο,. αλλες δυναμεις κ αντοχες εχει ο καθενας κ ειναι κ φυσικο αργοτερα να χει αλλες διαθεσεις να ακουσει τον αλλον η να ασχοληθει μονο με τον εαυτο του. αν κ ο ανθρωπος εχει το ενστικτο της αυτοεπιβιωσης

Member
    γνωριζεις ενα θεμα καλα μονο αν το ζησεις.πολλες φορες δινουμε συμβουλες για ενα θεμα προσπαθωντας να καταλαβουμε τον αλλο.Δυστυχως αν ομως δεν το εχουμε νοιωσει δεν μπορουμε να νοιωσουμε πραγματικα και τον αλλο

Banned
    για την ωριμοτητα οσο αναφορα τις ανθρωπινες σχεσεις, εχεις δικιο, αλλα μονο εκει ειμαι ωριμη. σε ολα τα αλλα εχουν φροντισει οι δικοι μου να με εχουνε τοσο καλομαθημενο, που αντιδραω σαν παιδι.......
    αρα ενω μπορει να σκεφτεσαι ωριμα, οι πραξεις σου και ισως η ζωη σου, δεν ειναι.

αν κ ο ανθρωπος εχει το ενστικτο της αυτοεπιβιωσης
    το οποιο για μενα ειναι ισο με εγωισμο, αρα ολοι ειμαστε εγωιστες.

Senior Member
    μα φυσικα και ειμαστε εγωιστες και δεν βρισκω κατι κακο σε καποιον να χει εγωισμο! οπως ομως κ με ολα τα αλλα πραγματα στην ζωη η χρηση του σε υπερβολικο βαθμο ειναι ασχημη!

Banned
    ουτε εγω το βλεπω σαν κατι κακο, ειναι κι αυτο στην φυση του ανθρωπου. ανθρωπος = αδυναμο ον = εγωιστης (αναγκαστικα για να προστατεψει τον εαυτο του). οσο πιο αδυναμος καποιος = πιο εγωιστης! το προβλημα παρουσιαζεται οταν δυο ανθρωποι ΠΡΕΠΕΙ να συνυπαρξουν, για να δημιουργει σχεση, αργοτερα και οικογενεια. και γι'αυτο παμε κατα διαολου ολοι και μενουμε μονοι τελικα, αφου η κοινωνια μας εχει γαμησει και μας εχει κανει αδυναμα πλασματα τελειως (= πολυ εγωιστες), εξαρτημενους απ'τα λεφτα...

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Tags for this Thread