Συναντηση με το "τερας του Λοχ-νες" και ευλογα ερωτηματα που προκυπτουν... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 46
    Banned
    εγω δε μπηκα καν στη διαδικασια να σκεφτω αν τα εγραψες για πλακα ολα αυτα ή τα εννοουσες. δε προκειται να απαντουσα οπως η RainAndWind νευριασμενα. προφανως το εννοουσες και ειναι δικαιωμα σου αφου σχηματησες λανθασμενη εντυπωση (ή και να μη σχηματισες, παραμενει κακος για σενα). κακα τα ψεματα ολοι αν δουμε εναν ασχημο ή αναπηρο ανθρωπο εξω, σκεφτομαστε τα χειροτερα γι'αυτον και τον λυπομαστε...

φυσικα η σκεψη μας και ισως μια απλη γνωμη στο φορουμ δεν ειναι κι ολοκληρωμενη αποψη, οπως σωστα ειπε ο Γάτος! ολοκληρωμενη αποψη δε μπορεις να εχεις γι'αυτον, αν δεν τον εχεις γνωρισει πραγματικα (δεν εννοω απλα να τον δεις και να πειτε μονο μια καλησπερα) και δεν εχεις ζησει μαζι του, να ξερεις τι χαρακτηρα εχει, πως σκεφτεται, και τι τραβαει. με λιγα λογια αν ησουν στη θεση του, ισως δεν ειχες κανει τπτ και ειχες οντως αυτοκτονισει.

οπως εχω ξαναγραψει και σε αλλο τοπικ, ολοι αυτοι οι ανθρωποι που ξεχωριζουν, δεν ειναι προβληματικοι αλλα απλα διαφορετικοι! η κοινωνια ειναι προβληματικη, που απαιτει και μας θελει ολους ιδιους, με ιδιες ικανοτητες, ακολουθωντας τα προτυπα. ετσι λοιπον, ο ανθρωπος αυτος μπορει να "ηταν τερας του Λοχ Νες" εξωτερικα, μπορει να σου φανηκε "κωλοπετσωμενος" εσενα προσωπικα, αλλα εσωτερικα ο χαρακτηρας του και η συμπεριφορα προς στους γυρω του γενικα (εσυ μπορει να αποτελεις εξαιρεση), να ειναι τοσο σωστος, γι'αυτο ολοι τον θαυμαζουνε και παει μπροστα! εγω προσωπικα ειμαι το αντιθετο, αν και ειμαι οκ εξωτερικα, σιγουρα δεν εχω σωστο χαρακτηρα, ειμαι σκατοψυχος και νιωθω αδειος, κι ετσι μενω μονος. βλεπεις καπου ολοι συμπληρωνουμε τις ατελειες μας, δε μπορουμε ομως να ειμαστε ιδιοι, και να αρεσουμε σε ολους. ουτε μεστη φυση δεν ειναι ολα ιδια, οποτε γιατι μας εμαθε ετσι η κοινωνια ?

απλα δεχτητε τη γαμημενη διαφορετικοτητα στους ανθρωπους, ειτε μεγαλη ειτε μικρη, καλυτερους θα σας κανει! και μην κρινετε ενα βιβλιο παντα απ'το εξωφυλλο ή τη πρωτη σελιδα.

Member
    η ομορφια ειναι υποκειμενικη....πιος θα μου εξηγησει πιο ειναι αυτο το τερας γιατι δεν ξερω την ιστορια???συμφωνω σε αυτα π ειπε η ραιν αν ειναι αυτο π υποψιαζομαι και οχι μονο...ψιλοαπαραδεκτο το ποστ..

Senior Member
    Quote Originally Posted by larry28 View Post
    παρολαυτα η γη ακομα γυριζει και ενα χαμογελο σε sena χαριζει!
    +1
    Ναι η Γη ακόμα γυρίζει. Η χώρα μας είναι ζωντανή για ένα και μοναδικό λόγο. ΄'Εχουν κρυψει πυρηνικά κάτω απο τα πόδια μας. Δεν εξηγείται διαφορετικά ειδάλως θα μας είχαν αφανίσει απο τον χάρτη

Senior Member
    Quote Originally Posted by Boltseed View Post
    Πως τα βρισκουν?

Λοιπον, φαντασου εναν ανθρωπο που δεν εχει ψυχικα αποθεματα. Φαντασου επισης αυτα τα ψυχικα αποθεματα να ειναι κατι σαν.. χμμ .. κατι σαν καυσιμο σημαντικοτατο για να συνεχισει να υπαρχει ζωη. Τα χρειαζεται λοιπον για να επιβιωσει. Βρισκει λιγα απο εδω, λιγα απο εκει, μερικα στον δρομο πεταμενα σαν ψιχουλα, τα μαζευει, μετα του τελειωνουν, πρεπει να ξαναβρει , ειναι απελπισμενος και μια ζωη στο κυνηγι. Αμα ειναι τυχερος θα του κανουν δωρα μερικα πακετακια με ψυχικα αποθεματα μερικοι φιλοι, γνωστοι, ειδικοι , αλλα και παλι δεν θα κρατησουν για παντα.
    Ξερει οτι θα πρεπει να ειναι μονιμως στην τσιτα, και ειναι μονιμως στην τσιτα, για να βρει ψυχικα αποθεματα . Σχεδον παντα ειναι σε επικινδυνα χαμηλα επιπεδα απο ψυχικα αποθεματα. Καποιες παρενεργειες οταν τελειωνουν αυτα ειναι : κλαμα , σκεψεις αυτοκτονιας, σκοτεινες μισητες σκεψεις, ζηλεια, φθονος και αλλα τετοια παρομοια.

Παμε τωρα σε εναν ανθρωπο που εχει ψυχικα αποθεματα.
    Τι εχει κανει?

Σκεφτηκε το εξης,

"γιατι να ψαχνω απο εδω και απο εκει για δαυτα, ενω μπορω να τα διημιουργω μονος μου? Aλλωστε οπως λενε και καποιοι , αν δωσεις ψαρι σε εναν ανθρωπο θα τον χορτασεις για μια μερα, αν τον μαθεις να ψαρευει θα τον χορτασεις για μια ζωη. Κατι τετοιο θα κανω λοιπον και εγω..!"

Οποτε με το μυαλο του φτιαχνει μια πανοπλια, σαν αυτη του Iron man αμα εχεις δει. Αυτη η πανοπλια εχει πολλες ιδιοτητες, μια απο τις οποιες ειναι να μετατρεπει μερικα συστατικα του αερα που ειναι αφθονα γυρω μας, σε ψυχικα αποθεματα..! Ετσι κανει την καυση μονος του και τα καλιεργει μεσα του. Ξερει οτι ακομα και να του τελειωσουν, αυτο που εχει να κανει ειναι να περιμενει να "ξαναφορτισει" η συσκευη αυτη , κατι που συνηθως γινεται συντομα. Ετσι δεν αγχωνεται μιας και ξερει οτι ακομα και οταν κατι κακο συμβαινει, θα υποχωρησει, μονο και μονο για να ανασυνταχθει και να κανει αντεπιθεση μετα.

Θες να ακουσεις και κατι κουφο τωρα?

Αυτη την στολη μπορει να την φτιαξει ο καθενας , ολοι εχουμε την τεχνητη αυτογνωσια μιας και... απλα την φανταζομαστε και το μυαλο μας δεν μπορει να ξεχωρισει βαθια μεσα του αν μια σκεψη ειναι φανταστικη ή πραγματικη , οποτε αυτοι οι ανθρωποι εκμεταλευονται αυτο το "κενο ασφαλειας" και απολαμβανουν τα αποτελεσματα, δηλαδη... συνεχομενη αναπληρωση θετικης ενεργειας και ψυχικων αποθεματων.
    Πολυ ωραια αυτη η παρομοιωση με τη στολη, που εγραψες.
    ...του καθενος η κολαση,
    βρισκεται, παντα, δυο βηματα μακρυτερα
    απ' οπου τολμα να ξεμυτισει...

Member
    καλα πας καλα?να μας αφανισουν?κατσε να παρουν τα χρωστουμενα και μετα.....βλεπουνε!

Senior Member
    χεχ σωστη παρατηρηση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by VasilisA View Post
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Από το πρώτο δευτερόλεπτο,δε μου φάνηκε καθόλου αστείο.Ο ρατσισμός αυτός απέναντι στα ΑμεΑ,ονομάζεται Disablism.Ο ρατσισμός δεν
    Κάποιοι ειστε βασιλικοτεροι του βασιλέως από ότι βλεπω και καποιοι σας ακολουθουν σα τα κουταβακια….Ελεος για να μην το πω αλλιώς
    Θα συμφωνήσω ολίγον τι !!

Quote Originally Posted by Winston_man_2 View Post
    Απλα διερωτωμαι πως αντεχουν τετοιο "βαρος". Να ζουν καθε μερα με αυτο. Εγω δεν θα μπορουσα για παραδειγμα και γιαυτο μου κανει εντυπωση. Πως μπορει ενα τετοιο ατομο να ζει μια κανονικη ζωη? Ειλικρινα δεν μπορω να το συλλαβω.
    Ε! μπορεί και να μην αντέχουν, το έχεις σκεφτεί;

Τωρα οσον αφορα τους χαρακτηρισμους. Ναι τους εκανα. Αλλα ειχα στο μυαλο μου το συγκεκριμενο και μονο ατομο που με εξοργιζει.
    Δεν γνωρίζω για ποιό άτομο μιλάς. Και έτσι δεν ξέρω γιατί σε εξοργίζει. Αλλά καλό είναι να απομονώνεις κάθε θέμα, και να αναφέρεσαι πιο συγκεκριμένα ώστε να γίνεσαι κατανοητός. Όταν λες:
    Πως γινεται τετοια ατομα να πιστευουν στον εαυτο τους και να προχωρουν? Να μην τους επηρεαζει η ασχημια της εμφανισης τους? Να ζουν σα να μην συμβαινει τιποτα? Να μην αυτοκτονουν? Να δημιουργουν? Να σπουδαζουν? να, να, να? Πως βρισκουν τα "ψυχικα αποθεματα"? Δεν ειναι ευλογο το ερωτημα μου?
    , η έκφραση "τέτοια άτομα" μπορεί να αναφέρεται σε οποιαδήποτε ομάδα.

Καλό επίσης θα ήταν να αντιστρέψεις το ερώτημα και να το απευθύνεις στη δική σου πλευρά. Έχοντας τα δικά σου προβλήματα, συγκρίνεις, και καταλήγεις να κοιτάς τους άλλους, ενώ η προσοχή σου θα έπρεπε να ήταν στο δική σου πλευρά. Αν είμαι φτωχός δεν πρέπει να ρωτάω πώς αντέχει κάποιος άλλος να είναι πιο φτωχός από εμένα, αλλά να δω τον δικό μου εαυτό και πώς αντιδρώ. Φαντάζομαι ότι όπως αντέχω να είμαι φτωχότερος από άλλους και ο άλλος αντέχει να είναι φτωχότερος από εμένα. Δεν έχει λοιπόν σημασία το ερώτημα. Το ερώτημα αποτελεί άποψη και όχι ερώτημα. Την άποψη "ευτυχώς που δεν έχω αυτό". Μην κοιτάς τους γύρω σου τι έχουν, κοίτα εσύ τι χρειάζεσαι.

Senior Member
    Καλησπέρα. Νομιζω οτι με παρεξηγησατε. Θελω να πιστευω οχι ηθελημενα. Καταρχην δεν ηξερα οτι η 3η Δεκεμβριου ηταν η παγκοσμια μερα των ΑΜΕΑ. Ειλικρινα το λεω και οποιος θελει ας το πιστεψει. Οποιος δεν θελει... να μου.

Απο κει και περα. Δεν εχω κατι με τα ατομα αυτα. Ο καθενας μας μπορει να καταντησει σαν και αυτα μια ωραια πρωια υστερα απο καποιο ατυχημα για παραδειγμα. Ή να γεννηθει ετσι. Ή να αρρωστησει κτλ...

Να"καταντήσει"σαν αυτά.Ναι........ΓΚΟΥΧ ΓΚΟΥΧ....Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδιααααα?????πιπλ,δεν είναι σκύλος.
    Έλα που είμαι ακόμη σίγουρη για όσα έγραψα και με επιβεβαιώνει το "καταντήσει"το ********.

By the way,totally lame η δικαιολογία"μόνο το συγκεκριμένο άτομο,όχι οι άλλοι σαν αυτόν".Θες να πεις πως για έναν που δε σου γούσταρε ο "κολοχαρακτήρας"του,αλλά δεν ήταν ανάπηρος,θα μίλαγες για καιάδα???Don't think so.Για να κρίνεις αυτόν λοιπόν,αναφέρεσαι στο ξακουστό παρελθόν της Σπάρτα.Λολ-χάλια όμως.

Απλα διερωτωμαι πως αντεχουν τετοιο "βαρος". Να ζουν καθε μερα με αυτο. Εγω δεν θα μπορουσα για παραδειγμα και γιαυτο μου κανει εντυπωση. Πως μπορει ενα τετοιο ατομο να ζει μια κανονικη ζωη? Ειλικρινα δεν μπορω να το συλλαβω.

Τωρα οσον αφορα τους χαρακτηρισμους. Ναι τους εκανα. Αλλα ειχα στο μυαλο μου το συγκεκριμενο και μονο ατομο που με εξοργιζει. Ειναι ενα ατομο πολυ πονηρο και πανουργο. "Κολοπετσωμενο" που λεμε. Που νομιζει οτι ειναι καποιο και (ναι θα το πω) δεν κοιταει τα ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ. Αν ηταν ενα καλοσυνατο ατομο, με αγαπη, χωρις κακιες κτλ δεν θα εκανα αυτους τους χαρακτηρισμους. Οτι ειπα απευθυνεται σε αυτο και μονο το ατομο και σε αλλα ατομα της ιδιας ιδιοσυγκρασιας που με εξοργιζει. (Ασχετα αν ειναι ΑΜΕΑ ή υγιεις και αρτιμελεις) Και ΟΧΙ δεν παιρνω πισω οσα ειπα και του απευθυνα. Διοτι με αηδιαζει σαν ανθρωπος.

Που νομίζει πως είναι κάποιος ε???Ενώ κάποτε θα τον έριχναν στον καιάδα.ΠΩΣ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΖΩΗ??????

Ξανά μανά....η απάντησή είναι μία.ΤΟΛΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΟΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ.Αλλά ξέχασα.Τα άτομα με ειδικές ανάγκες,δεν έχουν δικαίωμα να σηκώνουν κεφάλι,μια και τα"χάλια"τους....Whatever.....#$%@*&&@* (((^&

@Rem.Eυχαριστώ κοπέλα μου για την υπενθύμιση για τη μετάφραση,θα την κάνω σε ξεχωριστό thread που θα ανοίξω για το σκοπό αυτό ακριβώς.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Και επίσης,η τρίτη και τέταρτη παράγραφος στο quoted κείμενο είναι δικές μου.Ναι,και αυτή με το γκουχ-γκουχ.

ΓΚΟΥΧ

Οr should i say ΟΥΓΚ?
    Last edited by RainAndWind; 05-12-2010 at 20:43.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Καλησπέρα. Νομιζω οτι με παρεξηγησατε. Θελω να πιστευω οχι ηθελημενα. Καταρχην δεν ηξερα οτι η 3η Δεκεμβριου ηταν η παγκοσμια μερα των ΑΜΕΑ. Ειλικρινα το λεω και οποιος θελει ας το πιστεψει. Οποιος δεν θελει... να μου.

Απο κει και περα. Δεν εχω κατι με τα ατομα αυτα. Ο καθενας μας μπορει να καταντησει σαν και αυτα μια ωραια πρωια υστερα απο καποιο ατυχημα για παραδειγμα. Ή να γεννηθει ετσι. Ή να αρρωστησει κτλ...

Nα καταντήσει....

Τωρα οσον αφορα τους χαρακτηρισμους. Ναι τους εκανα. Αλλα ειχα στο μυαλο μου το συγκεκριμενο και μονο ατομο που με εξοργιζει. Ειναι ενα ατομο πολυ πονηρο και πανουργο. "Κολοπετσωμενο" που λεμε. Που νομιζει οτι ειναι καποιο και (ναι θα το πω) δεν κοιταει τα ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ. Αν ηταν ενα καλοσυνατο ατομο, με αγαπη, χωρις κακιες κτλ δεν θα εκανα αυτους τους χαρακτηρισμους. Οτι ειπα απευθυνεται σε αυτο και μονο το ατομο και σε αλλα ατομα της ιδιας ιδιοσυγκρασιας που με εξοργιζει. (Ασχετα αν ειναι ΑΜΕΑ ή υγιεις και αρτιμελεις) Και ΟΧΙ δεν παιρνω πισω οσα ειπα και του απευθυνα. Διοτι με αηδιαζει σαν ανθρωπος.
    Αρκετά ποστ αυτού του θέματος είναι προσβλητικά για τα ΑΜΕΑ αφού φαίνεται αξιέπαινο το πως κάποιοι τα καταφέρνουν.Και γίνεται και λόγος....

Κάπου διάβασα πως είμαστε άνθρωποι με διαφορετικές ικανότητες.
    Ο 1.50 συγγενής σου winston απλά δε μπορεί να γίνει μπασκετμπολίστας,μπορεί όμως να έχει 2 μεταπτυχιακά,να,να,να
    Ένας τυφλός δε μπορεί να ζωγραφίσει,μπορεί όμως να γίνει ένας μεγάλος μουσικός κοκ
    Ένας ψυχικά ασθενής μπορεί να έχει τα εφόδια και να πιστεύει πως δεν τα έχει και να αφήνει τη ζωή του να χάνεται,μπορεί όμως να τρέχει,να βλέπει,να ακούει..
    Έτσι πάει...κι αν το πάμε και πιο ειδικά όλοι μα όλοι μας είμαστε τόσο διαφορετικοί και το σημαντικό είναι να ζούμε με αυτά που έχουμε προσπαθώντας να καλιεργήσουμε τον εαυτό μας με τα δεδομένα που έχουμε όσο περισσότερο μπορούμε.

Μέσα από τα μηνύματά σου φάνηκε ο 'ρατσισμός' σου απέναντι σε μη αρτιμελείς ανθρώπους,οι δικές σου απόψεις,οι οποίες είναι μειωτικές αλλά δικαίωμά σου να τις έχεις.

Λυπάμαι όμως,και θεωρώ χρέος μου εν έτη 2010 να κατακρίνω τη στάση σου και τέτοιου είδους απόψεις.
    Και μάλιστα όταν βρισκόμαστε σε φόρουμ σχετικό με ψυχικές δυσλειτουργίες οι οποίες πολλές φορές είναι πιο δύσκολες από τις σωματικές.

Επιτέλους ας είμαστε πιο δεκτικοί στη διαφορετικότητα!

Quote Originally Posted by Arsi View Post
    Ο 1.50 συγγενής σου winston απλά δε μπορεί να γίνει μπασκετμπολίστας,μπορεί όμως να έχει 2 μεταπτυχιακά,να,να,να
    Δεν εχω 1,50 συγγενεις. (for the record)
    1. Πες πες πες στο τέλος κάτι θα μείνει
    2. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα

Senior Member
    Δεν εχω 1,50 συγγενεις. (for the record)
    Αν νομίζεις ότι κολάει η πλάκα κάντην τι να σου πω.

Λοιπόν, δεν εχω τιποτε απολυτως με τα ατομα αυτα. Ίσα ισα που τα συμπονω, συμπαθώ, τους συμπαραστεκωμαι και τους ευχομαι καλη συνεχεια και κουραγιο. Οκ? Απλα καποια απο αυτα "εκμεταλλευονται - πατανε" στην αναπηρια, για να βγαλουν χολη και απωθημενα λογω "ζηλιας". (και οχι μονο ΑΜΕΑ αλλα και π.χ υπερβαροι, πολυ κοντοι κτλ) Με αυτα εχω προβλημα και δεν τα συμπονω καθολου. Ελπίζω να το τελειωσαμε το θεμα.
    1. Πες πες πες στο τέλος κάτι θα μείνει
    2. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα

Senior Member
    Quote Originally Posted by insect View Post
    αν εχεις χρημα ολα γινονται σαφως
    θεωρεις πώς το χρημα μπορει να σου προσφερει ψυχικη δυναμη, να σου φτιαξει χαρακτηρα, να σε στηριξει σε βαθμο που να αισθανεσαι καλυμμενος σε τετοιο βαθμο που να μπορεις να υπερπηδησεις τοσες αντικειμενικες δυσκολιες?

Τοτε φανταζομαι, πώς ολοι οι λεφταδες του κοσμου θα ηταν τα σουπερ ατομα...δεν νομιζεις?

ps. μηπως δινεις πολυ βαρος σε κατι που δεν εχεις, ως αλλοθι?
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Το τερας υπαρχει. Το εχω γνωρισει απο κοντα παλαιοτερα αλλα πλεον εχω πολυ καιρο να το δω. Χρονια μετραω... Το λεω αυτο για οσους/ες αμφισβητουν την υπαρξη του. Οχι δεν ζει πλεον στη λιμνη της Σκωτιας αλλα καπου στα Βορεια της πολης των Αθηνων. Συναντηθηκε πολυ προσφατα στενος συγγενης μου μαζι του και ανταλλαξαν νεα για λιγο. Εργαζεται πυρετωδως, εχει 2 (νομιζω) μεταπτυχιακα, εχει κανει σχεσεις, εχει παρεες, ζει ωραια την ζωη του κτλ κτλ...

Αυτο το "πραγμα" που ξεχαστηκε καπου στην ληθη της εξελιξης... Που ειναι καπου 1,50, με σοβαρα σκελετοδομικα προβληματα και σε κανει μολις το βλεπεις να αποστρεφεις το βλεμα σου αλλου με αηδια... Που σε αλλες εποχες θα ειχε πεταχτει στον Καιαδα εν τη γεννεση του... Κιομως δεν (φαινεται) να εχει προβληματα τουλαχιστον εμφανως. Ζει τη ζωη του στο μαξιμουν. Αλλοι στη θεση του ισως να ειχαν αυτοκτονησει μην αντεχωντας αλλο την καταρα της μοιρας...

Πως γινεται τετοια ατομα να πιστευουν στον εαυτο τους και να προχωρουν? Να μην τους επηρεαζει η ασχημια της εμφανισης τους? Να ζουν σα να μην συμβαινει τιποτα? Να μην αυτοκτονουν? Να δημιουργουν? Να σπουδαζουν? να, να, να? Πως βρισκουν τα "ψυχικα αποθεματα"? Δεν ειναι ευλογο το ερωτημα μου?
    Winston,

αυτο το ατομο που περιγραφεις δεν το ξερω. Το θαυμαζω ομως. Για αυτο που λες οτι φαινεται: για το οτι ζει τη ζωη του στο μαξιμουμ. Γιατι πιστευει στον εαυτο του κ προχωράει. Γιατι μπορει η ζωη, η τυχη, οι θεοι...οτι αλλο θες, να του στερησαν τα αυτονοητα, μα αυτος δεν το βαζει κατω. Σπουδαζει, δημιουργει κ προφανως για να το κανει ολο αυτο βρισκει ή ανακαλυπτει τα ψυχικα αποθεματα που υπάρχουν μεσα του. Μονο για αυτο του αξιζουν ολα τα μπραβο του κοσμου.

Το "πώς" τα κανει ολα αυτα, δεν το ξερω εγω κ κανεις μας. Το ξερει ή το χει μαθει μονος του. Κ αυτο το παραδειγμα του "τερατος" που αναφερεις, ειναι ενα δυνατο σκαμπιλι σε ολους οσους απο μας, εχουμε ολα τα "μεσα" ή πιο στρωτο δρομο κ δεν μπορουμε να κανουμε ουτε τα μισα απο αυτο το "τερας" οπως το αποκαλεσες.

Οποτε, αντι να αναθεματιζεις εσυ ή ο οποιος απο μας, παρτο σαν μια απαντηση πώς δεν χρειαζομαστε ολα τα καλα του κοσμου για λαμψουμε απο ομορφια. Τα εργαλεια για να σμιλεψουμε αυτο που ειμαστε ειναι μεσα μας. Η ομορφια, οντως ξεκιναει απο μεσα μας κ μονο εμεις μπορουμε να την αφησουμε να λαμψει. Κ καμια σχεση δεν εχει με το 1.50.Ευτυχως.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast