Πως;;;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6

Thread: Πως;;;

Member

Πως;;;

Θα θεσω ενα θεμα που λιγο πολυ εχει περασει απο το μυαλο ολων καποια στιγμη.Πως μπορεις να ξανακερδισεις εναν ανθρωπο με τον οποιο ησουν μαζι και χωρισες.Αυτος μπορει να ειναι ακομα μονος η να εχει προχωρησει σε αλλη σχεση.πως μπορεις να τον ξανακερδισεις και να εισαι παλι μαζι.Γιατι πολλοι χωρισμοι γινονται για διαφορους λογους και καποιοι αναγκαστικα.ξερω καποιοι θα πουν οτι πρεπει να προχωρας μπροστα οτι τελειωσε δεν αξιζε τον κοπο κλπ.Αλλα ειναι και καποιες περιπτωσεις διαφορετικες η γιατι αγαπας και θελεις να εισαι μαζι του.Τελως παντων το θεμα ειναι πως μπορεις και αν μπορεις.Γιατι καποτε σε αγαπησε και σε ερωτευτηκε αυτος που ησουνα μαζι.

Senior Member
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΔΙΚΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΑΝ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΟΤΕ.ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΤΟΜΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑ ,ΕΡΩΤΙΚΑ ΕΝΝΟΩ.ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΟ.ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΑΓΑΠΟΥΣΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΜΟΥ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΜΩΣ ΞΑΝΑ ΗΡΘΑΜΕ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ ΟΜΩΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟΘΗΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΑΤΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣΜΟΥ ,ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙΡΟΣ.ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΛΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΟΥ.ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by nik5 View Post
    Θα θεσω ενα θεμα που λιγο πολυ εχει περασει απο το μυαλο ολων καποια στιγμη.Πως μπορεις να ξανακερδισεις εναν ανθρωπο με τον οποιο ησουν μαζι και χωρισες.Αυτος μπορει να ειναι ακομα μονος η να εχει προχωρησει σε αλλη σχεση.πως μπορεις να τον ξανακερδισεις και να εισαι παλι μαζι.Γιατι πολλοι χωρισμοι γινονται για διαφορους λογους και καποιοι αναγκαστικα.ξερω καποιοι θα πουν οτι πρεπει να προχωρας μπροστα οτι τελειωσε δεν αξιζε τον κοπο κλπ.Αλλα ειναι και καποιες περιπτωσεις διαφορετικες η γιατι αγαπας και θελεις να εισαι μαζι του.Τελως παντων το θεμα ειναι πως μπορεις και αν μπορεις.Γιατι καποτε σε αγαπησε και σε ερωτευτηκε αυτος που ησουνα μαζι.

Μπορεις να χαθεις απροειδοποιητα για ενα διαστημα 2-3 μηνων (και οχι 2-3 μερων οπως κανουν ολοι...) , και οταν λεω να χαθεις το εννοω, ουτε ενα μηνυμα, ουτε καψουροτραγουδα στο fakebook σου , γενικα ... εξαφανισου απο την ζωη της.

Οσο δεν εισαι στην ζωη της και δεν εχει πραγματα να της θυμιζουν εσενα , οπως τηλεφωνηματα σου, την φωνη σου, τα μηνυματα σου κτλ , λιγο λιγο θα αρχισει να σε ξεχναει. ΝΑΙ, θα αρχισει να σε ξεχναει, μην εισαι εγωιστης, δεν ζει-πεθαινει για εσενα ειδαλως δε θα χωριζατε.

Αυτο λοιπον το διαστημα ολο θα αρχισει να ξεθωριαζει η εικονα που ειχε για εσενα μεχρι που θα μεινουν μονο καποια βασικα απλα στοιχεια , σαν "απλως" ενας γνωστος.

Οταν ξαναεμφανιστεις ΞΑΦΝΙΚΑ και απροειδοποιητα στην ζωη της, τοτε θα πρεπει αναγκαστικα θελει δε θελει να σε ξανακαταχωρησει καπου , στην κατηγορια φιλου? στην κατηγορια boyfriend? στην κατηγορια κολιτσιδα? στην κατηγορια εχθρου? Αυτο εξαρταται απο εσενα μετα.
    Το θεμα ειναι οτι θα εχεις το πλεονεκτημα να κανει restart την μνημη της για εσενα και να σου δωσει πατημα για μια δευτερη ευκαιρια , μιας και οταν θα σε δει παλι θα εισαι ενας ΝΕΟΣ ανθρωπος , οχι αυτος που θυμαται, εκτος αμα εχεις παραμεινει ολοιδιος τι να σου πω ;D

Ασφαλως μεχρι τοτε κανε και αλλα πραγματα στην ζωη σου, μην μεινεις λαχανο για 3 μηνες γιατι οχι μονο θα την χασεις φουλ, αλλα θα σαπισεις και τον εαυτο σου ετσι. Με ενα σμπαρο δηλαδη, μηδεν τριγονια μιας και επαθε εμπλοκη το οπλο.

προσεχε λοιπον , και... ξεκινα να ζεις!

Member
    Σωστο και αληθινο.βεβαια εξαρταται και πως ενοιωθε για σενα και αν ειναι με άλλον πως νοιωθει γιαυτον.συμφωνω οτι πρεπει οταν σε δει να εισαι ανανωμενος οσο μπορεις αλλο ντυσιμο αυξομειωση βαρους κλπ.και αντε σε ειδε μετα το θεμα ειναι τι γινεται.Πρεπει να το παιξεις ανετος αλλα πως της δειχνεις οτι ενδιαφερεσαι ακομα χωρις να το κανεις εμφανες και πως καταλαβαινεις πως σε βλεπει αυτη

Senior Member
    No no, δε με καταλαβες. Οταν λεω διαφορετικος, ναι οκ παιζει ρολο και η εμφανιση, κανα γυμναστηριο πχ εστω,

αλλα τον κυριαρχο ρολο τον εχει η συμπεριφορα και το τι "μεγαλες" αλλαγες γινανε σε αυτο το κενο διαστημα που σε ειχε ξεχασει οτι υπαρχεις..!

Δες 2 υποθετικους διαλογους:
    version 1:

- Ωπ, Μαριμαρ! Τι κανεις?
    - Ωχ ο Πακης! Πως εισαι? Που χαθηκες?
    - Ε εδω τα ιδια και τα ιδια. Τριγυρναω στις φραπετεριες , κοιμαμαι ολη μερα, ξερεις τα ιδια και τα ιδια. Α επισης ειμαι ακομα ανεργος χεχεχε. Α ναι και χρωσταω ακομα εκεινον τον τριψηφιο αριθμο μαθηματων στην σχολη! Θυμασαι ε? Εχω μεινει ο ιδιος με τοτε! Ο ιδιος ακριβως! Εσυ? τι νεα?
    - ....
    - ?
    - A ναι, μπλα..μπλα..μπλα.. , oκ χαρηκα που τα παμε, πρεπει να φυγω τωρα τα λεμε.!
    - γεια..!
    (φευγει και ανακαλυπτεις οτι ουτε καν σου εδωσε το καινουριο της νουμερο για να τα ξαναπειτε)

version 2

- Ωπ, Μαριμαρ! Τι κανεις?
    - Ωχ ο Πακης! Πως εισαι? Που χαθηκες?
    - Που να στα λεω..! Επιασα δουλεια εκει, πηρα προαγωγη , με στειλανε και ενα ταξιδι στο εξωτερικο για εκπαιδευτικους λογους, α επισης γραφτηκα σε συλογο σκακιστων, οκ παντα τελευταιος βγαινω αλλα εχει την πλακα του και αυτο, ξεκινησα μαθηματα γιογκα, ναι γιογκα σαν αυτο που κανει η Ελενη πετρουλακη , την σχολη κοντευω να την βγαλω , μπλα μπλα μπλα
    - βρε συ , εσυ εχεις αλλαξει! Αλλος ανθρωπος εγινες.!
    - εμ τι, οχι παιζουμε!

κτλ κτλ

Οκ ακραια , αλλα με πιανιεις τι θελω να πω.

Απο την στιγμη που θα γινει αυτο το reset μεσα της, που θα γινει απλα... με το να μην κανεις τιποτα (η χαρα του τεμπελη ενα πραγμα!) μετα απλα της δινεις την ευκαιρεια να γνωρισει ενα νεο ατομο απο την αρχη. Μετα οτι ειναι να γινεις θα γινει φυσιολογικα. Οπως και να εχει εχετε ενα παρελθον εσεις , μην το ξεχνας. Αν συνδιασει το γεγονος οτι μπροστα της εχει εναν μιστερ ευκαιρεια, και οτι αυτον τον μιστερ ευκαιρεια καποτε τον ειχε και η "χαζη" τον εχασε , τοτε μπορεις να φωναξεις ΜΠΙΝΓΚΟ! απο τωρα.

Member
    Χμμμμμμ εχεις δικιο κατι τετοιο ειχα και γω στο μυαλο μου.αντε αν ειναι ελευθερη πιο ευκολα τα πραγματα αν ειναι με αλλον εκει ειναι πολυ μπερδεμα