Συναντηση με το "τερας του Λοχ-νες" και ευλογα ερωτηματα που προκυπτουν... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 46
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Winston_man_2 View Post
    Το τερας υπαρχει. Το εχω γνωρισει απο κοντα παλαιοτερα αλλα πλεον εχω πολυ καιρο να το δω. Χρονια μετραω... Το λεω αυτο για οσους/ες αμφισβητουν την υπαρξη του. Οχι δεν ζει πλεον στη λιμνη της Σκωτιας αλλα καπου στα Βορεια της πολης των Αθηνων. Συναντηθηκε πολυ προσφατα στενος συγγενης μου μαζι του και ανταλλαξαν νεα για λιγο. Εργαζεται πυρετωδως, εχει 2 (νομιζω) μεταπτυχιακα, εχει κανει σχεσεις, εχει παρεες, ζει ωραια την ζωη του κτλ κτλ...

Αυτο το "πραγμα" που ξεχαστηκε καπου στην ληθη της εξελιξης... Που ειναι καπου 1,50, με σοβαρα σκελετοδομικα προβληματα και σε κανει μολις το βλεπεις να αποστρεφεις το βλεμα σου αλλου με αηδια... Που σε αλλες εποχες θα ειχε πεταχτει στον Καιαδα εν τη γεννεση του... Κιομως δεν (φαινεται) να εχει προβληματα τουλαχιστον εμφανως. Ζει τη ζωη του στο μαξιμουν. Αλλοι στη θεση του ισως να ειχαν αυτοκτονησει μην αντεχωντας αλλο την καταρα της μοιρας...

Πως γινεται τετοια ατομα να πιστευουν στον εαυτο τους και να προχωρουν? Να μην τους επηρεαζει η ασχημια της εμφανισης τους? Να ζουν σα να μην συμβαινει τιποτα? Να μην αυτοκτονουν? Να δημιουργουν? Να σπουδαζουν? να, να, να? Πως βρισκουν τα "ψυχικα αποθεματα"? Δεν ειναι ευλογο το ερωτημα μου?
    βλεπει τη ζωη με αλλο ματι. επικεντρωνεται στα θετικα του κ οχι στα αρνητικα του. ισως να μην καταφερει να κανει καριερα σε ενα τομεα που η εμφανιση παιζει δομικο ρολο πχ σταρ του hollywood, μοντελος, ηθοποιος, παρουσιαστρια της TV, αλλα αν εχει αλλα προσοντα κ η εμφανιση δεν σχετιζεται με αυτα, γιατι να μην κανει κ σπουδες κ μεταπτυχιακα, κ δουλεια, γιατι να μην εχει κ φιλους? προφανως οι φιλοι του δεν θα ειναι καποιοι που δινουν μεγαλη κ μοναδικη σημασια στην εξωτερικη εμφανιση, γιατι αυτοι οι ανθρωποι θα τον απερριπταν. αλλα μεσα σε τοσους κ διαφορετικους ανθρωπους θα βρεθουν κ ανθρωποι που δεν θα εχουν προβλημα να κανουν παρεα κ καποιον που δεν ειναι προικισμενος εμφανισιακα, αλλα εχει αλλα χαρισματα.

Εδω δεν μιλαμε για καποιον που "δεν ειναι προικισμενος εμφανισιακα" ή ειναι απλα "ασχημος"... ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΤΡΩΜΑ. Εχει διαφορα πιστευω.
    1. Πες πες πες στο τέλος κάτι θα μείνει
    2. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα

Senior Member
    Ελα ρε κανείς δεν είναι έκτρωμα έτσι!! Κι αν βλέπουν κάποιοι αυτό το άτομο σαν έκτρωμα χωρις να το γνωρίσουν πραγματικά αυτοί είναι για τα σκουπίδια.

Δεν επέλεξε την εξωτερική εμφάνιση!!!!!!!!! Δεν σκότωσε ούτε έκλεψε!!!!!!!!!! Πρέπει να είναι υπερήφανο για αυτό που είναι και όχι για αυτό που θέλουν οι άλλοι να είναι!

Σίγουρα η εξωτερική εμφάνιση παίζει τεράστιο ρόλο ειλικρινά καταλαβαίνω ακριβώς όλα όσα λες. Αλλά όχι δεν θα αισθάνεται έκτρωμα ο άλλος επειδή δεν αρέσει στους άλλους!!! Γιατί τι να το κάνεις αν το άλλο άτομο είναι όμορφο αλλά κακιασμένο;
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

οκ... παντως αν ειχα να διαλεξω... ναι: Προτιμω ομορφος και κακιασμενος.

Senior Member
    Κακιασμένος θέλω να γίνω κι εγώ!! :d Σχετικά με το όμορφος δεν ξέρω εμένα μου λείπει η αυτοπεποίθηση. ;)

edit ok ήταν πολύ ψωνίστικο αυτό που είπα. Θέλω να γίνω και μεγάλο ψώνιοοοοοοοοοοοοοοο!!
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Senior Member
    Πως γινεται τετοια ατομα να πιστευουν στον εαυτο τους και να προχωρουν? Να μην τους επηρεαζει η ασχημια της εμφανισης τους? Να ζουν σα να μην συμβαινει τιποτα? Να μην αυτοκτονουν? Να δημιουργουν? Να σπουδαζουν? να, να, να? Πως βρισκουν τα "ψυχικα αποθεματα"? Δεν ειναι ευλογο το ερωτημα μου?
    Πως τα βρισκουν?

Λοιπον, φαντασου εναν ανθρωπο που δεν εχει ψυχικα αποθεματα. Φαντασου επισης αυτα τα ψυχικα αποθεματα να ειναι κατι σαν.. χμμ .. κατι σαν καυσιμο σημαντικοτατο για να συνεχισει να υπαρχει ζωη. Τα χρειαζεται λοιπον για να επιβιωσει. Βρισκει λιγα απο εδω, λιγα απο εκει, μερικα στον δρομο πεταμενα σαν ψιχουλα, τα μαζευει, μετα του τελειωνουν, πρεπει να ξαναβρει , ειναι απελπισμενος και μια ζωη στο κυνηγι. Αμα ειναι τυχερος θα του κανουν δωρα μερικα πακετακια με ψυχικα αποθεματα μερικοι φιλοι, γνωστοι, ειδικοι , αλλα και παλι δεν θα κρατησουν για παντα.
    Ξερει οτι θα πρεπει να ειναι μονιμως στην τσιτα, και ειναι μονιμως στην τσιτα, για να βρει ψυχικα αποθεματα . Σχεδον παντα ειναι σε επικινδυνα χαμηλα επιπεδα απο ψυχικα αποθεματα. Καποιες παρενεργειες οταν τελειωνουν αυτα ειναι : κλαμα , σκεψεις αυτοκτονιας, σκοτεινες μισητες σκεψεις, ζηλεια, φθονος και αλλα τετοια παρομοια.

Παμε τωρα σε εναν ανθρωπο που εχει ψυχικα αποθεματα.
    Τι εχει κανει?

Σκεφτηκε το εξης,

"γιατι να ψαχνω απο εδω και απο εκει για δαυτα, ενω μπορω να τα διημιουργω μονος μου? Aλλωστε οπως λενε και καποιοι , αν δωσεις ψαρι σε εναν ανθρωπο θα τον χορτασεις για μια μερα, αν τον μαθεις να ψαρευει θα τον χορτασεις για μια ζωη. Κατι τετοιο θα κανω λοιπον και εγω..!"

Οποτε με το μυαλο του φτιαχνει μια πανοπλια, σαν αυτη του Iron man αμα εχεις δει. Αυτη η πανοπλια εχει πολλες ιδιοτητες, μια απο τις οποιες ειναι να μετατρεπει μερικα συστατικα του αερα που ειναι αφθονα γυρω μας, σε ψυχικα αποθεματα..! Ετσι κανει την καυση μονος του και τα καλιεργει μεσα του. Ξερει οτι ακομα και να του τελειωσουν, αυτο που εχει να κανει ειναι να περιμενει να "ξαναφορτισει" η συσκευη αυτη , κατι που συνηθως γινεται συντομα. Ετσι δεν αγχωνεται μιας και ξερει οτι ακομα και οταν κατι κακο συμβαινει, θα υποχωρησει, μονο και μονο για να ανασυνταχθει και να κανει αντεπιθεση μετα.

Θες να ακουσεις και κατι κουφο τωρα?

Αυτη την στολη μπορει να την φτιαξει ο καθενας , ολοι εχουμε την τεχνητη αυτογνωσια μιας και... απλα την φανταζομαστε και το μυαλο μας δεν μπορει να ξεχωρισει βαθια μεσα του αν μια σκεψη ειναι φανταστικη ή πραγματικη , οποτε αυτοι οι ανθρωποι εκμεταλευονται αυτο το "κενο ασφαλειας" και απολαμβανουν τα αποτελεσματα, δηλαδη... συνεχομενη αναπληρωση θετικης ενεργειας και ψυχικων αποθεματων.

Quote Originally Posted by Γάτος View Post
    Μπορεί κάποιοι να είναι αναίσθητοι (εννοώ αν δεν έχει σχέση με την αυτοπεποίθηση). Πάντως έχω δει κακάσχημους ανθρώπους με τεράστιες επιτυχίες που θα τις ζήλευαν εμφανίσημοι άνθρωποι.
    Πολιτικοι, ροκ σταρς, ακομα και αστερες του χολυγουντ,

Αν το ψαξουμε καλυτερα θα δουμε οτι καποιοι , ή μαλλον ΑΡΚΕΤΟΙ απο αυτους , ειδικα στους πολιτικους ,οχι μονο δεν ειναι εμφανισιμοι, αλλα αμα δεν ηταν αυτο που ηταν ουτε καν θα θυμοσουν το μικρο τους ονομα.

Παρολα αυτα εχουν:

1) επιροη
    2) μια ατελειωτη σειρα απο ανθρωπους να τους ακολουθουν και να τους χαριζουν τα παντα
    3) μερικα εκκατομυριακια στην ακρη λογω των 2 παραπανω

;)

Αυτο που τους κανει εμφανισημους ειναι αυτο που κανουν και η αντιληψη τους για την ζωη, οχι το αν γεννηθηκαν με σπασμενο αυχενα και σημαδι στο μετωπο.

Senior Member
    Έχεις το θράσος να αναρτάς ένα νήμα όπου ονομάζεις έναν συνάνθρωπό σου ως"πράγμα".
    Έχεις την αναλγησία να κολλάς τον χαρακτηρισμό"τέρας"σε ένα άτομο απλά γιατί γεννήθηκε με κάποιου είδους αναπηρία.
    Έχεις την πόρωση την ψυχική ώστε να μιλάς για την"αηδία"που νιώθεις απέναντί του.
    Έχεις τη φασιστική υπεροψία να συζητάς για καιάδες(άρα και έμμεσα να τους υποστηρίζεις και να τους νομιμοποιείς).
    Αλλά βέβαια μετά το θέμα της ευγονικής δεν περίμενα και κάτι καλύτερο.

Από μένα λοιπόν αρχικά ένα ριπόρτ,με συνοδεία μία δήλωση πως θα με έχεις απέναντί σου κάθε φορά που θα δείχνεις ανάλογη συμπεριφορά και θα αναρτάς ανάλογου περιεχομένου νήματα ή μηνύματα.

Οι συνομιλητές σου δεν είδαν τους χαρακτηρισμούς αυτούς?Δεν αντιλήφθηκαν το τέρας,τον καιάδα,την αηδία σου και τα λοιπά για εκτρώματα και τέτοιες σαχλαμπούχλες?
    Ένα άτομο με αναπηρία που θα μπει εδώ μέσα τι θα νιώσει όταν διαβάσει όσα έγραψες?
    Θες και να το συζητήσουμε...Όχι,δεν είναι"εύλογα"τα ερωτήματα στυλ"γιατί δεν αυτοκτονεί".Εύλογα τα ονομάζεις εσύ.Εγώ τα ονομάζω αλλιώς.

Γιατί θέλει να ζήσει.Και γιατί όσο και να παλεύουν να το περιθωριοποιήσουν άτομα με ρατσιστικές νοοτροπίες σα τη δική σου,δε θα το καταφέρουν.Γιατί έχει ζωή,που παλεύει γι αυτήν,γιατί έχει ανθρωπιά,που την αποδεικνύει συμμετέχοντας σε ζητήματα υπεράσπισης των ατόμων με ειδικές ανάγκες και γιατί κάποιοι καταλαβαίνουν πως την χρησιμότητα δεν είναι ανάγκη να την συνδέουμε με την αρτιότητα τη σωματική ή πνευματική.Η ομορφιά κάποιων ατόμων θα συνεχίσει να υπάρχει,σε πείσμα όσων θα ήθελαν να μην υπάρχει.

LOSER!
    Και τώρα μπορεί να μπει όποιο φιλαράκι σου θέλει ανώνυμα και τζάμπα να σε στηρίξει στο όνομα της "δημοκρατίας".Ε,στο όνομα της αληθινής δημοκρατίας λοιπόν,όσο υπάρχω,φιλοναζιστικές απόψεις δεν θα σιγοντάρω στην ασυδοσία τους,ούτε θα παίξω το παιχνίδι της λογικής τους με το να συνδιαλέγομαι.Οφείλεις μία δημόσια συγγνώμη σε όποιο τυχόν μέλος θίχτηκε από τις απόψεις που παρέθεσες,γιατί τίποτε δε σου εξασφαλίζει πως ένα άτομο με ειδικές ανάγκες δεν είναι μέλος του φόρουμ ή απλός αναγνώστης και δηλώνω πως θα μπορούσες να είχες και άλλου είδους συνέπειες.Υπάρχουν αρκετοί φορείς που αντιμάχονται την προκατάληψη και τον κοινωνικό ρατσισμό-αν αυτό φυσικά θα εξαρτηθεί και από τη συνακόλουθη δημόσια στάση σου.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Η αληθεια ειναι οτι πηρα τους χαρακτηρισμους του πιο πολυ σαν να τους ειπε για αστειο-υπερβολη , ειδικα στο σημειο που λεει για "Λοχ Νες" , δε μπορουσα να το παρω σαν σοβαρο χαρακτηρισμο και προσπαθησα να δω "τι θελεια να πει ο ποιητης", το ζουμι δηλαδη.

Παρολα αυτα γουινστον αμα τα εννοεις πραγματικα αυτα που ειπες και βλεπεις οντως εκεινον τον ανθρωπο με τα αλφα προβληματα σαν ενα αληθινο τερας που θα επρεπε να θανατωθει ή να αυτοκτονησει επειδη εκανε το εγκλημα να γενηθει οχι οπως οι περισσοτεροι, θα πω μονο τρεις τελιτσες.

να τες:

. . .

Senior Member
    Από το πρώτο δευτερόλεπτο,δε μου φάνηκε καθόλου αστείο.Ο ρατσισμός αυτός απέναντι στα ΑμεΑ,ονομάζεται Disablism.Ο ρατσισμός δεν είναι ένας,έχει παρακλάδια.Ούτε ήταν καθόλου τυχαία η ανάρτηση αυτού του νήματος-πότε λες?-την Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες,στις 3 Δεκεμβρίου.Ωραίος τρόπος να υποστηρίξει κάποιος τα δικαιώματα μίας ευπαθούς ομάδας,που με την οικονομική λαίλαπα η ζωή τους υποβαθμίζεται και δικαιώματά τους καταστρατηγούνται.Θα παραθέσω ορισμένα κριτήρια του ρατσισμού αυτού,και της προώθησης των στερεότυπων,παρμένα από το Blogging Against Disablism,που προτείνω να αναζητήσει όποιος θέλει να μάθει περισσότερα.
    Disablism is making offensive jokes about a group of people on the basis of their impairment.(θυμίζει κάτι σαν την προσβολή το"τέρας του λοχ νες"άραγε?)χιουμοράκι δεν είναι.
    Disablism is assuming someone you haven't met is not disabled(άρα και οποιουδήποτε σε ένα φόρουμ,εξυπακούεται).Disablism is thinking it is less tragic when a disabled person kills themselves than it is when a non
    disabled person does.Disablism is not aknowledging that many disabled people experience discrimination in multiple levels.Disabling is making assumptions about what one can and cannot do.Disablism is pressuming a disabled person is LESS THAN YOU.Disablism is pressuming THAT DISABLED PEOPLE'S LIVES MUST BE AWFUL.Και τόσα άλλα,σταχυολόγησα μερικά,γιατί ίσως πάλι να μου κόψει το μήνυμα.Ψάξτε το!!!Σταθείτε ενάντια σ'αυτή την ασχήμια!!!Αυτή είναι ασχήμια για μένα,όχι η αναπηρία.
    πηγή Βlogging Against Disablism Day:What is Disablism?
    www.thefword.org.uk/blog
    Eπίσης στη wikipedia,στο λήμμα Ableism or Disablism.

Δε ζητάνε τη λύπησή μας.Ζητάνε ίσα δικαιώματα.Δε θέλουν να γίνονται ούτε αξιοθέατα,ούτε ήρωες.Θέλουν να ζουν την καθημερινότητά τους σαν όλους τους άλλους,σαν ισότιμα μέλη μίας κοινωνίας.Δεν καθορίζεται η αξία ενός ανθρώπου απ'το γενετικό του υλικό αγαπητέ νηματοθέτη με τα"εύλογά"σου ερωτήματα.Απόδειξη όχι μόνο αυτός που χαρακτήρισες ως "πράγμα"αλλά και όσοι άλλοι διέπρεψαν σε τομείς,είτε όχι.Ο καθένας έχει τη δική του μοναδικότητα και δε σου στερεί κανένας το ζωτικό σου χώρο.Ούτε εσύ θα τους τον στερείς.
    Last edited by RainAndWind; 04-12-2010 at 09:47.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Από το πρώτο δευτερόλεπτο,δε μου φάνηκε καθόλου αστείο.Ο ρατσισμός αυτός απέναντι στα ΑμεΑ,ονομάζεται Disablism.Ο ρατσισμός δεν είναι ένας,έχει παρακλάδια.Ούτε ήταν καθόλου τυχαία η ανάρτηση αυτού του νήματος-πότε λες?-την Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες,στις 3 Δεκεμβρίου.Ωραίος τρόπος να υποστηρίξει κάποιος τα δικαιώματα μίας ευπαθούς ομάδας,που με την οικονομική λαίλαπα η ζωή τους υποβαθμίζεται και δικαιώματά τους καταστρατηγούνται.Θα παραθέσω ορισμένα κριτήρια του ρατσισμού αυτού,και της προώθησης των στερεότυπων,παρμένα από το Blogging Against Disablism,που προτείνω να αναζητήσει όποιος θέλει να μάθει περισσότερα.
    Disablism is making offensive jokes about a group of people on the basis of their impairment.(θυμίζει κάτι σαν την προσβολή το"τέρας του λοχ νες"άραγε?)χιουμοράκι δεν είναι.
    Disablism is assuming someone you haven't met is not disabled(άρα και οποιουδήποτε σε ένα φόρουμ,εξυπακούεται).Disablism is thinking it is less tragic when a disabled person kills themselves than it is when a non
    disabled person does.Disablism is not aknowledging that many disabled people experience discrimination in multiple levels.Disabling is making assumptions about what one can and cannot do.Disablism is pressuming a disabled person is LESS THAN YOU.Disablism is pressuming THAT DISABLED PEOPLE'S LIVES MUST BE AWFUL.Και τόσα άλλα,σταχυολόγησα μερικά,γιατί ίσως πάλι να μου κόψει το μήνυμα.Ψάξτε το!!!Σταθείτε ενάντια σ'αυτή την ασχήμια!!!Αυτή είναι ασχήμια για μένα,όχι η αναπηρία.
    πηγή Βlogging Against Disablism Day:What is Disablism?
    www.thefword.org.uk/blog
    Eπίσης στη wikipedia,στο λήμμα Ableism or Disablism.

Δε ζητάνε τη λύπησή μας.Ζητάνε ίσα δικαιώματα.Δε θέλουν να γίνονται ούτε αξιοθέατα,ούτε ήρωες.Θέλουν να ζουν την καθημερινότητά τους σαν όλους τους άλλους,σαν ισότιμα μέλη μίας κοινωνίας.Δεν καθορίζεται η αξία ενός ανθρώπου απ'το γενετικό του υλικό αγαπητέ νηματοθέτη με τα"εύλογά"σου ερωτήματα.Απόδειξη όχι μόνο αυτός που χαρακτήρισες ως "πράγμα"αλλά και όσοι άλλοι διέπρεψαν σε τομείς,είτε όχι.Ο καθένας έχει τη δική του μοναδικότητα και δε σου στερεί κανένας το ζωτικό σου χώρο.Ούτε εσύ θα τους τον στερείς.
    Κάποιοι ειστε βασιλικοτεροι του βασιλέως από ότι βλεπω και καποιοι σας ακολουθουν σα τα κουταβακια….Ελεος για να μην το πω αλλιώς

Senior Member
    Δεν γεννηθηκα ομορφος...ε και?
    Υπαρχει και το χειροτερα...ειχα την τελεια ομορφια και μετα απο καποια ξερω γω πυρκαγια παραμορφωθηκε το προσωπο μου...

Ναι και εγω θα θελα να μαι ο Μπραντ Πιτ , να ειμαι εκατομμυριουχος , να εχω την εξυπναδα του Αϊνσταϊν και δεν εχει τελος η λιστα.

Τα κουτσοβολευω με αυτα που εχω και προχωρω.

Εχω προβλημα με την εμφανιση μου ? Βλεπω εναν πραγματικα ασχημο και λεω πως τα καταφερνει , εγω θα ειχα τρελλαθει.
    Εχω προβλημα με την εξυπναδα μου? Βλεπω εναν που δεν μπορει να καταλαβει ουτε τα πιο απλα πραγματα και σκεφτομαι ποσο ασχημα θα ναι για αυτον.
    Εχω προβλημα επικοινωνιας? Βλεπω καποιον που δεν μπορει να αρθρωσει λεξη και σκεφτομαι ποσο ασχημα θα ναι για αυτον.

Καπως ετσι παει , εκει που "χωνω" στον εαυτο μου και φτανω σε αδιεξοδα βλεπω αλλους με μεγεθοποιημενο το συγκεκριμενο προβλημα και προσπαθω να καταλαβω πως το διαχειριζονται αυτοι.
    Φυσικα για αυτους μπορει να μην υπαρχει καν αυτο το προβλημα και να βλεπουν σε σενα πχ. την χαζομαρα και να λενε αντιστοιχα μα καλα πως την "παλευει"?
    Νομιζω ειναι ανθρωπινο χαρακτηριστικο να προσπαθουμε να επιλυσουμε τα προβληματα μας και να προσπαθουμε να αντλουμε γνωσεις-σοφια-κοσμοθεωρια απο το περιβαλλον μας.

(Ελπιζω να μην με παρεξηγησει ο Γουινστον οτι δεν θεωρει τον εαυτο του ομορφο ή κατι αντιστοιχο :p)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    οκ... παντως αν ειχα να διαλεξω... ναι: Προτιμω ομορφος και κακιασμενος.
    μπορει βεβαια να εισαι και "ασχημος και κακιασμενος", οποτε το "ασχημος και προικισμενος" παλι καλυτερο ειναι....
    ( ο οποιοσδηποτε εννοω..)

Senior Member
    συμφωνω απολυτα με την Ηρω,
    να σχολιασω αν και ειναι πασιφανες, οτι τα 'αυθορμητα , απλα και αθωα" ερωτηματα, οταν στολιζονται με χαρακτηρισμους και απαξιωση, δειχνουν ΑΚΡΙΒΩΣ την προελευση τους, που ουτε αθωα ουτε αυθορμητη ειναι....
    γουινστον, αν εχεις τοση ορεξη για συγκρισεις, οση μας δειχνεις, ρωτα κανεναν αν προτιμαει να κανει παρεα με το 'τερας" της ερωτησης σου, η με εσενα...

Senior Member
    ηρω μου, αν εκανες μεταφραση οσων πολυ ενδιαφεροντων παραθετεις, ισως βοηθουσες κι αλλους να συμμετεχουν στην συζητηση...

Καλησπέρα. Νομιζω οτι με παρεξηγησατε. Θελω να πιστευω οχι ηθελημενα. Καταρχην δεν ηξερα οτι η 3η Δεκεμβριου ηταν η παγκοσμια μερα των ΑΜΕΑ. Ειλικρινα το λεω και οποιος θελει ας το πιστεψει. Οποιος δεν θελει... να μου.

Απο κει και περα. Δεν εχω κατι με τα ατομα αυτα. Ο καθενας μας μπορει να καταντησει σαν και αυτα μια ωραια πρωια υστερα απο καποιο ατυχημα για παραδειγμα. Ή να γεννηθει ετσι. Ή να αρρωστησει κτλ...

Απλα διερωτωμαι πως αντεχουν τετοιο "βαρος". Να ζουν καθε μερα με αυτο. Εγω δεν θα μπορουσα για παραδειγμα και γιαυτο μου κανει εντυπωση. Πως μπορει ενα τετοιο ατομο να ζει μια κανονικη ζωη? Ειλικρινα δεν μπορω να το συλλαβω.

Τωρα οσον αφορα τους χαρακτηρισμους. Ναι τους εκανα. Αλλα ειχα στο μυαλο μου το συγκεκριμενο και μονο ατομο που με εξοργιζει. Ειναι ενα ατομο πολυ πονηρο και πανουργο. "Κολοπετσωμενο" που λεμε. Που νομιζει οτι ειναι καποιο και (ναι θα το πω) δεν κοιταει τα ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ. Αν ηταν ενα καλοσυνατο ατομο, με αγαπη, χωρις κακιες κτλ δεν θα εκανα αυτους τους χαρακτηρισμους. Οτι ειπα απευθυνεται σε αυτο και μονο το ατομο και σε αλλα ατομα της ιδιας ιδιοσυγκρασιας που με εξοργιζει. (Ασχετα αν ειναι ΑΜΕΑ ή υγιεις και αρτιμελεις) Και ΟΧΙ δεν παιρνω πισω οσα ειπα και του απευθυνα. Διοτι με αηδιαζει σαν ανθρωπος.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast